08 מאי 2014, 20:45
08 מאי 2014, 20:56
08 מאי 2014, 21:01
Roni1 כתב:סנסציהההנהההה!!! כתם ענק והיסטורי למגדל שמפסידה לחולון!
יופי חולון, קדימה אילת.
08 מאי 2014, 21:08
08 מאי 2014, 21:21
08 מאי 2014, 21:23
08 מאי 2014, 21:24
jol9 כתב:Roni1 כתב:סנסציהההנהההה!!! כתם ענק והיסטורי למגדל שמפסידה לחולון!
יופי חולון, קדימה אילת.
לא קשה לנחש מי נעדר מהפורום דווקא כשמגדל חוטפים בראש.
אתמול במשחק של מכבי לשמואל היו 7 פוסטים רק בעמוד הראשון של המשחק חלקם הגדול בגנות מכבי... היום, כבר חצי שעה אחרי המשחק - שקט...
08 מאי 2014, 21:35
שמואל1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:סנסציהההנהההה!!! כתם ענק והיסטורי למגדל שמפסידה לחולון!
יופי חולון, קדימה אילת.
אתמול במשחק של מכבי לשמואל היו 7 פוסטים רק בעמוד הראשון של המשחק חלקם הגדול בגנות מכבי... היום, כבר חצי שעה אחרי המשחק - שקט...
אולי זה בגלל שאכפת לי ממכבי? המשחק של ירושלים מול חולון ממש לא מעניין אותי וגם לא ראיתי אותו אז אין לי מה לומר.
08 מאי 2014, 21:37
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:Roni1 כתב:סנסציהההנהההה!!! כתם ענק והיסטורי למגדל שמפסידה לחולון!
יופי חולון, קדימה אילת.
אולי זה בגלל שאכפת לי ממכבי? המשחק של ירושלים מול חולון ממש לא מעניין אותי וגם לא ראיתי אותו אז אין לי מה לומר.
אני חושש שאם הם היו דורסים את חולון ועולים ל2-0, היית דואג להשחיל איזה פוסט או כמה של האדרה, אבל זה סתם ניחוש...
08 מאי 2014, 21:44
08 מאי 2014, 23:00
08 מאי 2014, 23:18
yzafrir כתב:ירושלים הפסידו כי הם זילזלו , נגד מכבי הם יבואו מרוכזים ואז ילך להם הרבה יותר בקלות . לא 28 הפרש אבל מעל 10 בטוח...ככה זה כשאתה קבוצה אימפריה עם מלא תארים....Not !!!
09 מאי 2014, 00:36
Allan Turing כתב:yzafrir כתב:ירושלים הפסידו כי הם זילזלו , נגד מכבי הם יבואו מרוכזים ואז ילך להם הרבה יותר בקלות . לא 28 הפרש אבל מעל 10 בטוח...ככה זה כשאתה קבוצה אימפריה עם מלא תארים....Not !!!
אז מה, עכשיו אנחנו מתעסקים בהפועל ת״א?
את מי הם מעניינם בדיוק? יוצאים לי בשירותים דברים ששווה יותר לדבר עליהם מהקבוצה הזאת. נקסט.
09 מאי 2014, 09:01
חנו'ש כתב:Allan Turing כתב:yzafrir כתב:ירושלים הפסידו כי הם זילזלו , נגד מכבי הם יבואו מרוכזים ואז ילך להם הרבה יותר בקלות . לא 28 הפרש אבל מעל 10 בטוח...ככה זה כשאתה קבוצה אימפריה עם מלא תארים....Not !!!
אז מה, עכשיו אנחנו מתעסקים בהפועל ת״א?
את מי הם מעניינם בדיוק? יוצאים לי בשירותים דברים ששווה יותר לדבר עליהם מהקבוצה הזאת. נקסט.
אומנם מדובר על כשעה נסיעה, אבל תאמין לי שי-ם ותל אביב זה כמעט 2 מדינות שונות, אז אני לא מבינה איך הצלחת להתבלבל פה...
09 מאי 2014, 11:13
09 מאי 2014, 12:00
er79 כתב:אני נהנה שהאדומים חוטפיפ בעיטה בתחת, אבל אני עדיין חושב שמבחינת מאצ' אפ הם יהיו נוחים יותר מאילת. מזל שסופו חוזר כבר במשחק השני, כי גיינס יקשה על מכבי מאוד בצבע.
09 מאי 2014, 12:04
yzafrir כתב:er79 כתב:אני נהנה שהאדומים חוטפיפ בעיטה בתחת, אבל אני עדיין חושב שמבחינת מאצ' אפ הם יהיו נוחים יותר מאילת. מזל שסופו חוזר כבר במשחק השני, כי גיינס יקשה על מכבי מאוד בצבע.
נראה לי שמכבי מכוונת לזה שסופקו יחזור כבר במשחק הראשון...יש לי הרגשה שהסדרה עם גליל תמשיך לחמישה משחקים ולא במקרה...
09 מאי 2014, 12:25
jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אני נהנה שהאדומים חוטפיפ בעיטה בתחת, אבל אני עדיין חושב שמבחינת מאצ' אפ הם יהיו נוחים יותר מאילת. מזל שסופו חוזר כבר במשחק השני, כי גיינס יקשה על מכבי מאוד בצבע.
נראה לי שמכבי מכוונת לזה שסופקו יחזור כבר במשחק הראשון...יש לי הרגשה שהסדרה עם גליל תמשיך לחמישה משחקים ולא במקרה...
יש גבול לכמה אפשר לחשוב שמכבי שולטת בכל מה שנעשה ומתכננת הכל. מכבי זה לא ג'ק באוור.
אף אחד במערכת של מכבי לא ייקח סיכון וירצה להביא את הסדרה למשחק חמישי, רק בשביל שסופו יישחק בחצי הגמר. זה הזוי ואבסורד.
09 מאי 2014, 12:27
er79 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:er79 כתב:אני נהנה שהאדומים חוטפיפ בעיטה בתחת, אבל אני עדיין חושב שמבחינת מאצ' אפ הם יהיו נוחים יותר מאילת. מזל שסופו חוזר כבר במשחק השני, כי גיינס יקשה על מכבי מאוד בצבע.
יש גבול לכמה אפשר לחשוב שמכבי שולטת בכל מה שנעשה ומתכננת הכל. מכבי זה לא ג'ק באוור.
אף אחד במערכת של מכבי לא ייקח סיכון וירצה להביא את הסדרה למשחק חמישי, רק בשביל שסופו יישחק בחצי הגמר. זה הזוי ואבסורד.
אני דווקא לא אופתע אם ביום שני תזכה לראות הרבה דקות משחק של אלטיט, הררי וזיזיץ, גם על חשבון הפסד. בלאט לדעתי לא ירצה לסכן ולהתיש שחקנים משמעותיים. סמית לדעתי בכלל לא ישחק ביום שני.
09 מאי 2014, 12:27