פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 יוני 2023, 13:00
er79 כתב:אוי ואבוי חלאס כבר קטש עם כוכבי הליגה חלאס
קטש הביא אותו לישראל בפעם הראשונה שאימן בירושלים ורצה אותו כבר בקיץ הקודם במכבי, לדעתי הוא יבחר במכבי הרבה בגלל קטש.
27 יוני 2023, 13:00
זה מתחיל להזכיר את הדיווחים באמצע העונה שמכבי מחפשת 4-5 בכיר וכבר נזרקו שמות של פולאונרה ומונקה ובסוף קיבלנו את בריימו
אז לכו תדעו אולי גם הקיץ התחלנו עם מאט קוסטלו ופטר קורנלי ובסוף השחקן הבכיר יהיה כריס גו'נסון
יותר נשמע לי כמו הנפצה של סוכן כדי להעלות את הערך, אני לא מאמין שמכבי באמת מתעניינת בכריס ג'ונסון כי היא כבר התחימה את ריימן על תקן המתאזרח
נערך לאחרונה על ידי
Avi1508 בתאריך 27 יוני 2023, 13:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
27 יוני 2023, 13:01
נראה לי פייק כדי להעלות לו את המניות באירופה
27 יוני 2023, 13:02
Avi1508 כתב:זה מתחיל להזכיר את הדיווחים באמצע העונה שמכבי מחפשת 4-5 בכיר וכבר נזרקו שמות של פולאונרה ומונקה ובסוף קיבלנו את בריימו
אז לכו תדעו אולי גם הקיץ התחלנו עם מאט קוסטלו ופטר קורנלי ובסוף השחקן הבכיר יהיה כריס גו'נסון
יותר נשמע לי כמו הנפצה של סוכן כדי להעלות את הערך, אני לא מאמין שמכבי באמת מתעניינת בכריס ג'ונסון כי היא כבר התחימה את ריימן על תקן המתאזרח
אין כסף נשאר גרוש וחצי לגבוה נורמלי, ועוד כמה אגורות לשחקנים מהליגה הישראלית.
27 יוני 2023, 13:04
אם רוצים את ג'ונסון אז למה גם ריימן? לא נראה הגיוני.
27 יוני 2023, 13:06
JarJarBinx כתב:אם רוצים את ג'ונסון אז למה גם ריימן? לא נראה הגיוני.
חושבים שהוא יקבל אזרחות ישראלית במהלך העונה.
27 יוני 2023, 13:18
מרסר כתב:JarJarBinx כתב:אם רוצים את ג'ונסון אז למה גם ריימן? לא נראה הגיוני.
חושבים שהוא יקבל אזרחות ישראלית במהלך העונה.
הגיע הזמן להפסיק להיאבק על ישראלים או מתאזרחים רק בגלל החוק הרוסי. אין ישראלי ששווה שיילחמו עליו בליגה הזאת, גם לא מתאזרח. מכבי תהיה חזקה אם תביא זרים חזקים. בזבוז הכסף או המשאבים על מליון מתאזרחים שלא שווים כלום ושום דבר זה חלמאות לשמה.
27 יוני 2023, 14:52
לפי חשבון שלי במכבי הביאו בקיץ שעבר 8 זרים : בראון , בולדווין, קולסון, היליארד, הולינס, מרטין , ניבו , פויתרס, לאחר תחילת העונה שהיליארד נפצע הביאו את אדאמס ואחר כך את בריימו... אבל למעשה הם פתחו עם שמונה זרים.
לפי החשבון עכשיו למכבי 6 זרים : בראון בולדווין , קולסון, אנגולה , מרטין, ניבו. אני גם לא רואה עוד גארד שנכנס לסגל הזה בהנחה ובלאט ואנולה מגיעים...
במכבי לא עובדים בהיגיון אבל לא אמור להשתמע מהסיטואציה הזאת שצריך להביא עוד שני גבוהים ?
נכון אין שם היגיון אבל כמה אפשר להיות אטומים למצב...
בכלל אני הייתי מביא את קבוקלו שהוא מצויין וגם טוב בהגנה ומביא עוד שחקן גבוה שטוב בהגנה. מכבי חייבת הגנה מתחת לסלים...
27 יוני 2023, 14:54
הגיע הזמן להפסיק להתרגש מכול הנפצה של סוכן זה או אחר.
27 יוני 2023, 15:18
אני אומר שג׳רל מרטין חייב להשאר ויהיה הפתעת העונה. תראו איך כולם ריירו על אוונס, ג׳ונס ולסור אחרי שעזבו את מכבי. אם הייתי מתאמץ, אז גם הייתי מוצא עוד כמה דוגמאות מהעבר... את כל אלה רציתם לזרוק קיבינימט במהלך העונה ואז אמרתם אח״כ איזו טעות עשינו...
בעמדה 4 קשה למצוא שחקן עם החבילה השלמה. אני לא הייתי לוקח שחקן כמו פולונארה, שנגליה (שאחרי הפציעה) או כל מיני שמות אחרים במקום מרטין מעבר לזה שזה ישאיר גם עוד תקציב כי מרטין לא שחקן יקר והוא לא יהיה ה-4 היחיד בקבוצה.
