אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי מילוס » 07 יולי 2011, 14:03

מי אמר שהעניין עם הלפרין תוקע החתמת זר?..........
זה שהכל קרה כזה מהר הקיץ לא אומר שמכבי צריכה למהר לאנשהו...... יכולות להיות בערך 2015 אופציות אחרות ללמה מכבי לא סגרה עדיין תסגל שלהם, כמו לראות איך השביתה באן בי איי משפיעה על השוק האירופאי, ומו"מים עם שחקנים שלוקח זמן......מה זה קשור להלפרין?.........
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2011, 14:05

מילוס כתב:מי אמר שהעניין עם הלפרין תוקע החתמת זר?..........
זה שהכל קרה כזה מהר הקיץ לא אומר שמכבי צריכה למהר לאנשהו...... יכולות להיות בערך 2015 אופציות אחרות ללמה מכבי לא סגרה עדיין תסגל שלהם, כמו לראות איך השביתה באן בי איי משפיעה על השוק האירופאי, ומו"מים עם שחקנים שלוקח זמן......מה זה קשור להלפרין?.........

ההגעה של הלפרין תקבע איזה שחקן מכבי צריכה..בגלל זה היא לא תחתים שחקן עד שהיא תדע אם הלפרין מגיע או לא..
אם הוא מגיע אנחנו צריכים רכז טהור
אם הוא לא מגיע אנחנו צריכים שחקן שיכול לשחק בשתי העמדות הגארד ויכול לתרום נקודות באחוזים טובים..

מכבי לא תחתים שום שחקן עד שהיא תדע אם הלפרין חותם או לא,בדיוק בשביל שהיא תדע איזה סוג שחקן צריך(אלא אם כן זה איזה כוכב על שיגיע ואז לא יהיה להם אכפת)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2011, 14:12

מילוס כתב:מי אמר שהעניין עם הלפרין תוקע החתמת זר?..........

אני לא יודע אם לשביתה תיהיה השפעה על מכבי , אם שחקן כמו ווימס עומד לחתום בז'לגיריס תמורת מליון יורו נטו אז למכבי אין בכלל טעם להתעקש על פליט NBA אלא אם היא מתכוונת לדבר בלפחות הסכומים האלו....
לגבי הלפרין , סך הכל זה לא הוא שמושך את מכבי זו הבירוקרטיה שמעקבת את העניין . אני בטוח שגם יותם וגם מכבי היו רוצים מזמן לסגור את הסיפור הזה והאמת שאני די בטוח שזה יגמר בקרוב...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מילוס » 07 יולי 2011, 14:13

צ'מעי גם פרקינס לא ממש הצטיין בלהכניס כדור לטבעת.. אבל הוא יכול לשחק ב- 2 העמדות והוא עשה את העבודה...
זה לאו דווקא קשור אחד לשני, ביחוד שאנחנו יודעים שלשייר יש יד לא רעה בכלל, בנוסף ליכולת בסוף העונה של בלו ופניני בעמדה 3..ופארגו...
מכבי בכל מקרה התחזקה בעניין הזה מאז תחילת העונה שעברה.. אני לא בטוח שעומד אחד מול השני..
מילוס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יולי 2011, 14:14

מילוס כתב:אני לא בטוח שעומד אחד מול השני..

אני כן..אבל זה לא משנה..
יחתום עוד שבוע,עוד שבועיים,לא יחתום בכלל..
בסוף נקבל עובדה מול העיניים ונצטרך להסתדר עם זה
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 07 יולי 2011, 14:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 07 יולי 2011, 14:25

אהממ.. כן, אני מניח.. כמו כל דבר בחיים, וזה..
מילוס

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 יולי 2011, 19:47

למישהו באמת לא ברור שההחתמה האחרונה מתעכבת בגלל הלפרין ?

ברגע שהוא חותם מכבי סוגרת את עמדה 2 עם שייר הלפרין וטל כשנשאר רק להביא מחליף לפארגו , אם זה יקרה מכבי תשדרג באופן משמעותי את העמדה היחידה שלמעשה לא היתה קיימת בעונה האחרונה ותהפוך את הקבוצה לדי שלמה עם קו קידמי שהיה גם בעונה החולפת מהטופ האירופי ובינתיים הוא רק משתפר עם הזמן עם ליאור מאצ'בן וסופו שהם צעירים מי יותר ומי פחות יחד עם קו אחורי שבו חוזקו הנקודות החלשות , זה בהחלט נראה טוב.

