jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
לא יודע גם עד כמה זה באמת משנה.
נשמע כאילו לקחת אישית
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
נשמע כאילו לקחת אישית
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
נשמע כאילו לקחת אישית
MTA2311 כתב:וואלה התקלת.. הנחתי שאומרים פשוט שיש לו خصية واحدة
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
נשמע כאילו לקחת אישית
היה באוסטריה וראה את האור
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:וואלה התקלת.. הנחתי שאומרים פשוט שיש לו خصية واحدة
احدل אם הזיכרון שלי לא בוגד בי
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
נשמע כאילו לקחת אישית
קצת...
זה לא שקשה להמציא סטיות להיטלר, סטאלין, מאו ואחרים... רק שזה כמו לנסות לפגוע בפיל
עם נוצה. אם למישהו זה עושה טוב, אז סבבה. אני מעדיף לא להתעסק בלכלוך צהוב עליהם, אלא ללמוד אותם
ולהבין איך הם עשו את מה שעשו.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
נשמע כאילו לקחת אישית
קצת...
זה לא שקשה להמציא סטיות להיטלר, סטאלין, מאו ואחרים... רק שזה כמו לנסות לפגוע בפיל
עם נוצה. אם למישהו זה עושה טוב, אז סבבה. אני מעדיף לא להתעסק בלכלוך צהוב עליהם, אלא ללמוד אותם
לא תקשיב, הרבה זמן לא ביאסו ככה דיון
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אמרו הרבה דברים... לא נראה לי שמישהו יכול היה להוכיח משהו מזה...
נשמע כאילו לקחת אישית
קצת...
לא תקשיב, הרבה זמן לא ביאסו ככה דיון
שעה מאוחרת ואני אחרי שני לילות ללא שינה.
jol9 כתב:אור והודאל, אתם סוטים מנושא הת'רד. נא להעביר את ההודעות שלכם לת'רד המלפלפונים,
ת'רד ההיכרות, ת'רד אירופה או ת'רד "איך אומרים בערבית אדם עם ביצה אחת?"...
תכבדו את החוקים בבקשה.
MTA2311 כתב:תוך 5 שניות שמואל פותח כזה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:
שעה מאוחרת ואני אחרי שני לילות ללא שינה.
איך היה הגמר של בולט אתמול? היה שווה להישאר אה?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:למישהו יש בדיחת שואה אבל איכותית ממש?
יוו היית בא שבוע שעבר הייתי זוכר מה שסיפרו בשבת...
אני תמיד שוכח...
זה מה שאתם עושים בשבת? אכן שבת קודש
אה לספר בדיחות זה רק ביום חול? *סמיילי אלן*
יש בדיחות בשבת ויש בדיחות שואה בשבת
לא...הסבר?
MTA2311 כתב:לא...הסבר?
זה קטע מחליא כזה שמפקדים אומרים בראיונות לחיילים שלהם. זה גם נוסח קבוע של סיכומי ראיון שמוציאים בכתב.
jol9 כתב:שני סיפורים קצרים:
1. כשהסתובבנו באיזור זלצבורג, היה לי רצון להגיע לעיירה שבה הוא נולד. מעניין מאוד, אבל אשתי
כמובן הטילה וטו.
2. לפני שעזבנו את האיזור ביקרנו בקן הנשרים ובבונקר של היטלר. אשתי אמרה עוד לפני שהיא בטוחה
שיהיו שם ניאו נאצים וכד', ואני חשבתי שאין סיכוי, ושהרוב יהיו אנשים רגילים, סטודנטים, תלמידים וישראלים.
וואלה, היא צדקה. ראינו שם לא מעט ניאו נאצים, ואפילו לא מוצנעים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: TAYO ו־11 אורחים