גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 19 ספטמבר 2014, 08:53

itai7 כתב:שמואל מזכיר לי את המשתמש "הראל" מצ'ה של מגדל שהוא אחד הפאניקיסטים(איש בפאניקה תמידית) , שכל פעם שאני רוצה להתעודד קצת אני נכנס לפורום שלהם וקורא כמה הוא יורד על הקבוצה(באותו סגנון כתיבה של שמואל) וממרר למשתמשים האחרים שם תחיים עם הירידות שלו על הפועל.

אני בטוח שהם נכנסים לכאן ורואים מה ששמואל כותב וצוחקים. :D

אולי זה אותו אחד חשבת על זה ? יכול להסביר כמה דברים שקשורים בשמואל ... בהפוך על הפוך .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 09:55

יש משהו שמטריד אותי משמהשחק אתמול וזה מיעוט הדקות של יוגב ששיחק בקושי 13 דקות. ביום שבו היינס משחק כל כך רע וגם פארגו לא בדיוק בכושר שיא, אני חושב שיוגב היה צריך לקבל יותר דקות. אני מקווה שלא הולכים לייבש אותו בכל העונה, כי מכבי צריכה אותו. יוגב הוא למעשה הרכז הטיבעי היחידי בסגל.
roy1000

הודעהעל ידי 0ved1212 » 19 ספטמבר 2014, 10:58

אחרי כל החגיגה התקשורתית לא לשכוח שאם כל המשחק המחריד של מכבי הם היו מרחק שלשה משיוויון או ניצחון עם כמה טעויות טפשיות
לא לשכטח שהפועל היו עם ההרכב הכי חזק שלהם בבית שלהם
אני בטוח שאם סופו היה או מאריץ בכושר ירושלים לא מנצחת
במפגש הבא עם סגל מלא וסנטר טוב הם אפילו מקבלים 15 הפרש
0ved1212

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2014, 11:02

כמה כתבות על המשחק אתמול:

פול גז בניוטרל: ניתוח גמר גביע ווינר
מכבי תל אביב נראית רע כשהיא מנסה לרוץ בלי תיאום, אבל בשלב הזה בעונה שלה עדיין לא מדובר בדאגה אמיתית. הפועל ירושלים נראית טוב עם הרכבים אנרגטיים ותזזיתיים, אבל חמישה ימים לפני מוקדמות היורוליג זה עלול לעלות לה ביוקר. שי האוזמן מנתח את גמר גביע ווינר
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2786816

הלם וסטירת לחי: במכבי לא מעכלים את ההפסד
הצהובים מתקשים לקבל את ה-81:78 בגמר גביע ווינר להפ' י-ם. על איבוד האמון במאריץ', הפציעה של רנדל, האכזבה מפארגו והטעות של לנדסברג.
http://one.co.il/Article/239497.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 11:09

0ved1212 כתב:אחרי כל החגיגה התקשורתית לא לשכוח שאם כל המשחק המחריד של מכבי הם היו מרחק שלשה משיוויון או ניצחון עם כמה טעויות טפשיות
לא לשכטח שהפועל היו עם ההרכב הכי חזק שלהם בבית שלהם
אני בטוח שאם סופו היה או מאריץ בכושר ירושלים לא מנצחת
במפגש הבא עם סגל מלא וסנטר טוב הם אפילו מקבלים 15 הפרש

מאריץ' לא בכושר כבר כמה שנים, אז קשה לי לצפות ממנו להיות אותו שחקן שהיה לפני 5 שנים.
ברור לחלוטין שמכבי צריכה את סופו חזרה ובכושר של שנה שעברה. גם את דווין סמית'.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2014, 12:52

roy1000 כתב:יש משהו שמטריד אותי משמהשחק אתמול וזה מיעוט הדקות של יוגב ששיחק בקושי 13 דקות. ביום שבו היינס משחק כל כך רע וגם פארגו לא בדיוק בכושר שיא, אני חושב שיוגב היה צריך לקבל יותר דקות. אני מקווה שלא הולכים לייבש אותו בכל העונה, כי מכבי צריכה אותו. יוגב הוא למעשה הרכז הטיבעי היחידי בסגל.

זאת באמת בעיה. בגלל זה גם הגבוהים שלנו לא מופעלים בכלל. לא שיוגב הוא איזה תאודוסיץ', אבל הוא בכל זאת יודע לסדר את המשחק הקבוצתי.

במיוחד בולט שכאשר יוגב עולה ביחד עם היינס (ולא עם פארגו), היינס לא רואה אותו ממטר. כאילו היינס הוא אלוף אירופה ואוחיון בא מליגה ז'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2014, 12:54

יוגב היה רע מאוד אתמול.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2014, 12:56

itai7 כתב:שמואל מזכיר לי את המשתמש "הראל" מצ'ה של מגדל שהוא אחד הפאניקיסטים(איש בפאניקה תמידית) , שכל פעם שאני רוצה להתעודד קצת אני נכנס לפורום שלהם וקורא כמה הוא יורד על הקבוצה(באותו סגנון כתיבה של שמואל) וממרר למשתמשים האחרים שם תחיים עם הירידות שלו על הפועל.

