פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

13 אפריל 2015, 22:20

זה לא רק הצביון שמעניין אותי , מתאזרחים זה אותו דבר מבחינתי...זה הרוח שנושבת מכיוון ירושלים במאבק על שחקנים ישראלים .
לא מתאים לי שנראה בירושלים את הלפרין ואת מקל ואצלינו את אוחיון ויבזורי...
במקרה של מקל אני באמת מאמין שיש לו יכולות ברמת יורוליג גבוהה .

13 אפריל 2015, 22:23

די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי

13 אפריל 2015, 22:25

לי דווקא אין התנגדות לראות פה את יבזורי, אם זה יקדם או יפנה תקציבית החתמת קליבר כמו פרמאר. בכל מקרה לעניות דעתי פרמאר חייב להיות המטרה המרכזית של מכבי בעונה הבאה, לפני מקל (ברור שעדיף יחד איתו אבל זה תלוש מהמציאות) ואם צריך גם על חשבון פארגו.

13 אפריל 2015, 22:47

felix_r כתב:די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי

פליקס,חשבת שרנדל הוא שחקן ברמת יורוליג? פרקינס? פארגו? מוריס?

אני בדעה שאי אפשר לדעת.
אני דווקא אוהב את מה שהוא מביא למגרש (קליעה טובה, יכולת להוריד כדור, שיפר את הובלת הכדור וראיית המשחק) וכגארד מחליף ישראלי הוא לגיטימי לגמרי לדעתי.

13 אפריל 2015, 22:52

לא רואה מצב שפארמר פה עונה הבאה. גם לא על חשבון פארגו . הסכומים שהוא רוצה ויכול לקבל מקבוצות אחרות באירופה גבוהים בהרבה מפארגו ( יותר מפי שתיים ) כך שלא יספיק שיחרור פארגו לינהרט וכו' והחתמת נגרים במקומם. פארמר בתור ישראלי בכלל לא בא בחשבון...
הדרך היחידה של פארמר להגיע לפה היא לוותר על הרבה מאוד כסף בשם הציונות וזה כנרא לא יקרה לצערי.

מקובי אתה רציני ? אתה משווה את מה שפארגו / רנדל / פרקינס עשו בכדורסל פה לפני מכבי וברמת הכשרון שלהם בכלל ? יבזורי מבוגר מידי כדי לתרום במכבי וטובים ממנו ( לימונד , רוט ... ) נכשלו בעבר במכבי...

13 אפריל 2015, 22:56

לכמה זמן רייס חתום בחימקי?

13 אפריל 2015, 23:01

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
בכל מקרה מכבי הגיע העונה לשיא השפל מבחינת ישראלים ואני מאמין שהיא תעשה הכל כדי להביא אותו וגם להשאיר את יוגב כדי שלא יגיעו לירושלים.
יוגב ישאר פה באותו חוזה כנראה כי אני כבר לא מאמין שקבוצות באירופה יזרקו עליו סכומים גדולים...

יווגב הוא קפטן שמשחק פצוע הרבה פעמים. הוא ירצה שידרוג כמו שכולם במכבי קיבלו שידרוג. אם החוזה האחרון שלו היה סביב ה- 300 אלף, הוא ירצה 350 - 400 בחוזה חדש.

אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...
מקל ופארגו יפתחו , ויוגב והזר השני מחליפים...

אין זסיבה להשאיר את אוחיון אם מקל חותם
גם מבחינת דקות בקושי יהיה לך לחלק אותן בין ארבעה גארדים + לאנדסברג
לדעתי צריכים את פארגו, קומבו זר (סת' קרי) ומקל + לאנדסברג

13 אפריל 2015, 23:05

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אני חושב שהמס שהוא יצטרך לשלם הוא הרבה פחות ממה שכתוב כי מדובר פה בכסף שהוא הרויח בארהב שיש לנו איתם הסכמי מס . לגבי מה שהוא מרויח העונה הוא כן יצטרך לשלם מס מלא...
בכל מקרה מכבי הגיע העונה לשיא השפל מבחינת ישראלים ואני מאמין שהיא תעשה הכל כדי להביא אותו וגם להשאיר את יוגב כדי שלא יגיעו לירושלים.
יוגב ישאר פה באותו חוזה כנראה כי אני כבר לא מאמין שקבוצות באירופה יזרקו עליו סכומים גדולים...

יווגב הוא קפטן שמשחק פצוע הרבה פעמים. הוא ירצה שידרוג כמו שכולם במכבי קיבלו שידרוג. אם החוזה האחרון שלו היה סביב ה- 300 אלף, הוא ירצה 350 - 400 בחוזה חדש.

אם מכבי יצליחו להשאיר את יוגב ב 350 זה יהיה מצויין וממש לא אמור להיות קשור לזה שהם ירצו גם את מקל כמו שכבר העונה רצו...

אם לא היה את ירושלים אז הייתי מסכים איתך אבל לא בא לי לראות את יוגב והלפרין בירושלים כשאנחנו נשארים רק עם מקל ואולי יבזורי. לליגה זה לא יספיק לדעתי...מה גם שאני בדעה שאף שחקן לא צריך לשחק יותר מ-25 דק' בשתי מסגרות כך שיש מספיק זמן לארבע גארדים .
לאנדסברג ישחק יותר שלוש שנה הבאה כי לא ברור איך פניני יחזור מה גם שגיא לא ניהיה צעיר יותר...

13 אפריל 2015, 23:10

ביבו כתב:לכמה זמן רייס חתום בחימקי?

נראה לי 2

עריכה :
עכשיו ראיתי שהוא חתום ל3

13 אפריל 2015, 23:14

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

אם לא היה את ירושלים אז הייתי מסכים איתך אבל לא בא לי לראות את יוגב והלפרין בירושלים כשאנחנו נשארים רק עם מקל ואולי יבזורי. לליגה זה לא יספיק לדעתי...מה גם שאני בדעה שאף שחקן לא צריך לשחק יותר מ-25 דק' בשתי מסגרות כך שיש מספיק זמן לארבע גארדים .
לאנדסברג ישחק יותר שלוש שנה הבאה כי לא ברור איך פניני יחזור מה גם שגיא לא ניהיה צעיר יותר...

להחליט שאתה משאיר את אוחיון רק כי אתה לא רוצה אותו אצל היריבה שלך נראה לי לא חכם ובטח כשלא מדובר בשוחקן גדול והוא גם יעלה המון
אני ממש לא חושב כמוך בנוגע לחלוקת הדקות ובלי קשר מספיק שתיתן לשלישה הזאת 25 דקות במשחק (והם ישחקו יותר) ונשארת רק עם חמש דקות ללאנדסברג (בעמדה 2)
בלי קשר לאוחיון או שחקן אחר יהיה בזבוז כסף מיותר ודבילי להביא שחקן בשביל 5-10 דקות (ואני נדיב) כשבעמדות אחרות אין מספיק כסף לזר טוב

13 אפריל 2015, 23:18

יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188139.html

נראה שרוצים לסגור גם עם אוחיון .

הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?

חשבתי שאולי אני מבולבל והצצתי בסטטיסטיקה שלו במשחקים האלו :

http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!TS

אוי ואבוי, לא רק שרוצים כבר להשאיר אותו זה עוד הולך להיות בסכום של 400-450 אלף דולר בעונה?!!! (600-650 אלף במונחים של זר!!!)
ןעל מה בדיוק מגיע לו שדרוג? זאת תהיה החתמה שעוד נצטער עליה המון

13 אפריל 2015, 23:23

פארגו ומקל צריכים לשחק את רוב הדקות ( 50 מתוך 80 ) ויוגב צריך לשחק לא יותר מ--15 דק' מה שמשאיר עוד 15 דק' לזר...כמובן שזה תאורטי כי כל משחק והסיטואציה שלו...לאנדסברג צריך לשחק יותר 3 ולבנות אותו כיורש של פניני שיכול להיות שעונה הבאה תיהיה האחרונה שלו במכבי או בכדורסל בכלל.

13 אפריל 2015, 23:27

rc4991 כתב:
יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188139.html

נראה שרוצים לסגור גם עם אוחיון .

הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?

חשבתי שאולי אני מבולבל והצצתי בסטטיסטיקה שלו במשחקים האלו :

http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!TS

אוי ואבוי, לא רק שרוצים כבר להשאיר אותו זה עוד הולך להיות בסכום של 400-450 אלף דולר בעונה?!!! (600-650 אלף במונחים של זר!!!)
ןעל מה בדיוק מגיע לו שדרוג? זאת תהיה החתמה שעוד נצטער עליה המון

אין שום קשר לעלות של זר בהשוואה לעלות של ישראלים . כל עוד החוקים כמו שהם ( זה הולך ומחמיר ) הישראלים יקבלו שכר מופרז יחסית ואין לנו בריירה . וושוב אני מזכיר את עניין הפועל ירושלים שנראה שהם באמת מכוונים לקחת לנו את הישראלים הכי טובים גם אם זה על חשבון זרים טובים אצליהם . לא רוצה שיהיה להם את היתרון הזה בליגה והעונה הזאת הגענו לשפל חדש על סף הביזיון...

