20 אפריל 2012, 12:08
שמוליק כתב:סופו ושרמדיני זה קו סנטרים הכי חלש הגנתית שאפשר לחשוב עליו. זה לא יקרה בחיים.
אבל מאריץ ושרמנדיני זה כבר סיפור אחר. כלכלית, זה לא בשמיים כי אם לנגפורד לא ישאר (ואני מקוה שזה יקרה כי אני מתכווץ כש 5 דקות בכל רבע נתון, 4 שחקנים מדליקים סיגריה כדי לראות אותו נכנס ל SOLO MODE)ניתן יהיה לפנות משאבים דרך החתמת בנקס. הוא שחקן נפלא. לאור הקשר הטוב של דייויד איתו וההצגה שנתן אתמול. איש לא יופתע אם יוחתם. מי ייתן...בנקס מאריץ ושרמנדיני.
20 אפריל 2012, 12:10
חנו'ש כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:התייחסתי לזה שאמרת שאולי בלאט יצליח להוציא ממנו את ההגנה, אז רק ציינתי שהמאמן שלו השנה הוא גם מאסטר לא קטן בענייני הגנה..
אני חושב שביכולת למקסם את היכולות של השחקנים, בלאט אולי הטוב ביבשת. אני חושב שהוא יוציא משרמדיני יותר בהגנה. כי יש לו נתונים טובים.
אל תשכח שהוא שחקן צעיר מאוד, שעוד ישתפר ויתחזק
בכל מקרה, לא נראה לכם קצת בעייתי שמכבי רוצה אותו, אבל הוא כמעט ולא מדבר אנגלית? איך הוא יסתדר? איך הוא יבין את בלאט ושאר האנשים במועדון?
זה הכל פליקס...
תפר לעצמו תפקיד במכבי סופסוף... המתורגמן של בלאט לשרמדיני
פליקס מדבר גרוזינית??
20 אפריל 2012, 12:14
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:התייחסתי לזה שאמרת שאולי בלאט יצליח להוציא ממנו את ההגנה, אז רק ציינתי שהמאמן שלו השנה הוא גם מאסטר לא קטן בענייני הגנה..
אני חושב שביכולת למקסם את היכולות של השחקנים, בלאט אולי הטוב ביבשת. אני חושב שהוא יוציא משרמדיני יותר בהגנה. כי יש לו נתונים טובים.
בכל מקרה, לא נראה לכם קצת בעייתי שמכבי רוצה אותו, אבל הוא כמעט ולא מדבר אנגלית? איך הוא יסתדר? איך הוא יבין את בלאט ושאר האנשים במועדון?
זה הכל פליקס...
פליקס מדבר גרוזינית??
אם לא הוא, אולי אחשלו.
20 אפריל 2012, 12:18
20 אפריל 2012, 12:22
חנו'ש כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:התייחסתי לזה שאמרת שאולי בלאט יצליח להוציא ממנו את ההגנה, אז רק ציינתי שהמאמן שלו השנה הוא גם מאסטר לא קטן בענייני הגנה..
זה הכל פליקס...
פליקס מדבר גרוזינית??
20 אפריל 2012, 14:20
20 אפריל 2012, 14:38
Holiday_Armadillo כתב:יוגב בשידרוג שכר+הלפרין במינימום 500K=רכז זר ב-250K..
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2526614
20 אפריל 2012, 14:41
20 אפריל 2012, 15:57
חנו'ש כתב:ארואסטי הרג אותי, מורן+אוחיון בעמדת הרכז??![]()
היה שחקן ענק, אבל את בניית הקבוצה שישאיר לאחרים....
20 אפריל 2012, 17:31
20 אפריל 2012, 17:34
20 אפריל 2012, 17:36
לעסקת שרמדיני השלכות נרחבות באשר לבניית הסגל העתידי. מכבי עשויה להחתים סנטר זר לצידו של שרמדיני, אך במקרה כזה קשה להניח שריצ'ארד הנדריקס יישאר. אם הנדריקס יאריך את חוזהו, ככל הנראה תוותר מכבי על האפשרות להחתים סנטר נוסף. בעקבות כך עשוי גם שון ג'יימס להיחתך, אף שמחזיק בחוזה לשנתיים נוספות.
