ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V2

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2019, 15:41

er79 כתב:נאנלי אוברייטד. נכון, הוא ידית פסיכית, אבל אין לו עוד ערך מוסף. הגיע הזמן שנשקיע קודם כל ברכז מהשורה הראשונה.

גם שומר די טוב. מכבי צריכה שחקנים איכותיים, ואז אין שום בעיה שהקו השני יהיה מורכב מקיין, קלויארו, ג'וני וכד'.

ציינתי גם שאני מעדיף שהכסף יילך לרכז, אבל בסוף נישאר בלי זה ובלי זה.

אגב, אני מזכיר שהתקופה החזקה האחרונה של מכבי ביורוליג היתה עם סמית' בשיאו, שנתן לה קליעה, הגנה ומסירה מעמדה 3.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 29 יוני 2019, 15:48

jol9 כתב:
er79 כתב:נאנלי אוברייטד. נכון, הוא ידית פסיכית, אבל אין לו עוד ערך מוסף. הגיע הזמן שנשקיע קודם כל ברכז מהשורה הראשונה.

גם שומר די טוב. מכבי צריכה שחקנים איכותיים, ואז אין שום בעיה שהקו השני יהיה מורכב מקיין, קלויארו, ג'וני וכד'.

אגב, אני מזכיר שהתקופה החזקה האחרונה של מכבי ביורוליג היתה עם סמית' בשיאו, שנתן לה קליעה, הגנה ומסירה מעמדה 3.
אין שום סיבה למהר עם עמדה 3. כשיתברר מה קורה עם כספי אז אפשר להתחיל לסגור אותה. עד אז חייבים למצוא ולסגור רכז.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 29 יוני 2019, 16:13

שמואל1 כתב:לאחר שסלוקאס ירד מהפרק, וונאמייקר הוא התקווה האחרונה לרכז איכותי.
אם הוא לא יגיע, לדעתי מכבי תלך על הימור מה- NBA סטייל פייר ג'קסון ב 800 אלף דולר.

נכון, אם וונאמייקר לא יהיה פה רוב הסיכויים שהם ילכו או על הימור NBA או על רכז בינוני מאירופה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי er79 » 29 יוני 2019, 16:26

Jack55 כתב:
אם הוא לא יגיע, לדעתי מכבי תלך על הימור מה- NBA סטייל פייר ג'קסון ב 800 אלף דולר.

נכון, אם וונאמייקר לא יהיה פה רוב הסיכויים שהם ילכו או על הימור NBA או על רכז בינוני מאירופה .

אין קשר. מכבי תביא הימור nba או רכז סטייל קובס בלי קשר לוואנמייקר. תהיו סמוכים ובטוחים שלא יחתום פה שם גדול.
er79

הודעהעל ידי ShiriV » 29 יוני 2019, 17:33

מצד אחד "מאמצים קדחתניים", מצד שני מחכים שהמחיר יירד?
הערכה שלי: זה בולשיט וזה בולשיט.
אנחנו נגמור עם וולטרס כרכז ראשון ומחליף "עם פוטנציאל" פליט NBA. קלאסי מכבי
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Blondjam » 29 יוני 2019, 17:33

אין על האופטימיות פה בפורום

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2019, 17:48

Rampel כתב:
jol9 כתב:

אין שום סיבה למהר עם עמדה 3. כשיתברר מה קורה עם כספי אז אפשר להתחיל לסגור אותה. עד אז חייבים למצוא ולסגור רכז.

אני לא בטוח שאני מסכים עם זה.
בסוף אפשר לחכות ולחכות ולפספס מכל הכיוונים.