את יאבוסלה פספסנו בשנה שעברה, את נייג׳ל הייז לא רציתם ואמרתם שהוא אפס בשנה שעברה כשהיה מועמד, כנ״ל בנטיל ורונלדס שמיטס. כמה 4 טובים יש עכשיו ביורוליג? תראו את ההודעות בפורום בשנה שעברה...
27 יוני 2023, 15:26
מי רצה לזרוק את אוואנס??
כתבנו פה שוב ושוב שצריך להשאיר אותו.
ואני גם כתבתי ככה על לסור.
תרשה לי לחזות לך...מרטין לא יהיה הפתעת העונה. אפילו לא קרוב.
27 יוני 2023, 15:30
cannon כתב:אני אומר שג׳רל מרטין חייב להשאר ויהיה הפתעת העונה. תראו איך כולם ריירו על אוונס, ג׳ונס ולסור אחרי שעזבו את מכבי. אם הייתי מתאמץ, אז גם הייתי מוצא עוד כמה דוגמאות מהעבר... את כל אלה רציתם לזרוק קיבינימט במהלך העונה ואז אמרתם אח״כ איזו טעות עשינו...
בעמדה 4 קשה למצוא שחקן עם החבילה השלמה. אני לא הייתי לוקח שחקן כמו פולונארה, שנגליה (שאחרי הפציעה) או כל מיני שמות אחרים במקום מרטין מעבר לזה שזה ישאיר גם עוד תקציב כי מרטין לא שחקן יקר והוא לא יהיה ה-4 היחיד בקבוצה.
את יאבוסלה פספסנו בשנה שעברה, את נייג׳ל הייז לא רציתם ואמרתם שהוא אפס בשנה שעברה כשהיה מועמד, כנ״ל בנטיל ורונלדס שמיטס. כמה 4 טובים יש עכשיו ביורוליג? תראו את ההודעות בפורום בשנה שעברה...
בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג שאמורה למצוא שחקנים מתאימים שאנחנו לא בהכרח מכירים מהליגה המקומית או מהיורוליג. לגבי השמות שכתבת, את רובם לא הייתי מחזיר. בגדול מהללים פה כמעט כל שחקן שעוזב את מכבי ומצליח יותר או פחות בקבוצה אחרת, ולא משנה כמה הוא טוב. גם את ריינולדס (אחרי העונה הראשונה) לא הבינו למה שחררנו.
מרטין רוב העונה היה חלש מאוד, וכמו שכבר כתבתי פה לא פעם, למכבי אין פריוולגיה להשאיר שחקנים חלשים כי התקציב שלה מוגבל מאוד (כפי שאנחנו רואים עם השמות שעולים פה). היה צריך לכל הפחות להביא שני שחקנים טובים במקומו ובמקום פוית'רס לקו הקדמי. מה שכנראה הולך לקרות זה שישאירו את מרטין הבינוני מינוס ובמקרה הטוב יביאו עוד שחקן בינוני פלוס.
27 יוני 2023, 15:31
מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
27 יוני 2023, 15:39
cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
נו באמת. מדובר בשחקן לא חכם. חסר יציבות. וממש לא צעיר. מאד חיבבתי אותו בהתחלה והתנגדתי לייבוש שלו בראשית העונה. אבל האיש הסריח את הפרקט בחלק הכי קריטי של העונה .ןבהלכה נתן כמה משחקים סבירים פלוס והמון משחקים חלשים.
27 יוני 2023, 15:40
cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
לא חושב שיש מה להשוות בין השניים. בלו בעונה הראשונה שלו היה בן 23 כשהגיע למכבי, מרטין כבר בן 29 ואמור להיות בשיא שלו.
27 יוני 2023, 15:42
עידן כתב:cannon כתב:מרטין יכול להיות הבלו החדש. זה מהאווטר שלך. תראה מה בלות׳נטל נתן בעונה הראשונה ואז תגיד אם מרטין כזה דרעק.
לא חושב שיש מה להשוות בין השניים. בלו בעונה הראשונה שלו היה בן 23 כשהגיע למכבי, מרטין כבר בן 29 ואמור להיות בשיא שלו.
ובלו היה ישראלי. עם כל הכבוד (ואין כבוד), יש הבדל עצום.
27 יוני 2023, 15:43
הזייה שאתם עונים ברצינות
27 יוני 2023, 15:53
יש למישהו מושג למה מכבי מחכה עם ההכרזות על אנגולה בלאט וריימן?
27 יוני 2023, 15:55
חברים אל תתייחסו אליו. הבחור בא להטריל כאן.
בהתחלה חשבתי שמדובר פשוט במישהו עם דעה מסוימת (שבעיניי שגויה לחלוטין) אבל ברגע שהוא כתב מרטין ובלו באותה שורה הבנתי שזה לא רציני.
27 יוני 2023, 16:27
להשוות בין בלו למרטין זה כמו להשוות בין מושון יעקוסי לטבארס. ולגבי אוואנס, זאת הייתה טעות. הוא היה שחקן נפלא ומכבי הייתה חייבת לשמור אותו כרכז מחליף. מרטין לעומת זאת לא הציג שום סיבה לשמור אותו לעוד עונה להבדיל אלף אלפי הבדלות.