המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:הביקורת שלך לגיטימית אבל ממש לא אובייקטיבית .
אם אחרי משחק של מדד 28 את עדיין נתפסת לשאלות כמו למה הוא זרק ככה וככה זריקות אז זה כבר בקורת קטנונית...
זה כבר לא משנה מה הוא יעשה את פשוט לא אוהבת את השחקן וסגנון המשחק שלו . וזה לא רק לגביו , גם לגבי לאנגפורד עם כל המשחקים הטובים שלו את עדיין לא מסוגלת לומר עליו יותר מידי מילים טובות ורוב מה שאת אומרת זה שאת לא אוהבת את השחקן הזה....
אולי עם איפור בסגנון הווקה פיפל את כן תצליחי לאהוב אותם ??
yzafrir כתב:אם זה מגובה ב-6-7 ריב' ו5-6 אס עם 10-12 נק' אז ממש אין לי שום בעיה עם זה .
מה גם שיהיה הרבה יותר פשוט לאגיד לשחקן לזרוק פחות , כי הרי אנחנו יודעים שבמכבי הוא לא זרק כזאת כמות של זריקות . ליתר דיוק הוא זרק 4.5 ממוצע ל-2 ו 3.5 ממוצע ל-3 שזו כמות נורמאלית בהחלט .
כמו שאמרתי על לאנגפורד כשהוא רק הגיע ולא פגע בכלום שהדרך היחידה באמת לחזור מהפציע ולהחזיר לעצמך את הביטחון היא לזרוק ופרקינס כנראה מקבל המון לגיטימאציה לזה מהמאמן שמשאיר אותו 30 דק' ממוצע למשחק....
אין מה לבנות תאוריות עליו כאילו הוא שחקן חדש ושונה . הוא אותו פרקינס שעושה מה שמאמנים אוהבים ומעריכים וכנראה גם מה שהם אומרים לו לעשות . בקאנטו כנראה אומרים לו לזרוק אז הוא זורק ובמכבי הרבה פחות....
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אם זה מגובה ב-6-7 ריב' ו5-6 אס עם 10-12 נק' אז ממש אין לי שום בעיה עם זה .
מה גם שיהיה הרבה יותר פשוט לאגיד לשחקן לזרוק פחות , כי הרי אנחנו יודעים שבמכבי הוא לא זרק כזאת כמות של זריקות . ליתר דיוק הוא זרק 4.5 ממוצע ל-2 ו 3.5 ממוצע ל-3 שזו כמות נורמאלית בהחלט .
כמו שאמרתי על לאנגפורד כשהוא רק הגיע ולא פגע בכלום שהדרך היחידה באמת לחזור מהפציע ולהחזיר לעצמך את הביטחון היא לזרוק ופרקינס כנראה מקבל המון לגיטימאציה לזה מהמאמן שמשאיר אותו 30 דק' ממוצע למשחק....
אין מה לבנות תאוריות עליו כאילו הוא שחקן חדש ושונה . הוא אותו פרקינס שעושה מה שמאמנים אוהבים ומעריכים וכנראה גם מה שהם אומרים לו לעשות . בקאנטו כנראה אומרים לו לזרוק אז הוא זורק ובמכבי הרבה פחות....
אוקיי, לך אין בעיה עם זה ולי יש
אני לא מבינה למה אנחנו צריכים לחשוב אותו דבר
כל אחד ומה שמציק לו בשחקן\צורת משחק
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אם זה מגובה ב-6-7 ריב' ו5-6 אס עם 10-12 נק' אז ממש אין לי שום בעיה עם זה .
אוקיי, לך אין בעיה עם זה ולי יש
אני לא מבינה למה אנחנו צריכים לחשוב אותו דבר
כל אחד ומה שמציק לו בשחקן\צורת משחק
זה בדיוק מה שנקרא " אליה וקוץ בא " . אם היה לו את האחוזים האלו המושלמים שאת מדברת עליהם אז הוא לא היה פה בכלל עם מספרים כאלו....זה היה הופך אותו לשחקן מושלם ברמה האירופאית מבחינה סטטיסטית....אבל הוא לא מושלם ועם החסרון הזה שלו אפשר להתמודד ולשפר אבל דברים שכן יש לו שזה הגנה , ריבאונדים ואס' את זה קשה מאוד ללמד בבית ספר....ותשאלי את ליאור אליהו...
yarinsaky כתב:זוכרים את פופס מנסה בונסו ? הבחור הפציץ 26 נקודות ו 20 ריבאונדים כשלקח יחד עם ארויו ובשיקטש את גביע היורוצ'לאנג'.
מחפשים 4 זר, נראה אחלה מועמד לטעמי.
yarinsaky כתב:למה לא תשתנה מהותית ? לפחות לפי פדרמן בלו עוזב בוודאות ועניין מצ'אבאן בכלל בכלל לא בטוח שיתאים בשנה הבאה. אמרו שהולכים על זר בעמדה 4 .
yarinsaky כתב:בסדר, אל תיתפס למינוח. דיברו על זר ולא בהכרח על מילאן ( גם בלאט דיבר כך ) , לכן עולות כאן ספקולציות לגבי העמדה הזאת.
אני חושב שהשם שלו יעלה בבורסת השמות הקיץ.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:בסדר, אל תיתפס למינוח. דיברו על זר ולא בהכרח על מילאן ( גם בלאט דיבר כך ) , לכן עולות כאן ספקולציות לגבי העמדה הזאת.
אני חושב שהשם שלו יעלה בבורסת השמות הקיץ.
יכול להיות, אבל שים לב שעד כה ברשימת המועמדים, עלה אולי שם אחד של זר לעמדה 4 לעומת הרבה מאוד שמות של סנטרים וגארדים (עמדות ברורות שמכבי מחפשת להם שחקנים).
אז אולי גם זה אומר משהו.
Chen כתב:ג'אסטין דנטמון שהיה מועמד בעבר סיכם במילאנו.
refael כתב:Chen כתב:ג'אסטין דנטמון שהיה מועמד בעבר סיכם במילאנו.
טרה סימונס חתם שם לא מזמן איך המצב שלו שם ?
Chen כתב:ג'אסטין דנטמון שהיה מועמד בעבר סיכם במילאנו.