ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2017, 13:27

RomanR כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כבר טענו את זה בקיץ שעבר
שום דבר לא ישתנה, זה רק תרגיל לגרום למי שמספיק אידיוט להאמין שיש פה הסקת מסקנות ונותנים לאנשי מקצוע לנהל

לא נדע עד שלא נראה את זה בפועל, לא?
הרי רובנו פה לא מנויים מסיבות כאלה ואחרות, אז פרט לדיונים וקיטורים אין לנו מה להפסיד

אין מה להפסיד? אתה באמת יכול לספוג עוד עונה כזו? עוד רכבת מאמנים שבסופה מגיע איזה פסיכי מלטביה? יש הרבה מה להפסיד - את המועדון.
roy1000

הודעהעל ידי RomanR » 06 פברואר 2017, 13:30

roy1000 כתב:
RomanR כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כבר טענו את זה בקיץ שעבר
שום דבר לא ישתנה, זה רק תרגיל לגרום למי שמספיק אידיוט להאמין שיש פה הסקת מסקנות ונותנים לאנשי מקצוע לנהל

לא נדע עד שלא נראה את זה בפועל, לא?
הרי רובנו פה לא מנויים מסיבות כאלה ואחרות, אז פרט לדיונים וקיטורים אין לנו מה להפסיד

אין מה להפסיד? אתה באמת יכול לספוג עוד עונה כזו? עוד רכבת מאמנים שבסופה מגיע איזה פסיכי מלטביה? יש הרבה מה להפסיד - את המועדון.

שלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שמצבה של מכבי טוב, או שהוא בטוח ישתפר פלאים בעונה הבאה. גם אני סובל ומתעצבן במשחקים שלה (וזאת בדיוק הסיבה שלא ראיתי את המחצית השנייה אתמול, כי היה לי מבחן הבוקר והייתי צריך לשמור עצבים). אבל אני כן חושב שכמו שנאמר פה ע"י כמה אנשים בעבר, צריך לתת לGM לעבוד, בלי התערבות ההנהלה, אם הם מראים נכונות לעשות זאת, זה יכול להיות צעד בכיוון הנכון.
אין לנו דרך לדעת כמובן מה הם באמת הולכים לעשות, אבל אלא אם אנשים פה מתכוונים להרים מחאות מול בית פדרמן, אין לנו מה לעשות מעבר לזה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי roy1000 » 06 פברואר 2017, 13:31

אבל צריך GM נורמלי. ראינו כבר מה ניקולה הביא לפה. זה לא זה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 13:34

מה ניקולה ישנה?
הוא עדיין עובד עם אבי.
הוא עדיין ייסע ברכבות וידבר עם כל מיני סינגלטונים ו-וונאמייקרים שישימו עליו אלף זין ובסוף יביא לנו את הכושלים מהכוכב האדום.

אז יהיה בן אדם אחד שמקבל את ההחלטות.
אלו מילים נרדפות ל"יהיה שעיר לעזאזל שהוא לא אנחנו".
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 פברואר 2017, 13:39

החציל האצטקי כתב:מה ניקולה ישנה?
הוא עדיין עובד עם אבי.
הוא עדיין ייסע ברכבות וידבר עם כל מיני סינגלטונים ו-וונאמייקרים שישימו עליו אלף זין ובסוף יביא לנו את הכושלים מהכוכב האדום.

נכון מאוד. במילים אחרות, מכינים את הקרקע לפיטורים של ניקולה בעונה הבאה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 06 פברואר 2017, 13:40

הוא עדיין עובד עם אבי.

אני מסכים. לשים בצד שניקולה זבל של מנג'ר שיש לו טביעת עין גרועה לשחקנים והוא מונע מאינטרסים לאור קרבתו לסוכנים, הרי שהבעיה היא עדיין בהנהלה. מכבי חייבת הנהלה חדשה במקרה האידאלי, ובמקרה הפחות אידאלי להגיד לניקולה שלום, הוא חתום לא פחות מאחרים על הכשלונות בשנים האחרונות, ולמנות ג'נרל מנג'ר איכותי או מאמן ריכוזי איכותי שרק לו תהיה הסמכות לבחירת שחקנים, וככל שאפשר להיעזר בסקאוט שלא עולה שקל תשעים כמו אבי אבן.
er79

הודעהעל ידי RomanR » 06 פברואר 2017, 13:42

הוא עדיין עובד עם אבי.

