המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:עם כל הרעש והצלצולים, הפועל ת"א ממשיכים להפסיד ביורוקאפ.
הפועל ירושלים מנגד ממש מפתיעים, לא ציפיתי שיהיו עם רצף נצחונות כזה.
מרסר כתב:עידן כתב:עם כל הרעש והצלצולים, הפועל ת"א ממשיכים להפסיד ביורוקאפ.
ג'ארד הארפר שחקן מצוין דפק 35 נקודות היום אצל ירושלים בכלל עושה עונה טובה, הפועל ת"א היתה חסרה בעיקר את מוטלי שהוא שיחק הם ניראו טוב מה שכן קבוקלו נראה פלופ שם עוד לא עשה משחק אחד טוב בהפועל.
עידן כתב:מרסר כתב:עידן כתב:עם כל הרעש והצלצולים, הפועל ת"א ממשיכים להפסיד ביורוקאפ.
ג'ארד הארפר שחקן מצוין דפק 35 נקודות היום אצל ירושלים בכלל עושה עונה טובה, הפועל ת"א היתה חסרה בעיקר את מוטלי שהוא שיחק הם ניראו טוב מה שכן קבוקלו נראה פלופ שם עוד לא עשה משחק אחד טוב בהפועל.
חיסור כזה או אחר לא אמור להיות תירוץ בסגל כל כך רחב ואיכותי (על הנייר לפחות) של הפועל. כל הקבוצות מתמודדות עם חיסורים. העסק שם פשוט לא מצליח להתחבר בינתיים.
סומבץ כתב:משהו מלפני כמה ימים שלא הוזכר פה עדיין:
במשחק חשוב במסגרת מוקדמות אליפות אירופה, סלובקיה הובילה על ספרד ב-3 עם כדור שלהם מהצד 0.4 לסיום. איכשהו ספרדי חטף את הכנסת הכדור וקלע שלשת שוויון, לא לפני שעוד הוריד את הכדור לרצפה. בסוף הספרדים ניצחו בהארכה. אין מצב שאפשר להספיק את כל זה ב-4 עשיריות. בהילוכים החוזרים היה ברור שהתחילו להפעיל את השעון מאוחר מדי.
בטוח שגם השופטים ראו את זה במוניטור, אבל כנראה שאין להם מה לעשות במקרה הזה, והם אישרו את הסל.
פשוט אחת מהשודים הגדולים ביותר שאני זוכר. זה היה כל כך לא הוגן, תחושת אי צדק גדולה. הרגשתי רע עוד במשך כמה שעות אחרי הסיום עבור הסלובקים המסכנים.
Avi1508 כתב:מוזס רייט מאולימפיאקוס נפצע בסוף השבוע והוא ייעדר תקופה ארוכה
לבינתיים אולימפיאקוס בשיחות עם קייל אלכסנדר אקס הפועל תל-אביב
ולפי הדיווחים האופציה השנייה שלהם היא אוסטין ווילי מהפועל ירושלים וזה נשמע לי מאוד מוזר כי הוא גם פצוע ללפחות עוד חודש
felix_r כתב:Avi1508 כתב:מוזס רייט מאולימפיאקוס נפצע בסוף השבוע והוא ייעדר תקופה ארוכה
ולפי הדיווחים האופציה השנייה שלהם היא אוסטין ווילי מהפועל ירושלים וזה נשמע לי מאוד מוזר כי הוא גם פצוע ללפחות עוד חודש
איפה ראית אוסטין ווילי?
אני קראתי שהמועמדים הם קייל אלכסנדר וגבריאל אולסני
Avi1508 כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:מוזס רייט מאולימפיאקוס נפצע בסוף השבוע והוא ייעדר תקופה ארוכה
איפה ראית אוסטין ווילי?
אני קראתי שהמועמדים הם קייל אלכסנדר וגבריאל אולסני
https://x.com/matty_vanpersie/status/18 ... 4109390010
omerk כתב:ראול נטו נפצע אחרי 4 דקות בבכורה של בברצלונה וישב בחוץ 4 שבועות
Avi1508 כתב:omerk כתב:ראול נטו נפצע אחרי 4 דקות בבכורה של בברצלונה וישב בחוץ 4 שבועות
אני בטוח שהוא חזק בפנקסים של מכבי אחרי כל הפציעות האחרונות
מרסר כתב:Avi1508 כתב:omerk כתב:ראול נטו נפצע אחרי 4 דקות בבכורה של בברצלונה וישב בחוץ 4 שבועות
אני בטוח שהוא חזק בפנקסים של מכבי אחרי כל הפציעות האחרונות
גם בריזואלה עכשיו מתח את השריר ירד צולע לספסל.
Avi1508 כתב:ג׳ון בראון קרוב לחתימה בכוכב האדום
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גל גל ו־33 אורחים