29 אוגוסט 2016, 21:31
LIAV10 כתב:אפשר לחשוב, אז זה יעלה לי פרסומות על דברים שאני מדבר לפייסבוק.
29 אוגוסט 2016, 21:33
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אגב, מקווה שלא הייתם מספיק נאיבים בשביל לאשר את התקנון החדש של וואטסאפ (שמאפשר גישה לכל הפרטים שלכם עם פייסבוק)
בכל מקרה, אם אישרתם וגם אם לא (כי זה ימשיך לשגע אתכם), יש דרך לבטל את זה למי שרוצה
אין לי פייסבוק
יש לך.
משתמשי הפורום מאסו בדיקטטורה ופתחו משתמש פיקטיבי על שמך עם תמונת פרופיל של שממית ותמונת רקע של בורקס מפורק לשכבות.
מי שאחראי לזה בתהליכי טיפול כבר מזמן
אם באמת הייתה פה דיקטטורה לפי איך שאני רוצה..המקום היה שונה מאוד
צמרמורת מלווה בתחושת עוררות מינית מישהו? לא? רק אני?
29 אוגוסט 2016, 21:33
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:אגב, מקווה שלא הייתם מספיק נאיבים בשביל לאשר את התקנון החדש של וואטסאפ (שמאפשר גישה לכל הפרטים שלכם עם פייסבוק)
בכל מקרה, אם אישרתם וגם אם לא (כי זה ימשיך לשגע אתכם), יש דרך לבטל את זה למי שרוצה
שיט?
29 אוגוסט 2016, 21:39
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אגב, מקווה שלא הייתם מספיק נאיבים בשביל לאשר את התקנון החדש של וואטסאפ (שמאפשר גישה לכל הפרטים שלכם עם פייסבוק)
אין לי פייסבוק
יש לך.
משתמשי הפורום מאסו בדיקטטורה ופתחו משתמש פיקטיבי על שמך עם תמונת פרופיל של שממית ותמונת רקע של בורקס מפורק לשכבות.
מי שאחראי לזה בתהליכי טיפול כבר מזמן
אם באמת הייתה פה דיקטטורה לפי איך שאני רוצה..המקום היה שונה מאוד
צמרמורת מלווה בתחושת עוררות מינית מישהו? לא? רק אני?
29 אוגוסט 2016, 21:43
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ווינדואוס החליט שנמאס לו לשאול אותי ועדכן לי את המחשב...מאז הכל איטי בטירוף!!! מה עושים?
תיכנס ל-security and updates, תלחץ על recovery ואז על go back to Windows 7
29 אוגוסט 2016, 21:44
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ווינדואוס החליט שנמאס לו לשאול אותי ועדכן לי את המחשב...מאז הכל איטי בטירוף!!! מה עושים?
קודם כל תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11הצלת אותי...
בכל מקרה היה לי ווינ 10 אבל הוא עדכן לגרסא מתקדמת יותר והחזרתי את זה פשוט לגרסא הקודמת...
כרמל! באמת הצלת אותי! בחיים לא הייתי חושב שיש אפשרות להחזיר עדכון אחורה...
29 אוגוסט 2016, 21:46
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:ווינדואוס החליט שנמאס לו לשאול אותי ועדכן לי את המחשב...מאז הכל איטי בטירוף!!! מה עושים?
קודם כל תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11הצלת אותי...
בכל מקרה היה לי ווינ 10 אבל הוא עדכן לגרסא מתקדמת יותר והחזרתי את זה פשוט לגרסא הקודמת...
כרמל! באמת הצלת אותי! בחיים לא הייתי חושב שיש אפשרות להחזיר עדכון אחורה...
זה כי לא למדתי תורה והיה לי זמן לדברים אחרים
29 אוגוסט 2016, 21:47
29 אוגוסט 2016, 21:53
Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
29 אוגוסט 2016, 21:56
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
שוב תודה...
עכשיו, למה זה הפך את הכל לאיטי כל כך?
29 אוגוסט 2016, 21:56
29 אוגוסט 2016, 21:58
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
שוב תודה...
29 אוגוסט 2016, 21:58
שועל כתב:ההודעות האחרונות יועברו לאשכול הטכנולוגיה והסלולר , כדי שאם לעוד מישהו יתעדכן הווינדויס וכתוצאה מכך המחשב יהפוך לאיטי, הוא יוכל למצוא את הפתרון שם
29 אוגוסט 2016, 21:59
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
שוב תודה...
אולי המחשב שלך לא מספיק חזק? כמה ראם יש לך? איזה מעבד?
29 אוגוסט 2016, 22:00
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
שוב תודה...
אומר לך משו?
29 אוגוסט 2016, 22:01
שועל כתב:ההודעות האחרונות יועברו לאשכול הטכנולוגיה והסלולר , כדי שאם לעוד מישהו יתעדכן הווינדויס וכתוצאה מכך המחשב יהפוך לאיטי, הוא יוכל למצוא את הפתרון שם
29 אוגוסט 2016, 22:03
29 אוגוסט 2016, 22:04
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
שוב תודה...
אומר לך משו?
4 זה על הגבול, כנראה בגלל זה
גם מהירות המעבד לא איי איי איי
29 אוגוסט 2016, 22:04
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אורי, תכתוב windows update בחיפוש של הווינדוס, תיכנס ל-change setting ותבחר או ''תודיע לי לפני התקנת עידכון'' או ''אל תעדכן'', מה שבא לך
שוב תודה...
אומר לך משו?
4 זה על הגבול, כנראה בגלל זה
גם מהירות המעבד לא איי איי איי
29 אוגוסט 2016, 22:05
שועל כתב:זה לא אמור להוות בעיה. ווינדויס 10 אמור לעבוד מצוין על i3 גם במהירות כזו וגם ב4 ראם