פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

26 יוני 2015, 16:26

יוני לא הבנתי איך אתה מסכים איתו מצד אחד ומביא דוגמאות משתי קבוצות עם סנטרים קלאסיים סטייל סופו וניקולה ?

26 יוני 2015, 16:29

הקבוצה היחידה שהצליחה באמת עם סנטר מהסוג הזה זאת אולימפיאקוס. ושוב, בשביל להשוות את מכבי לאולימפיאקוס, צריך פה גם איזה ספאנוליס קטן. רוצ'סטי יותר קרוב ברמה לאוחיון מאשר לספאנוליס.

26 יוני 2015, 16:46

מקאדו 3 כתב:
er79 כתב:אתם יכולים לאהוב את מקל ואתם יכולים לא, אם מכבי לא מצליחים להחתים אותו, אני מקווה שאף אוהד לא יסלח, אלא אם כן פרמאר מוחתם, וכישראלי. יש גבול לכל תעלול. ואני מקווה שהאוהדים כן ישכילו להצביע ברגליים. הוכח מעל לכל ספק העונה שקבוצה שהייתה לה ישראלים טובים או מנוסים הצליחה ברמת הליגה המקומית. ירושלים, עם אליהו, הלפרין וטימור, זכתה באליפות. ירושלים, עם כדיר ניסים ושמחון, הדיחה את מכבי, שמצידה חסרה את פניני וסילבן, וזה פגע בה קשות בדיעבד. מכבי חייבת קאדר ישראלי איכותי שיוכל להיות אפקטיבי גם ביורוליג. והקאדר הזה אומר חד וחלק: אוחיון, מקל או פרמאר, טיוס או פישר, סילבן ופניני. לפחות הם. אם ניתן, גם לנסות להביא את יבזורי או דאוסן.

מעניין אם אחת מקבוצות השושלת עם האמן ומקדונלד או זו של שאראס פארקר וויציץ היו עולות לשחק נגד מגדל או אטילת כמה אפיק ניסים אליהו שמחון והלפרין היו עוזרים להם באמת מעניין .

נכון שהיתה בעיה עם הישראלים אבל לדעתי מה שהכריע זה דווקא הזרים , סופו בכושר קטסטרופה סמית פצוע והיינס ולינהארט האפסיים ואלכסנדר שלא מבין לאיזה משחק הוא שייך בכלל זה הרכב זרים כל כך חלש שגם אפיק ניסים ושמחון נראים כמו הקו של ריאל מדריד לידם .

אבל אנחנו בתקופה אחרת, עידן אחר. היום לא תצליח להביא לפה את הזרים הכי טובים תקציבית. אין סיכוי בעולם. ועקיצה כמו בעונת רייס והיקמן זה אחת לדור. מכבי חייבת בתקופה הנוכחית שהבעלים לא מוכן להשקיע כסף בשמות גדולים ומוכחים, להחזיר עטרה ליושנה, לפחות בסגל המקומי

26 יוני 2015, 16:46

יוני, לקבוצה של פרקינס ופארגו היה את סופו בשיא שלו. האיש עשה 12 נקודות למשחק. בפיינל פור הוא פירק את טומיץ'. בהצלבה הוא נתן מחצית של 20 נקודות במשחק שבו מכבי לקחה את הביתיות. במשחק שאחרי זה הוא קלע רק 9 אבל מסר 5 אסיסטים. מכבי מעולם לא הצליחה כשהיה לה קפיץ כסנטר הדומיננטי שלה. גם בשנה שעברה סופו נתן משחקים מצויינים, גם בטופ 16 וגם בהצלבה אם כי כמובן פחות מאשר בשנה הראשונה שלו במכבי. עם שון ג'יימס קיבלנו סוויפ בהצלבה והפסדנו אליפות. עם ת'יוס השנה קיבלנו סוויפ ו...הפסדנו אליפות. בסדרה. עם לאזמה ופישר הפסדנו אליפות, אם כי לזה יש נסיבות מקלות(אחד מהם נפצע). זה גם סגנון שמתאים לקבוצה מאוד מסויימת של גארדים שעושים לחץ מאסיבי על הכדור. יוגב ורוצ'סטי זה לא בדיוק פרוטוטייפ של שחקנים כאלה. אי אפשר להביא חוטב עצים מגוחך כזה לעמדה 5 פה ולצפות שייצא מזה משהו שדומה לאולימפיאקוס. זה ירגיז אותי הרבה יותר מאשר אם ישימו 700K על מקל.

