itay92 כתב:זה שהוא משחק בליגת הגמדים פה 4 זה לא הופך אותו ל-4.
זה כמו שבעונת פיני,פניני שיחק בעיקר 4,זה הופך אותו ל-4?
ג'וליאן רייט הוא 4 בלבד באירופה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:עצם זה שיש כמה שמות של שחקנים שמסקרנים אותנו לשנה הבאה שמשחקים בליגה זו תעודת כבוד ליכולת הסקאוט של המאמנים בארץ....
סתם בשביל המשחק , הרכבתי סגל שמורכב מזרים שמשחקים או שיחקו בליגה ...
1 : אוחיון , סטול
2 : בנקס , הלפרין
3: דונטה סמית' , פניני , לאנדסברג
4 : אליהו , תומאס
5 : ג'יימס , קארקטר , טיוס ....
חוץ מחיסרון גדול בעמדות 4-5 , מעניין מה סגל כזה יכול לעשות ביורוליג ??
מוזמנים להשתעשע ברעיון לסגלים משלכם...
felix_r כתב:yzafrir כתב:עצם זה שיש כמה שמות של שחקנים שמסקרנים אותנו לשנה הבאה שמשחקים בליגה זו תעודת כבוד ליכולת הסקאוט של המאמנים בארץ....
סטול? נו באמת. איום ונורא. בהשוואה לבחירות שלך, אפילו הבחירות של מכבי נראות טוב.
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:עצם זה שיש כמה שמות של שחקנים שמסקרנים אותנו לשנה הבאה שמשחקים בליגה זו תעודת כבוד ליכולת הסקאוט של המאמנים בארץ....
סטול? נו באמת. איום ונורא. בהשוואה לבחירות שלך, אפילו הבחירות של מכבי נראות טוב.
מבין הרכזים הזרים בארץ הוא הכי טוב כרגע , ובכלל אני חושב שהוא שחקן מצויין....
מוזמן לנסות גם כן...
yzafrir כתב:יש לו מסירה מצויינת והוא מאוד מהיר . אני בטוח שעם קצת ריסון מהמאמן הוא יכול להיות רכז יורוליג לא רע בכלל...
ושוב , אתה מוזמן לרשום את הסגל שלך ...
מכביסט28 כתב:זה היה יום מושלם מבחינתי גם מכבי בכדורסל ניצחה גם בכדורגל היה משחק נהדר ואתמול הפועל כדורגל הפסידה והיום גם העכברושים..
yzafrir כתב:יש לו מסירה מצויינת והוא מאוד מהיר . אני בטוח שעם קצת ריסון מהמאמן הוא יכול להיות רכז יורוליג לא רע בכלל...
גל מקל כתב:yzafrir כתב:יש לו מסירה מצויינת והוא מאוד מהיר . אני בטוח שעם קצת ריסון מהמאמן הוא יכול להיות רכז יורוליג לא רע בכלל...
הסגל שלי, ובשנתיים האחרונות מיעטתי לראות ליגה ישראלית יחסית לשנים עברו.
ככה שבטוח יש טובים יותר שלא ראיתי.
1 . גל מקל, יוגב אוחיון. (צר לי אני חובב רכזים אירופאים אלטרואיסטים שיודעים לעקוץ,)
2. דווין סמית,ג'רמי פארגו (אמרת גם זרים ששיחקו בליגה..חחח)
3.ליאור אליהו,
4.פט קלאתיס (איך לא שמת אותו?),
5, שון ג'יימס, דרקו פלאנאני'ץ. (לדעתי גם מרקו קלינגוסוורת הוא אנדר רייט הוא סנטר יורוליג ב80% מהקבוצות, אבל על פלאנאניץ' נדלקתי לפני שבוע כשסקרתי אותו במשחק משמים
באדריאטית, ואני כמו בלאט עושה פרוטקציות לשחקנים "שלי" בהרכב)
ויתרתי לך על סופו ב-5, (....כנראה "או ששיחקו" היה טעות)
על מחליפים ל,3,4 אני אחשוב בהמשך.
yzafrir כתב:גל מקל כתב:yzafrir כתב:יש לו מסירה מצויינת והוא מאוד מהיר . אני בטוח שעם קצת ריסון מהמאמן הוא יכול להיות רכז יורוליג לא רע בכלל...
הסגל שלי, ובשנתיים האחרונות מיעטתי לראות ליגה ישראלית יחסית לשנים עברו.
ככה שבטוח יש טובים יותר שלא ראיתי.
1 . גל מקל, יוגב אוחיון. (צר לי אני חובב רכזים אירופאים אלטרואיסטים שיודעים לעקוץ,)
2. דווין סמית,ג'רמי פארגו (אמרת גם זרים ששיחקו בליגה..חחח)
3.ליאור אליהו,
4.פט קלאתיס (איך לא שמת אותו?),
5, שון ג'יימס, דרקו פלאנאני'ץ. (לדעתי גם מרקו קלינגוסוורת הוא אנדר רייט הוא סנטר יורוליג ב80% מהקבוצות, אבל על פלאנאניץ' נדלקתי לפני שבוע כשסקרתי אותו במשחק משמים
באדריאטית, ואני כמו בלאט עושה פרוטקציות לשחקנים "שלי" בהרכב)
ויתרתי לך על סופו ב-5, (....כנראה "או ששיחקו" היה טעות)
על מחליפים ל,3,4 אני אחשוב בהמשך.
דווקא אחלה שחקנים הבאת רק ששיבצת אותם לא בעמדות שלהם .
סמית' הוא בשום פנים לא שחקן בעמדה 2 וליאור יכול לשחק 3 אולי רק בNBA כי באירופה הוא 4 קלאסי ....
בכל מקרה התכוונתי לזרים ששיחקו בארץ אבל לא במכבי או כאלו שכן שיחקו במכבי אבל שריאלי להביא אותם (ואין כמעט כאלו...) כך שפארגו לא רלוונטי וכך גם סופו...
עם מקל יש לי בעיה אחת וזה האופי שלו . הוא כל הזמן חושב שמגיע לו למרות שעוד לא הוכיח כלום ברמות הגבוהות . אהה כן ובעיה נוספת זה שהוא חרא אדום !!!
לגבי פאט קלאטיס , הוא שחקן התקפי מצויין אבל כמחליף לליאור אני מעדיף מישהו יותר הגנתי . מה שכן הוא יכל להיות תחליף טוב לבלו מבחינת קליע מבחוץ .
איך אתה לא שמת את דונטה סמית' ? אני ראיתי כמעט את כל המשחקים של חיפה השנה ואחד הדברים הכי מפתיעים אותי ומלהיבים אותי בו זה דווקא חוכמת המשחק והמסירות שלו . הוא שחקן מאוד מגוון ולדעתי אחת ההפתעות הגדולות של העונה .
"עמדו אוהדים וקיללו את אבא שלי ז"ל ביציע, גור לא עמד בזה וזה הרתיח אותו והוא קפץ ליציע וניסה להכות את אותו אוהד. טוב מאוד שהוא עשה את זה, זה הרתיח אותו. צריך לשים גבול לאוהדים".
Holiday_Armadillo כתב:צביעות MUCH?
אורי שלף על התקרית שגור הרביץ לאוהד"עמדו אוהדים וקיללו את אבא שלי ז"ל ביציע, גור לא עמד בזה וזה הרתיח אותו והוא קפץ ליציע וניסה להכות את אותו אוהד. טוב מאוד שהוא עשה את זה, זה הרתיח אותו. צריך לשים גבול לאוהדים".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, מקאדו 3 ו־11 אורחים