'
יוסי22

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 07 יולי 2011, 19:58

יוסי22 כתב:למישהו באמת לא ברור שההחתמה האחרונה מתעכבת בגלל הלפרין ?

ומדוע זה כ"כ ברור?
לא ייתכן שסיבות אחרות מעקבות את ההחתמה?
אגב, מי בכלל אמר שההחתמה מתקעבת? אנחנו עוד בשלב מאוד מוקדם של הקיץ ורוב הקבוצות טרם השלמו את בניית הסגל.
למכבי יש רק עוד החתמה אחת לבצע ולא נראה שיש יותר מדי לחץ בצע אותה (וגם לא אמור להיות לחץ כזה במיוד בשלב הזה).
באמת, שלא חסרות סיבות לכך שמכבי עדיין לא החתימה גארד ואני גם לא מאמין שזה קשור להלפרין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 07 יולי 2011, 20:16

חביב אורנג'ד כתב:
יוסי22 כתב:למישהו באמת לא ברור שההחתמה האחרונה מתעכבת בגלל הלפרין ?

ומדוע זה כ"כ ברור?
לא ייתכן שסיבות אחרות מעקבות את ההחתמה?
אגב, מי בכלל אמר שההחתמה מתקעבת? אנחנו עוד בשלב מאוד מוקדם של הקיץ ורוב הקבוצות טרם השלמו את בניית הסגל.
למכבי יש רק עוד החתמה אחת לבצע ולא נראה שיש יותר מדי לחץ בצע אותה (וגם לא אמור להיות לחץ כזה במיוד בשלב הזה).
באמת, שלא חסרות סיבות לכך שמכבי עדיין לא החתימה גארד ואני גם לא מאמין שזה קשור להלפרין.

גודס אמר את זה לפני חצי שעה בחדשות הספורט באופן מפורש שמחכים עד שכל העניין עם הלפרין יסתיים כדי לראות איזה סוג שחקן להביא.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי where is the love? » 07 יולי 2011, 20:35

בהצלחה בשלב הבתים ובכלל.

מתי בלאט חוזר לארץ?

ומתי כבר יסגר סיפור הלפרין...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 08 יולי 2011, 01:55

בלאט בארץ עד 20 לחודש . לדעתי שבוע הבא תהיה תשובה ... לא נראה לי שמשהו רוצה להיות אוויר .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2011, 12:41

דרק שארפ אמנם יאריך בקרוב את החוזה במכבי תל אביב, אבל רק לאחר התערבות של פדרמן, שמנע מבלאט לדחוף אותו לפרישה. עם תפקיד עתידי לא ברור, גם הישארות של הקפטן הנצחי לא תגרום למשקעים שנוצרו אצלו להיעלם. מבט מבפנים על אתגר הקיץ הגדול של המועדון הצהוב
http://sports.walla.co.il/?w=//1838965

או,וואלה חזרו..באמת הרבה זמן הם לא ניסו לסכסך במה שקשור למכבי ת''א..

אני לא יודעת אם זה נכון או לא..
אבל אם שארפ באמת נעלב שאמרו לו דוגרי שאין מה להציע..אז אני לא יודעת מה להגיד..
הרי הוא נכנס ל-20 שניות וזהו..אפילו באימון משחקים יותר..
מה ההבדל בין זה לבין תפקיד מקצועי על הספסל?
הבן אדם לא מבין שהוא כבר לא יהיה חלק אינטגרלי מהמשחק של מכבי יותר? למה להתעקש? הוא צריך להסתכל למציאות בעיניים ולהבין שהוא כבר בן 40 עוד כמה חודשים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 08 יולי 2011, 12:49

אני חושב ששארפ מרגיש כמו זקן השבט - מנהיג בתוך מעמדו כשחקן. אולי הוא חושש שהמעמד שלו שמנהיג ודמות מרכזית בקבוצה ייפגע אם הוא לא יהיה חלק מהמרקם של השחקנים הפעילים.
בנוסף - כנראה יש גם את העניין של הכסף. ייתכן שמכבי לא רוצים להציע לו את אותו סכום שהוא היה צפוי להרוויח כדמות מקצועית, כי הם לא רוצים לראות כותרות כמו "מכבי משפילה את שארפ עם הצעה של 75K לעונה", ולכן האופציה היחידה מבחינתם לקצץ את עלות החזקתו כשחקן מקצועי היא להפריש אותו. שארפ מצדו, כנראה כנראה התרגל לרמת החיים של 250K בשנה וזה משהו שקצת קשה לוותר עליו.