אגב- אפשר להביא שחקנים כאלה כבק אפ לסנטר מוביל. כמו שת'יוס או הנדריקס היו בק אפ לסופו, גם אם בפועל הם שיחקו קצת יותר. אבל זה ממש לא חומר לסנטר מוביל של קבוצה עם שאיפות
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 26 יוני 2015, 16:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 יוני 2015, 16:47

מקאדו 3 כתב:יוני לא הבנתי איך אתה מסכים איתו מצד אחד ומביא דוגמאות משתי קבוצות עם סנטרים קלאסיים סטייל סופו וניקולה ?

סופו הוא שחקן בעייתי, וכולנו מכירים את הבעיות שלו. מכבי לא יכולה להביא סנטר באמת גדול, אבל שחקן כמו סופו בהחלט כן (לא שיש כאלה).
ניקולה של העונה ההיא כבר לא היה ממש שחקן דומיננטי...

הנקודה היא שמכבי לא יכולה להתחרות בכשרון, אבל היא כן יכולה לבנות סגל רחב ואגרסיבי, שיחייה מההגנה... הקבוצה של השנה
פשוט היתה פח בהגנה, וזה בלט בעיקר בליגה.
שחקנים מחוייבים, משחקים הגנה גם במשחקים בליגה המקומית, ולא רק בבמה הגדולה.

26 יוני 2015, 16:50

MTA2311 כתב:הקבוצה היחידה שהצליחה באמת עם סנטר מהסוג הזה זאת אולימפיאקוס. ושוב, בשביל להשוות את מכבי לאולימפיאקוס, צריך פה גם איזה ספאנוליס קטן. רוצ'סטי יותר קרוב ברמה לאוחיון מאשר לספאנוליס.

אתה לא צריך בהכרח ספאנוליס, אלה אתה צריך קבוצה מספיק טובה התקפית שלא תסתמך על משחק פוסט משובח של הסנטר שלך. דבר נוסף, אין מה להסתמך על ההיסטוריה במקרה הזה, כי פעם היו הרבה יותר סנטרים עם משחק פוסט משובח. מכבי ואולימפייקוס נמצאות באותה סיטואציה, רוצות לזכות בהכל אבל מבחינת התקציב נופלות משאר קבוצות הצמרת עם אותן שאיפות. אז צריך למצוא את הנוסחא הנכונה מבחינת בניית הקבוצה. הנוסחא של אולימפיאקוס הייתה להביא סנטרים שעושים עבודה שחורה בעיקר ולהסתמך יותר על הפוורדים והגארדים. גם מכבי של שנה שעברה לא הייתה שונה בהרבה. רייס, היקמן ובלו המוציאים העיקרים לפועל וטיוס מתקן או קופץ לשמים לאליהופ.
אתה רוצה להביא סנטר קלאסי, בבקשה. לא איתי אתה צריך להתווכח אלא עם המציאות שאומרת שאין לך סנטרים כאלו בשפע ואלו שנמצאים, חתומים בקבוצות הצמרת האחרות.

26 יוני 2015, 17:00

שוב, בשנה שעברה היה את סופו שנתן תפוקה התקפית. גם אם הוא לא עשה אותם מספרים כמו טומיץ' מכבי לא שיחקה כמו אולימפיאקוס כשסופו היה על הפרקט. לא חייבים גם סנטר עם משחק פוסט משובח. לשחקן כמו פלייס אין את זה, אבל יש גודל ויכולת לשנות זריקות בצד השני באופן כללי להיות דומיננטי כשהוא על המגרש. אבל כמובן אפשר להביא נגר כמו אמבקווה ולצפות שמודל אולימפיאקוס יצליח. כי עם ת'יוס כשחקן מוביל השנה זה עבד לנו כל כך טוב. אמבקווה מתאים כפילר לקבוצות כמו ברצלונה שיש להם סנטר כמו טומיץ' וצריכות איזה מישהו אגרסיבי שייתן להם 10-15 דקות של הגנה

26 יוני 2015, 17:03

שחף כתב:יוני, לקבוצה של פרקינס ופארגו היה את סופו בשיא שלו. האיש עשה 12 נקודות למשחק. בפיינל פור הוא פירק את טומיץ'. בהצלבה הוא נתן מחצית של 20 נקודות במשחק שבו מכבי לקחה את הביתיות. במשחק שאחרי זה הוא קלע רק 9 אבל מסר 5 אסיסטים. מכבי מעולם לא הצליחה כשהיה לה קפיץ כסנטר הדומיננטי שלה. גם בשנה שעברה סופו נתן משחקים מצויינים, גם בטופ 16 וגם בהצלבה אם כי כמובן פחות מאשר בשנה הראשונה שלו במכבי. עם שון ג'יימס קיבלנו סוויפ בהצלבה והפסדנו אליפות. עם ת'יוס השנה קיבלנו סוויפ ו...הפסדנו אליפות. בסדרה. עם לאזמה ופישר הפסדנו אליפות, אם כי לזה יש נסיבות מקלות(אחד מהם נפצע). זה גם סגנון שמתאים לקבוצה מאוד מסויימת של גארדים שעושים לחץ מאסיבי על הכדור. יוגב ורוצ'סטי זה לא בדיוק פרוטוטייפ של שחקנים כאלה. אי אפשר להביא חוטב עצים מגוחך כזה לעמדה 5 פה ולצפות שייצא מזה משהו שדומה לאולימפיאקוס. זה ירגיז אותי הרבה יותר מאשר אם ישימו 700K על מקל.

אגב- אפשר להביא שחקנים כאלה כבק אפ לסנטר מוביל. כמו שת'יוס או הנדריקס היו בק אפ לסופו, גם אם בפועל הם שיחקו קצת יותר. אבל זה ממש לא חומר לסנטר מוביל של קבוצה עם שאיפות

רק דבר אחד, כשאנחנו מדברים על מקלין למשל שלו אתה מתנגד כל כך , אנחנו לא מדברים על נגר בכלל. הוא מסיים מצויין מתחת לסל בכל הזוויות ובמצבים שונים וסוחט עבירות בזה אחר זה. הבעיה שלו היא שהוא קצת נמוך לעמדה 5 והקליעה שלו מחצי מרחק היא בעייתית לעמדה 4. אבל נגר הוא לא.

26 יוני 2015, 17:07

את מקלין אני יכול עוד לאכול בתור מחליף של רנדל. כמו שאדלשטיין אמר אפשר לעבוד גם עם קו קדמי בלי סטרץ' 4. בעיקר אם בקו האחורי יש קלעים טובים. אבל כמספר 5? האיש לא ריבאונדר טוב, לא חוסם טוב ואני לא חושב שהוא גם יהיה איזה כלי התקפי יעיל מול סנטרים הרבה יותר גבוהים ורחבים ממנו. מתכון לכישלון

26 יוני 2015, 17:11

שחף כתב:שוב, בשנה שעברה היה את סופו שנתן תפוקה התקפית. גם אם הוא לא עשה אותם מספרים כמו טומיץ' מכבי לא שיחקה כמו אולימפיאקוס כשסופו היה על הפרקט. לא חייבים גם סנטר עם משחק פוסט משובח. לשחקן כמו פלייס אין את זה, אבל יש גודל ויכולת לשנות זריקות בצד השני באופן כללי להיות דומיננטי כשהוא על המגרש. אבל כמובן אפשר להביא נגר כמו אמבקווה ולצפות שמודל אולימפיאקוס יצליח. כי עם ת'יוס כשחקן מוביל השנה זה עבד לנו כל כך טוב. אמבקווה מתאים כפילר לקבוצות כמו ברצלונה שיש להם סנטר כמו טומיץ' וצריכות איזה מישהו אגרסיבי שייתן להם 10-15 דקות של הגנה

