03 יוני 2011, 12:28
yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
03 יוני 2011, 12:31
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם פירסמו כבר(הסתכלתי ואני חושבת שלא)
עוד כתבה מבית המלפפונים של גרינוולד:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1829379
אני אוהבת את איך שהוא מתגאה בעצמו על כל הדבר שהוא פגע בהם
03 יוני 2011, 12:32
yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
03 יוני 2011, 12:33
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת אם פירסמו כבר(הסתכלתי ואני חושבת שלא)
עוד כתבה מבית המלפפונים של גרינוולד:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1829379
אני אוהבת את איך שהוא מתגאה בעצמו על כל הדבר שהוא פגע בהם
איך היה שקוף שהשם של ג'יימס וואייט יעלה....
האמת שג'ארלס שיחק לא רע העונה בפרטיזן בחצי עונה שהיה שם....
03 יוני 2011, 12:33
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
אבל אם בלאט לא רצה להשאיר את אנדרסון בגלל שהוא לא אהב את סגנון המשחק שעליו אתה מדבר(וגם את האופי),אז למה שהוא ירצה את ריברס אם הם בול אותו דבר?
תשמע,גם במשחק הגמר נגד חיפה לפני שנתיים אפשר להגיד שפרקינס עלה לחיפה באליפות..כי הוא לקח שלשות מטורפות ולא הגיוניות..אז תגיד שגם הוא עושה הכל לבד? ריברס בקבוצה שטכנית לא מתאימה לכישורים שלו,אז הוא מנסה לעשות הכל לבד..
אם בלאט רוצה אותו כנראה שהוא רואה בו פוטנציאל לקבוצתיות
03 יוני 2011, 12:35
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
אבל אם בלאט לא רצה להשאיר את אנדרסון בגלל שהוא לא אהב את סגנון המשחק שעליו אתה מדבר(וגם את האופי),אז למה שהוא ירצה את ריברס אם הם בול אותו דבר?
תשמע,גם במשחק הגמר נגד חיפה לפני שנתיים אפשר להגיד שפרקינס עלה לחיפה באליפות..כי הוא לקח שלשות מטורפות ולא הגיוניות..אז תגיד שגם הוא עושה הכל לבד? ריברס בקבוצה שטכנית לא מתאימה לכישורים שלו,אז הוא מנסה לעשות הכל לבד..
ומאיפה את יודעת שבלאט באמת רוצה אותו וזה לא עוד הנפצה ??
03 יוני 2011, 12:37
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו
ומאיפה את יודעת שבלאט באמת רוצה אותו וזה לא עוד הנפצה ??
ואגב גם אני לא רוצה את ג'ארלס , רק ציינתי שהוא שיחק טוב בתקופה הקצרה שלו שם וזה לא דבר מובן מעליו...
03 יוני 2011, 12:46
03 יוני 2011, 12:52
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:לגבי אנדרסון צדקתי , ואני משוכנע שאני צודק גם לגביו , ראיתי אותו העונה בכמה משחקים שהיו טובים שלו מבחינת הסקור אבל אני לא אוהב איך שהוא עושה את הנקודות שלו....סמי מאחייה עדיף מבחינת הסגנון וגם האופי , אולי פחות טוב מבחינת יכולת אישית אבל מבחינה קבוצתית עדיף בהרבה...
03 יוני 2011, 12:55
03 יוני 2011, 12:56
yzafrir כתב:ילד , כבר היה לי איתך פעם ויכוח ואם לא הבנת אז אני יגיד שוב , אני לא מגיב יותר למה שאתה כותב עד שלא תלמד להתנהג ( חבל שמנהלי הפורום לא מגיבים פה ) ולקחת דברים לכיוונים אישיים .
03 יוני 2011, 12:58
03 יוני 2011, 12:59
03 יוני 2011, 13:04
גל גל כתב:טוב יאאלה מה אתם ילדים תפסיקו לריב ....
הרי כל זה נובע מרצון של הקבוצה להצליח בסופו של דבר
03 יוני 2011, 13:08
03 יוני 2011, 13:12
03 יוני 2011, 13:17
גל גל כתב:יאאלה אני מחזיר לנושא
אני חושב שצריך להביא את אהרון גקסון
וכמחליף לאיידסון את ריברס או סמי מחיה
03 יוני 2011, 13:18
גל גל כתב:יאאלה אני מחזיר לנושא
03 יוני 2011, 13:18
03 יוני 2011, 13:19
חנו'ש כתב:גל גל כתב:יאאלה אני מחזיר לנושא
אני בהחלט בעד הראשון.
את האחרים לא יצא לי לראות, אבל זה בהחלט הכיוון שהייתי רוצה לראות.
גארד זר נוסף, סמול נוסף ועוד 2 ישראלים (רצוי הלפרין ולנדסברג).
ומבחינתי אפשר לסגור את עונת המלפפונים....