אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוגוסט 2011, 09:15

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....

אז מה אם אומרים שהוא מחלים מהר, הוא לא נגע בכדור ולא רץ כבר הרבה זמן, ועד שיחזור יקח לו ים של זמן כדי לחזור לכושר משחק
סיפור האופי זה קשקוש. אין שום קשר. שוב, אני לא יודע כמה אתה בקיא בנושא של מבנה גוף של אתלט, אבל אני יכול לומר לך שפציעה כמו שהוא עבר, שזה 2 רצועות ומיניסקוס, זה דבר שבוודאות, ב100%, הוא לא יחזור ליהיות מה שהיה, תרצה או לא. וגם ממש לא מעניין אותי מה כתב זוטר כזה או אחר כתב על "הרגל החזקה", כי ממה שדוע לי, רצים עם 2 רגליים.
במקרה הטוב הוא יחזור ליהיות 70-80% (וגם זה עם הרבה מאוד מזל), ואני ממש לא חושב שמכבי צריכה להילחם בשביל זה. שהוא היה 100%, הוא היה שחקן נחמד וטוב, אבל לא שחקן שמכבי צריכה להפוך עולמות בשבילו. עכשיו, אחרי שהוא נפצע, ואף אחד לא יודע איך יחזור (וסבירות לא קטנה שהוא יחוזר ליהיות גם 50% ממה שהיה), זה פשוט סתם מיותר.
נכון, ה200K (שממש, אבל ממש רחוק הדרישות המוגזמות שלו) לא יפילו את מכבי, אבל 200K פה, 300K שם, ולמכבי אין כסף וכולם בוכים שלא מחתימים שחקנים במיליון דולר.. זה סתם הרפתקאה מיותרת

הבנתי דוקטור...אשמח אם תשלח לי את החוות דעת הרפואית שכתבת אחרי שבדקת אותו....
בכתבה מדברים על זה שהוא יוכל לחזור לשחק כבר באזור דצמבר ובכלל עוד חודש וחצי הוא מתחיל אימונים עם כדור....
בפצעה מסוג זה , אם ההליך הרפואי עבר כמו שצריך , האלמנט הפסיכולוגי מאוד חשוב . הפחד מלהפצע שוב משתקת את השחקנים .
מבחינה רפואית גם קטש יכל להמשיך לשחק בלי לגרום לעצמו שום נזק רק שהיה עליו להתרגל לשחק עם הכאב והוא לא היה מסוגל . זה אומנם פציעה אחרת אבל האלמנט הפסיכולוגי פה הוא מאוד חשוב...
יש חשיבות מאוד גדולה אם זה הרגל הדומיננטית או לו כי עליה מופעל רוב העומס ( אני מתפלא שאתה לא זוכר את זה מלימודי הרפואה שנה ד...) ולכן הסיכוי שיחזור ליכולת שלו גם אם לא בצורה מלאה ועוד איך קיימת ושווה את הסיכון של 200K ...
דבר מאוד חשוב בפרקינס זה ההשתלבות שלו בקבוצה מבחינה חברתית , הוא שחקן מאוד אהוב וראו את זה אחרי שניפצע כמה כבוד רוכשים לו השחקנים ולהזכירך הוא לא השחקן היחיד שגמר את העונה בשלב מוקדם באותה עונה וגם עונה קודמת היה לנו אחד כזה והם ממש לא קיבלו את אותו כבוד מהשחקנים .
גם אם יחזור ב80% מהיכולת שלו , לפעמים עדיף שחקן עם אופי כזה על פני שחקן כשיר לחלוטין שמשחק בשביל עצמו בלבד . אני מאמין שכולם פה היו מוכנים לקבל את פארקר ב-80% ממה שהיה בשיאו או את שארפ גם כן ב-80% ....הם שחקנים עם ערך מוסף ולדעתי גם במקרה של פרקינס הוא עם ערך מוסף ושווה לסכן על זה 200K
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 09:49

