המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אני מאוד מודאג מהשילוב של ווימס גאודלוק ואדלשטיין. אדלשטיין הוא ממש לא מהאמן הנכון בשביל הסגל הזה. בכל מקום שהוא הצליח בו, החל מרמת גן דרך הפועל היו לו שחקנים "שלו" שביצעו את תוכנית המשחק שלו. לא ברור לי איך אדלשטיין מתמודד עם שני סוסי פרא כמו ווימס ובעיקר גאודלוק. זה עשוי להיגמר בפיצוץ גדול.
roy1000 כתב:אני מאוד מודאג מהשילוב של ווימס גאודלוק ואדלשטיין. אדלשטיין הוא ממש לא מהאמן הנכון בשביל הסגל הזה. בכל מקום שהוא הצליח בו, החל מרמת גן דרך הפועל היו לו שחקנים "שלו" שביצעו את תוכנית המשחק שלו. לא ברור לי איך אדלשטיין מתמודד עם שני סוסי פרא כמו ווימס ובעיקר גאודלוק. זה עשוי להיגמר בפיצוץ גדול.
jol9 כתב:אני חושב שווימס וגאודלוק מאוד רוצים להצליח. זאת ההזדמנות שלהם לסחוב קבוצה על הגב שלהם,
כשברור שהם השחקנים המובילים, ולא כמו שהיה להם בצסקא ובפנר.
שניהם פיספסו תואר אירופאי, ולכן תהיה להם מוטיבציה לדעתי להצליח.
הבעיה הגדולה היא אם הקבוצה לא תתחבר, ולא תצליח להתרומם. אז לדעתי אתה צודק, ובאמת יהיה פיצוץ.
MTA2311 כתב:אותי זה מדאיג מאוד האמת.
הוא מעולם לא אימן סגל עם כל הרבה כישרון ומעולם לא אימן סגל כזה רחב. הוא הד קייס רציני, הרבה יותר מהשחקנים שיש לו בקבוצה. תוסיף לזה את הלחץ הקבוע במכבי ואני בהחלט רואה אופציה של התמוטטות עצבים כסבירה ביותר.
toja27 כתב:לא חושב שארז יהווה בעיה. הוא מאמן מנוסה וסמכותי.
מבחינתי היחיד בסגל הזה שיכול להוות סוג של הייד קייס זה גאודולוק.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא חושב שארז יהווה בעיה. הוא מאמן מנוסה וסמכותי.
ארז הוא לא "בעיה". הבעיה היא ששני הכוכבים שלו גדולים עליו ולא יקבלו את הסמכות שלו. זה לא גילי מוסינזון שהוא יכול לזרוק עליהם את הלוח. ארז הוא NOBODY באירופה. הוא לא יכול להגיד "shut the fuck up" ולצעוק כמו בלאט. הוא יצטרך להגיע לכוכבים שלו בדרך אחרת ואני לא בטוח שהוא יודע איך.
MTA2311 כתב:לא יודע. כל מה שכתבתי בהודעה שלי אלה עובדות. לעומת זאת, "לא מבין לאן הוא הגיע", "צ'אנס חד פעמי", "יודע מה הוא עושה ולאן הוא נכנס", "לעטוף את עצמו בצוות תומך" וכו, זה מקבץ קלישאות מהמרשימים.
לארז יש הרבה מאוד מה להוכיח, ולא הרבה על מה להתבסס בשביל שנחשוב שהוא היה ראוי לצ'אנס הזה. יש לו כדורסל, אבל הוא לא הצליח למנף את זה לקריירה משמעותית. הוא מסוגל לעשות את זה דווקא במכבי, אחרי העונה הגרועה בתולדותיה, כשהיורוליג חזקה מאי פעם וכשהחתימו שני סופרסטארים עם אופי בעייתי? אולי, אבל חייבים להטיל ספק.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא חושב שארז יהווה בעיה. הוא מאמן מנוסה וסמכותי.
ארז הוא לא "בעיה". הבעיה היא ששני הכוכבים שלו גדולים עליו ולא יקבלו את הסמכות שלו. זה לא גילי מוסינזון שהוא יכול לזרוק עליהם את הלוח. ארז הוא NOBODY באירופה. הוא לא יכול להגיד "shut the fuck up" ולצעוק כמו בלאט. הוא יצטרך להגיע לכוכבים שלו בדרך אחרת ואני לא בטוח שהוא יודע איך.
toja27 כתב:לא יודע, בכל זאת אירופה זה לא מנטליות של nba, המועדון באירופה הוא מעל השחקנים. ואני חושב שארז הוא לא גודס, הוא מאמן יותר כריזמטי ומנוסה גם אם לא ביורוליג. לדעתי אם יהיו בעיות זה יותר קשור לאופי של גאודולוק, שגם אוברדוביץ כנראה לא הצליח "לביית" אותו ולא בגלל שארז הוא מאמן עלום שם ברמות הגבוהות.
jay כתב:לא רוצה להרוס לך, אבל יש סיבה למה בלאט חולה על אוחיון, היקמן ושות'. כי הם חיילים, ובשביל שחקנים אחרים הוא אפטייט סיסי מפרינסטון, והוא ממש לא יכול להגיד שאט דה פאק אפ לכל אחד. חבר'ה עם אגו גדול לא שמים ז*ן על הפדיגרי המרתק שלו עם נבחרת רוסיה. אני מתייחס כמובן עד לנקודת הזמן בה זכה בגביע אירופה ועשה את ההרפתקאה עם קליבלנד. תכלס זה גם פגע בו כי לברון, אבל השנתיים-שלוש האחרונות בקריירה שלו זה לבל אחר לגמרי של חשיפה והישגים שאני דיי בטוח שכן שם אותו על המפה ברמה כזאת שאוטומטית מכבדים יותר את הסמכות שלו.
הנקודה היא שעד לנקודת המפנה הזו, כל הסמכות שהייתה לו - זה לא המוניטין שלו, אלא מי שהוא, הגישה שלו והכריזמה שלו. כנ"ל עם פיני שהתחיל את הקריירה האירופאית, הוא לא הגיע עם שום דבר מהבית מול השחקנים הזרים מלבד השנינות, ההומור, הכריזמה, הכדורסל, הסמכות.
ספציפית לגבי האגו-מניאקים שלנו, ככל שאני נחשף יותר ויותר לווימס ולמה שאומרים עליו עושה רושם שהוא אחלה בנאדם, לא הד קייס ולא אגו מניאק. גאודלוק זה האישיו, אז בעיניי בסוף כל הדיון הזה מתנקז לאיך גאודלוק ואדלשטיין יסתדרו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־15 אורחים