14 אוגוסט 2016, 18:05
14 אוגוסט 2016, 18:09
my man כתב:די נמאס כבר..
אני מאמין שמקל הוא לא ברמה של להחזיק קבוצת יורוליג בעמדת הרכז..
לא צריך להצטדק על זה.
אתם תראו.
14 אוגוסט 2016, 18:16
my man כתב:די נמאס כבר..
לא צריך להצטדק על זה.
אתם תראו.
14 אוגוסט 2016, 18:20
roy1000 כתב:rc4991 כתב:די אחי, זה כבר ממש פאתטי
רוצה לדבר על היורוקאפ? אני בכוונה לא דיברתי על זה אבל הינה הנתונים:
אוחיון (שני משחקים, 17 דקות בממוצע) - 2.5 נק', 3.5 אס' ומדד 2 (קח גם את היורוליג שלא תגיע שאני מעוות דברים - 5.3 + 2.9 ו-3.6 מדד)
מקל (שלושה משחקים, 31 דקות) - 16.3 נק', 5.7 אס' ו-13.7 מדד
אם היינו משחקים ביורוקאפ אז אולי זה היה מעניין.
הנה מה שהכוכב שלך עשה ביורוליג: בניז'ני: 11.7 נקודות עם 28% ל- 3. בפרטיזן - 3.8 נקודות למשחק - 21% ל- 2 ו- 33% ל- 3.
לא ברורה לי ההתלהבות הגדולה משחקן שנזרק מהכוכב האדום אבל בא בפוזה שהוא שחקן חמישייה ב- NBA.
14 אוגוסט 2016, 18:21
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:די נמאס כבר..
לא צריך להצטדק על זה.
אתם תראו.
אני איתך אורי
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
14 אוגוסט 2016, 18:24
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:די נמאס כבר..
לא צריך להצטדק על זה.
אתם תראו.
אני איתך אורי
סבבה, רק אל תתקפו אותו מרגע שחתם
בטח לא את שמתעלמת משחק שלם ממשחק טוב מאוד שלו ואז ברגע שהוא מחטיא שלשה קופצת עם ההודעה הקבועה
אין פה אובייקטיביות בכלל
14 אוגוסט 2016, 18:28
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:די נמאס כבר..
לא צריך להצטדק על זה.
אתם תראו.
אני איתך אורי
בטח לא את שמתעלמת משחק שלם ממשחק טוב מאוד שלו ואז ברגע שהוא מחטיא שלשה קופצת עם ההודעה הקבועה
אין פה אובייקטיביות בכלל
הלוואי והבעיה הכי גדולה של מקל הייתה השלשות שלו, זה פשוט הדבר שהכי מציק לי אישית
כמובן אחרי העובדה הפשוטה שהוא פשוט לא מספיק טוב
14 אוגוסט 2016, 18:31
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:די נמאס כבר..
לא צריך להצטדק על זה.
אתם תראו.
אני איתך אורי
אין פה אובייקטיביות בכלל
הלוואי והבעיה הכי גדולה של מקל הייתה השלשות שלו, זה פשוט הדבר שהכי מציק לי אישית
כמובן אחרי העובדה הפשוטה שהוא פשוט לא מספיק טוב
אין ספק שהוא הראה במשחקים עד כה שהוא גרוע וראוי ליחס הזה
14 אוגוסט 2016, 18:35
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:my man כתב:הדיון על מקל באמת יהיה יותר רלוונטי עוד כמה חודשים... נראה לאן הקבוצה הולכת(רמז: לא למקום טוב) ומה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג(רמז: לא הרבה)..
סבבה, אז למה ללכלך עליו מאז שחתם פה, גם בזמן משחקים שהוא היה מצויין בהם?
מול כמה נמושות מהליגה? תבדוק סטטיסטיקות שלו מול קבוצות עם הגנה ראויה (רמז: חיפה נהריה ויורוקאפ) ותראה ששם היכולות שלו לא באו לידי ביטוי. בניגוד לאוחיון שמביא את מה שהוא מביא בכל רמה.
די אחי, זה כבר ממש פאתטי
אוחיון (שני משחקים, 17 דקות בממוצע) - 2.5 נק', 3.5 אס' ומדד 2 (קח גם את היורוליג שלא תגיע שאני מעוות דברים - 5.3 + 2.9 ו-3.6 מדד)
14 אוגוסט 2016, 18:36
14 אוגוסט 2016, 18:37
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:my man כתב:הדיון על מקל באמת יהיה יותר רלוונטי עוד כמה חודשים... נראה לאן הקבוצה הולכת(רמז: לא למקום טוב) ומה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג(רמז: לא הרבה)..
סבבה, אז למה ללכלך עליו מאז שחתם פה, גם בזמן משחקים שהוא היה מצויין בהם?
מול כמה נמושות מהליגה? תבדוק סטטיסטיקות שלו מול קבוצות עם הגנה ראויה (רמז: חיפה נהריה ויורוקאפ) ותראה ששם היכולות שלו לא באו לידי ביטוי. בניגוד לאוחיון שמביא את מה שהוא מביא בכל רמה.
די אחי, זה כבר ממש פאתטי
מה שנחרת לי בזיכרון זה משחק נוראי שלו מול קאזאן (שהייתה הקבוצה היחידה הראויה בבית של מכבי, וודאי הגנתית) בו הוא קלע 4 מ17 מהשדה
14 אוגוסט 2016, 18:40
rc4991 כתב:נתחיל בזה שאני ממש לא "נורא אוהב את מקל", הוא שחקן טוב אבל לא יותר מזה
יש הבדל בין להגיד שמקל לא יכול להוביל אותנו ביורוליג (טענה שאני יכול להבין) לבין לטנף עליו מרגע שחתם (בעצם הרבה לפני זה, מה שמעיד על שנאה אישית) וללכלך עליו בזמן שהוא משחק טוב, ובכל הזמן הזה להתעלם מאוחיון שהרבה הרבה הרבה פחות טוב
זה ההבדל העצום - זה בסדר לפקפק ביכולת שלו להוביל ביורוליג לבין ללכלך כל הזמן בלי קשר וכשיש כאן כמה שנים שחקן גרוע בכמה רמות
14 אוגוסט 2016, 18:41
14 אוגוסט 2016, 18:52
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נתחיל בזה שאני ממש לא "נורא אוהב את מקל", הוא שחקן טוב אבל לא יותר מזה
יש הבדל בין להגיד שמקל לא יכול להוביל אותנו ביורוליג (טענה שאני יכול להבין) לבין לטנף עליו מרגע שחתם (בעצם הרבה לפני זה, מה שמעיד על שנאה אישית) וללכלך עליו בזמן שהוא משחק טוב, ובכל הזמן הזה להתעלם מאוחיון שהרבה הרבה הרבה פחות טוב
זה ההבדל העצום - זה בסדר לפקפק ביכולת שלו להוביל ביורוליג לבין ללכלך כל הזמן בלי קשר וכשיש כאן כמה שנים שחקן גרוע בכמה רמות
גם וויל סולומון שהרבה זוכרים אותו לטובה היה שחקן טוב שאני אישית לא סבלתי ולא סובלת
זה עניין של טעם אישי כי גם אם מקל לא השחקן הכי גרוע בעולם עדיין יש לו תכונות (מקצועיות) שאני לא מסוגלת לסבול בקבוצה שלי
כמו שחלק אהבו את ליאור וחלק לא יכלו לסבול את הנוכחות שלו
14 אוגוסט 2016, 18:55
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נתחיל בזה שאני ממש לא "נורא אוהב את מקל", הוא שחקן טוב אבל לא יותר מזה
גם וויל סולומון שהרבה זוכרים אותו לטובה היה שחקן טוב שאני אישית לא סבלתי ולא סובלת
זה עניין של טעם אישי כי גם אם מקל לא השחקן הכי גרוע בעולם עדיין יש לו תכונות (מקצועיות) שאני לא מסוגלת לסבול בקבוצה שלי
אה אז סבבה, את בעצם מודה שאת שונאת אותו באופן אישי (לא בקטע של לצחוק עליך)
14 אוגוסט 2016, 19:08
rc4991 כתב:זה ההבדל העצום - זה בסדר לפקפק ביכולת שלו להוביל ביורוליג לבין ללכלך כל הזמן בלי קשר וכשיש כאן כמה שנים שחקן גרוע בכמה רמות
14 אוגוסט 2016, 19:39
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נתחיל בזה שאני ממש לא "נורא אוהב את מקל", הוא שחקן טוב אבל לא יותר מזה
לא, אתה לא תהפוך את זה למשהו אישי כמו שאתם מנסים להגיד לי כל הזמן שאני לא אוהבת אותו בגלל שהוא אדום
אמרתי שמבחינה מקצועית, לא רק שאני חושבת שהוא לא טוב מספיק, הוא גם מסוג השחקנים שהנטיות המקצועיות שלהן שנואות עליי וזה הופך את הנוכחות שלו לבלתי נסבלת במיוחד
14 אוגוסט 2016, 19:40
roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה ההבדל העצום - זה בסדר לפקפק ביכולת שלו להוביל ביורוליג לבין ללכלך כל הזמן בלי קשר וכשיש כאן כמה שנים שחקן גרוע בכמה רמות
ההבדל הוא שאוחיון לא מתיימר להיות משהו שהוא לא, ואתה בוחר להתעלם מההבדל הזה. אם מקל היה בא בצורה צנועה ולא מנסה להשתלט לגמרי על המשחק הוא אולי היה יכול להיות שחקן מועיל. כשהוא בא בפוזה של סופרסטאר, מחזיק בכדור 20 שניות ולוקח כמו דו-ספרתית של זריקות למשחק, הוא גורם להרבה יותר נזק מאוחיון.
14 אוגוסט 2016, 19:41
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:נתחיל בזה שאני ממש לא "נורא אוהב את מקל", הוא שחקן טוב אבל לא יותר מזה
לא, אתה לא תהפוך את זה למשהו אישי כמו שאתם מנסים להגיד לי כל הזמן שאני לא אוהבת אותו בגלל שהוא אדום
אמרתי שמבחינה מקצועית, לא רק שאני חושבת שהוא לא טוב מספיק, הוא גם מסוג השחקנים שהנטיות המקצועיות שלהן שנואות עליי וזה הופך את הנוכחות שלו לבלתי נסבלת במיוחד
ואני לא מבין איך הוא לא מספיק טוב, בטח כשאת אוהבת את אוחיון
14 אוגוסט 2016, 19:43