המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מאט ג'נינג חתם בסיינה ומהווה עוד תוספת לקו אחורי עלוב של היריבה שאמורה להיות הכי חזקה של מכבי בסיבוב הראשון...
התנין כתב:בשיקטש או פנר?
החציל האצטקי כתב:התנין כתב:בשיקטש או פנר?
כמובן שפנר.
נבנית על בסיס ההריסות של פאו וסיינה עם באטיסט וסאטו, פיאנג'יאני, מקאלב ואנדרסן.
החציל האצטקי כתב:פנר חזקה מאד. מה שכן, בית א' שלהם קשה להחריד. פאו, ריאל, חימקי וכנראה שגם קאזאן ישחקו שם, יחד עם לובליאנה שתמיד יכולה לעקוץ. אני עדיין מהמר עליהם כסוס המנצח.
החציל האצטקי כתב:פנר חזקה מאד. מה שכן, בית א' שלהם קשה להחריד. פאו, ריאל, חימקי וכנראה שגם קאזאן ישחקו שם, יחד עם לובליאנה שתמיד יכולה לעקוץ. אני עדיין מהמר עליהם כסוס המנצח.
Assaf M כתב:חימקי? נחלשה? דווקא יש לה סגל נהדר.
קופונן, ריברס, פירדזון, פלניניץ', מוניה, אוגוסטין, לונצ'ר ופול דיוויס. חומר שחקנים נהדר.
התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
itay92 כתב:התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
אני מקווה שאתה לא רציני...
הסגל החלש הנוכחי של מכבי יותר טוב מזה
Alexv כתב:itay92 כתב:התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
זה פשוט לא נכון, ההרכב של חימקי הרבה יותר מאוזן, ואיכותי, לו מכבי הייתה בבית הזה, אני כלל לא בטוח שמכבי הייתה מצליחה לעבור שלב, אם נניח מכבי הייתה בבית הזה במקום לובליאנה, אני די בטוח שמכבי לא היו עוברים שלב, נושרים יחד עם פאו.
itay92 כתב:Alexv כתב:itay92 כתב:התנין כתב:באמת סגל נהדר. הרבה שחקני יורוליג טובים ומעלה - פרידזון, קופונן, לונצ'אר, פלניניץ', פול דייוויס... אני כמעט משוכנע שעם סגל כזה בצהוב, כשבלאט הוא המאמן מכבי היתה מגיעה לפיינל פור.
זה פשוט לא נכון, ההרכב של חימקי הרבה יותר מאוזן, ואיכותי, לו מכבי הייתה בבית הזה, אני כלל לא בטוח שמכבי הייתה מצליחה לעבור שלב, אם נניח מכבי הייתה בבית הזה במקום לובליאנה, אני די בטוח שמכבי לא היו עוברים שלב, נושרים יחד עם פאו.
אני חושב שאתם נורא מורידים מהסגל של מכבי,ומעריכים אותו בכמה דרגות נמוך ממה שהוא באמת ובמקביל מחזיקים ומאדירים מסגלים אחרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־22 אורחים