המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הכי מעצבן אותי, שהוא פשוט אפאטי. אתה רואה שלא הולך לך בקליעה, אז תנסה אולי לחפור פנימה, תוציא איזו עבירה, לך לקו... משהו.
כלום, פשוט עומד בחוץ ומקשט את הלוח מבחוץ.
ankram כתב:jol9 כתב:הכי מעצבן אותי, שהוא פשוט אפאטי. אתה רואה שלא הולך לך בקליעה, אז תנסה אולי לחפור פנימה, תוציא איזו עבירה, לך לקו... משהו.
עזוב , לא שווה להכביר עליו מילים , הוא לא מתאים לרמה הזאת.
היו לו כמה הבלחות של הגנה וקצת קליעה. חוץ מזה אפס מאופס , אני ממש מצטער שחשבתי טובות עליו.
jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:הכי מעצבן אותי, שהוא פשוט אפאטי. אתה רואה שלא הולך לך בקליעה, אז תנסה אולי לחפור פנימה, תוציא איזו עבירה, לך לקו... משהו.
היו לו כמה הבלחות של הגנה וקצת קליעה. חוץ מזה אפס מאופס , אני ממש מצטער שחשבתי טובות עליו.
אתה צודק. אין מה להתעסק בזה, אבל רבאק, הבחור מבלה למעלה מ-25 דקות על הפרקט בכל משחק ביורוליג. מה, בלאט פאקינג עיוור??
yellowaura כתב:jol9 כתב:ankram כתב:jol9 כתב:הכי מעצבן אותי, שהוא פשוט אפאטי. אתה רואה שלא הולך לך בקליעה, אז תנסה אולי לחפור פנימה, תוציא איזו עבירה, לך לקו... משהו.
אתה צודק. אין מה להתעסק בזה, אבל רבאק, הבחור מבלה למעלה מ-25 דקות על הפרקט בכל משחק ביורוליג. מה, בלאט פאקינג עיוור??
עד כמה שמשמיצים את מכבי ההגנה שלה עד המשחק הזה הייתה טובה לכן למרות התקפה רעה סומנו כקבוצה חזקה. אל תשכח שרק לפני מספר משחקים סמית חיסל את ווימס שעשה מדדי אינדקס מצויינים נגד רוב קבוצות היורוליג עד כה. ווימס תורם הרבה יחסית, הוא הגארד/סמול השומר הטוב במכבי. היום למכבי אין הגנה בקו האחורי בלי סמית. שלסמית יש יום חלש בהגנה כמו היום אנחנו בבעיה.
לא אומר שחלילה צריך להשאיר אותו אבל היום את מי אתה מעדיף בעמדה 2-3 ? אליהו שסופג בעמדה 3 גם מגארדים זריזים וגם מסמולים אגרסיבים ?
בקיצור הוא ממלא לך 2 עמדות לכן הוא מקבל הרה דקות (ובצדק).
where is the love? כתב:זה נכון מאוד שסמית איננו שחקן מתאים למכבי , אבל מה שיותר מוזר זה כמות הדקות שבלאט נותן לו. באמת מה בלאט מוצא בו שאנחנו לא ...
פארוק כתב:לצערנו הוא היחידי שיש. מי עדיף ממנו?
פארוק כתב:לצערנו הוא היחידי שיש. מי עדיף ממנו?
החציל האצטקי כתב:באמת לא הבנתי איך אף אחד לא מזכיר את מיקוב. 203 יציב עם יכולת מסירה וריבאונד נפלאות ויד נפץ מהשלוש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־17 אורחים