אני בטוח שהם נכנסים לכאן ורואים מה ששמואל כותב וצוחקים. :D

כמו שנוהגים להגיד - הם אפילו לא ידעו שהם כאלה. וזה רק אחרי שקוראים את מה ששמואל כותב עליהם...

שאלה - מי כאן בפורום ראה את ההנפה של ה"גביע"?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2014, 12:57

הוא לא היה רע ולא מאוד. הוא פשוט לא קיבל כמעט את הכדור על מנת לרכז. ככה שהוא נדחף לעמדת הקלעי, תפקיד בו יוגב לא מצטיין, כידוע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2014, 12:59

אני גם שמתי לב לנושא של אוחיון. לא חושב, אור, שהוא היה רע מאוד. הוא לא היה טוב, אבל גם לא גרוע. הוא היה מין אוחיון כזה.
אין ספק שהוא צריך לשחק יותר מ-13 דקות, אלא שגם צריך לזכור, שעיקר הכוח שלו הוא כשיש לידו שחקנים שיכולים לסיים. יכול להיות שבהרכב הנוכחי, הוא באמת פחות מתאים.

ועדיין, הוא היה צריך לשחק יותר. זה ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 13:00

jol9 כתב:אני גם שמתי לב לנושא של אוחיון. לא חושב, אור, שהוא היה רע מאוד. הוא לא היה טוב, אבל גם לא גרוע. הוא היה מין אוחיון כזה.
אין ספק שהוא צריך לשחק יותר מ-13 דקות, אלא שגם צריך לזכור, שעיקר הכוח שלו הוא כשיש לידו שחקנים שיכולים לסיים. יכול להיות שבהרכב הנוכחי, הוא באמת פחות מתאים.

ועדיין, הוא היה צריך לשחק יותר. זה ברור.

אוחיון צריך לשחק עם פארגו.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2014, 13:01

והיה עוד קטע שלא הבנתי. הייתה לנו בעית גובה חמורה, אבל משום מה ג'ייק כהן בקושי שיחק, וכאשר שיחק, הוא תופקד בתור הגבוה היחיד בחמישיה. למה לא לשים אותו ב 4? יש לו קליעה. אין לו פיזיות לשחק סנטר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2014, 13:05

felix_r כתב:והיה עוד קטע שלא הבנתי. הייתה לנו בעית גובה חמורה, אבל משום מה ג'ייק כהן בקושי שיחק, וכאשר שיחק, הוא תופקד בתור הגבוה היחיד בחמישיה. למה לא לשים אותו ב 4? יש לו קליעה. אין לו פיזיות לשחק סנטר.

יכול להיות שזה בגלל שפניני היה מעולה אתמול, ושיחק הרבה מאוד דקות.

אני לא חושב שנראה את מכבי משחקת עם שני גבוהים העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 ספטמבר 2014, 13:15

יצא להיות במשחק אתמול, ומה ששמתי לב בכל הקשור ליוגב אוחיון הוא שגודס פיני גערו בו הרבה פעמים יותר מכל השחקנים האחרים במגרש וכאמור הוא לא שיחק הרבה, אני לא יודע בדיוק למה כי לא חשבתי שהוא היה כזה רע ביחס לתשומת לב שהוא קיבל מגודס ופיני. יכול להיות שיש להם יותר ציפיות ממנו(אני זוכר שפיני אמר כפרשן על יוגב שהוא צריך להיות אמיץ יותר) אז הם מנסים לדחוף אותו או ש "קל" להם יותר לגעור בו מאשר בפארגו למשל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ספטמבר 2014, 13:51

roy1000 כתב:צפריר - אין שום סיבה לחשוב שפארגו והיינס ייכנסו ל"כושר קליעה". שניהם קלעים מאוד לא יציבים ממרחק.
מעבר לזה, מכבי בלי שני שחקני חמישייה ורנדל צולע. אין כמעט שום דבר להבין מהטורניר הזה.

יש הבדל בין קלעים לא יציבים למה שהם הציגו אתמול . זה היה עניין של כושר בלבד ובטוח שהם יראו טוב יותר . מה שכן אתמול באמת היה עדיף שאוחיון ירכז ופארגו יתרכז יותר בלשפר את הקליע שלו בעיקר בבחירת בזריקות שלו. אבל סך הכל זה מוקדם מידי לצפות שחקנים יהיו בכושר שיא בשלב כזה .
לגבי מאריץ' , הוא לא יחזור להיות השחקן של 2010 אבל הוא יהיה מספיק טוב להיות סנטר שלישי אחרי טיוב וסופו כשיחזור ובמחיר שמשלמים לו זה מציאה...
מה שכן פארגו הפך להיות יותר רכז ממה שהוא היה הקדנציה הקודמת ושיפר מאוד את יכולת המסירה וראיית המשחק.