כמובן שזה עניין של המאמן. אולי הוא לא רוצה שחקן כמו נאנלי בקבוצה, ואז זה משהו אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי WendelA » 29 יוני 2019, 17:55

ShiriV כתב:מצד אחד "מאמצים קדחתניים", מצד שני מחכים שהמחיר יירד?
הערכה שלי: זה בולשיט וזה בולשיט.
אנחנו נגמור עם וולטרס כרכז ראשון ומחליף "עם פוטנציאל" פליט NBA. קלאסי מכבי

נכון, זו לצערנו ההנהלה העלובה שלנו, מצד אחד מתקמצנת על עוד חמישים אלף דולר עם בריי ובעבר ברחוק עם ג׳יי סי קרול ומציעה הצעה של 1.8 מיליון אירו לשחקן שכבר סגר על 2 מליון יורו בפנרבחצ׳ה. פאתטיים. איבדו כל בדל של אמינות.
WendelA

הודעהעל ידי WendelA » 29 יוני 2019, 18:06

סלוקאס אף פעם לא היה על הפרק. אני מת שפעם אחת, אחת מהצעות הסרק האלה תתממש ותתפוצץ לדני שובבני בפרצוף, שישחק עם סלוקאס ועוד 4 שחקני נוער.
WendelA

הודעהעל ידי Rampel » 29 יוני 2019, 18:37

jol9 כתב:
Rampel כתב:
jol9 כתב:

כמובן שזה עניין של המאמן. אולי הוא לא רוצה שחקן כמו נאנלי בקבוצה, ואז זה משהו אחר.

אני לא מציע "לחכות ולחכות". מחרתיים מתחילה תקופת ה-FA ב-NBA ונשארו קצת יותר משבועיים לסוף ליגת הקיץ. הקבוצות יתחילו לקבל צורה והוטרנים + שחקני ליגת הקיץ מקבלים איתותים. זה לא כל כך הרבה זמן עד שנבין מה קורה ומי באמת זמין לשוק האירופאי. אגב, לא רק עם כספי, במצב השוק הנוכחי ובהנחה שהאמירה של cannon לגבי זה שמכבי בכלל לא הציעה הצעה לאובראיינט נכונה ומכבי לא בונים עליו, אז זה נכון גם לשחקני פנים בדגש על הנפילים שבהם ל-4/5.
לך תדע, כמו שזה נראה כרגע, אולי גם רלוונטי לעמדת הרכז..

בינתיים אני לא רואה קבוצות שרצות להרים את האופציות הרלוונטיות לעמדה 3. זה נכון לפפניקולאו, לקוזמינסקאס (שגם כשניסו להרים אותו הוא סרב) וכרגע גם לנאנלי. וזה לא כי הם לא ראויים, אלא כי השוק לא מתמקד בזה כרגע. כשיתחילו להיגמר האפשרויות, אפשר יהיה להיכנס לפאניקה בעמדות הפורוורד.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2019, 18:50

Rampel כתב:
jol9 כתב:
Rampel כתב:
jol9 כתב:

אני לא מציע "לחכות ולחכות". מחרתיים מתחילה תקופת ה-FA ב-NBA ונשארו קצת יותר משבועיים לסוף ליגת הקיץ. הקבוצות יתחילו לקבל צורה והוטרנים + שחקני ליגת הקיץ מקבלים איתותים. זה לא כל כך הרבה זמן עד שנבין מה קורה ומי באמת זמין לשוק האירופאי. אגב, לא רק עם כספי, במצב השוק הנוכחי ובהנחה שהאמירה של cannon לגבי זה שמכבי בכלל לא הציעה הצעה לאובראיינט נכונה ומכבי לא בונים עליו, אז זה נכון גם לשחקני פנים בדגש על הנפילים שבהם ל-4/5.
לך תדע, כמו שזה נראה כרגע, אולי גם רלוונטי לעמדת הרכז..

בינתיים אני לא רואה קבוצות שרצות להרים את האופציות הרלוונטיות לעמדה 3. זה נכון לפפניקולאו, לקוזמינסקאס (שגם כשניסו להרים אותו הוא סרב) וכרגע גם לנאנלי. וזה לא כי הם לא ראויים, אלא כי השוק לא מתמקד בזה כרגע. כשיתחילו להיגמר האפשרויות, אפשר יהיה להיכנס לפאניקה בעמדות הפורוורד.