שחף, הפטיש שלך לשחקנים גבוהים ידוע ומוכר. אבל לפחות תשים את זה בקונטקסט הנכון.
אתה יודע מי היה השחקן הכי גבוה במכבי העונה? נכון, ג'ייק כהן. בוא וספר לי עכשיו כמה זריקות הוא שינה העונה. הייתי מהמר על מספר חד ספרתי
בכל העונה. לעומת זאת, כמות הריבאונדים שלקחו לו על הראש, מסתכמת במספר תלת ספרתי כנראה...

גובה זה פרמטר חסר משמעות לכשעצמו. פופה היה גבוה, גרינגולד היה גבוה, דואניאס היה גבוה... מה זה שייך בכלל?

מכבי צריכה שחקני כדורסל שבאמת יוכלו לשנות זריקות בהגנה, לקחת ריבאונדים, לדחוף ולחסום, אבל בשביל זה לא חייבים שחקן בגובה
220. למעשה קייל היינס עושה את זה מצויין והוא פחות מ-2 מטרים. גם לאזמה היה אחד השומרים הכי מוכשרים שהיו במכבי בצבע בעשור
האחרון, וגם הוא לא היה ממש גבוה, ולבסוף רנדל - השומר הכי טוב של מכבי בצבע (ומחוצה לו), והוא 203...

26 יוני 2015, 17:11

שחף כתב:שוב, בשנה שעברה היה את סופו שנתן תפוקה התקפית. גם אם הוא לא עשה אותם מספרים כמו טומיץ' מכבי לא שיחקה כמו אולימפיאקוס כשסופו היה על הפרקט. לא חייבים גם סנטר עם משחק פוסט משובח. לשחקן כמו פלייס אין את זה, אבל יש גודל ויכולת לשנות זריקות בצד השני באופן כללי להיות דומיננטי כשהוא על המגרש. אבל כמובן אפשר להביא נגר כמו אמבקווה ולצפות שמודל אולימפיאקוס יצליח. כי עם ת'יוס כשחקן מוביל השנה זה עבד לנו כל כך טוב. אמבקווה מתאים כפילר לקבוצות כמו ברצלונה שיש להם סנטר כמו טומיץ' וצריכות איזה מישהו אגרסיבי שייתן להם 10-15 דקות של הגנה

על פלייס האיטרייה הרכה הזאת אתה צריך לשלם מיליון יורו או דולר(אם השם שלו בכלל רלוונטי לשוק ההעברות) . במחיר הזה אתה יכול להביא את שאיין לבאל שהוא חיה אמיתית(ולא רק בליגה האיטלקית), גם בהגנה וגם בריבאונדים(ובניגוד לפלייס הוא בטוח רלוונטי לשוק ההעברות). לטעמי הוא יעזור לקבוצה פי כמה להיות קבוצה מנצחת מאשר פלייס. אז זה עניין של טעם וריח אני מניח.אתה היית משלם לפלייס ואני לשאיין לאהאל למשל.

26 יוני 2015, 17:13

התייחסות לצורך בישראלים יצאה פה (ובתקשורת) מכל פרופורציה, אנשים בנו איזה נרטיב ממך מביך לגבי זה והוא מתפשט כמו אבולה בשדה כותנה ניגרי.