אני מסכים עם צפריר: שווה לשמור בכל מקרה על פרקינס. לא שאני בעד עזיבתם של שחקני אנ.בי.איי עם סיום הלוק אאוט, אבל לא מדובר בשחקן זר למערכת שיחליף את פארמר אם הוא יעזוב, אלא בפרקינס, שמכיר את המערכת ומתואם עם מרבית השחקנים, ככה שהנחיתה תהיה רכה יותר. זו יכולה להיות אופציה מעניינת, אולי אפילו יותר מעניינת מלהחתים את לוגאן לכל העונה ולוותר על פרקינס. שאלת המאני טיים היא ללא ספק איך פרקינס יחזור מהפציעה? אין ערבות לכאן או לכאן.
er79

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 09:57

er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 אוגוסט 2011, 10:08

אני לא חושב שצריכים להיות רופאים מוסמכים בכדי להתבונן בעבודות.
העובדת הן שפרקינס עבר פציעה קשה מאוד, הוא לא נגע הרבה זמן בכדור, הוא באופן ודאי לא יפתח את העונה וכנראה שגם יחמיץ את שלב הבתים ביורוליג.
בניה על פרקינס כשחקן מוביל לאיזשהו שלב בעונה הבאה, זאת בפירוש טעות.

איך שלא מסתכלים על זה, פרקינס הוא סימן שאלה ענקי לגבי העונה הבאה.
שוב, לא צריכים להיות רופאים גם בכדי להתבונן מה קרה בעבר עם שחקנים שעברו פציעות ברכיים קשות, ולהסיק שיש גם לא מעט סיבות להיות פסימיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 10:15

המסקנות שלך נשמעות כמו דיאגנוזה, ואתה לא רופא. יש שחקנים שיכולים לצאת מהפציעה הזאת, ויש שחקנים שלא. אתה לא תוכל לדעת את זה עד שזה יקרה, ולא משנה מה אתה חושב.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 אוגוסט 2011, 10:21

er79 כתב:המסקנות שלך נשמעות כמו דיאגנוזה, ואתה לא רופא. יש שחקנים שיכולים לצאת מהפציעה הזאת, ויש שחקנים שלא. אתה לא תוכל לדעת את זה עד שזה יקרה, ולא משנה מה אתה חושב.

אני לא יודע איפה ראית דיאגנוזה, הצגתי את העובדות כמושהן.
אני גם לא יודע מי היו שחקנים שמפציעה כזאת חזרו לתפקוד של 100%. להפך, אני זוכר הרבה שלא יכלו לשחזר את אותה יכולת ואפילו כאלו שנאלצו לפרוש בגלל פציעות כאלו.
אתה טוען שיש שחקנים כאלו, אז כנראה שאתה יודע.
בכל מקרה, שוב, הצגתי את הדברים כמושהם, בלי דיאנוזה, אלא רק מה שידוע בודאות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 02 אוגוסט 2011, 10:45

er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/1846588

מוזר שבכתבה הם מציינים שהמועמדות שלו עלתה בישראל היום,ממתי נותנים קרדיט לאחרים?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 11:04

ER
זה נחמד לזרוק סיסמאות של "רק דיאגנזוה", ו"אף אחד לא יודע איך חחזור", אבל זה מיותר, כי עובדה שפרקינס נפצע פציעה שפשוט אי אפשר לחזור מה שהיה קודם. 2 רצועות ומיניסקוס זה פציעה שחיסלה לא מעט קריירות יפות וטובות משל פרקינס. הוא גם כבר לא ילד אסור לשכוח
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2011, 11:05

rc4991 כתב:
er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/1846588

מוזר שבכתבה הם מציינים שהמועמדות שלו עלתה בישראל היום,ממתי נותנים קרדיט לאחרים?

