שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה?
כי מי לא רוצה לקנות חולצה שבגצקיס מככב בה תמורת 120 ש"ח בלבד?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה?
כי מי לא רוצה לקנות חולצה שבגצקיס מככב בה תמורת 120 ש"ח בלבד?
התנין 2 כתב:מועדון שמתרפק על עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל.
my man כתב:יפה..שמעון אמר עכשיו את הדברים הבאים: "הפציעה של פארגו פגעה בנו"
הבושה נמצאה מטה בסמטה סמוכה..
זה כבר הפעם החמישית מאז הפציעה שהוא אומר את זהmy man כתב:יפה..שמעון אמר עכשיו את הדברים הבאים: "הפציעה של פארגו פגעה בנו"
זה לא פייר..זה התיקון האוטומטי..MTA2311 כתב:my man כתב:יפה..שמעון אמר עכשיו את הדברים הבאים: "הפציעה של פארגו פגעה בנו"
חחחח לא...........
הבושה נמצאה מתה בסמטה סמוכה..
my man כתב:זה לא פייר..זה התיקון האוטומטי..MTA2311 כתב:my man כתב:יפה..שמעון אמר עכשיו את הדברים הבאים: "הפציעה של פארגו פגעה בנו"
חחחח לא...........
אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..MTA2311 כתב:my man כתב:זה לא פייר..זה התיקון האוטומטי..MTA2311 כתב:my man כתב:יפה..שמעון אמר עכשיו את הדברים הבאים: "הפציעה של פארגו פגעה בנו"
חחחח לא...........
לא הבנתי, אוטוקורקט של שמעון? התגובה שלי הייתה על הביזיון במה שהוא אמר
אה זה חמור מאוד דווקאmy man כתב:אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..MTA2311 כתב:my man כתב:זה לא פייר..זה התיקון האוטומטי..MTA2311 כתב:my man כתב:יפה..שמעון אמר עכשיו את הדברים הבאים: "הפציעה של פארגו פגעה בנו"
חחחח לא...........
כתבתי 'נמצאה מטה' במקום 'מתה'
MTA2311 כתב:אה זה חמור מאוד דווקאmy man כתב:אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..MTA2311 כתב:my man כתב:זה לא פייר..זה התיקון האוטומטי..MTA2311 כתב:חחחח לא...........
אני חושבת שהתכוונת שהיא נמצאת למטה בסמטהmy man כתב:MTA2311 כתב:אה זה חמור מאוד דווקאmy man כתב:אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..MTA2311 כתב:my man כתב:זה לא פייר..זה התיקון האוטומטי..
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהתכוונת שהיא נמצאת למטה בסמטהmy man כתב:MTA2311 כתב:אה זה חמור מאוד דווקאmy man כתב:אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..MTA2311 כתב:לא הבנתי, אוטוקורקט של שמעון? התגובה שלי הייתה על הביזיון במה שהוא אמר
חבל שהודית, זאת הייתה יכולה להיות התחמקות חלקה
אף פעם לא להודות בטעות, מה כבר ניסיתי ללמד אנשים פהjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהתכוונת שהיא נמצאת למטה בסמטהmy man כתב:MTA2311 כתב:אה זה חמור מאוד דווקאmy man כתב:אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..
איזה ילד זה...
Holiday_Armadillo כתב:אף פעם לא להודות בטעות, מה כבר ניסיתי ללמד אנשים פהjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהתכוונת שהיא נמצאת למטה בסמטהmy man כתב:MTA2311 כתב:אה זה חמור מאוד דווקא
איזה ילד זה...
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שהתכוונת שהיא נמצאת למטה בסמטהmy man כתב:MTA2311 כתב:אה זה חמור מאוד דווקאmy man כתב:אה..אז בכ"מ יצאתי דביל..
איזה ילד זה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Neo, מרסר, שמוליק ו־39 אורחים