המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ימשיכו לחכות לפליטים, בנוהל.
ג׳ריאן גראנט- וולקאם
arie85 כתב:החציל האצטקי כתב:ימשיכו לחכות לפליטים, בנוהל.
ג׳ריאן גראנט- וולקאם
אם המאמן מתעקש לחכות לרכז מתאים אז זה ראוי להערכה
er79 כתב:יצא 0 מילוש
felix_r כתב:arie85 כתב:החציל האצטקי כתב:ימשיכו לחכות לפליטים, בנוהל.
ג׳ריאן גראנט- וולקאם
אם המאמן מתעקש לחכות לרכז מתאים אז זה ראוי להערכה
כאילו שיש לו ברירה
התנין 2 כתב:הבעלים של מכבי הרסו את טיפת המוניטין שנשארה למכבי באירופה. שחקנים פשוט לא שמים על המועדון הזה.
cannon כתב:כל כך שמח שתאודוסיץ לא מגיע! פשוט שחקן שגמר את הסוס. כמו שאסף כתב על יוביץ שאם מאמן סרבי לא רוצה אותו אז כנראה יש לזה סיבה, כנל תאודוסיץ וצסקא שהרי צריכה רכז ויש לה כסף והיכרות עם תאודוסיץ. מכבי היתה נופלת איתו אם היה מגיע!
arie85 כתב:התנין 2 כתב:הבעלים של מכבי הרסו את טיפת המוניטין שנשארה למכבי באירופה. שחקנים פשוט לא שמים על המועדון הזה.
די נו, פנר לדוגמא היו כלום ושום דבר ואז הגיע מאמן שינה אותם בשנייה, גם בולוניה שנים נעלמה עכשיו היא חוזרת, זה עיניין של תקופות וכסף
cannon כתב:רוצה לראות פה שחקן שיודע לשמור. זו השיטה של יאניס ומהסיבה הזו גם העיפו את רול. צריך שחקנים שיתאימו לשיטה של המאמן ולא אסופת שמות. זוכרים את עונת ווימס וגאודלוק? לא מתאים לי שוב...
Rampel כתב:מרגיש לי שוולטרס יהיה רכז ראשון כמו שאפשר היה לנחש בתחילת הקיץ והם יביאו את מילר-מקינטייר כהימור.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא ראיתי את וולדן מככב בצ'יפופו ליג של פיבא. הוא הימור בדיוק באותה רמה של מילר-מקינטייר, רק שהוא יותר נמוך ופחות פיזי ממנו.התנין 2 כתב:Rampel כתב:מרגיש לי שוולטרס יהיה רכז ראשון כמו שאפשר היה לנחש בתחילת הקיץ והם יביאו את מילר-מקינטייר כהימור.
שיביאו לכאן כבר את וולדן. עולה בכל פרמטר על הכלומניק הזה, מילר-מקנטייר.
Rampel כתב:לא ראיתי את וולדן מככב בצ'יפופו ליג של פיבא. הוא הימור בדיוק באותה רמה של מילר-מקינטייר, רק שהוא יותר נמוך ופחות פיזי ממנו.התנין 2 כתב:Rampel כתב:מרגיש לי שוולטרס יהיה רכז ראשון כמו שאפשר היה לנחש בתחילת הקיץ והם יביאו את מילר-מקינטייר כהימור.
וולדן על הכוונת של פרטיזןהתנין 2 כתב:Rampel כתב:מרגיש לי שוולטרס יהיה רכז ראשון כמו שאפשר היה לנחש בתחילת הקיץ והם יביאו את מילר-מקינטייר כהימור.