אני מבין מה שאתה אומר. זה לא שאני לא מסכים עם זה, פשוט יש לי חשש שבסוף אנחנו נדבר על שמות אחרים לגמרי מאלו שמדברים עליהם עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2019, 18:51

סלוקאס העונה הדעות לגביו של האוהדים הטורקיים מאוד חלוקות.
הרוב הטורקי שראיתי בפורומים רוצים לראות אותו בעמדה 2 וחושבים שהיו לו לא מעט בעיות השנה בעמדת ה pg גם בדקות המפתח (להוציא משחק מול מכבי)

זה מראה כמה כסף וכח יש בפנרבחצה שאת סלוקאס מחתימים על חוזה שלנו נראה עצום לשחקן שכנראה לא היה קונצנזוס.

אני לא עף על וונמייקר. מבחינת התאמה הוא נראה הכי בינגו אבל ראיתי אותו ביורוליג והוא שחקן טוב פלוס.
הוא לא ברמת דה קולו, רודריגז, היגינס בהתקפה.

מכבי צריכים להחליט להפנים שהיום שחקן של 1.7-2 מיליון דולר הוא שחקן טוב מאוד לא סופרסטאר.
כנראה גם תצטרך בשביל להביא אותו במחיר סביר להחתים אותו על חוזה מינימאלי של 2-3 שנים.

שחקנים ברמה של שאראס, פארקר כבר לא נמצאים באירופה אלא מגיעים לנ.ב.א והמעטים ברמה הגבוה יותר יעלו 3-4 מיליון וירצו חוזים ארוכים.

אני מניח שבמכבי מבינים שאם אחת מהענקיות תרצה אותו הן גם יזכו לכן אין טעם להתפרע עם ההצעה.

הייתי מציע לוונמייקר חוזה לשנתיים של 1.7 מיליון לעונה. מרגיש לי הוגן ביותר.
במקביל מגיש הצעה לגוס לחוזה של שלוש שנים ב 800k לעונה.
מבקש משניהם מענה שבוע לאחר מכן.

מבחינתי 2 הרכזים האלו לגיטימיים.
אם גוס מגיע שישתמשו בתקציב הנוסף לסמול/סקנד גארד איכותי יותר מהמקור.

בינינו אני כבר לא יודע אם לא עדיף כבר להחתים את גוס לחוזה ארוך בתקווה שתוך שנה שנתיים הוא יגיע לרמות הגבוהות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2019, 19:03

לא מבין איך מזכירים שמות כמו פאפאניקולאו..
מדובר בשחקן שהגיע בהמון כסף, שחקן יווני שאני לא רואה קבוצות יווניות מוותרות עליו ומוכנות לשלם טיפה יותר מהשווי בגלל שהוא יווני.
שחקן טוב אבל קשה לי מאוד לראות את מכבי מוותרים על מיליון דולר לעונה לשחקן שהוא בנישה מאוד ספציפית של סטריק שוטר עם הגנה טובה.

נאנלי אוברייטד גם לדעתי והעונה הוא הוכיח את זה.

מכבי צריכה להתמקד קודם כל ברכז שיוכל לגרום לצופים להנאה מהמשחק כי השנה המשחק המבולגן פשוט היה לא נעים לצפייה.

אגב, אני חושב שהורטל קיבל חוזה שנראה לרבים מוגזם בזכות משהו שנראה לרבים חסר חשיבות לעומת ההישגים..סגנון המשחק הוירטואזי שהוא מביא לקבוצה. עם כל החסרונות שלו יש לו אינטיליגנציה ויכולת מסירה משובחת.

