פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים- דיווח: אלכס קירק בדרך למכבי ת"א

26 יוני 2016, 15:22

ממש לא. טיוס הוא החתמה זוועתית בכל קנה מידה. חוץ מחסימות אין לו כלום, לא מוטיבציה לשחק בקבוצה שלא משלמת לו שכר "ההולם אותו למעמדו", לא אחוזי עונשין, לא קליעה מחצי מרחק, וסף כאב שמשבית אותו לשלושה מחזורים על ציפורן חודרנית.

26 יוני 2016, 15:28

אין מצב שארז יקח את טיוס אחרי מה שהיה ביניהם בנבחרת.

26 יוני 2016, 15:35

גלעד55 כתב:אין מצב שארז יקח את טיוס אחרי מה שהיה ביניהם בנבחרת.

זה מזכיר לי את ארז אדלשטיין - "פניני אינו ראוי ללבוש את מדי הנבחרת" -> פניני מככב בקמפפעין המוקדמות תחת אותו אדלשטיין.
אדלשטיין - "לא אאמן את מכבי בחיים" - נחש מי מאמן היום את מכבי......

הקיצר....

26 יוני 2016, 15:42

ankram כתב:רגע , רגע....
אתם באמת חושבים שיש מקום לטיוס בקבוצה הזאת? שחקן יקר , שלא תמיד מוכן להתייצב למשחק , שהעונשין שלו גורם לקבוצה ממול לשלוח אותו פעם אחר פעם לעונשין , שאין לו טווח זולת מתחת לסל , ושמצבת הגארדים שלנו כוללת מעט שחקני פיק נ רול איכותיים? לא בא לכם לשם שינוי , מצבת גבוהים שיש לה 70%+ מהעונשין? (זולת שגב , אבל אם כבר יש לנו שגב , מה צריך גם טיוס?)

אתה רוצה 8 זרים בקבוצה?
אני רוצה את טיוס ועוד זר שיתן עשר דקות בעמדה 4 ועשר דקות בעמדה 5, במצב כזה טיוס ומאיק יחלקו כולה 30 דקות.
טיוס הוא בדיוק השחקן שאתה רוצה במשחקים צמודים, הוא הוכיח את זה בעבר לא פעם.
לגבי הפיק אנד רול, מקל סביר, גם ווימס יכול לעזור, את סילי אני לא מכיר והגארד הזר שאני בונה עליו יהיה אחד שיסחוב את הקבוצה ומן הראוי ידע לשחק פיק אנד רול.
אין לי כוח לכאב ראש של 8 זרים, שכמובן כמה מהם יהיו בינוניים, ופתאום עוד שניים יגיעו, סטייל אופייבו ומאריץ׳, לא צריכים את הכאב ראש הזה עלינו.
שגב לא רלוונטי.

26 יוני 2016, 15:51

LIAV10 כתב:
ankram כתב:רגע , רגע....
אתם באמת חושבים שיש מקום לטיוס בקבוצה הזאת? שחקן יקר , שלא תמיד מוכן להתייצב למשחק , שהעונשין שלו גורם לקבוצה ממול לשלוח אותו פעם אחר פעם לעונשין , שאין לו טווח זולת מתחת לסל , ושמצבת הגארדים שלנו כוללת מעט שחקני פיק נ רול איכותיים? לא בא לכם לשם שינוי , מצבת גבוהים שיש לה 70%+ מהעונשין? (זולת שגב , אבל אם כבר יש לנו שגב , מה צריך גם טיוס?)