לגבי היינס , עד שיכנס לכושר ויתחבר יש לנו את לאנדסברג בכושר טוב...
מה שהכי מדאיג זה עמדה 4 שכרגע יש לנו חצי שחקן כשיר מתוך שניים וכשסמית' יחזור ורנדל יחלים לגמרי זה גם יראה טוב יותר....
בקיצור מוקדם מידי להגיע למסקנות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 14:19

yzafrir כתב:יש הבדל בין קלעים לא יציבים למה שהם הציגו אתמול . זה היה עניין של כושר בלבד ובטוח שהם יראו טוב יותר . מה שכן אתמול באמת היה עדיף שאוחיון ירכז ופארגו יתרכז יותר בלשפר את הקליע שלו בעיקר בבחירת בזריקות שלו. אבל סך הכל זה מוקדם מידי לצפות שחקנים יהיו בכושר שיא בשלב כזה .
לגבי מאריץ' , הוא לא יחזור להיות השחקן של 2010 אבל הוא יהיה מספיק טוב להיות סנטר שלישי אחרי טיוב וסופו כשיחזור ובמחיר שמשלמים לו זה מציאה...
מה שכן פארגו הפך להיות יותר רכז ממה שהוא היה הקדנציה הקודמת ושיפר מאוד את יכולת המסירה וראיית המשחק.

לגבי היינס , עד שיכנס לכושר ויתחבר יש לנו את לאנדסברג בכושר טוב...
מה שהכי מדאיג זה עמדה 4 שכרגע יש לנו חצי שחקן כשיר מתוך שניים וכשסמית' יחזור ורנדל יחלים לגמרי זה גם יראה טוב יותר....
בקיצור מוקדם מידי להגיע למסקנות...

אני מבטיח לך שגם במהלך העונה יהיה לצמד הזה ימים של 1/7 לשלוש. אם יש משהו שאני מקווה זה שהמאמנים יעבדו עם פארגו על להפחית את הזריקות משלוש. הוא כל כך יעיל בחדירות שפשוט חבל על הזריקות האלה ב- 25%.
לגבי מאריץ' - ברגע שסופו יחזור, אני לא חושב שהוא יישאר ואם יישאר, קרוב לוודאי שלא יהיה ברוטציה. הוא נראה נורא כרגע ואני לא יודע אם הוא יהפוך להיות שחקן מועיל במהלך העונה.

לגבי המשפט האחרון - זה בדיוק מה שכתבתי. בוא נגיד שאפשר להגיע למעט מאוד מסקנות כשמכבי משחקת בלי שני השחקנים הכי חשובים שלה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ספטמבר 2014, 14:32

רוי אנחנו אומרים אותו דבר בעצם , פארגו והיינס נקלעו יותר טוב מאתמול במהלך העונה גם כי בחירת בזריקות שלהם תשתפר ככל שיכנסו לכושר ויכירו את הקבוצה . גם רייס וגם לאנגפורד נראו כך בשלב הזה...
לגבי מאריץ' , אם סופו יחזור ו יהיה טוב אז יחד עם טיוס עדיין ישאר למאריץ' 5-10 דקות לתת ואם הוא יהיה בכושר סביר אז הוא עדיין יכול לתרום . המיוצר ליורוליג כרגע הוא ג'ייק כהן אלא אם ישנו את התפקוד שלו לעמדה 4 שם הוא יכול להוות יתרון מסויים בגלל הגובה. מה שכן בנבחרת הוא היה נראה מצויין ונראה שיש שיפור ביכולת שלו ....
בקיצור ביחס לשלב הזה של העונה או יותר נכון טרום עונה ולמצב שמכבי נמצאת מבחינת הפצועים והשמנים אז ניראנו לא רע . היו כמה מהלכים יפים של הנעת כדור שהביא לזריקות חופשיות מבחוץ של לינהרט ושל סילבן . כשסופו יחזור אז גם כדורים יכנסו יותר פנימה...בקיצור יש עוד זמן.
בו נגיד שזה די צפוי שירושלים יהיו בכושר טוב יותר שכן להם יש שבוע הבא משחקים מאוד מאוד חשובים....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 19 ספטמבר 2014, 14:33

פארגו חייב לשפר את האחוזים שלו בקליעה מבחוץ ואני מאמין שגם הוא ישפר לאורך העונה כמו שקורה בדרך כלל במכבי. גארד, חודר טוב ככל שיהיה, לא יכול להסתמך רק על חדירה כי אז הוא הופך לצפוי מדי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ספטמבר 2014, 14:35

עוד נקודת אור במשחק הזה היא שמכבי חזרו מפיגור 10 די בקלות ו אפילו עלו ליתרון . יש פוטנציאל להתפוצץ בסגל הזה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ספטמבר 2014, 14:46

toja27 כתב:פארגו חייב לשפר את האחוזים שלו בקליעה מבחוץ ואני מאמין שגם הוא ישפר לאורך העונה כמו שקורה בדרך כלל במכבי. גארד, חודר טוב ככל שיהיה, לא יכול להסתמך רק על חדירה כי אז הוא הופך לצפוי מדי.

חוץ מהטופ 16 של 2011, פארגו הוא קלעי של 25% לשלוש. ככה הוא היה במכבי (פרט לאותו טופ 16) וככה הוא היה בצסק"א. הוא צריך לזרוק כמה שפחות מהטווח הזה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־33 אורחים