13 אפריל 2015, 23:47

אני נורא מתחבר למה שאומרים יוסי, רוי ואור.
כמו יוסי אני חושב שהסגל שיש לנו הוא טוב בסה"כ, מצריך רק שינויים קוסמטיים (חיזוק לקו האחורי במקום היינס ומחליף לטיוס במידת הצורך).
יכול להיות שיהיה ורך לבצע שינויים נוספים, כמו למשל החלפתו של אלכסנדר במידה והוא לא ייקבל אזרחות ישראלית.
עוד שאלה מינורית יחסית היא שאלת לינהארט/בנדר, ואולי החתמה של ישראלי נוסף (לא מקל).

מעבר לזה, הסגל הזה טוב מאוד וצריך להמשיך. בעונה הבאה יש סיכוי לא רע שהדברים ייראו טוב יותר, השחקנים יהיו מחוברים יותר,
והכדורסל הטוב שאנחנו רואים לפרקים, יישוחק באופן תדיר יותר.

אני מסכים גם עם רוי ואור שאומרים שההחתמות הצפויות הן יקרות, ושכל השמות שנזרקים הם לא ממש רלוונטים. אם פארגו יעזוב, יגיע
שחקן זול יותר לדעתי (בטח לא פארמר), ואם מקל יגיע בשכר מופקע ומנופח, זה עלול לפגוע בשחקנים האחרים שיצטרכו להגיע (למשל מחליף
לטיוס אם זה יעזוב), מבלי לחזק את הקבוצה באופן משמעותי (החור העיקרי בקו האחורי הוא הקליעה, ומקל ממש לא משפר את זה).

בסופו של דבר, המשכיות מוכיחה את עצמה.

13 אפריל 2015, 23:54

מקובי כתב:
felix_r כתב:די כבר עם יבזורי. הוא לא שחקן ברמה של מכבי

פליקס,חשבת שרנדל הוא שחקן ברמת יורוליג? פרקינס? פארגו? מוריס?

אני בדעה שאי אפשר לדעת.
אני דווקא אוהב את מה שהוא מביא למגרש (קליעה טובה, יכולת להוריד כדור, שיפר את הובלת הכדור וראיית המשחק) וכגארד מחליף ישראלי הוא לגיטימי לגמרי לדעתי.

כן, הייתי בטוח שרנדל הוא ברמת היורוליג, והחשש היחיד לגביו שהיה אצלי, נגע בעובדה שהוא הרבה להפצע לאורך הקריירה.
גם לגבי מוריס הייתה לי הרגשה טובה, ולא התנגדתי להחתמתו.
לגבי פארגו ופרקינס, אני לא זוכר מה חשבתי לגביהם.
אבל זה בכלל לא חשוב מה חשבתי עליהם.

אני אסביר לך מה הבעיה עם יבזורי. כדי להצליח במכבי, שחקן ישראלי צריך שיהיה לו משהו, שהוא מסוגל לתת בכל יום ויום... קח לדוגמא את יוגב אוחיון. המאמן יודע שבכל יום בשנה אוחיון יתן לו הגנה טובה וניהול משחק סולידי (אני לא מדבר על התקופה האחרונה, בה הוא משחק עם פציעה). קח לדוגמא את פניני. המאמן יודע, שבכל יום פניני יתן לו חוכמת משחק, מסירות טובות לסופו וקליעה לשלוש... לעומתם ליבזורי אין שום דבר שאתה יכול להיות בטוח, שהוא יתן לך בכל יום בשנה. יש לו רק קליעה והקליעה שלו מאוד לא יציבה, וזה למרות הרמה הנמוכה של ההגנות בליגה. הוא יכול לקלוע יום אחד 20, ויום אחר 2. נראה לך אפשרי, שהוא יקבל מספיק זמן על מנת לברר באיזה יום הוא נמצא? ברור כשמש, שאחרי 5 דקות במגרש ללא תרומה, הוא יחזור לספסל, ואף אחד כבר לא יידע לעולם, שאילו היה מקבל 5 דקות נוספות, הוא היה מתחיל לקלוע שלשות כמו משוגע. כי הוא לא יקבל את ה 5 הדקות הנוספות!... השחקן היחיד במכבי, שיכול להחטיא גם 10 זריקות רצופות, ועדיין ישאר על המגרש, זה סמית'.

נ.ב. אל תשכח, שיבזורי כבר בן 30 ! זה לא שהוא הולך להתפתח בשנים הבאות. זה המקסימום שלו...

14 אפריל 2015, 00:10

jol9 כתב:אני נורא מתחבר למה שאומרים יוסי, רוי ואור.
כמו יוסי אני חושב שהסגל שיש לנו הוא טוב בסה"כ, מצריך רק שינויים קוסמטיים (חיזוק לקו האחורי במקום פארגו ומחליף לטיוס במידת הצורך).
יכול להיות שיהיה ורך לבצע שינויים נוספים, כמו למשל החלפתו של אלכסנדר במידה והוא לא ייקבל אזרחות ישראלית.
עוד שאלה מינורית יחסית היא שאלת לינהארט/בנדר, ואולי החתמה של ישראלי נוסף (לא מקל).