יש פה כמובן גם המון אגו ורגש. צריך לטפל בכל הסוגיה מאוד בעדינות. דעתי האישית היא שהדבר הכי טוב היה שדרק היה חותם בתור עוזר מאמן שני במשרה מלאה, מבטיח לעצמו שילוב משמעותי בצוות המקצועי לקראת השנים הבאות וסוגר יפה קריירה מקצועית מדהימה במכבי שדה פקטו כבר הגיעה לקיצה בעונה שעברה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2011, 12:51

yiffy כתב:אני חושב ששארפ מרגיש כמו זקן השבט - מנהיג בתוך מעמדו כשחקן. אולי הוא חושש שהמעמד שלו שמנהיג ודמות מרכזית בקבוצה ייפגע אם הוא לא יהיה חלק מהמרקם של השחקנים הפעילים.
בנוסף - כנראה יש גם את העניין של הכסף. ייתכן שמכבי לא רוצים להציע לו את אותו סכום שהוא היה צפוי להרוויח כדמות מקצועית, כי הם לא רוצים לראות כותרות כמו "מכבי משפילה את שארפ עם הצעה של 75K לעונה", ולכן האופציה היחידה מבחינתם לקצץ את עלות החזקתו כשחקן מקצועי היא להפריש אותו. שארפ מצדו, כנראה כנראה התרגל לרמת החיים של 250K בשנה וזה משהו שקצת קשה לוותר עליו.

יש פה כמובן גם המון אגו ורגש. צריך לטפל בכל הסוגיה מאוד בעדינות. דעתי האישית היא שהדבר הכי טוב היה שדרק היה חותם בתור עוזר מאמן שני במשרה מלאה, מבטיח לעצמו שילוב משמעותי בצוות המקצועי לקראת השנים הבאות וסוגר יפה קריירה מקצועית מדהימה במכבי שדה פקטו כבר הגיעה לקיצה בעונה שעברה.

מ-250K נטו הציעו לו לרדת ל-175K נטו..אני לא חושבת שהוא יגווע ברעב..וזה לא כאילו הציעו לו 25K לעונה..
כמו שאמרתי..
שאק אמר בפרישה שלו ''רציתי להמשיך לשחק,אבל הרגשתי שהדבר הנכון הוא לתת למועדון להמשיך הלאה ולחפש שחקנים צעירים שיוכלו לתרום,במקום שאני אתפוס מקום על הספסל''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 08 יולי 2011, 12:57

מהטון של הכתבה אני הבנתי שהמשכורת שלו בתור איש צוות הייתה אמורה להיות גם הרבה יותר נמוכה מ-175K. הקיצוץ ל-175K הוא הרע במיעוטו מבחינת שהצוות המקצועי, שהתכוון להוריד את העלות של שארפ כשחקן פעיל הרבה יותר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 08 יולי 2011, 14:43

גם אני לא יודע אם יש אמת בדברים, אני באמת מקווה שאין.

בדיון שהיה פה (די מזמן) בדבר פרישה של שארפ חזרתי ואמרתי שלדעתי דרק שארפ הרוויח ביושר את הזכות להחליט מתי הוא פורש ממשחק פעיל.
נכון שהמשכורת שלו לא בדיוק יוצאת מהכיס שלי, אבל לדעתי 250K לעונה זה לא משהו בגללו צריך לתת לשחקן שחקוק בקוד הגנטי של הקבוצה לבכות.
התרומה של שארפ על ומחוץ למגרש ענקית. גם כשהוא רק יושב על הספסל הנוכחות שלו אדירה.
לא סתם כל שחקן שעבר פה בשנים האחרונות הרגיש משהו אחר בגלל דרק שארפ וההרגשה שהוא נותן.

