ארון ג'קסון מתרחק ממכבי תל אביב הרכז דורש מעל 700 אלף דולר עד סוף העונה, סכום שהצהובים לא יכולים לעמוד בו. יחתום במילאנו או בפנרבחצ'ה https://m.ynet.co.il/Articles/5643139
אבל הוא אוהב את מכבי, לא ? שיתפשר. בכל מקרה, אם זה נכון שיהיה לו לבריאות. סכום מוגזם בשבילנו, בשביל מילאנו אולי לא. ( לא יודע מה יוצא להם מכל השחקנים המבוגרים האלו שהם החתימו השנה הרי גם ארון גקסון לא צעיר, אבל שיהיה ).
700 אלף לחצי עונה?! הבן אדם לא שפוי, מילא היה בשיאו וצעירותו, לא שווה את הסכום הזה, עדיף להביא רכז מאיזה ליגה שנייה עם יכולת שמירה סבירה יכולת לעבור את החצי בכדרור ואולי טיפה לקלוע ב-100-200 אלף דולר, רק על מנת להוריד את העומס מווילביקין.
divarx כתב:700 אלף לחצי עונה?! הבן אדם לא שפוי, מילא היה בשיאו וצעירותו, לא שווה את הסכום הזה, עדיף להביא רכז מאיזה ליגה שנייה עם יכולת שמירה סבירה יכולת לעבור את החצי בכדרור ואולי טיפה לקלוע ב-100-200 אלף דולר, רק על מנת להוריד את העומס מווילביקין.
האמת לא יודע עד כמה האפרת הזאת אמינה, זה נשמע לי סכום לא הגיוני בעליל.
Jack55 כתב:לפי מה שאני מבין ב16:00 תהייה מסיבת עיתונאים ושם יכריזו על החתמתו של ג'קסון + הארכת החוזה של יאניס.
בנוסף, תהנו מסרטון המהלכים שהכנתי על ג'קסון (כולל גם הרבה מהלכים מהתקופה האחרונה בסין) :
כדאי שתוריד את הסרטון או לפחות את הסימן שאלה עם מכבי, כי יש פה רק סימן קריאה אחד, וחבל
לא אין סיבה להוריד את הסרטון, זה סרטון של כל המהלכים היפים של ג'קסון מהקריירה, הוא יהיה שחקן חופשי וע"פ הדיווחים הוא (היה) הכי קרוב למכבי אז לכן הוספתי מכבי ת"א (עם הרבה סימני שאלה בכוונה), זה מה שנהוג לעשות כאשר שחקן קרוב לחתום בקבוצה. אגב שום דבר עדיין לא סגור, מחר הוא ישוחרר מקבוצתו ואני מאמין שנדע סופית מה קורה, הכל עוד יכול להיות.
בהנחה שקיבל הצעה כזו ממילאנו, נשמע הגיוני שילך לשם גם אם מקצועית יהיה לו יותר נכון כאן. כל מה שעניין את השחקן הזה הוא כסף. לא סתם הוא בסין 3 שנים. ואין עם זה שום בעיה. קצת חבל ומראה שאין מה להתרגש מהחרטוטים שלו על כמה היה רוצה לשחק במכבי אם רק היו נותנים לו הצעה טובה. אבל מי יודע, אולי בכ"ז יבוא.