ירושלים לא זכתה באליפות בזכות הישראלים, ואילת לא הדיחה את מכבי בזכות הישראלים!
הם הגיעו לאן שהגיעו בגלל החולשה הכללית של מכבי, זה הכל.
הכל מתחיל בסגל הדפוק של מכבי (שנובע מהתנהלות דפוקה). ירושלים קבוצה בינונית, שימו אותה ביורוליג והיא מסיימת את השלב הראשון בתחתית הטבלה.

כשאוחיון גארד פותח, סופו שבור, היינס וג'ייק כהן לובשים את המדים של מכבי, טיוס עושה זורק זין, סמית' ולנדסברג בחוץ וההנהלה כ"כ אימפוטנטית (אלכסנדר? באמת?), ברור שזה יפתח פתח לאלטרנטיבות.. ההבדל הוא הזרים. נשקיע בזרים - נחזור לפרק את הליגה לחתיכות, גם אם אבי בן שימוש וציון קובה יתפסו אצלנו את משבצות הישראלים.

הכל שטויות, מישהו פה מוכן להגיד לי שאפיק ניסים ושמחון הם יתרון של אילת עלינו? זה בדיחה! כשקבוצה ברמה של צ'דביטה מטאטאת אותך ככה וזוכה באליפות, כנראה שלמכבי יש קבוצה עלובה, נקודה. לא ישראלים ולא בטיח. מישהו פה היה מחזיר את הלפרין למכבי? לא תודה, לנדסברג טוב לי.

מבחינתי שפישר יתפוס את משבצת הישראלי בחמישייה, אוחיון יחזור למקום הטבעי שלו על הספסל, ליד לנדסברג ופניני, ואת הכסף ישקיעו בזרים. רוצ'סטי וסמית' הם על הכיפאק, עוד גארד וגבוה ואנחנו חוזרים לימי ה-20 הפרש על ירושלים (ועל צ'דביטה). למרות גודס..

26 יוני 2015, 17:23

יש לי הצעת יעול -
האשכול הזה אמור להיות אשכול מלפפונים , הבעייה שקשה לעקוב אחרי שמות כשיש דיונים כל כך ארוכים על אסטרטגיה של בניית קבוצה.
הייתי מציע להפריד - לפתוח אשכול על איך צריך לבנות קבוצה, אסטרטגיות וטקטיקות, ולהשאיר את האשכול הזה לדיסקוס שמות בלבד.

26 יוני 2015, 17:23

שחף כתב:יוני, לקבוצה של פרקינס ופארגו היה את סופו בשיא שלו. האיש עשה 12 נקודות למשחק. בפיינל פור הוא פירק את טומיץ'. בהצלבה הוא נתן מחצית של 20 נקודות במשחק שבו מכבי לקחה את הביתיות. במשחק שאחרי זה הוא קלע רק 9 אבל מסר 5 אסיסטים. מכבי מעולם לא הצליחה כשהיה לה קפיץ כסנטר הדומיננטי שלה. גם בשנה שעברה סופו נתן משחקים מצויינים, גם בטופ 16 וגם בהצלבה אם כי כמובן פחות מאשר בשנה הראשונה שלו במכבי. עם שון ג'יימס קיבלנו סוויפ בהצלבה והפסדנו אליפות. עם ת'יוס השנה קיבלנו סוויפ ו...הפסדנו אליפות. בסדרה. עם לאזמה ופישר הפסדנו אליפות, אם כי לזה יש נסיבות מקלות(אחד מהם נפצע). זה גם סגנון שמתאים לקבוצה מאוד מסויימת של גארדים שעושים לחץ מאסיבי על הכדור. יוגב ורוצ'סטי זה לא בדיוק פרוטוטייפ של שחקנים כאלה. אי אפשר להביא חוטב עצים מגוחך כזה לעמדה 5 פה ולצפות שייצא מזה משהו שדומה לאולימפיאקוס. זה ירגיז אותי הרבה יותר מאשר אם ישימו 700K על מקל.