אתה רוצה 8 זרים בקבוצה?
אני רוצה את טיוס ועוד זר שיתן עשר דקות בעמדה 4 ועשר דקות בעמדה 5, במצב כזה טיוס ומאיק יחלקו כולה 30 דקות.
טיוס הוא בדיוק השחקן שאתה רוצה במשחקים צמודים, הוא הוכיח את זה בעבר לא פעם.
לגבי הפיק אנד רול, מקל סביר, גם ווימס יכול לעזור, את סילי אני לא מכיר והגארד הזר שאני בונה עליו יהיה אחד שיסחוב את הקבוצה ומן הראוי ידע לשחק פיק אנד רול.
אין לי כוח לכאב ראש של 8 זרים, שכמובן כמה מהם יהיו בינוניים, ופתאום עוד שניים יגיעו, סטייל אופייבו ומאריץ׳, לא צריכים את הכאב ראש הזה עלינו.
שגב לא רלוונטי.

יש לי הצעה טובה יותר. שטיוס כפוי הטובה יישאר בטורקיה או באיזה חור אחר שלא יהיה ושלא יעשה לנו טובות, ושמכבי יוותרו על סילי או סמית ויביאו גארד תותח, ואז יהיו לנו 6 (אם יוותרו גם על סמית וגם על סילי) או 7 זרים, גארד איכותי, וגארד נוסף כמו יבזורי, דוסון או ריברס. בקו הקדמי יהיו רק זרים, אין מה לעשות, אין גבוהים ישראלים טובים.

26 יוני 2016, 15:53

er79 כתב:ממש לא. טיוס הוא החתמה זוועתית בכל קנה מידה. חוץ מחסימות אין לו כלום, לא מוטיבציה לשחק בקבוצה שלא משלמת לו שכר "ההולם אותו למעמדו", לא אחוזי עונשין, לא קליעה מחצי מרחק, וסף כאב שמשבית אותו לשלושה מחזורים על ציפורן חודרנית.

טיוס עם חשק לשחק ועם שחקנים שיודעים להפעיל אותו הוא החתמה ראויה מאוד לדעתי. זה מה שעשה את ההבדל בין העונה הראשונה שלו במכבי לעונה השניה. ראינו עד כמה שחקן בסגנון הזה יכול להיות יעיל ברגעים קריטיים.

26 יוני 2016, 15:56

חשק? על איזה חשק אתה מדבר? זיכרון לטווח קצר יש לאנשים פה, בלי להעליב.

26 יוני 2016, 15:57

er79 כתב:חשק? על איזה חשק אתה מדבר? זיכרון לטווח קצר יש לאנשים פה, בלי להעליב.

זיכרון קצר זה לזכור את העונה האחרונה שלו ולשכוח את הראשונה

26 יוני 2016, 16:07

אז זהו, שלא. גם בעונה האחרונה שלו הוא היה דיווה לא קטנה. הטענות שלי כלפיו הן לא מקצועיות, הן רק לעניין האופי והגישה המסריחה שלו. לא צריך שחקן כזה בקבוצה, סורי.

26 יוני 2016, 16:07

ליאב , שועל , בוא נזרום איתכם , כמה לדעתכם שווה טיוס למכבי ? אל תשכחו שמדובר בישראלי עם מס כפול , 200K? 400K 600K

כי הוא לא יבוא בפחות ממה שהוא מרוויח באפס , שזה יותר , כמה יותר? כל כך יותר שהוא פיצה את מכבי ב150K....

עכשיו תחשבו על סכום , תכפילו אותו ב 2 , עלות מעסיק ותשכללו את הפרמטרים הבאים במטוטא (השנה הרעה שהיתה לו באפס , ההסתכסכות שלו מול איבקוביץ',אופי, אחוזי עונשין, טווח קליעה , הזכרון של אדלשטיין , הזכרון של ראשי מכבי תל אביב שלא אהבו את ההתחלויות שלו , דעת הקהל - בכ"ז זה בחור שהשתמט מהנבחרת...) אל מול היתרונות שלו (מוכח במאבקים על תואר,חוסם מצויין , ריבאונדר התקפה איכותי, ישראלי).

אם אתם חושבים לאחר שכלול כל הפרמטרים הללו שזה השחקן שצריך להביא לעמדת המחליף של זיברס ..... אין טעם לוויכוח הנ"ל.