כנראה שבחיים לא נבין למה הבנאדם מתעקב להישאר ולהמשיך לשחק. זה מה שעושה אותו דרק שארפ, אבל מבחינתי צריך לכבד את זה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי p&p » 09 יולי 2011, 02:10

ואו!!!! אמרה סטודמאייר שאל בטויטר האם לשחק במכבי תל אביב בזמן השביתה!!! אפילו רק לחודשיים שלוש הייתי מחתים אותו, כנראה שאם הוא שואל אולי באמת מתבשלים דברים....(הלוואי)
p&p

הודעהעל ידי michael » 09 יולי 2011, 05:25

סטודמאייר צייץ: "אני צריך לשחק במכבי ת"א?"
מסממני השביתה: פורוורד הניקס, שהודיע על התקרבותו לדת היהודית, הדהים בחשבון הטוויטר שלו: "האם אני צריך ללכת לישראל? מי איתי? קדימה"
לפני כשנה וחצי נחת אמארה סטודמאייר בארץ וסיפר על התקרבותו לדת היהודית. לפנות בוקר עשה אולי צעד נוסף בדרך לישראל כשצייץ בחשבון הטוויטר שלו כי הוא עשוי בקרוב להצטרף למכבי תל אביב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4092884,00.html
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי Euro_Basket » 09 יולי 2011, 05:54

איפה יהיה לאמארי מקום בקו הקדמי העמוס ממילא של מכבי? ;)

מכבי תחכה להלפרין עד שני. אם לא יגיע, האלטרנטיבה המובילה היא יוגב אוחיון
http://www.one.co.il/Article/182767.html
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי misha » 09 יולי 2011, 05:59

p&p כתב:ואו!!!! אמרה סטודמאייר שאל בטויטר האם לשחק במכבי תל אביב בזמן השביתה!!! אפילו רק לחודשיים שלוש הייתי מחתים אותו, כנראה שאם הוא שואל אולי באמת מתבשלים דברים....(הלוואי)

נראה לי שזה יותר בצחוק מאשר ברצינות. היה יכול להיות די מטורף לראות אותו בצהוב אבל בלאט כבר התבטא נגד התופעה של להחתים שחקני NBA תחת חוזה לתקופה קצרה, כי מה לעשות, מבחינה מקצועית נטו אין לזה שום תועלת.
פלוס, תהיה בעיה גדולה עם הביטוח. שחקן כמוהו שעבר פציעות לא קלות בעבר לא ישחק בלי ביטוח מלא שספק אם מכבי יכולה להשרות.

מצד שני, לא כל יום שמעון מחייך כמו בפגישה לפני שנה עם אמארה :)
תמונה

ד"א, קצת מצחיק שבין החשבונות שאחרים הוא עוקב בטוויטר יש את מהלת הליגה, האתר הרשמי של מכבי וג'ון שייר...

Mta_atic כתב:גם אני לא יודע אם יש אמת בדברים, אני באמת מקווה שאין.

בדיון שהיה פה (די מזמן) בדבר פרישה של שארפ חזרתי ואמרתי שלדעתי דרק שארפ הרוויח ביושר את הזכות להחליט מתי הוא פורש ממשחק פעיל.
נכון שהמשכורת שלו לא בדיוק יוצאת מהכיס שלי, אבל לדעתי 250K לעונה זה לא משהו בגללו צריך לתת לשחקן שחקוק בקוד הגנטי של הקבוצה לבכות.
התרומה של שארפ על ומחוץ למגרש ענקית. גם כשהוא רק יושב על הספסל הנוכחות שלו אדירה.
לא סתם כל שחקן שעבר פה בשנים האחרונות הרגיש משהו אחר בגלל דרק שארפ וההרגשה שהוא נותן.

כנראה שבחיים לא נבין למה הבנאדם מתעקב להישאר ולהמשיך לשחק. זה מה שעושה אותו דרק שארפ, אבל מבחינתי צריך לכבד את זה.

+1. יש שחקנים שצריכים לפרוש בתנאים שלהם, שחשיבותם למועדון היא הרבה יותר ממה שנראה לעין ודריק הוא אחד מהם. לא יקרה כלום אם הוא יהפוך למאמן בעוד עונה - הוא לא תופס מקום של אף אחד בסגל (בטח לא העונה) ומכבי יכולה לחיות עם ה100 אלף אקסטרה שהוא מקבל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־28 אורחים