אולי הם חושבים זה טיפשי,אבל רק בשביל האחוז הקטנצ'יק שזה נכון הם מפרסמים את זה תחת הפרסום של ''ישראל היום''..או שזה לא יהיה נכון ואז הם יוכלו להגיד ''זה לא אנחנו,זה ''ישראל היום'' או שזה נכון ואז הם יוכלו להגיד ''כפי שדיווחנו לכם כאן לפני כמה שבועות כשהעניין עוד נשמע הזוי'' סטייל אוחיון..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2011, 11:15

גם ספורט5 מפרסמים על פארמר
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04382.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 11:30

ER
זה נחמד לזרוק סיסמאות של "רק דיאגנזוה", ו"אף אחד לא יודע איך חחזור", אבל זה מיותר, כי עובדה שפרקינס נפצע פציעה שפשוט אי אפשר לחזור מה שהיה קודם. 2 רצועות ומיניסקוס זה פציעה שחיסלה לא מעט קריירות יפות וטובות משל פרקינס. הוא גם כבר לא ילד אסור לשכוח

אסף, וויצ'יץ לא קרע את הרצועה וחזר לשחק? מיקל גלאבל, אחד מהמלפפונים של מכבי הקיץ - לא קרע רצועה וחזר לשחק? כל מקרה הוא לגופו, לא לי ולא לך אין מושג מה צופן עתידו של פרקינס, וזה גם נכון שפרקינס קרע 2 רצועות ומינסקוס, אבל לעולם אין לדעת מה יקרה. העובדות שעוד חודש וחצי הוא כבר יתחיל להתאמן עם כדור ביד מדברות בעד עצמן. בואו לא נהיה רופאים ונשאיר את העבודה של הרופאים לרופאים. אני אופטימי לגביו.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 11:34

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:הסיבה שכתבתי על פרקינס היא שכתוב בכתבה שקצב ההחלמה שלו מאוד מהיר ואכן יש סיכוי שהוא יחזור עוד העונה . הסיבה שאני חושב שהוא יכול לחזור לעצמו כמעט באופן מלא זה גם האופי (ואני אחזור על סיפורי האופי שלו כמה שאני רוצה ) וגם שהפציעה היא לא ברגל הדומיננטית שלו כך שבכל מקרה זו הרגל שלוקחת חלק קטן יותר בעומס גם מבחינת תנועה וגם מבחינת הניתור שלו .
יחד עם זאת אני לא חושב שמכבי צריכה להיכנס לאיזה הרפתקה כלכלית איתו אבל אם היא תשלם לו העונה 200K היא בהחלט לא תקרוס העונה וזה גם לא סכום שיפגע בהבאת גארד נוסף . שנה אחרי זה תיהיה כמובן מותנת ברמה שהוא יציג בסיום העונה ובמצבו הרפואי...
אותה פציעה עבר פייזר בזמנו רק שאצלו זה קרה ברגל הדומיננטית וגם הוא שחקן כבד פיזית ולכן הסכוי שלו להחלים היה נמוך בהרבה משל פרקינס ....

אז מה אם אומרים שהוא מחלים מהר, הוא לא נגע בכדור ולא רץ כבר הרבה זמן, ועד שיחזור יקח לו ים של זמן כדי לחזור לכושר משחק
סיפור האופי זה קשקוש. אין שום קשר. שוב, אני לא יודע כמה אתה בקיא בנושא של מבנה גוף של אתלט, אבל אני יכול לומר לך שפציעה כמו שהוא עבר, שזה 2 רצועות ומיניסקוס, זה דבר שבוודאות, ב100%, הוא לא יחזור ליהיות מה שהיה, תרצה או לא. וגם ממש לא מעניין אותי מה כתב זוטר כזה או אחר כתב על "הרגל החזקה", כי ממה שדוע לי, רצים עם 2 רגליים.
במקרה הטוב הוא יחזור ליהיות 70-80% (וגם זה עם הרבה מאוד מזל), ואני ממש לא חושב שמכבי צריכה להילחם בשביל זה. שהוא היה 100%, הוא היה שחקן נחמד וטוב, אבל לא שחקן שמכבי צריכה להפוך עולמות בשבילו. עכשיו, אחרי שהוא נפצע, ואף אחד לא יודע איך יחזור (וסבירות לא קטנה שהוא יחוזר ליהיות גם 50% ממה שהיה), זה פשוט סתם מיותר.
נכון, ה200K (שממש, אבל ממש רחוק הדרישות המוגזמות שלו) לא יפילו את מכבי, אבל 200K פה, 300K שם, ולמכבי אין כסף וכולם בוכים שלא מחתימים שחקנים במיליון דולר.. זה סתם הרפתקאה מיותרת

הבנתי דוקטור...אשמח אם תשלח לי את החוות דעת הרפואית שכתבת אחרי שבדקת אותו....
בכתבה מדברים על זה שהוא יוכל לחזור לשחק כבר באזור דצמבר ובכלל עוד חודש וחצי הוא מתחיל אימונים עם כדור....
בפצעה מסוג זה , אם ההליך הרפואי עבר כמו שצריך , האלמנט הפסיכולוגי מאוד חשוב . הפחד מלהפצע שוב משתקת את השחקנים .
מבחינה רפואית גם קטש יכל להמשיך לשחק בלי לגרום לעצמו שום נזק רק שהיה עליו להתרגל לשחק עם הכאב והוא לא היה מסוגל . זה אומנם פציעה אחרת אבל האלמנט הפסיכולוגי פה הוא מאוד חשוב...
יש חשיבות מאוד גדולה אם זה הרגל הדומיננטית או לו כי עליה מופעל רוב העומס ( אני מתפלא שאתה לא זוכר את זה מלימודי הרפואה שנה ד...) ולכן הסיכוי שיחזור ליכולת שלו גם אם לא בצורה מלאה ועוד איך קיימת ושווה את הסיכון של 200K ...
דבר מאוד חשוב בפרקינס זה ההשתלבות שלו בקבוצה מבחינה חברתית , הוא שחקן מאוד אהוב וראו את זה אחרי שניפצע כמה כבוד רוכשים לו השחקנים ולהזכירך הוא לא השחקן היחיד שגמר את העונה בשלב מוקדם באותה עונה וגם עונה קודמת היה לנו אחד כזה והם ממש לא קיבלו את אותו כבוד מהשחקנים .
גם אם יחזור ב80% מהיכולת שלו , לפעמים עדיף שחקן עם אופי כזה על פני שחקן כשיר לחלוטין שמשחק בשביל עצמו בלבד . אני מאמין שכולם פה היו מוכנים לקבל את פארקר ב-80% ממה שהיה בשיאו או את שארפ גם כן ב-80% ....הם שחקנים עם ערך מוסף ולדעתי גם במקרה של פרקינס הוא עם ערך מוסף ושווה לסכן על זה 200K

אתה וכותב בת'רד השנה ש"החדשים הביאו זלזול", וכותב פוסטים כאילו כל הפורום היה של צדיקים וה"חדשים" מזלזלים, ועכשיו כותב הודעה כזאת. אחחח הצביעות
אני לא מכיר אותך (ומאוד שמח על כך), ואתה לא מכיר אותי, אז אל תכתוב הודעות טיפשיות כאלה, כי אני כן מבין דבר או שנים בתחום הזה, וזה שאתה ממשיך לחפור על הצד הפסיכולוגי זה לא יהפוך את זה לנכון, כי זה לא העיקר. ברור שצריך ליהיות חזק מנטלית, אבל זה לא יעזור לפרקינס לחזור ליהיות מה שהיה. אל תשווה גם את הפציעה הזאת לשל קטש, כי זה לא אותו דבר. אז במקום לז**ן בשכל, עדיף שלא תגיב לדברים שאתה פחות מתמצא בהם לפעם הבאה. פציעה של 2 רצועות ומיניסקוס כמו של פרקינס זה פשוט פציעה שמחסלת קריירות. פרקינס שחקן שהיה בנוי על האתלטיות שלו, ועכשיו שהיא תרד, בפירוש, הוא לא יהיה אותו שחקן. ובקשר לרגל החזקה, זה לא משנה. אוקי, אז הוא ינטר על הרגל שלו כמו פעם, אבל הוא יצטרך לרוץ עם 2 הרגליים, מה לעשות..
הדבר היחיד שיכול להציל אותו זה שיהיה לו הרבה "זמן חופשי" להתאמן, והוא יוכל לשפר אולי את הקליעה
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 11:39

er79 כתב:
ER

אסף, וויצ'יץ לא קרע את הרצועה וחזר לשחק? מיקל גלאבל, אחד מהמלפפונים של מכבי הקיץ - לא קרע רצועה וחזר לשחק? כל מקרה הוא לגופו, לא לי ולא לך אין מושג מה צופן עתידו של פרקינס, וזה גם נכון שפרקינס קרע 2 רצועות ומינסקוס, אבל לעולם אין לדעת מה יקרה. העובדות שעוד חודש וחצי הוא כבר יתחיל להתאמן עם כדור ביד מדברות בעד עצמן. בואו לא נהיה רופאים ונשאיר את העבודה של הרופאים לרופאים. אני אופטימי לגביו.

מה הקשר? יש הבדל גדול מאוד בין לקרוע רצועה לבין לקרוע 2 ומיניסקוס. המיניסקוס הופך את הפציעה לממש קטלנית
זה כמו להגיד שאמרה סטודמאייר נפצע בברך וחזר.. זה נשמע נחמד, אבל אמרה לדוגמא זה בכלל עניין של סחוס, פציעות פשוט שונות
פרקינס לא יוכל לחזור ליהיות אתלט כמו שהיה, על זה אי אפשר להתווכח. הוא גם אולי יפחד לעשות תנועות חדות מפחד לפציעה חוזרת. יקח לו ים של זמן לחזור לכושר טוב, וגם שהוא יחזור הוא לא יהיה מה שהוא היה (מבחינה אתלטית, את הקליעה לדוגמא הוא אול יוכל לשפר..). זה פשוט סתם הרפתקאה מיותרת, שאם תכשל תבזבז למכבי כסף, ואחרי זה חלק פה בוכים שאין כסף לשחקנים יקרים..
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 11:53

אתה לא רופא ואתה לא יכול לדעת. זה נכון שהפציעה של פרקינס קשה יותר, אבל זה לא אומר שהוא לא יצליח להשתקם. כשתקבל את דיפלומת האורתופדיה שלך אולי תוכל לשכנע אותי, אבל כרגע, ולאור ההחלמה המהירה יחסית של פרקינס, אני נשארתי אופטימי.
er79

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 11:55

er79 כתב:אתה לא רופא ואתה לא יכול לדעת. זה נכון שהפציעה של פרקינס קשה יותר, אבל זה לא אומר שהוא לא יצליח להשתקם. כשתקבל את דיפלומת האורתופדיה שלך אולי תוכל לשכנע אותי, אבל כרגע, ולאור ההחלמה המהירה יחסית של פרקינס, אני נשארתי אופטימי.

קודם כל, למדתי דבר או שניים בנושא הזה, אז תוריד את הזלזול
דבר שני, אני לא רופא, ואין לי דיפלומה, וגם לא ממש מעניין אותי אם תשתכנע או לא, או אם אתה אופטימי. אני מציג לך עובדות בשטח, אם אתה רוצה לתקוע את הראש באדמה ולסתום אזניים, בכיף
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 02 אוגוסט 2011, 12:12

אני לא מזלזל באף אחד, אני אומר שאתה לא רופא - ומבחינתי אתה יכול לעשות תזה בעניין, זה לא מעניין אותי. כשיהיה לך תואר ברפואה - תשלח לי SMS.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 אוגוסט 2011, 12:17

אני חושב שמכבי חושבת מחוץ לקופסא וזה יפה. אנשים כל הזמן טוענים שלא צריך לפנטז, אבל יש מימד פנטזיסטי במו"מ עם שחקני נ.ב.א ויש
אולי דרכים לשכנע אותו להישאר עונה שלמה בכל זאת, למרות שזה כרגע נראה די רחוק.
בכל מקרה, זה לא שחקן של 400 אלף דולר ומכבי תצטרך להכניס את היד לכיס, גם אם זה לחצי עונה.

זה לא שפארמר כוכב גדול, אבל הוא דרגה אחת או שתיים מעל לוגאן, למשל, ולא ברור לי איך אפשר לנהל מו"מ במקביל עם שני חיות כל כך
שונות. ( אם באמת יש מו"מ עם שניהם ).
לדעתי מכבי צריכה קומבו גארד במלוא מובן המילה ולא קלעים שבגלל הגודל הפיזי שלהם אפשר לטעות ולחשוב שהם מסוגלים לשחק גם רכזים.
( כולל קשיחות הגנתית ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 אוגוסט 2011, 12:23

er79 כתב:אתה לא רופא ואתה לא יכול לדעת. זה נכון שהפציעה של פרקינס קשה יותר, אבל זה לא אומר שהוא לא יצליח להשתקם. כשתקבל את דיפלומת האורתופדיה שלך אולי תוכל לשכנע אותי, אבל כרגע, ולאור ההחלמה המהירה יחסית של פרקינס, אני נשארתי אופטימי.

אני לא חושב שהנקודה כאן היא אם אסף הוא רופא או לא, אבל התסריט שהוא מציג בהחלט סביר.
התרחיש לפיו לפרקינס ידרש זמן ארוך מאוד בכדי לשוב ולשחק, וגם כשיחזור הוא עשוי לתהגלות כפלופ, הוא בהחלט הגיוני וסביר.
במקום להתייחס ולקחת בחשבון את התרחיש הגרוע ביותר, נוטים כאן ליפות את המצב.

גם אני לא רופא, אבל את העובודת אני מכיר.
כאמור, פרקינס עבר פציעה קשה מאוד, הוא לא שיחק הרבה זמן (ולא צפוי לשחק עוד לפחות חודש וחצי) והוא באופן ודאי לא יפתח את העונה.
להקיש מהעובות האילו, שהמצב הוא טוב ואפשר להיות אופטימים, זה נסיון לעשות רציונלזיציה לדבר לא רציונלי בעליל.
צריכים להסתכל על כל האפשרויות ולבחון היטב מה יכול לקרות בתרחיש הגרוע ביותר.
לנסות בכוח לאנוס את החתמתו של פרקינס במכבי ולנסות להצדיק אותה בדרכים כביכול הגיוניות, זאת סוג של התממות והתעלמות מהעבודות.

אי-אפשר לברוח מהעובדה שפרקינס הוא סימן שאלה ענקי לגבי העונה הקרובה ולכן, צריכים לשקול היטב כיצד להתנהל עם החתמתו.
נכון לעכשיו, אי-החתמתו של פרקינס, היא צעד נכון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 02 אוגוסט 2011, 12:32

גורם:"הבעיה היא שירצה לשוב ל-NBA אם השביתה תסתיים"

סביר להניח שאותו גורם הוא ממכבי, יכול להיות שהם רוצים אותו לעונה שלמה וישלמו פיצוים?(נשמע קצת הזוי ויקר) הרי מכבי אמרו בפירוש שהם לא יחתימו שחקן שיחזור בתום השביתה אז אם הם מנהלים איתו מו"מ אז יכול להיות שהם חושבים שיש סיכוי להחתים אותו בלי יציאה באמצע העונה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 02 אוגוסט 2011, 12:37

er79 כתב:אני לא מזלזל באף אחד, אני אומר שאתה לא רופא - ומבחינתי אתה יכול לעשות תזה בעניין, זה לא מעניין אותי. כשיהיה לך תואר ברפואה - תשלח לי SMS.

אין בעיה, אם אתה רוצה לסתום אוזניים ועיניים ולהתכחש למציאות ,שמה לעשות, בה פרקינס לא יהיה מה שהיה, זאת בעיה שלך
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גל גל ו־27 אורחים