26 יוני 2016, 16:10

שועל כתב:
er79 כתב:חשק? על איזה חשק אתה מדבר? זיכרון לטווח קצר יש לאנשים פה, בלי להעליב.

זיכרון קצר זה לזכור את העונה האחרונה שלו ולשכוח את הראשונה

2 האחרנות , גם באפס הוא היה לא רחוק מהשם של הקבוצה , שלא לדבר על עוד התקלות שהיה לו עם מאמן (איבקוביץ') , למען האמת שאתה בודק את התרומה שלו ב4-5 השנים האחרונות , דווקא העונה הראשונה שלו (רגל וחצי מחוץ למועדון להזכירכם לולא הגב של שון) , היא היוצאת מין הכלל.....

26 יוני 2016, 16:11

ankram כתב:ליאב , שועל , בוא נזרום איתכם , כמה לדעתכם שווה טיוס למכבי ? אל תשכחו שמדובר בישראלי עם מס כפול , 200K? 400K 600K

כי הוא לא יבוא בפחות ממה שהוא מרוויח באפס , שזה יותר , כמה יותר? כל כך יותר שהוא פיצה את מכבי ב150K....

עכשיו תחשבו על סכום , תכפילו אותו ב 2 , עלות מעסיק ותשכללו את הפרמטרים הבאים במטוטא (השנה הרעה שהיתה לו באפס , ההסתכסכות שלו מול איבקוביץ',אופי, אחוזי עונשין, טווח קליעה , הזכרון של אדלשטיין , הזכרון של ראשי מכבי תל אביב שלא אהבו את ההתחלויות שלו , דעת הקהל - בכ"ז זה בחור שהשתמט מהנבחרת...) אל מול היתרונות שלו (מוכח במאבקים על תואר,חוסם מצויין , ריבאונדר התקפה איכותי, ישראלי).

אם אתם חושבים לאחר שכלול כל הפרמטרים הללו שזה השחקן שצריך להביא לעמדת המחליף של זיברס ..... אין טעם לוויכוח הנ"ל.

הרבה מלל. השורה התחתונה היא שמבחינת יכולת משחק הוא פנטסטי כסנטר מחליף, הבעיה היא האופי שלו ואני לא התכחשתי לזה.
אנחנו צריכים אותו מחויב יותר או סנטר בסגנון שלו.

26 יוני 2016, 16:16

אגיד לך את זה ככה, נכון לעכשיו, עם הקבוצה שנבנתה אני מעדיף בהרבה את היינס על בורוסיס, או במונחים של מכבי את טיוס על קירק.
הת.ז זה רק פלוס שחוסך כאבי ראש ושתי קבוצות שונות (גם הפתרון של er טוב אך רחוק מהמציאות).
אני בנוסף רוצה גם 4 גבוה עם קליעה מבחוץ שיוכל לתת דקות יפות כ5 (תומפקינס?) כדי שלא נהיה תלויים בבעיות של טיוס.
הוא כן הכרחי לנו, הן מבחינת יכולות וסגנון משחק והן מבחינת האזרחות שלו.

26 יוני 2016, 16:35

אם אפשר להביא את תומפקינס, אז טיוס לא כ"כ משמעותי, והייתי מביא אותו בשמחה.

26 יוני 2016, 16:44

החציל האצטקי כתב:אם אפשר להביא את תומפקינס, אז טיוס לא כ"כ משמעותי, והייתי מביא אותו בשמחה.

חשוד תומפקינס , גם בריאל הוא לא היה השחקן ה GO TO GUY , כפי שהוא מיועד במכבי והיתה לו עונה זוועה.
בניגוד לשחקנים כמו רנדולף , קירק , אוגוסטין וכדומיהם , הוא לא יכול לתת דקה בעמדה 5 , גם לא בליגת הגמדים שלנו , אז יהיו לנו בעמדה 4 את מילר , פניני וסמית' (לא לשכוח שהוא עדיין חלק מהרוסטר) וגם את תומפקינס? ומה יהי אם זיברס בבעיית עבירות או פצוע , שגב יהיה הסנטר הפותח שלך?