הרבה יותר נוח כשיש לך אחד כזה, מאשר כשיש לך תערובת של אנשים שאי אפשר לדעת מה חלקם בנושא. ההנהלה לא תשתנה הרי בעתיד הנראה לעין, אבל לתת לניקולה לבנות סגל לבדו (או בשיתוף עם מאמן עתידי), יתן לך אינדיקציה ליכולותיו בתפקיד. יכולתיו שלו, לא של אלפי השובבנים. לא בטוח שגם במידה והעונה הבאה תהיה קריסה משהו ישתנה, אבל אולי
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 13:45

RomanR כתב:הרבה יותר נוח כשיש לך אחד כזה, מאשר כשיש לך תערובת של אנשים שאי אפשר לדעת מה חלקם בנושא. ההנהלה לא תשתנה הרי בעתיד הנראה לעין, אבל לתת לניקולה לבנות סגל לבדו (או בשיתוף עם מאמן עתידי), יתן לך אינדיקציה ליכולותיו בתפקיד. יכולתיו שלו, לא של אלפי השובבנים. לא בטוח שגם במידה והעונה הבאה תהיה קריסה משהו ישתנה, אבל אולי

המערכת המקצועית של מכבי בכל השנים השחונות האחרונות מושתתת על הכישורים המקצועיים של ניקולה ושל אבי אבן.
השניים האלה הוכיחו במספר אינסופי של הזדמנויות שאין להם מושג קלוש בכדורסל.

אני סומך על שיקול הדעת המקצועי של שמעון ודייויד יותר ממה שאני סומך על צ'יקו ודיקו האלה. אינדיקציה לגבי היכולות שלהם קיבלתי כבר מזמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 06 פברואר 2017, 13:48

RomanR כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=236333&lang=HE
מכבי תתחזק בגבוה בקרוב, ובנוסף:
המנהל המקצועי כבר החל לתכנן את העונה הבאה, כאשר בקרוב הוא יקבל תקציב מדויק, שבו הוא יצטרך לעמוד והוא יעשה בו מה שירצה. יחתוך, יחתים ויאריך חוזה למי שהוא רואה לנכון. כמובן שיש מי שסקפטי לגביי המהלך, ותוהה האם באמת הבעלים יזוזו הצידה ויתנו לוויצ'יץ' לבנות לבד את הקבוצה, אבל יש מי שטוען שרוב הבעלים אם לא כולם הבינו שזה הצעד המתבקש.

גורם בהנהלה אמר לערוץ הספורט: "כך זה צריך להיות, כולם כבר מבינים את זה. כך גם נוכל לבחון את וויצ'יץ' באמת האם הוא מצליח בתפקידו".

לדעתי זה צעד נכון, צריך לתת לו לבנות את הקבוצה לבד ללא התערבות מא עד ת. רק ככה אפשר יהיה לראות את חלקו בסיפור מכבי ולהסיק מסקנות (במידה ויהיו מוכנים להסיק שם מסקנות)

זה 100 אחוז צעד נכון. בן אדם אחד בונה את הקבוצה, כמו שצריך להיות. וזה הGM .
מקווה שכך יהיה בלא התערבות ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 פברואר 2017, 13:50

החציל האצטקי כתב:
RomanR כתב:הרבה יותר נוח כשיש לך אחד כזה, מאשר כשיש לך תערובת של אנשים שאי אפשר לדעת מה חלקם בנושא. ההנהלה לא תשתנה הרי בעתיד הנראה לעין, אבל לתת לניקולה לבנות סגל לבדו (או בשיתוף עם מאמן עתידי), יתן לך אינדיקציה ליכולותיו בתפקיד. יכולתיו שלו, לא של אלפי השובבנים. לא בטוח שגם במידה והעונה הבאה תהיה קריסה משהו ישתנה, אבל אולי

המערכת המקצועית של מכבי בכל השנים השחונות האחרונות מושתתת על הכישורים המקצועיים של ניקולה ושל אבי אבן.

אני סומך על שיקול הדעת המקצועי של שמעון ודייויד יותר ממה שאני סומך על צ'יקו ודיקו האלה. אינדיקציה לגבי היכולות שלהם קיבלתי כבר מזמן.

כי במה שמעון ודיוויד הוכיחו שהם יותר אמינים? ג'ף פוט? גל מקל? החתמה של פארמר ורוצ'סטי נגד הרצון של הצוות המקצועי?

זה נבלה וזה טרפה, עשו לי טובה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 06 פברואר 2017, 13:57

החציל האצטקי כתב:

יכול להיות, הידע המקצועי שלי בכדורסל לא טוב במיוחד גם כן. אני רק אומר שכשיש אדם אחד שהוא הכתובת, זה לטוב ולרע, ואם זה לא עובד, יודעים את ראשו של מי לערוף
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 פברואר 2017, 13:59

RomanR כתב:
החציל האצטקי כתב:

יכול להיות, הידע המקצועי שלי בכדורסל לא טוב במיוחד גם כן. אני רק אומר שכשיש אדם אחד שהוא הכתובת, זה לטוב ולרע, ואם זה לא עובד, יודעים את ראשו של מי לערוף

השאלה היא אם אתה לא שם בן אדם בעמדה להיכשל בשביל שתוכל לערוף לו את הראש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 14:00

RomanR כתב:יכול להיות, הידע המקצועי שלי בכדורסל לא טוב במיוחד גם כן. אני רק אומר שכשיש אדם אחד שהוא הכתובת, זה לטוב ולרע, ואם זה לא עובד, יודעים את ראשו של מי לערוף

זה ברור.
אבל כשאתה נותן לאדם שלאורך הקריירה שלו כמנהל מקצועי הצליח לקחת את ספליט לפירוק ולוקח את מכבי לשם בצעדי ענק, זו לא החלטה טובה בשום צורה.