שחקן אטרקטיבי מבחינתי חשוב משחקן יעיל כמו פאפאניקולאו שנותן רק יעילות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2019, 20:08

ההנאה של הצופים מהמשחק זה אחד הדברים הפחות חשובים והיותר מזיקים.
קודם כל צריך לדאוג לבנות קבוצה מנצחת. ההנאה של הצופים תבוא כשיבואו הניצחונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 29 יוני 2019, 20:54

jol9 כתב:ההנאה של הצופים מהמשחק זה אחד הדברים הפחות חשובים והיותר מזיקים.
קודם כל צריך לדאוג לבנות קבוצה מנצחת. ההנאה של הצופים תבוא כשיבואו הניצחונות.
מסכים. קודם כל זה לא סותר, אבל מצד שני הקו האחורי זועק למוביל כדור ובונה משחק על פני אתלטיות וירטואוזית וכדורסל "שמח". הכדורסל הכי שמח הוא הכדורסל שבו אתה קולע ומונע את זה מהיריב :)

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2019, 20:55

אני חושב שהדרך לא פחות חשובה מהמטרה...
קבוצה כמו מכבי חייבת לשחק כדורסל יפה וגם יעיל.
גם אם איכשהו העונה היינו נכנסים לטופ 8 אני יודע שהקבוצה הזו לא הייתה סוחפת...

בסוף בשביל לסחוף ולייצר מסורת ואוהדים
בקבוצות מסויימות צריך ד.נ.א מסויים ודרך.

לא מתכוון להיות מילאנו בלי מחשבה על דרך ורק גיוס שחקנים התקפיים.

אבל להביא שחקני ראן אנד גאן סטייל קול, ווילבקין להוביל לא נכונה לד.נ.א של מכבי.

המודל מבחינתי צריך להיות קבוצה אינטיליגנטית עם מנהל משחק סטייל שאראס, מקדונלדס, משחק מעבר, אלי אופים ותשוקה.

כמה אלי אופים ראינו השנה? כמה משחק מעבר?

מודה שבשלב מסויים פשוט ויתרתי על משחקים כי זה היה סופר משעמם.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2019, 20:59

אותי אישית זה לא מעניין בשלב הזה. כלומר, כדורסל יפה ומהנה זה תמיד דבר טוב, אבל במצב שבו נמצאת הקבוצה, זה די שולי בעיניי.

אפשר לתת כדוגמא את הקבוצה של פרקינס ופארגו, שאמנם לא שיחקה כדורסל התקפי מבריק, אבל היתה אחת הקבוצות הכי אהובות
ואהודות של מכבי אי פעם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2019, 21:06

הקבוצה של פרקינס ופארגו ואני אוסיף אידסון שיחקה כדורסל מאוד אטרקטיבי. זו דוגמה לדרך מאוד ייחודית שנעשית בהצטיינות.משחק לחץ.
הקבוצה שאישית מאוד אהבתי לראות. פארקינס פארגו היו צמד סופר אתלטים והיתה מחשבה מאחורי הציוות הזה.

אתה ראית סוג של סגנון מאופיין השנה?
פשוט שיעמומון.

את פרקינס ופארגו אני אזכור לשנים למרות שלא זכו ביורוליג לעומתם את רייס , היקמן ועמיתיו למשל שזכו ביורוליג אבל לא היה להם השפעה תרבותית ולא סחפו אשכח מהר מאוד
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Rampel » 29 יוני 2019, 21:43

כדאי לך לזכור שהמאמן השנה הוא יאניס. הסגנון שלו מאוד שונה מהכדורסל השמח שאתה מצפה לראות. יהיה לקבוצה סגנון והוא יהיה בעיקר הגנתי ויסתובב סביב ההגנה. בגלל זה מהסגל הזה הוא מעדיף להשאיר שחקנים כמו קיין ורוצה את בלאק בכל מחיר וזה מסתדר עם זה שרול הולך ועם שמועות שאנחנו שומעים פה על הנטייה לוותר בסופו של דבר על אובראיינט.

לי אישית אין בעיה עם זה. כמו שהאימרה אומרת: "התקפה מוכרת כרטיסים. הגנה זוכה בתארים".

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי קובי » 29 יוני 2019, 21:43

yellowaura כתב:פארקינס פארגו היו צמד סופר אתלטים והיתה מחשבה מאחורי הציוות הזה.

לא הייתה שום מחשבה.
פארגו חתם במכבי בשלהי אוגוסט (!!!), אחרי שמייקל טורנס כמעט ונפטר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים