asafb96 כתב:yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....
אז מה אם אומרים שהוא מחלים מהר, הוא לא נגע בכדור ולא רץ כבר הרבה זמן, ועד שיחזור יקח לו ים של זמן כדי לחזור לכושר משחק
סיפור האופי זה קשקוש. אין שום קשר. שוב, אני לא יודע כמה אתה בקיא בנושא של מבנה גוף של אתלט, אבל אני יכול לומר לך שפציעה כמו שהוא עבר, שזה 2 רצועות ומיניסקוס, זה דבר שבוודאות, ב100%, הוא לא יחזור ליהיות מה שהיה, תרצה או לא. וגם ממש לא מעניין אותי מה כתב זוטר כזה או אחר כתב על "הרגל החזקה", כי ממה שדוע לי, רצים עם 2 רגליים.
במקרה הטוב הוא יחזור ליהיות 70-80% (וגם זה עם הרבה מאוד מזל), ואני ממש לא חושב שמכבי צריכה להילחם בשביל זה. שהוא היה 100%, הוא היה שחקן נחמד וטוב, אבל לא שחקן שמכבי צריכה להפוך עולמות בשבילו. עכשיו, אחרי שהוא נפצע, ואף אחד לא יודע איך יחזור (וסבירות לא קטנה שהוא יחוזר ליהיות גם 50% ממה שהיה), זה פשוט סתם מיותר.
נכון, ה200K (שממש, אבל ממש רחוק הדרישות המוגזמות שלו) לא יפילו את מכבי, אבל 200K פה, 300K שם, ולמכבי אין כסף וכולם בוכים שלא מחתימים שחקנים במיליון דולר.. זה סתם הרפתקאה מיותרת
הבנתי דוקטור...אשמח אם תשלח לי את החוות דעת הרפואית שכתבת אחרי שבדקת אותו....
בכתבה מדברים על זה שהוא יוכל לחזור לשחק כבר באזור דצמבר ובכלל עוד חודש וחצי הוא מתחיל אימונים עם כדור....
בפצעה מסוג זה , אם ההליך הרפואי עבר כמו שצריך , האלמנט הפסיכולוגי מאוד חשוב . הפחד מלהפצע שוב משתקת את השחקנים .
מבחינה רפואית גם קטש יכל להמשיך לשחק בלי לגרום לעצמו שום נזק רק שהיה עליו להתרגל לשחק עם הכאב והוא לא היה מסוגל . זה אומנם פציעה אחרת אבל האלמנט הפסיכולוגי פה הוא מאוד חשוב...
יש חשיבות מאוד גדולה אם זה הרגל הדומיננטית או לו כי עליה מופעל רוב העומס ( אני מתפלא שאתה לא זוכר את זה מלימודי הרפואה שנה ד...) ולכן הסיכוי שיחזור ליכולת שלו גם אם לא בצורה מלאה ועוד איך קיימת ושווה את הסיכון של 200K ...
דבר מאוד חשוב בפרקינס זה ההשתלבות שלו בקבוצה מבחינה חברתית , הוא שחקן מאוד אהוב וראו את זה אחרי שניפצע כמה כבוד רוכשים לו השחקנים ולהזכירך הוא לא השחקן היחיד שגמר את העונה בשלב מוקדם באותה עונה וגם עונה קודמת היה לנו אחד כזה והם ממש לא קיבלו את אותו כבוד מהשחקנים .
גם אם יחזור ב80% מהיכולת שלו , לפעמים עדיף שחקן עם אופי כזה על פני שחקן כשיר לחלוטין שמשחק בשביל עצמו בלבד . אני מאמין שכולם פה היו מוכנים לקבל את פארקר ב-80% ממה שהיה בשיאו או את שארפ גם כן ב-80% ....הם שחקנים עם ערך מוסף ולדעתי גם במקרה של פרקינס הוא עם ערך מוסף ושווה לסכן על זה 200K