13 אפריל 2015, 22:20
13 אפריל 2015, 22:23
13 אפריל 2015, 22:25
13 אפריל 2015, 22:47
felix_r כתב:די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי
13 אפריל 2015, 22:52
13 אפריל 2015, 22:56
13 אפריל 2015, 23:01
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
בכל מקרה מכבי הגיע העונה לשיא השפל מבחינת ישראלים ואני מאמין שהיא תעשה הכל כדי להביא אותו וגם להשאיר את יוגב כדי שלא יגיעו לירושלים.
יוגב ישאר פה באותו חוזה כנראה כי אני כבר לא מאמין שקבוצות באירופה יזרקו עליו סכומים גדולים...
יווגב הוא קפטן שמשחק פצוע הרבה פעמים. הוא ירצה שידרוג כמו שכולם במכבי קיבלו שידרוג. אם החוזה האחרון שלו היה סביב ה- 300 אלף, הוא ירצה 350 - 400 בחוזה חדש.
אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
מקל ופארגו יפתחו , ויוגב והזר השני מחליפים...
13 אפריל 2015, 23:05
rc4991 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
בכל מקרה מכבי הגיע העונה לשיא השפל מבחינת ישראלים ואני מאמין שהיא תעשה הכל כדי להביא אותו וגם להשאיר את יוגב כדי שלא יגיעו לירושלים.
יוגב ישאר פה באותו חוזה כנראה כי אני כבר לא מאמין שקבוצות באירופה יזרקו עליו סכומים גדולים...
יווגב הוא קפטן שמשחק פצוע הרבה פעמים. הוא ירצה שידרוג כמו שכולם במכבי קיבלו שידרוג. אם החוזה האחרון שלו היה סביב ה- 300 אלף, הוא ירצה 350 - 400 בחוזה חדש.
אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
אין זסיבה להשאיר את אוחיון אם מקל חותם
גם מבחינת דקות בקושי יהיה לך לחלק אותן בין ארבעה גארדים + לאנדסברג
לדעתי צריכים את פארגו, קומבו זר (סת' קרי) ומקל + לאנדסברג
13 אפריל 2015, 23:10
ביבו כתב:לכמה זמן רייס חתום בחימקי?
13 אפריל 2015, 23:14
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
אין זסיבה להשאיר את אוחיון אם מקל חותם
גם מבחינת דקות בקושי יהיה לך לחלק אותן בין ארבעה גארדים + לאנדסברג
לדעתי צריכים את פארגו, קומבו זר (סת' קרי) ומקל + לאנדסברג
אם לא היה את ירושלים אז הייתי מסכים איתך אבל לא בא לי לראות את יוגב והלפרין בירושלים כשאנחנו נשארים רק עם מקל ואולי יבזורי. לליגה זה לא יספיק לדעתי...מה גם שאני בדעה שאף שחקן לא צריך לשחק יותר מ-25 דק' בשתי מסגרות כך שיש מספיק זמן לארבע גארדים .
לאנדסברג ישחק יותר שלוש שנה הבאה כי לא ברור איך פניני יחזור מה גם שגיא לא ניהיה צעיר יותר...
13 אפריל 2015, 23:18
יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188139.html
נראה שרוצים לסגור גם עם אוחיון .
הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?
חשבתי שאולי אני מבולבל והצצתי בסטטיסטיקה שלו במשחקים האלו :
http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!TS
13 אפריל 2015, 23:23
13 אפריל 2015, 23:27
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188139.html
נראה שרוצים לסגור גם עם אוחיון .
הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?
חשבתי שאולי אני מבולבל והצצתי בסטטיסטיקה שלו במשחקים האלו :
http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!TS
אוי ואבוי, לא רק שרוצים כבר להשאיר אותו זה עוד הולך להיות בסכום של 400-450 אלף דולר בעונה?!!! (600-650 אלף במונחים של זר!!!)
ןעל מה בדיוק מגיע לו שדרוג? זאת תהיה החתמה שעוד נצטער עליה המון
13 אפריל 2015, 23:47
13 אפריל 2015, 23:54
מקובי כתב:felix_r כתב:די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי
פליקס,חשבת שרנדל הוא שחקן ברמת יורוליג? פרקינס? פארגו? מוריס?
אני בדעה שאי אפשר לדעת.
אני דווקא אוהב את מה שהוא מביא למגרש (קליעה טובה, יכולת להוריד כדור, שיפר את הובלת הכדור וראיית המשחק) וכגארד מחליף ישראלי הוא לגיטימי לגמרי לדעתי.
14 אפריל 2015, 00:10
jol9 כתב:אני נורא מתחבר למה שאומרים יוסי, רוי ואור.
כמו יוסי אני חושב שהסגל שיש לנו הוא טוב בסה"כ, מצריך רק שינויים קוסמטיים (חיזוק לקו האחורי במקום פארגו ומחליף לטיוס במידת הצורך).
