המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
חנו'ש כתב:er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....
יהודה זה לא אנשים זה תוכנת מחשב
jol9 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....
זה נכון, אבל יכול להיות שבאמת יש כאלה.
נראה לי יוסי היה שמח לשבט את היקמן, סמית' וסופו ולשחק רק איתם... גם ליאב מת על היקמן.
אני יודע שאני נמצא בצד הקיצוני, ולכן הדעה שלי בהקשר להיקמן היא לא רלוונטית, אבל אני שמח שהמרכז ומרבית הפורום, רואים את התופעה הזאת ומבינים אותה היטב.
מה שכבר כולנו הבנו, עדיין סוג של נעלם מבחינת התקשורת, או שזה אולי נסיון לעודד את מכבי להמשיך את ההיקשרות עם השחקן הזה גם בעונה הבאה.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:er79 כתב:קורע אותי שאנשים פה ממשיכים לענות עצמם מהתענגות על פחון זבל כמו היקמן. לגבי רייס, לא מתרשם מהמשחק שלו אתמול. הוא עושה יותר נזק מתועלת. שניהם צריכים לעוף מפה בקיץ לכל הרוחות.
אנשים.....
זה נכון, אבל יכול להיות שבאמת יש כאלה.
נראה לי יוסי היה שמח לשבט את היקמן, סמית' וסופו ולשחק רק איתם... גם ליאב מת על היקמן.
אני יודע שאני נמצא בצד הקיצוני, ולכן הדעה שלי בהקשר להיקמן היא לא רלוונטית, אבל אני שמח שהמרכז ומרבית הפורום, רואים את התופעה הזאת ומבינים אותה היטב.
מה שכבר כולנו הבנו, עדיין סוג של נעלם מבחינת התקשורת, או שזה אולי נסיון לעודד את מכבי להמשיך את ההיקשרות עם השחקן הזה גם בעונה הבאה.
זה לא התקשורת אלא בלאט והצוות המקצועי של מכבי שלטעמי מבינים טוב יותר מאנשי הפורום עם כל הכבוד .
לשמחתי בלאט לא שבוי במסע השנאה הזה והוא מבין שלצד משחקים רעים היקמן גם נותן משחקים טובים כמו אתמול ומול ריאל , אפשר לדבר עד מחר על ניפוח הסטטיסטיקה אבל דווקא המדד שלו לא טוב , בפועל הוא היה קריטי לניצחון אתמול ואם לא היית שבי בשנאה אליו גם היית רואה את זה .
וכן , אני לא חושב שיש סיבה לעשות מהפכות בשנה הבאה , צריך לראות איך סמית מסיים את העונה , איך ג'יימס חוזר מהניתוח ובמידה והם חוזרים לכושר סביר להחליף רק את רייס הלא מתאים ואת אינגלס שאומנם נתן אתמול משחק טוב אבל הוא נותן עונה חלשה מאד עד עכשיו , עם שחקנים טובים יותר (באותו מחיר ) מכבי תהיה קבוצה שלמה יותר ומועמדת לגיטימית לפיינל פור .
yzafrir כתב:כל עוד לא ישתנה התקציב של מכבי אז זה לא משנה אם היקמן או רייס יעזבו או ישארו כי גם ככה המחליפים שלהם יהיו באותה רמת מחיר .
אם אתם מעדיפים להמר כל עונה על שחקנים חדשים זה עניין אחר , אבל קשה לי לראות את הבעלים פותחים את הארנק אפילו בשביל להנחית רק את פארגו....
צריך לנתח את המקרה של היקמן טוב טוב ולבדוק טוב את השוק לפני שמחליטים לגביו . אבל הוא בכל מקרה לא השחקן שהייתי פותח את הארנק יותר מידי כדי לחדש לו חוזה ואם יקבל הצעה גבוהה משמעותית אז שיסע לשלום ....
סך הכל יש בסיס די טוב לשנים הבאות כשבעיקר צריך לתקן את הטעויות כמו החתמת פאוורד נוסף ( אינגלס ) במקום 4 טבעי או הבעיות שנוצרו במהלך העונה כמו הפציעה של ג'יימס .
בעמדת הגארדים אם לא יושקע סכום רציני אז לא בטוח שחילוף שחקנים יפתור את הבעיות (אולי כן ואולי לא...) בקיצור הימור...
יוסי22 כתב:כמו שאתה יכול לקחת את הפורום לצידך והוא אכן ברובו חושב כמוך אני יכול להביא את הצוות המקצועי שהוא הרבה יותר משמעותי לפחות בעיני .
לא צריך לסגור שום פורום ולכל אחד מותר להביע את דעתו אבל בואו לא נחשוב שרק הדעה שלנו רלוונטית כשהצוות המצועי כל כך תומך בשחקן.
ושוב אתמול בחצי השני הוא היה מעולה , נקודה . פה זה מקרה קלאסי לדעתי של שנאה שגורמת לאנשים לחשוב שהוא היה רע למרות שהיה לו חלק מאוד משמעותי בניצחון הזה .
אגב , אני מסכים שלבלאט יש פייבוריטים ולהפך , בגדול הוא מעדיף שחקני הגנה על שחקני התקפה ואני לא תמיד אוהב את זה למשל ביחס בין סופו לג'יימס /טיוס , בלאט תמיד יעדיף לנצח דרך ההגנה במקום לחשוב כמו מאמן גדול ולגרום לקבוצה השניה להתגונן אבל זה מה יש והוא מאמן טוב מאד אחרי הכול גם אם הפילוסופיה שלו לא תמיד מתאימה לנו .