מה שאתה עושה זה לא ממש הוגן. באותה עונה שבה שון ג'יימס היה הסנטר, הוא היה למעשה הסנטר היחיד, כי ה"סנטר האמיתי" שהביאו
(שארמדיני) התברר כפלופ. גם העונה טיוס, אותו אתה מאשים באיבוד האליפות, גם אם בעקיפין, היה למעשה הסנטר היחיד בקבוצה, כי סופו היה
מזעזע כל העונה, ועל מאריץ' חבל אפילו לשרוף מקום וירטואלי ברשת.

הדוגמאות של העונות שהבאת כאן דווקא מחזקות את מה שטוז'ה ואני אומרים - כשאתה מנסה להביא "סנטר אמיתי", יש לך בערך 50% סיכוי
לפגוע, במקרה הטוב.
כשאתה מביא קפיצים, אז הסיכוי לכשלון הוא קצת יותר קטן.
משנת 2008 עברו כאן מוריס, פישר, הנדריקס, ג'יימס וטיוס שהצליחו ונתנו עונות טובות. "הסנטר האמיתי" היחיד שהצליח כאן
מאז אותה שנה הוא רק סופו, וגם זה בשתי עונות מתוך 4.

עכשיו תחשוב לאן קבוצה כמו מכבי צריכה להמר.

26 יוני 2015, 17:34

אדגר פו כתב:יש לי הצעת יעול -
האשכול הזה אמור להיות אשכול מלפפונים , הבעייה שקשה לעקוב אחרי שמות כשיש דיונים כל כך ארוכים על אסטרטגיה של בניית קבוצה.
הייתי מציע להפריד - לפתוח אשכול על איך צריך לבנות קבוצה, אסטרטגיות וטקטיקות, ולהשאיר את האשכול הזה לדיסקוס שמות בלבד.

יש אשכול לדיון על קבוצה, ויש גם אשכול עם מעקב יבש אחרי מועמדים...

נראה לי שהמתכונת הזאת היא בסדר. גם ככה קשה לשמור על קו אחיד בכל השרשורים ותמיד בורחים לכאן ולכאן, ככה שסה"כ זה ברמת הסביר.

26 יוני 2015, 17:35

כמה סנטרים אמיתיים עברו פה חוץ משרמדיני וסופו. היה את פלאניניץ' שבאמת היה כישלון מהדהד ו...זהו בערך
תסתכל על ההיילייטס מהמשחקים מול פנר. אתה לא באמת יכול לשחק בליינאפים של שני שחקנים של 2.03 מ' מול קבוצות שמחזיקות צמדים של 2.08 מ' ו-2.10 מ' אתלטיים. כיסחו לנו את הצורה בריבאונד, למרות שיוגב שמר נהדר על גאודלוק שהיה הכלי ההתקפי העיקרי שלהם. גם בליגה, איזה יתרון יש לשחקן כזה? במה הוא שונה מסנטרים שקבוצות כמו אילת וירושלים קונות ב-150K?

וכן אני לוקח את פלייס 5 פעמים לפני שחקן שהוא אולי הימור בטוח יותר אבל אין לו שום ערך מוסף לקבוצה שלא נותן שחקן זול בהרבה ממנו כמו יוטר

26 יוני 2015, 17:35

מילוס כתב:התייחסות לצורך בישראלים יצאה פה (ובתקשורת) מכל פרופורציה, אנשים בנו איזה נרטיב ממך מביך לגבי זה והוא מתפשט כמו אבולה בשדה כותנה ניגרי.

ירושלים לא זכתה באליפות בזכות הישראלים, ואילת לא הדיחה את מכבי בזכות הישראלים!
הם הגיעו לאן שהגיעו בגלל החולשה הכללית של מכבי, זה הכל.
הכל מתחיל בסגל הדפוק של מכבי (שנובע מהתנהלות דפוקה). ירושלים קבוצה בינונית, שימו אותה ביורוליג והיא מסיימת את השלב הראשון בתחתית הטבלה.