יכול להיות שיהיה ורך לבצע שינויים נוספים, כמו למשל החלפתו של אלכסנדר במידה והוא לא ייקבל אזרחות ישראלית.
עוד שאלה מינורית יחסית היא שאלת לינהארט/בנדר, ואולי החתמה של ישראלי נוסף (לא מקל).
מעבר לזה, הסגל הזה טוב מאוד וצריך להמשיך. בעונה הבאה יש סיכוי לא רע שהדברים ייראו טוב יותר, השחקנים יהיו מחוברים יותר,
והכדורסל הטוב שאנחנו רואים לפרקים, יישוחק באופן תדיר יותר.
אני מסכים גם עם רוי ואור שאומרים שההחתמות הצפויות הן יקרות, ושכל השמות שנזרקים הם לא ממש רלוונטים. אם פארגו יעזוב, יגיע
שחקן זול יותר לדעתי (בטח לא פארמר), ואם מקל יגיע בשכר מופקע ומנופח, זה עלול לפגוע בשחקנים האחרים שיצטרכו להגיע (למשל מחליף
לטיוס אם זה יעזוב), מבלי לחזק את הקבוצה באופן משמעותי (החור העיקרי בקו האחורי הוא הקליעה, ומקל ממש לא משפר את זה).
בסופו של דבר, המשכיות מוכיחה את עצמה.
14 אפריל 2015, 00:11
14 אפריל 2015, 00:18
toja27 כתב:אני את מקל רוצה מאוד. לפי דעתי הוא גארד ברמה גבוהה של היורוליג ויכול לתת הרבה למכבי. אין לי ספק בכך. השאלה אם הוא בכלל מעוניין להגיע ועד כמה מכבי רוצה אותו(גודס בטוח רוצה אותו מאוד).
ודרך אגב: לא על חשבון אוחיון ! אלא ביחד.
14 אפריל 2015, 00:21
yzafrir כתב:toja27 כתב:אני את מקל רוצה מאוד. לפי דעתי הוא גארד ברמה גבוהה של היורוליג ויכול לתת הרבה למכבי. אין לי ספק בכך. השאלה אם הוא בכלל מעוניין להגיע ועד כמה מכבי רוצה אותו(גודס בטוח רוצה אותו מאוד).
ודרך אגב: לא על חשבון אוחיון ! אלא ביחד.
אותי מאוד ירגש לראות את מקל ויוגב משחקים יחד בחמישייה במשחק יורוליג . אם זה יהיה עם פניני בעמדה 3 אז בכלל...
14 אפריל 2015, 01:03
yzafrir כתב:jol9 כתב:אני נורא מתחבר למה שאומרים יוסי, רוי ואור.
כמו יוסי אני חושב שהסגל שיש לנו הוא טוב בסה"כ, מצריך רק שינויים קוסמטיים (חיזוק לקו האחורי במקום פארגו ומחליף לטיוס במידת הצורך).
יכול להיות שיהיה ורך לבצע שינויים נוספים, כמו למשל החלפתו של אלכסנדר במידה והוא לא ייקבל אזרחות ישראלית.
עוד שאלה מינורית יחסית היא שאלת לינהארט/בנדר, ואולי החתמה של ישראלי נוסף (לא מקל).
מעבר לזה, הסגל הזה טוב מאוד וצריך להמשיך. בעונה הבאה יש סיכוי לא רע שהדברים ייראו טוב יותר, השחקנים יהיו מחוברים יותר,
והכדורסל הטוב שאנחנו רואים לפרקים, יישוחק באופן תדיר יותר.
אני מסכים גם עם רוי ואור שאומרים שההחתמות הצפויות הן יקרות, ושכל השמות שנזרקים הם לא ממש רלוונטים. אם פארגו יעזוב, יגיע
שחקן זול יותר לדעתי (בטח לא פארמר), ואם מקל יגיע בשכר מופקע ומנופח, זה עלול לפגוע בשחקנים האחרים שיצטרכו להגיע (למשל מחליף
לטיוס אם זה יעזוב), מבלי לחזק את הקבוצה באופן משמעותי (החור העיקרי בקו האחורי הוא הקליעה, ומקל ממש לא משפר את זה).
בסופו של דבר, המשכיות מוכיחה את עצמה.
לא כלכך הבנתי את התגובה שלך . מי צריך להמשיך ועל מי אפשר לוותר ?
אישית אני חושב שויתור על פארגו כשדי ברור מה יגיע במקומו יהיה טעות ענקית.
אני גם חושב שהסגל העונה די טוב וזקוק רק לשינויים קטנים כמו גארד זר במקום היינס ותוספת ישראלי בכיר כשמקל האפציה הכי טובה ודי היחידה כיום...