26 יוני 2016, 16:46

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:אם אפשר להביא את תומפקינס, אז טיוס לא כ"כ משמעותי, והייתי מביא אותו בשמחה.

חשוד תומפקינס , גם בריאל הוא לא היה השחקן ה GO TO GUY , כפי שהוא מיועד במכבי והיתה לו עונה זוועה.
בניגוד לשחקנים כמו רנדולף , קירק , אוגוסטין וכדומיהם , הוא לא יכול לתת דקה בעמדה 5 , גם לא בליגת הגמדים שלנו , אז יהיו לנו בעמדה 4 את מילר , פניני וסמית' (לא לשכוח שהוא עדיין חלק מהרוסטר) וגם את תומפקינס? ומה יהי אם זיברס בבעיית עבירות או פצוע , שגב יהיה הסנטר הפותח שלך?

פניני וסמית ב4?? מכבי חייבת שחקן מחליף לעמדה 4.

26 יוני 2016, 16:46

שועל כתב:
ankram כתב:ליאב , שועל , בוא נזרום איתכם , כמה לדעתכם שווה טיוס למכבי ? אל תשכחו שמדובר בישראלי עם מס כפול , 200K? 400K 600K

הרבה מלל. השורה התחתונה היא שמבחינת יכולת משחק הוא פנטסטי כסנטר מחליף, הבעיה היא האופי שלו ואני לא התכחשתי לזה.
אנחנו צריכים אותו מחויב יותר או סנטר בסגנון שלו.

אל תזלזל בהרבה מלל , השקעתי.....
אופי הרבה יותר קשה לשנות ואף לרוות שישתנה , יכולת מקצועית זה דווקא משהו שניתן לשפר.

26 יוני 2016, 16:47

הוא לא 5. הוא 4 שמסוגל לייצר נקודות מהפוסט עם הגב לסל, מהמיד פוסט עם הפנים לסל ולקלוע משלוש.
אתה צריך 4 שמסוגל לשחק בכמה רמות ליד או במקום מילר, שהוא בעיקר 3&D.

26 יוני 2016, 16:52

החציל האצטקי כתב:הוא לא 5. הוא 4 שמסוגל לייצר נקודות מהפוסט עם הגב לסל, מהמיד פוסט עם הפנים לסל ולקלוע משלוש.
אתה צריך 4 שמסוגל לשחק בכמה רמות ליד או במקום מילר, שהוא בעיקר 3&D.

אתה צריך סנטר מחליף, 4 מחליף , אני לא שקט לגבי הרכזים שלנו , וגם עמדה 2 בעייתית (are you silly?)
היות וכל התנאים הללו לא יתקיימו בטח לא בדרישות שלנו.... צריך לבחור את הרעל שלך , אם הרעל שלך זה עמדת סנטר עם ציברס ושגב , אז בתאבון.
אני מעדיף סנטר נוסף מחליף , בעמדה מספר 4 אפשר גם להסתדר עם רוטציה של מילר,סמית' ופניני , גארד פותח , ולסבול את קו הרכזים הבינוני והישראלי שלנו.

ברור לכל שלא נצא עם מלוא תאוותינו בידינו.

ד"א לפי מה שהבנתי קלאבר , לא עובר לריאל בעקבות 3 מליון יורו בייאוט בספרד , אם כבר ללכת לכיוון של 4 , זה הכיוון שהייתי פונה אליו.

26 יוני 2016, 17:08

עניין תפיסתי. לדעתי מילר הוא 3 ו-ווימס הוא 2. מילר, סמית' ו-פניני זה לשים בעמדת הפאוור פורוורד שלושה סמול פורוורדים.
אם מסינה חוזר ואומר שסוני ווימס אפקטיבי יותר כ2, למה לא להקשיב לו?
נושא נעול