12 יוני 2023, 00:17
my man כתב:ממש לא בגלל לורנזו הפסדנו..אבל אתה מחתים כוכבי על אתה מצפה שלפחות לא יראו ככה במשחקים מכריעים..
כן, מאכזב.
12 יוני 2023, 00:18
12 יוני 2023, 00:19
אחדשיודע כתב:my man כתב:ממש לא בגלל לורנזו הפסדנו..אבל אתה מחתים כוכבי על אתה מצפה שלפחות לא יראו ככה במשחקים מכריעים..
כן, מאכזב.
לשחרר? סחורה פגומה?
12 יוני 2023, 00:19
12 יוני 2023, 00:20
A.Parker כתב:אי אפשר להתכחש ליכולת שלו במאני טיים. מקווה שזה נטו עייפות ושאיכשהו ימצאו את האיזון איתו שנה הבאה.
אחדשיודע כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:אה, שחקן חמישייה ראשונה ביורוליג הוא ״חתול בשק״. כן
ולהגיד ״מפקיר את בולדווין״ - אין יותר מנותק מזה
מנותק?
איפה הוא כלך פעם במשחקים צמודים / כדור אחרון?
איפה הוא היה בגמר הגביע?
איפה הוא היה בסדרה מול מונאקו?
איפה הוא היה היום (גם במשחק הראשון לא הבריק)?
די נו חאלס. אי אפשר פשוט להתעלם מזה.
עם כל הכבוד לשחקן חמישייה ראשונה ביורוליג (שאגב, אני חושב שהוא ובולדווין צריכים להתחלף אבל בסדר) ויש הרבה כבוד, אתה בסוף רוצה שחקנים שינצחו לך משחקים חשובים. בינתיים הוא מזייף פעם אחר פעם במאני טיים.
לא לא. תסתכל מתי כתבתי ״מנותק״. כתבתי מנותק בהתייחס ל-״מפקיר את בולדווין״. ולמה? כי בולדווין בעצמו על הפנים במאני טיים בזירה המקומית. אתה זוכר את בולדווין בגמר הגביע? חירב את המשחק. בראון עוד היה במשחק סביר בגמר ההוא (ואחרי שחזר מפציעה). וגם היום, מה בולדווין עשה, 18 נק׳? אבל תראה את האחוזים. 4/14 מהשדה. זוועתי.
להגיד ״מפקיר את בולדווין״ זה בעצם להגיד שבראון רע ובולדווין טוב. בולדווין בעצמו פח.
Jazzman כתב:אסור שהוא ישחק בקיץ. רואים שכבר מזמן משחק על אדים. גם שחקנים סוחבים פציעות קטנות לאורך העונה והקיץ הוא זמן לגוף להתאושש. אם הוא לא ינוח יש מצב שיהיה צריך להשבית אותו בתחילת העונה כי אחרת לא נקבל ממנו כלום.
12 יוני 2023, 00:21
my man כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:ממש לא בגלל לורנזו הפסדנו..אבל אתה מחתים כוכבי על אתה מצפה שלפחות לא יראו ככה במשחקים מכריעים..
כן, מאכזב.
לשחרר? סחורה פגומה?
לא צריך להגזים...
אבל אסור לבקר את השחקן?
Mitelka כתב:Jazzman כתב:אסור שהוא ישחק בקיץ. רואים שכבר מזמן משחק על אדים. גם שחקנים סוחבים פציעות קטנות לאורך העונה והקיץ הוא זמן לגוף להתאושש. אם הוא לא ינוח יש מצב שיהיה צריך להשבית אותו בתחילת העונה כי אחרת לא נקבל ממנו כלום.
לא חושב שזה תלוי במכבי. ולדעתי הוא משחק בקיץ עם ספרד.
12 יוני 2023, 00:23
עידן כתב:לשחרר ולהחתים את דיאנדרה קיין על חוזה ארוך טווח עוד הלילה
12 יוני 2023, 00:23
Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:אה, שחקן חמישייה ראשונה ביורוליג הוא ״חתול בשק״. כן
מנותק?
איפה הוא היה בגמר הגביע?
עם כל הכבוד לשחקן חמישייה ראשונה ביורוליג (שאגב, אני חושב שהוא ובולדווין צריכים להתחלף אבל בסדר) ויש הרבה כבוד, אתה בסוף רוצה שחקנים שינצחו לך משחקים חשובים. בינתיים הוא מזייף פעם אחר פעם במאני טיים.