לא כל הגורמים במכבי שלמים עם החתמת הסנטר הגיאורגי. "אם שרמדיני מגיע כסנטר מחליף, זו תהיה הפעם הראשונה שהקבוצה משקיעה סכומים כאלו בשחקן משני", אמר גורם במועדון. "יש כאלו שחושבים שכבר עדיף להשקיע יותר כסף בהחתמת סנטר דומיננטי באמת. בנוסף, השילוב המקצועי של שרמדיני עם ג'יימס וליאור אליהו בעייתי מאוד. אולי שרמדיני עוד יתגלה כגניבה, אבל זה הימור גדול מאוד, וגם עשוי לעלות בוויתור על נכס מוכח כמו הנדריקס".
20 אפריל 2012, 17:40
החציל האצטקי כתב:לעסקת שרמדיני השלכות נרחבות באשר לבניית הסגל העתידי. מכבי עשויה להחתים סנטר זר לצידו של שרמדיני, אך במקרה כזה קשה להניח שריצ'ארד הנדריקס יישאר. אם הנדריקס יאריך את חוזהו, ככל הנראה תוותר מכבי על האפשרות להחתים סנטר נוסף. בעקבות כך עשוי גם שון ג'יימס להיחתך, אף שמחזיק בחוזה לשנתיים נוספות.
לא כל הגורמים במכבי שלמים עם החתמת הסנטר הגיאורגי. "אם שרמדיני מגיע כסנטר מחליף, זו תהיה הפעם הראשונה שהקבוצה משקיעה סכומים כאלו בשחקן משני", אמר גורם במועדון. "יש כאלו שחושבים שכבר עדיף להשקיע יותר כסף בהחתמת סנטר דומיננטי באמת. בנוסף, השילוב המקצועי של שרמדיני עם ג'יימס וליאור אליהו בעייתי מאוד. אולי שרמדיני עוד יתגלה כגניבה, אבל זה הימור גדול מאוד, וגם עשוי לעלות בוויתור על נכס מוכח כמו הנדריקס".
ואולי, בעצם, מגיע שרמאדיני כמחליף של ריצ'רד הנדריקס?
20 אפריל 2012, 17:41
20 אפריל 2012, 17:43
החציל האצטקי כתב:לעסקת שרמדיני השלכות נרחבות באשר לבניית הסגל העתידי. מכבי עשויה להחתים סנטר זר לצידו של שרמדיני, אך במקרה כזה קשה להניח שריצ'ארד הנדריקס יישאר. אם הנדריקס יאריך את חוזהו, ככל הנראה תוותר מכבי על האפשרות להחתים סנטר נוסף. בעקבות כך עשוי גם שון ג'יימס להיחתך, אף שמחזיק בחוזה לשנתיים נוספות.
20 אפריל 2012, 17:47
20 אפריל 2012, 18:00
Chen כתב:כמו שזה נראה עכשיו או הנדריקס או לנגפורד או אף אחד מהם ישארו, את מי מהם הייתם משאירים, מי יותר חשוב לקבוצה?
20 אפריל 2012, 18:12
20 אפריל 2012, 18:18
החציל האצטקי כתב:אני רואה את הקבוצה עוברת מהפכה גדולה מאוד בקיץ, לפחות זו תחושת הבטן האישית שלי.
לא ברור לאן תנשוב הרוח, ואילו שחקנים יבנו את הסבב הבא. זה קרה בפעם האחרונה עם הגעתו של בלאט, עונה שכזכור נגמרה כאחת מהגדולות בעשור האחרון.
NO WORRIES, IM HAPPY
20 אפריל 2012, 18:35