כשאוחיון גארד פותח, סופו שבור, היינס וג'ייק כהן לובשים את המדים של מכבי, טיוס עושה זורק איבר מין גברי, סמית' ולנדסברג בחוץ וההנהלה כ"כ אימפוטנטית (אלכסנדר? באמת?), ברור שזה יפתח פתח לאלטרנטיבות.. ההבדל הוא הזרים. נשקיע בזרים - נחזור לפרק את הליגה לחתיכות, גם אם אבי בן שימוש וציון קובה יתפסו אצלנו את משבצות הישראלים.

הכל שטויות, מישהו פה מוכן להגיד לי שאפיק ניסים ושמחון הם יתרון של אילת עלינו? זה בדיחה! כשקבוצה ברמה של צ'דביטה מטאטאת אותך ככה וזוכה באליפות, כנראה שלמכבי יש קבוצה עלובה, נקודה. לא ישראלים ולא בטיח. מישהו פה היה מחזיר את הלפרין למכבי? לא תודה, לנדסברג טוב לי.

מבחינתי שפישר יתפוס את משבצת הישראלי בחמישייה, אוחיון יחזור למקום הטבעי שלו על הספסל, ליד לנדסברג ופניני, ואת הכסף ישקיעו בזרים. רוצ'סטי וסמית' הם על הכיפאק, עוד גארד וגבוה ואנחנו חוזרים לימי ה-20 הפרש על ירושלים (ועל צ'דביטה). למרות גודס..

מסכים במיליון אחוז. כבר כתבתי פה קודם, הטירוף ברדיפה אחרי מקל זה פשוט הזויה. הוא אחלה שחקן, בתור ישראלי הוא מעולה, אבל אם הוא בא על חשבון של זר מוביל זו פשוט החתמה דמגוגית שמהותה תעמולה ותו לא, או במילים אחרות החתמה פדרמנית טיפוסית. תנו לי ישראלי יעיל כמו יבזורי או שון דוסון, כזה שייתן תפוקה סולידית ביורוליג וטובה בליגה, בעשירית מהמחיר שמקל דורש ובמקומו תביאו זר שהוא שובר שוויון אמיתי.

אבל הלו, מדובר בדני פדרמן ולהקתו.

26 יוני 2015, 17:41

שחף כתב:כמה סנטרים אמיתיים עברו פה חוץ משרמדיני וסופו. היה את פלאניניץ' שבאמת היה כישלון מהדהד ו...זהו בערך
תסתכל על ההיילייטס מהמשחקים מול פנר. אתה לא באמת יכול לשחק בליינאפים של שני שחקנים של 2.03 מ' מול קבוצות שמחזיקות צמדים של 2.08 מ' ו-2.10 מ' אתלטיים. כיסחו לנו את הצורה בריבאונד, למרות שיוגב שמר נהדר על גאודלוק שהיה הכלי ההתקפי העיקרי שלהם. גם בליגה, איזה יתרון יש לשחקן כזה? במה הוא שונה מסנטרים שקבוצות כמו אילת וירושלים קונות ב-150K?

וכן אני לוקח את פלייס 5 פעמים לפני שחקן שהוא אולי הימור בטוח יותר אבל אין לו שום ערך מוסף לקבוצה שלא נותן שחקן זול בהרבה ממנו כמו יוטר

בכל שנה היה נסיון להביא סנטר אמיתי. מאז ניקולה, רק בשתי עונות זה הצליח.

ספציפית בהקשר לפלייס, מדובר בשחקן רך מאוד. זאת בעיה גדולה, כי שוב - אתה לא יכול לבנות על כשרון, כי אין לך מספיק כסף,
אז כל חור שאתה פותח בהגנה, תצטרך לשלם עליו במזומן, כי לא יהיה מספיק כשרון בשביל לכפר על זה בהתקפה.

26 יוני 2015, 17:49

מילוס, מסכים ב100% .

26 יוני 2015, 18:29

ההצעה של מכבי ל TREVOR MBAKWE היא לשנתיים. יש לו כנראה הצעות מקבוצות אחרות , אולי גם ברצלונה.
נושא נעול