מעבר לזה, הסגל הזה טוב מאוד וצריך להמשיך. בעונה הבאה יש סיכוי לא רע שהדברים ייראו טוב יותר, השחקנים יהיו מחוברים יותר,

אני מסכים גם עם רוי ואור שאומרים שההחתמות הצפויות הן יקרות, ושכל השמות שנזרקים הם לא ממש רלוונטים. אם פארגו יעזוב, יגיע
שחקן זול יותר לדעתי (בטח לא פארמר), ואם מקל יגיע בשכר מופקע ומנופח, זה עלול לפגוע בשחקנים האחרים שיצטרכו להגיע (למשל מחליף
לטיוס אם זה יעזוב), מבלי לחזק את הקבוצה באופן משמעותי (החור העיקרי בקו האחורי הוא הקליעה, ומקל ממש לא משפר את זה).

לא כלכך הבנתי את התגובה שלך . מי צריך להמשיך ועל מי אפשר לוותר ?

אישית אני חושב שויתור על פארגו כשדי ברור מה יגיע במקומו יהיה טעות ענקית.
אני גם חושב שהסגל העונה די טוב וזקוק רק לשינויים קטנים כמו גארד זר במקום היינס ותוספת ישראלי בכיר כשמקל האפציה הכי טובה ודי היחידה כיום...

14 אפריל 2015, 00:11

אני את מקל רוצה מאוד. לפי דעתי הוא גארד ברמה גבוהה של היורוליג ויכול לתת הרבה למכבי. אין לי ספק בכך. השאלה אם הוא בכלל מעוניין להגיע ועד כמה מכבי רוצה אותו(גודס בטוח רוצה אותו מאוד).
ודרך אגב: לא על חשבון אוחיון ! אלא ביחד.

14 אפריל 2015, 00:18

toja27 כתב:אני את מקל רוצה מאוד. לפי דעתי הוא גארד ברמה גבוהה של היורוליג ויכול לתת הרבה למכבי. אין לי ספק בכך. השאלה אם הוא בכלל מעוניין להגיע ועד כמה מכבי רוצה אותו(גודס בטוח רוצה אותו מאוד).

אותי מאוד ירגש לראות את מקל ויוגב משחקים יחד בחמישייה במשחק יורוליג . אם זה יהיה עם פניני בעמדה 3 אז בכלל...

14 אפריל 2015, 00:21

yzafrir כתב:
toja27 כתב:אני את מקל רוצה מאוד. לפי דעתי הוא גארד ברמה גבוהה של היורוליג ויכול לתת הרבה למכבי. אין לי ספק בכך. השאלה אם הוא בכלל מעוניין להגיע ועד כמה מכבי רוצה אותו(גודס בטוח רוצה אותו מאוד).

אותי מאוד ירגש לראות את מקל ויוגב משחקים יחד בחמישייה במשחק יורוליג . אם זה יהיה עם פניני בעמדה 3 אז בכלל...

לגמרי.

14 אפריל 2015, 01:03

yzafrir כתב:
jol9 כתב:אני נורא מתחבר למה שאומרים יוסי, רוי ואור.
כמו יוסי אני חושב שהסגל שיש לנו הוא טוב בסה"כ, מצריך רק שינויים קוסמטיים (חיזוק לקו האחורי במקום פארגו ומחליף לטיוס במידת הצורך).

לא כלכך הבנתי את התגובה שלך . מי צריך להמשיך ועל מי אפשר לוותר ?

אישית אני חושב שויתור על פארגו כשדי ברור מה יגיע במקומו יהיה טעות ענקית.
אני גם חושב שהסגל העונה די טוב וזקוק רק לשינויים קטנים כמו גארד זר במקום היינס ותוספת ישראלי בכיר כשמקל האפציה הכי טובה ודי היחידה כיום...

טעות שלי כמובן... :duh
התכוונתי להיינס ולא לפארגו.

לגבי ישראלי - יש לנו את סילבן, בתקווה של ייפצע, אתגיא בתקווה שיחזור לעצמו ואת אוחיון כרגע כישראלים בכירים. טיוס הוא סימן שאלה,
ואם הוא נשאר אז זה כבר ארבעה. אם אלכסנדר ייקבל אזרחות, זה כבר חמישה.
אני גם מרגיש צורך לרענן קצת את מצבת הישראלים, אבל מה לעשות שמקל לא עושה לי את זה, ולשפוך על שחקן כמוהו מליון דולר (כולל מיסים),
זה כבר מדי על מכבי לדעתי.
נושא נעול