לא לא. תסתכל מתי כתבתי ״מנותק״. כתבתי מנותק בהתייחס ל-״מפקיר את בולדווין״. ולמה? כי בולדווין בעצמו על הפנים במאני טיים בזירה המקומית. אתה זוכר את בולדווין בגמר הגביע? חירב את המשחק. בראון עוד היה במשחק סביר בגמר ההוא (ואחרי שחזר מפציעה). וגם היום, מה בולדווין עשה, 18 נק׳? אבל תראה את האחוזים. 4/14 מהשדה. זוועתי.
להגיד ״מפקיר את בולדווין״ זה בעצם להגיד שבראון רע ובולדווין טוב. בולדווין בעצמו פח.
אני מסכים ולא מסכים.
לצערי אתה צודק בזה שגם בולדווין לא היה איתנו במאני טיים (ולא רק בזירה המקומית לדעתי, להוציא את הסדרה מול מונאקו). פעם אחר פעם הפסדנו משחקים צמודים, וכמובן שגם הוא לא הופיע בגמר הגביע.
אבל הוא היה שם בסדרה מול מונאקו, והיה שם במשחק הראשון מול הפועל. ואלה נקודות לזכותו. לצערי לבראון אין שום נקודת זכות.
בכל מקרה, בסוף כל צוות השחקנים האלה, שהם ברמת טופ יורוליג לכל דבר ובין הגארדים הטובים באירופה, מרוויחים לך 1.5M כל אחד. כשאתה שם כאלה סכומים אתה מצפה לקבלות. יש לנו סיכוי לסיים את העונה הזאת בלי תואר אחד אפילו.
12 יוני 2023, 00:25
12 יוני 2023, 00:25
12 יוני 2023, 00:26
Mitelka כתב:עידן כתב:לשחרר ולהחתים את דיאנדרה קיין על חוזה ארוך טווח עוד הלילה
אחח דיאנדרה והזריקות עונשין לירח.
12 יוני 2023, 00:29
Rampel כתב:נורא מבאס שהווינריות שלו לא באה לידי ביטוי במאני טיים.
כן, הוא עייף, אבל אני מקווה שהוא לא נגמר לעונה הזו. מחרתיים זו ההזדמנות האחרונה שלו להביא את זה לידי ביטוי העונה. ואנחנו צריכים את זה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
12 יוני 2023, 00:29
אחדשיודע כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:אה, שחקן חמישייה ראשונה ביורוליג הוא ״חתול בשק״. כן
מנותק?
איפה הוא היה בגמר הגביע?
אני מסכים ולא מסכים.
לצערי אתה צודק בזה שגם בולדווין לא היה איתנו במאני טיים (ולא רק בזירה המקומית לדעתי, להוציא את הסדרה מול מונאקו). פעם אחר פעם הפסדנו משחקים צמודים, וכמובן שגם הוא לא הופיע בגמר הגביע.
אבל הוא היה שם בסדרה מול מונאקו, והיה שם במשחק הראשון מול הפועל. ואלה נקודות לזכותו. לצערי לבראון אין שום נקודת זכות.
בכל מקרה, בסוף כל צוות השחקנים האלה, שהם ברמת טופ יורוליג לכל דבר ובין הגארדים הטובים באירופה, מרוויחים לך 1.5M כל אחד. כשאתה שם כאלה סכומים אתה מצפה לקבלות. יש לנו סיכוי לסיים את העונה הזאת בלי תואר אחד אפילו.
סורי, לבולדווין אין שום נקודת זכות במאני טיים. הוא בדיוק כמו בראון. כל עוד הוא לא הביא את הניצחון (בסדרה מול מונאקו) ו/או על תואר - הוא לא סיפק את הסחורה. וזה עליו בדיוק כמו שזה על בראון. זאת הנקודה שלי.
ולגבי המשחק הקודם - בראון היה אפילו יותר טוב מבודלווין. אז לא יודע על מה אתה מדבר.
12 יוני 2023, 00:30
12 יוני 2023, 00:34
Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:מנותק?
איפה הוא היה בגמר הגביע?
אני מסכים ולא מסכים.
סורי, לבולדווין אין שום נקודת זכות במאני טיים. הוא בדיוק כמו בראון. כל עוד הוא לא הביא את הניצחון (בסדרה מול מונאקו) ו/או על תואר - הוא לא סיפק את הסחורה. וזה עליו בדיוק כמו שזה על בראון. זאת הנקודה שלי.
ולגבי המשחק הקודם - בראון היה אפילו יותר טוב מבודלווין. אז לא יודע על מה אתה מדבר.
משחק ראשון:
בולדווין עם 14 נק', 3/5 ל-2, 2/4 ל-3, 9 אסיסטים, מדד 21.
בראון עם 13 נק', 33% מהשדה, 7 אסיסטים, מדד 2.
לא שזה כבר באמת חשוב, אבל זה טעות להגיד שבראון היה עדיף על בולדווין או שהוא שיחק מעולה במשחק הראשון.