המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:מי אמר שהעניין עם הלפרין תוקע החתמת זר?..........
זה שהכל קרה כזה מהר הקיץ לא אומר שמכבי צריכה למהר לאנשהו...... יכולות להיות בערך 2015 אופציות אחרות ללמה מכבי לא סגרה עדיין תסגל שלהם, כמו לראות איך השביתה באן בי איי משפיעה על השוק האירופאי, ומו"מים עם שחקנים שלוקח זמן......מה זה קשור להלפרין?.........
מילוס כתב:מי אמר שהעניין עם הלפרין תוקע החתמת זר?..........
זה שהכל קרה כזה מהר הקיץ לא אומר שמכבי צריכה למהר לאנשהו...... יכולות להיות בערך 2015 אופציות אחרות ללמה מכבי לא סגרה עדיין תסגל שלהם, כמו לראות איך השביתה באן בי איי משפיעה על השוק האירופאי, ומו"מים עם שחקנים שלוקח זמן......מה זה קשור להלפרין?.........
מילוס כתב:אני לא בטוח שעומד אחד מול השני..
יוסי22 כתב:למישהו באמת לא ברור שההחתמה האחרונה מתעכבת בגלל הלפרין ?
חביב אורנג'ד כתב:יוסי22 כתב:למישהו באמת לא ברור שההחתמה האחרונה מתעכבת בגלל הלפרין ?
ומדוע זה כ"כ ברור?
לא ייתכן שסיבות אחרות מעקבות את ההחתמה?
אגב, מי בכלל אמר שההחתמה מתקעבת? אנחנו עוד בשלב מאוד מוקדם של הקיץ ורוב הקבוצות טרם השלמו את בניית הסגל.
למכבי יש רק עוד החתמה אחת לבצע ולא נראה שיש יותר מדי לחץ בצע אותה (וגם לא אמור להיות לחץ כזה במיוד בשלב הזה).
באמת, שלא חסרות סיבות לכך שמכבי עדיין לא החתימה גארד ואני גם לא מאמין שזה קשור להלפרין.
yiffy כתב:אני חושב ששארפ מרגיש כמו זקן השבט - מנהיג בתוך מעמדו כשחקן. אולי הוא חושש שהמעמד שלו שמנהיג ודמות מרכזית בקבוצה ייפגע אם הוא לא יהיה חלק מהמרקם של השחקנים הפעילים.
בנוסף - כנראה יש גם את העניין של הכסף. ייתכן שמכבי לא רוצים להציע לו את אותו סכום שהוא היה צפוי להרוויח כדמות מקצועית, כי הם לא רוצים לראות כותרות כמו "מכבי משפילה את שארפ עם הצעה של 75K לעונה", ולכן האופציה היחידה מבחינתם לקצץ את עלות החזקתו כשחקן מקצועי היא להפריש אותו. שארפ מצדו, כנראה כנראה התרגל לרמת החיים של 250K בשנה וזה משהו שקצת קשה לוותר עליו.
יש פה כמובן גם המון אגו ורגש. צריך לטפל בכל הסוגיה מאוד בעדינות. דעתי האישית היא שהדבר הכי טוב היה שדרק היה חותם בתור עוזר מאמן שני במשרה מלאה, מבטיח לעצמו שילוב משמעותי בצוות המקצועי לקראת השנים הבאות וסוגר יפה קריירה מקצועית מדהימה במכבי שדה פקטו כבר הגיעה לקיצה בעונה שעברה.
p&p כתב:ואו!!!! אמרה סטודמאייר שאל בטויטר האם לשחק במכבי תל אביב בזמן השביתה!!! אפילו רק לחודשיים שלוש הייתי מחתים אותו, כנראה שאם הוא שואל אולי באמת מתבשלים דברים....(הלוואי)
Mta_atic כתב:גם אני לא יודע אם יש אמת בדברים, אני באמת מקווה שאין.
בדיון שהיה פה (די מזמן) בדבר פרישה של שארפ חזרתי ואמרתי שלדעתי דרק שארפ הרוויח ביושר את הזכות להחליט מתי הוא פורש ממשחק פעיל.
נכון שהמשכורת שלו לא בדיוק יוצאת מהכיס שלי, אבל לדעתי 250K לעונה זה לא משהו בגללו צריך לתת לשחקן שחקוק בקוד הגנטי של הקבוצה לבכות.
התרומה של שארפ על ומחוץ למגרש ענקית. גם כשהוא רק יושב על הספסל הנוכחות שלו אדירה.
לא סתם כל שחקן שעבר פה בשנים האחרונות הרגיש משהו אחר בגלל דרק שארפ וההרגשה שהוא נותן.
כנראה שבחיים לא נבין למה הבנאדם מתעקב להישאר ולהמשיך לשחק. זה מה שעושה אותו דרק שארפ, אבל מבחינתי צריך לכבד את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־28 אורחים