rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188139.html
נראה שרוצים לסגור גם עם אוחיון .
הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?
חשבתי שאולי אני מבולבל והצצתי בסטטיסטיקה שלו במשחקים האלו :
http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!TS
אוי ואבוי, לא רק שרוצים כבר להשאיר אותו זה עוד הולך להיות בסכום של 400-450 אלף דולר בעונה?!!! (600-650 אלף במונחים של זר!!!)
ןעל מה בדיוק מגיע לו שדרוג? זאת תהיה החתמה שעוד נצטער עליה המון
אין שום קשר לעלות של זר בהשוואה לעלות של ישראלים . כל עוד החוקים כמו שהם ( זה הולך ומחמיר ) הישראלים יקבלו שכר מופרז יחסית ואין לנו בריירה . וושוב אני מזכיר את עניין הפועל ירושלים שנראה שהם באמת מכוונים לקחת לנו את הישראלים הכי טובים גם אם זה על חשבון זרים טובים אצליהם . לא רוצה שיהיה להם את היתרון הזה בליגה והעונה הזאת הגענו לשפל חדש על סף הביזיון...
בטח שיש קשר, המחיר שמכבי תשלם בסכומים האלה לאוחיון שוות ערך ל-650 אלף דולר לזר!!!
זה שאוחיון ישראלי לא אומר שצריכים להשתגע עם החוזה שלו (ובכלל לא צריך להחתים אותו, לפחות לא עכשיו)
ירושלים מוזמנת לקחת אותו, הוא לא שחקן שובר שיוויון (על אליהו דווקא וויתרו פה בקלות (ואני לא שופט על זה))
הוא גם לא יתרום לה הרבה וגם יכביד לה משמעותית על התקציב
אין שום ישראלי היום שהוא שובר שוויון פרט לכספי וטיוס. לנדסברג בדרך לשם, אבל עדיין לא.
מצד שני, כשמדברים על רכזים אז אין הרבה אופציות (ועזוב רגע את השטויות של כל מיני שחקני ליגה שבקושי יודעים בעצמם שהם שחקני כדורסל).
האופציה היחידה הוא מקל, שיקר בהרבה מאוחיון, מבלי שעדיין הוכיח את עצמו חצי ממה שיוגב עשה.
אפשר גם לא ללכת על רכז ישראלי, אבל גם בעמדות האחרות האופציות לא מדהימות. יבזורי, לימונד, איזה מישהו צעיר,... זהו בערך.
אני לא חושב שזה יהיה שדרוג על אוחיון.
למה כולנו אוהבים את פניני, ומתעלמים מהחולשות שלו, ולא מפריע לנו שירוויח 400K? כי הוא מכביסט, מנהיג, נותן מעצמו וווינר.
אבל אוחיון בדיוק מתברר גם ככזה. הוא מחוייב, משחק עם פציעות, נותן 100% מעצמו כל משחק.
יש לו עונה חלשה מאוד התקפית, אבל עדיין יש בו הרבה דברים מעבר לרק יכולת לקלוע לסל.
אם ישאירו אותו כאן בחוזה של שנתיים-שלוש ב-400K, אז זה יהיה מצויין לדעתי ועסקה טובה מאוד לשני הצדדים.