לכן הוא גם מעדיף את סמית על כל דבר אחר כי הוא מחזיק למכבי את ההגנה על בסיס קבוע , לכן הוא מחק את לאנדסרג כי הוא לא רלוונטי בהגנה ברמת היורוליג והוא גורם נזק הגנתי בכל שניה על הפרקט .
לגבי היקמן הוא נותן הגנה סבירה פלוס , הוא נותן יכולת אישית טובה ובמצב הגארדים של מכבי (אם יש מישהו שהוא באמת חושך לאחרונה זה אוחיון ולא היקמן) אין לבלאט שום ברירה .
קודי כתב:אין ממש בסיס לשנים הבאות. הוא קיים רק בעמדות 3 ו-5, בעמדות 1, 2 ו-4 אין יותר מדי. אם הקו האחורי ישאר כמו שהוא אז מיותר בכלל לפתוח את העונה הבאה, כי גם אם הקבוצה הזו מסוגלת להגיע למשהו היא יכולה באותה המידה להתרסקו, וחוץ מזה זה פשוט סיוט לראות את המשחקים שלה.
roy1000 כתב:קודי כתב:אין ממש בסיס לשנים הבאות. הוא קיים רק בעמדות 3 ו-5, בעמדות 1, 2 ו-4 אין יותר מדי. אם הקו האחורי ישאר כמו שהוא אז מיותר בכלל לפתוח את העונה הבאה, כי גם אם הקבוצה הזו מסוגלת להגיע למשהו היא יכולה באותה המידה להתרסקו, וחוץ מזה זה פשוט סיוט לראות את המשחקים שלה.
בעמדה 3 יש לך שחקן פצוע כרונית שבכלל לא ברור אם הברכיים שלו יחזיקו עוד עונה. בעמדה 5 יש לך סנטר של 150 קילו בן 29 שגם ככה יכול לשחק משהו כמו 15 דקות למשחק, ואורך הקריירה שלו ממש לא ברור.
למכבי אין ממש בסיס לשנים הבאות. אני לא מאמין שאף אחד מהזרים בסגל הנוכחי לא יהיה פה בעוד שנתיים.
yzafrir כתב:סמית' פצוע כרוני ? העונה הוא משחק פצוע אבל עדיין לא מחמיץ כמעט משחקים וגם משחק לא רע . בקיץ יעבור את הניתוח וינוח ויחזור כמו חדש לעונה הבאה . מה גם שבעמדה שלו יש עוד את פניני וגם לאנדסברג שיכול לשחק 3 .
בעמדה 5 יש לך את סופו שנותן 15-20 דק' ואת טיוס , ומה שצריך זה מחליף לג'יימס שלא חייב להיות שחקן יקר במיוחד .
עמדה 4 אני יוצא מנקודת הנחה שבלו ימשיך לפחות עוד עונה אבל כמחליף
עוד שנתיים זה הרבה זמן , מה גם ששחקנים לא נהיים צעירים יותר אבל לשנה הבאה החלפה של שלושה שחקנים פלוס מחליף לג'יימס מכורח הנסיבות צריכים להספיק .
למצוא 5 אתלט וקפיצי בסגנון של ג'יימס זה לא ממש בעיה , וגם 4 שיודע לשחק גם בפנים ולקחת ריבאונד לא בעיה למצוא . תומפסון מביירן או דבון ג'פרסון...
הבעיה תיהיה רק בעמדת הגארדים וכמו שאמרתי קודם , אם לא ישקיעו כסף אז שוב אנחנו מהמרים על העונה כולה .
roy1000 כתב:yzafrir כתב:סמית' פצוע כרוני ? העונה הוא משחק פצוע אבל עדיין לא מחמיץ כמעט משחקים וגם משחק לא רע . בקיץ יעבור את הניתוח וינוח ויחזור כמו חדש לעונה הבאה . מה גם שבעמדה שלו יש עוד את פניני וגם לאנדסברג שיכול לשחק 3 .
בעמדה 5 יש לך את סופו שנותן 15-20 דק' ואת טיוס , ומה שצריך זה מחליף לג'יימס שלא חייב להיות שחקן יקר במיוחד .
עמדה 4 אני יוצא מנקודת הנחה שבלו ימשיך לפחות עוד עונה אבל כמחליף
עוד שנתיים זה הרבה זמן , מה גם ששחקנים לא נהיים צעירים יותר אבל לשנה הבאה החלפה של שלושה שחקנים פלוס מחליף לג'יימס מכורח הנסיבות צריכים להספיק .
למצוא 5 אתלט וקפיצי בסגנון של ג'יימס זה לא ממש בעיה , וגם 4 שיודע לשחק גם בפנים ולקחת ריבאונד לא בעיה למצוא . תומפסון מביירן או דבון ג'פרסון...
הבעיה תיהיה רק בעמדת הגארדים וכמו שאמרתי קודם , אם לא ישקיעו כסף אז שוב אנחנו מהמרים על העונה כולה .
שום ניתוח לא יפתור את בעיית הסחוס של סמית'. זה רק יקל עליו לזמן מאוד מוגבל, אם בכלל. סופו בכל שנה יכול לתת פחות ופחות דקות עם הגיל. לא סופו, סמית', או בלו יהיו פה בעוד שנתיים. אין לך שום בסיס לטווח אורך. מקסימום 2-3 שחקנים שממשיכים לשנה הבאה וזהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־8 אורחים