אני סומך על שמעון ודייויד שלפחות יידעו להתעלות מעל עצמם ולהביא לפה אנשי מקצוע ראויים יותר. או למכור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 פברואר 2017, 14:03

החציל האצטקי כתב:אני סומך על שמעון ודייויד שלפחות יידעו להתעלות מעל עצמם ולהביא לפה אנשי מקצוע ראויים יותר. או למכור.

למה? באיזה שלב הם הוכיחו שמגיע להם הקרדיט הזה?
מתי הייתה הפעם האחרונה שהם עשו החלטה נכונה (שלא הייתה במקרה) ו/או הוכיחו שהם מחוברים למציאות?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 14:06

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:אני סומך על שמעון ודייויד שלפחות יידעו להתעלות מעל עצמם ולהביא לפה אנשי מקצוע ראויים יותר. או למכור.

מתי הייתה הפעם האחרונה שהם עשו החלטה נכונה (שלא הייתה במקרה) ו/או הוכיחו שהם מחוברים למציאות?

2012 ככה.

Holiday_Armadillo כתב:הם הסיבה העיקרית שהמועדון נמצא איפה שהוא נמצא
לא השחקנים, לא המאמנים, לא ניקולה, לא אבי אבן, לא רגב, הבעלים

זו הקבוצה שלהם והם הצליחו איתה לא רע בעבר. אפשר לדרוש את הראש שלהם גם עוד 200 שנה.
ואפשר לבקש מהם להתעלות מעל עצמם ולקחת החלטות מקצועיות הגיוניות- קרי, לתת למישהו אחר, שיודע מה הוא עושה, לקחת אותן עבורם. השני יותר סביר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 פברואר 2017, 14:08

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

2012 ככה.

אז כל ה-5 שנים האלה היו מקריות? כל שיפוצניק שהביאו התקין ריצפה עקומה?
הם פה כדי להישאר ובשביל להרוס את המועדון
או שהם יימכרו למישהו שישים את המועדון בחזרה איפה שהוא צריך להיות, או שהם יישארו פה ויהרסו אותו, אין אמצע ואין אופציה אחרת
עבר זמנם

הם הסיבה העיקרית שהמועדון נמצא איפה שהוא נמצא
לא השחקנים, לא המאמנים, לא ניקולה, לא אבי אבן, לא רגב, הבעלים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 14:22

לא צריך יותר מדי כדי להתחיל לתקן דברים במועדון הזה.
זה לגמרי בידיים של הבעלים.
הם הרוויחו את הביקורת בצדק גדול מאוד, אבל אני לא מסכים איתך שאין אמצע.

יש אמצע, וזה לקחת רוורס ולתת לאנשי מקצוע איכותיים לעשות כאן את העבודה.
ניקולה הוא לא איש שראוי להוביל את המערך המקצועי, וזו בעיה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jay » 06 פברואר 2017, 14:27

אהיה פרקליט השטן ואומר שזו ידיעה עם חצי כוס מלאה גם עבור שונאי ווייצ'י'ץ שכן זה מקרב את סופו במועדון. ספק אם ייתנו לו לעבוד לבד, אבל אם כן, זה בטח עדיף על פני האנדרלמוסיה. ואם לא, נפטרנו מאיש מערכת שלילי.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 פברואר 2017, 14:28

jay כתב:אהיה פרקליט השטן ואומר שזו ידיעה עם חצי כוס מלאה גם עבור שונאי ווייצ'י'ץ שכן זה מקרב את סופו במועדון. ספק אם ייתנו לו לעבוד לבד, אבל אם כן, זה בטח עדיף על פני האנדרלמוסיה. ואם לא, נפטרנו מאיש מערכת שלילי.

הבעיה היא שזה כבר מאוחר מדי. אי אפשר לשרוד עוד עונה כזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי RomanR » 06 פברואר 2017, 14:32

החציל האצטקי כתב:
jay כתב:אהיה פרקליט השטן ואומר שזו ידיעה עם חצי כוס מלאה גם עבור שונאי ווייצ'י'ץ שכן זה מקרב את סופו במועדון. ספק אם ייתנו לו לעבוד לבד, אבל אם כן, זה בטח עדיף על פני האנדרלמוסיה. ואם לא, נפטרנו מאיש מערכת שלילי.

הבעיה היא שזה כבר מאוחר מדי. אי אפשר לשרוד עוד עונה כזאת.

זה מה שגם חשבנו שנה שעברה.
היו דיבורים בעבר על כך שיביאו אנשי מקצוע אחרים. אני מניח שאם זה היה תלוי בשמעון וויצ'יץ' היה עף על טיל, אבל פדרמן שולט במועדון, ונותן לדני לעשות כרצונו
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים