jol9 כתב:Rampel כתב:jol9 כתב:er79 כתב:נאנלי אוברייטד. נכון, הוא ידית פסיכית, אבל אין לו עוד ערך מוסף. הגיע הזמן שנשקיע קודם כל ברכז מהשורה הראשונה.
גם שומר די טוב. מכבי צריכה שחקנים איכותיים, ואז אין שום בעיה שהקו השני יהיה מורכב מקיין, קלויארו, ג'וני וכד'.
ציינתי גם שאני מעדיף שהכסף יילך לרכז, אבל בסוף נישאר בלי זה ובלי זה.
אגב, אני מזכיר שהתקופה החזקה האחרונה של מכבי ביורוליג היתה עם סמית' בשיאו, שנתן לה קליעה, הגנה ומסירה מעמדה 3.
אין שום סיבה למהר עם עמדה 3. כשיתברר מה קורה עם כספי אז אפשר להתחיל לסגור אותה. עד אז חייבים למצוא ולסגור רכז.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני לא בטוח שאני מסכים עם זה.
בסוף אפשר לחכות ולחכות ולפספס מכל הכיוונים.
כמובן שזה עניין של המאמן. אולי הוא לא רוצה שחקן כמו נאנלי בקבוצה, ואז זה משהו אחר.
אני לא מציע "לחכות ולחכות". מחרתיים מתחילה תקופת ה-FA ב-NBA ונשארו קצת יותר משבועיים לסוף ליגת הקיץ. הקבוצות יתחילו לקבל צורה והוטרנים + שחקני ליגת הקיץ מקבלים איתותים. זה לא כל כך הרבה זמן עד שנבין מה קורה ומי באמת זמין לשוק האירופאי. אגב, לא רק עם כספי, במצב השוק הנוכחי ובהנחה שהאמירה של cannon לגבי זה שמכבי בכלל לא הציעה הצעה לאובראיינט נכונה ומכבי לא בונים עליו, אז זה נכון גם לשחקני פנים בדגש על הנפילים שבהם ל-4/5.
לך תדע, כמו שזה נראה כרגע, אולי גם רלוונטי לעמדת הרכז..
בינתיים אני לא רואה קבוצות שרצות להרים את האופציות הרלוונטיות לעמדה 3. זה נכון לפפניקולאו, לקוזמינסקאס (שגם כשניסו להרים אותו הוא סרב) וכרגע גם לנאנלי. וזה לא כי הם לא ראויים, אלא כי השוק לא מתמקד בזה כרגע. כשיתחילו להיגמר האפשרויות, אפשר יהיה להיכנס לפאניקה בעמדות הפורוורד.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk