הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 01:05

yzafrir כתב:
toja27 כתב:אני את מקל רוצה מאוד. לפי דעתי הוא גארד ברמה גבוהה של היורוליג ויכול לתת הרבה למכבי. אין לי ספק בכך. השאלה אם הוא בכלל מעוניין להגיע ועד כמה מכבי רוצה אותו(גודס בטוח רוצה אותו מאוד).
ודרך אגב: לא על חשבון אוחיון ! אלא ביחד.

אותי מאוד ירגש לראות את מקל ויוגב משחקים יחד בחמישייה במשחק יורוליג . אם זה יהיה עם פניני בעמדה 3 אז בכלל...

מקל ואוחיון יחד עם פניני, זה הרכב שאין לו סיכוי לקנות סל, אלא אם כן בצבע יהיה מארק גאסול.
מקל ואוחיון הם שני שחקנים די דומים. אוחיון יותר טוב בהגנה, מקל מנהל משחק יותר טוב, שניהם קולעים רע.
אני לא רואה סיבה לכפילות הזאת, בטח כשזה יבור על חשבון גארד זר, שבתקווה יהיה איכותי יותר מהיינס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2015, 01:27

עד כמה שידוע לי, מקל חתום לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ.
אם הוא לא חותם בקבוצת NBA, הוא ממשיך בניז'ני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 03:31

יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.188139.html

נראה שרוצים לסגור גם עם אוחיון .

הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?

לדעתי זה ייסגר סביב 400 אלף לעונה שזה לא סכום מופרך בהתחשב בחוזים האחרים, בזה שוחיון הוא הקפטן והשחקן שמשחק הכי הרבה במכבי (חוץ מאולי דווין) ובזה שהוא משחק עם פציעות.

לדעתי, החתמה של אוחיון סותמת את הגולל על מקל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 03:36

felix_r כתב:עד כמה שידוע לי, מקל חתום לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ.

אתה חושב שניז'ני ירצו להמשיך איתו (בלי קשר לחוזה)? הוא לא שחקן זול במיוחד ואתה אומר שלא רוצים ממנו שם.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 07:48

yzafrir כתב:פארגו ומקל צריכים לשחק את רוב הדקות ( 50 מתוך 80 ) ויוגב צריך לשחק לא יותר מ--15 דק' מה שמשאיר עוד 15 דק' לזר...כמובן שזה תאורטי כי כל משחק והסיטואציה שלו...לאנדסברג צריך לשחק יותר 3 ולבנות אותו כיורש של פניני שיכול להיות שעונה הבאה תיהיה האחרונה שלו במכבי או בכדורסל בכלל.

לא להעליב אבל בעיני זה די דבילי להקציב כמות דקות כאלה כשהשחקנים שלך יכולים לשחק יותר, מה גם שחמש עשרה דקות לגארד זר זה כלום
וזה עוד בלי לדבר על בזבוז הכסף העצום עבור הדבר הזה בזמן שבקושי יש כסף לשחקנים טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 07:51

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

הסכומים נראים לי מופרכים ובכלל הכתבה כל כך לא מקצועית ... אוחיון הצטיין מול ריאל וברצלונה ? באמת ?

חשבתי שאולי אני מבולבל והצצתי בסטטיסטיקה שלו במשחקים האלו :

http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!TS

אוי ואבוי, לא רק שרוצים כבר להשאיר אותו זה עוד הולך להיות בסכום של 400-450 אלף דולר בעונה?!!! (600-650 אלף במונחים של זר!!!)
ןעל מה בדיוק מגיע לו שדרוג? זאת תהיה החתמה שעוד נצטער עליה המון

אין שום קשר לעלות של זר בהשוואה לעלות של ישראלים . כל עוד החוקים כמו שהם ( זה הולך ומחמיר ) הישראלים יקבלו שכר מופרז יחסית ואין לנו בריירה . וושוב אני מזכיר את עניין הפועל ירושלים שנראה שהם באמת מכוונים לקחת לנו את הישראלים הכי טובים גם אם זה על חשבון זרים טובים אצליהם . לא רוצה שיהיה להם את היתרון הזה בליגה והעונה הזאת הגענו לשפל חדש על סף הביזיון...

בטח שיש קשר, המחיר שמכבי תשלם בסכומים האלה לאוחיון שוות ערך ל-650 אלף דולר לזר!!!
זה שאוחיון ישראלי לא אומר שצריכים להשתגע עם החוזה שלו (ובכלל לא צריך להחתים אותו, לפחות לא עכשיו)
ירושלים מוזמנת לקחת אותו, הוא לא שחקן שובר שיוויון (על אליהו דווקא וויתרו פה בקלות (ואני לא שופט על זה))
הוא גם לא יתרום לה הרבה וגם יכביד לה משמעותית על התקציב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 07:58

felix_r כתב:עד כמה שידוע לי, מקל חתום לעוד עונה בניז'ני עם אופציה לצאת ל NBA בקייץ.

יש לו גם אופציית יציאה לאירופה תמורת פיצוי נמוך (פחות ממאה אלף אם אני לא טועה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 08:21

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

אוי ואבוי, לא רק שרוצים כבר להשאיר אותו זה עוד הולך להיות בסכום של 400-450 אלף דולר בעונה?!!! (600-650 אלף במונחים של זר!!!)

אין שום קשר לעלות של זר בהשוואה לעלות של ישראלים . כל עוד החוקים כמו שהם ( זה הולך ומחמיר ) הישראלים יקבלו שכר מופרז יחסית ואין לנו בריירה . וושוב אני מזכיר את עניין הפועל ירושלים שנראה שהם באמת מכוונים לקחת לנו את הישראלים הכי טובים גם אם זה על חשבון זרים טובים אצליהם . לא רוצה שיהיה להם את היתרון הזה בליגה והעונה הזאת הגענו לשפל חדש על סף הביזיון...

בטח שיש קשר, המחיר שמכבי תשלם בסכומים האלה לאוחיון שוות ערך ל-650 אלף דולר לזר!!!
זה שאוחיון ישראלי לא אומר שצריכים להשתגע עם החוזה שלו (ובכלל לא צריך להחתים אותו, לפחות לא עכשיו)
ירושלים מוזמנת לקחת אותו, הוא לא שחקן שובר שיוויון (על אליהו דווקא וויתרו פה בקלות (ואני לא שופט על זה))

אין שום ישראלי היום שהוא שובר שוויון פרט לכספי וטיוס. לנדסברג בדרך לשם, אבל עדיין לא.
מצד שני, כשמדברים על רכזים אז אין הרבה אופציות (ועזוב רגע את השטויות של כל מיני שחקני ליגה שבקושי יודעים בעצמם שהם שחקני כדורסל).
האופציה היחידה הוא מקל, שיקר בהרבה מאוחיון, מבלי שעדיין הוכיח את עצמו חצי ממה שיוגב עשה.

אפשר גם לא ללכת על רכז ישראלי, אבל גם בעמדות האחרות האופציות לא מדהימות. יבזורי, לימונד, איזה מישהו צעיר,... זהו בערך.
אני לא חושב שזה יהיה שדרוג על אוחיון.

למה כולנו אוהבים את פניני, ומתעלמים מהחולשות שלו, ולא מפריע לנו שירוויח 400K? כי הוא מכביסט, מנהיג, נותן מעצמו וווינר.
אבל אוחיון בדיוק מתברר גם ככזה. הוא מחוייב, משחק עם פציעות, נותן 100% מעצמו כל משחק.
יש לו עונה חלשה מאוד התקפית, אבל עדיין יש בו הרבה דברים מעבר לרק יכולת לקלוע לסל.

אם ישאירו אותו כאן בחוזה של שנתיים-שלוש ב-400K, אז זה יהיה מצויין לדעתי ועסקה טובה מאוד לשני הצדדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 09:04

jol9 כתב:אם ישאירו אותו כאן בחוזה של שנתיים-שלוש ב-400K, אז זה יהיה מצויין לדעתי ועסקה טובה מאוד לשני הצדדים.

אני גם חושב שהפערים בין אוחיון למקל לא כאלה גדולים כמו שאחרים חושבים פה. אני גם לא חושב שיש מקום לשניהם בקבוצה כי זה יבלע הרבה יותר מדי מהתקציב וגם כי תהיה בעיה לחלק ביניהם את הדקות בצורה שכולם יהיו מרוצים.
אם מכבי באמת הולכים בכיוון הזה של לסגור עם אוחיון, אני חושב שזה די סותם את הגולל על האפשרות שמקל יגיע.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 אפריל 2015, 10:12

רעיון רע אוחיון ומקל יחד בחמישייה. לא מוביל לשום מקום. שניהם יכולים להיות יחד במכבי, אבל לא על הפרקט. אוחיון מתאים להיות רכז מחליף, לא יותר מזה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 10:22

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

אין שום ישראלי היום שהוא שובר שוויון פרט לכספי וטיוס. לנדסברג בדרך לשם, אבל עדיין לא.
מצד שני, כשמדברים על רכזים אז אין הרבה אופציות (ועזוב רגע את השטויות של כל מיני שחקני ליגה שבקושי יודעים בעצמם שהם שחקני כדורסל).
האופציה היחידה הוא מקל, שיקר בהרבה מאוחיון, מבלי שעדיין הוכיח את עצמו חצי ממה שיוגב עשה.

אפשר גם לא ללכת על רכז ישראלי, אבל גם בעמדות האחרות האופציות לא מדהימות. יבזורי, לימונד, איזה מישהו צעיר,... זהו בערך.
אני לא חושב שזה יהיה שדרוג על אוחיון.

למה כולנו אוהבים את פניני, ומתעלמים מהחולשות שלו, ולא מפריע לנו שירוויח 400K? כי הוא מכביסט, מנהיג, נותן מעצמו וווינר.
אבל אוחיון בדיוק מתברר גם ככזה. הוא מחוייב, משחק עם פציעות, נותן 100% מעצמו כל משחק.
יש לו עונה חלשה מאוד התקפית, אבל עדיין יש בו הרבה דברים מעבר לרק יכולת לקלוע לסל.

אם ישאירו אותו כאן בחוזה של שנתיים-שלוש ב-400K, אז זה יהיה מצויין לדעתי ועסקה טובה מאוד לשני הצדדים.

1. מקל לא הרבה יותר יקר מאוחיון. מבחינתי מכבי צריכה להציע לו חוזה של 500-550 אלף דולר ואם לא מתאים לו אז לא צריך
2. אני גם הצעתי את האופציה של עוד רכז זר (במידה ומקל לא יבוא). יכול להיות שהגארד הזה לא יתרום יותר מאוחיון אבל תקבל חיסכון משמעותי בכסף ובכל מקרה העונה של מכבי לא תקום ותיפול על הגארד הישראלי המחליף
3. פניני הרבה יותר טוב מאוחיון ואין בכלל מקום להשוואה ביכולות שלהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 10:27

rc4991 כתב:1. מקל לא הרבה יותר יקר מאוחיון. מבחינתי מכבי צריכה להציע לו חוזה של 500-550 אלף דולר ואם לא מתאים לו אז לא צריך
2. אני גם הצעתי את האופציה של עוד רכז זר (במידה ומקל לא יבוא). יכול להיות שהגארד הזה לא יתרום יותר מאוחיון אבל תקבל חיסכון משמעותי בכסף ובכל מקרה העונה של מכבי לא תקום ותיפול על הגארד הישראלי המחליף

אתה לא יכול להישאר בלי גארד ישראלי מוביל (ויבזורי הוא לא גארד ישראלי מוביל). כלומר, אתה חייב או את אוחיון או את מקל. בתיאוריה, אפשר לחכות לקיץ לראות מה קורה אם מקל לפני שמחתימים את אוחיון, אבל אז אתה מסתכן שהמחיר של אוחיון יעלה וגם ככה התקציב של מכבי מתוח מאוד.

מכבי הלכו לכיוון של לנסות לסגור עם אוחיון עכשיו ולא לחכות לקיץ, כמו שעשו עם סילבן וסמית'. זה לא מהלך לא הגיוני.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 אפריל 2015, 10:31

שלא יהיו טעויות, אם מקל יגיע בנוסף לאוחיון, זה יהיה על חשבון גארד זר. אני באמת לא מבין על איזה תקציב אתם מבססים את הסגלים האלה.

כל עוד מקל לא מגיע, יוגב שווה למכבי 400-450 אלף. אין לו תחליף, ואין מה לעשות עם זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 12:06

רוני,
הסכום שכתבת בתוספת מס זה הבדל די גדול. אם במקום אוחיון תביא זר ב650 אז במקום מקל תביא זר ב850...

אתה יכול להביא כארד זר שיהיה רכז אבל במקום אוחיון צריך ישראלי בכיר שיוכל לשחק כמות מכובדת של דקות. אני לא מכיר אחד כזה כרגע.

פניני לא הרבה יותר טוב מיוגב, למעשה הוא לא יותר טוב גם בקצת. הוא פשוט שחקן אחר שנותן דברים אחרים מעמדה אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2015, 12:50

jol9 כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:אני נורא מתחבר למה שאומרים יוסי, רוי ואור.
כמו יוסי אני חושב שהסגל שיש לנו הוא טוב בסה"כ, מצריך רק שינויים קוסמטיים (חיזוק לקו האחורי במקום פארגו ומחליף לטיוס במידת הצורך).
יכול להיות שיהיה ורך לבצע שינויים נוספים, כמו למשל החלפתו של אלכסנדר במידה והוא לא ייקבל אזרחות ישראלית.
עוד שאלה מינורית יחסית היא שאלת לינהארט/בנדר, ואולי החתמה של ישראלי נוסף (לא מקל).

מעבר לזה, הסגל הזה טוב מאוד וצריך להמשיך. בעונה הבאה יש סיכוי לא רע שהדברים ייראו טוב יותר, השחקנים יהיו מחוברים יותר,
והכדורסל הטוב שאנחנו רואים לפרקים, יישוחק באופן תדיר יותר.

אני מסכים גם עם רוי ואור שאומרים שההחתמות הצפויות הן יקרות, ושכל השמות שנזרקים הם לא ממש רלוונטים. אם פארגו יעזוב, יגיע
שחקן זול יותר לדעתי (בטח לא פארמר), ואם מקל יגיע בשכר מופקע ומנופח, זה עלול לפגוע בשחקנים האחרים שיצטרכו להגיע (למשל מחליף
לטיוס אם זה יעזוב), מבלי לחזק את הקבוצה באופן משמעותי (החור העיקרי בקו האחורי הוא הקליעה, ומקל ממש לא משפר את זה).

בסופו של דבר, המשכיות מוכיחה את עצמה.

לא כלכך הבנתי את התגובה שלך . מי צריך להמשיך ועל מי אפשר לוותר ?

אישית אני חושב שויתור על פארגו כשדי ברור מה יגיע במקומו יהיה טעות ענקית.
אני גם חושב שהסגל העונה די טוב וזקוק רק לשינויים קטנים כמו גארד זר במקום היינס ותוספת ישראלי בכיר כשמקל האפציה הכי טובה ודי היחידה כיום...

טעות שלי כמובן... :duh
התכוונתי להיינס ולא לפארגו.

לגבי ישראלי - יש לנו את סילבן, בתקווה של ייפצע, אתגיא בתקווה שיחזור לעצמו ואת אוחיון כרגע כישראלים בכירים. טיוס הוא סימן שאלה,
ואם הוא נשאר אז זה כבר ארבעה. אם אלכסנדר ייקבל אזרחות, זה כבר חמישה.
אני גם מרגיש צורך לרענן קצת את מצבת הישראלים, אבל מה לעשות שמקל לא עושה לי את זה, ולשפוך על שחקן כמוהו מליון דולר (כולל מיסים),
זה כבר מדי על מכבי לדעתי.

אתה מתחיל את הסגל הישראלי כבר עם שני סימני שאלה ( החזרה של פניני וטיוס שדי בטוח שלא ימשיך ) ועל זה אי אפשר להסתמך . חייבים עוד ישראלי בכיר בנוסף ליוגב וסילבן ומקל הוא האופציה הכי טובה . אם היה ישראלי בכיר בתפקיד אחר אז מה טוב אבל אין
אגב לא התכוונתי שמקל ואוחיון יפתחו יחד אלא שאולי במהלך המשחק יצא להם לשחק יחד אז זה יתן קצת הרגשה של נבחרת ישראל...
לגבי הגארד הזר , אין לי ספק שהוא הולך להיות זול ולא מוכר ללא ניסיון אירופאי כך שלא יכביד על התקציב.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 14 אפריל 2015, 12:51

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2015, 13:07

Chen כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.188202.html
אחלה שחקן

הוא שחקן מצויין ואפציה מעולה , כבר כתבנו את זה במהלך העונה...
לא ברור לי התיזמון של הפרסום שוב פעם ??
הוא שחקן שמתאים מאוד למקרה שמקל חותם , שוטינג גארד קלאסי.

אופציה טובה נוספת במידה ומקל לא מגיע ומכבי רוצה גארד זר שהוא גם מנהל משחק טוב הוא נייט וולטרס , שבדומה לוויליאמס נא בין הדיליג ל nba . שחקן שיכול להתאים ליד פארגו למקרה שרוצים שפארגו ינהל פחות את ההתקפה ויותר יסיים אותה.

צריך להעביר את ההודעות האלו לתרד הסקאוטינג...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 14:10

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:1. מקל לא הרבה יותר יקר מאוחיון. מבחינתי מכבי צריכה להציע לו חוזה של 500-550 אלף דולר ואם לא מתאים לו אז לא צריך

אתה לא יכול להישאר בלי גארד ישראלי מוביל (ויבזורי הוא לא גארד ישראלי מוביל). כלומר, אתה חייב או את אוחיון או את מקל. בתיאוריה, אפשר לחכות לקיץ לראות מה קורה אם מקל לפני שמחתימים את אוחיון, אבל אז אתה מסתכן שהמחיר של אוחיון יעלה וגם ככה התקציב של מכבי מתוח מאוד.

מכבי הלכו לכיוון של לנסות לסגור עם אוחיון עכשיו ולא לחכות לקיץ, כמו שעשו עם סילבן וסמית'. זה לא מהלך לא הגיוני.

אני ממש לא חושב שזה חייב להיות מקל או אוחיון
בסך הכל אנחנו מדברים על איזה 15 דקות שיצטרכו למלא המחליפים של הגארדים הזרים ויבזורי יכול לקבל דקות ויש גם את לאנדסברג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אפריל 2015, 14:15

jol9 כתב:רוני,
הסכום שכתבת בתוספת מס זה הבדל די גדול. אם במקום אוחיון תביא זר ב650 אז במקום מקל תביא זר ב850...

אתה יכול להביא כארד זר שיהיה רכז אבל במקום אוחיון צריך ישראלי בכיר שיוכל לשחק כמות מכובדת של דקות. אני לא מכיר אחד כזה כרגע.

פניני לא הרבה יותר טוב מיוגב, למעשה הוא לא יותר טוב גם בקצת. הוא פשוט שחקן אחר שנותן דברים אחרים מעמדה אחרת.

1. מדובר בהבדל של עד 150 אלף גולר במונחים של זר רק שתקבל תרומה הרבה יותר טובה מזאת של אוחיון
2. בנוגי לגארד הישראלי, תראה מה שכתבתי לרוי
3. פניני הרבה יותר טוב מאוחיון ואתה עושה לא עוול גדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2015, 14:23

rc4991 כתב:
jol9 כתב:רוני,

1. מדובר בהבדל של עד 150 אלף גולר במונחים של זר רק שתקבל תרומה הרבה יותר טובה מזאת של אוחיון
2. בנוגי לגארד הישראלי, תראה מה שכתבתי לרוי
3. פניני הרבה יותר טוב מאוחיון ואתה עושה לא עוול גדול

אני גם לא מבין מה קשור פניני ליוגב ? הם לא באותה עמדה כך שאין בכלל טעם להשוואה.

רוני אתה צריך להבין , אם מכבי לא תחתים את אוחיון זה לא שהיא תביא זר בסכום גבוהה יותר בנטו וזהה בברוטו ליוגב אלא שחקן באותו סכום נטו של אוחיון ובטוח שזה עוד הימור.
מכבי מוכנה לשךם יותר על ישראלים בגלל חוקי הליגה וגם בגלל הצביון הישראלי שמה לעשות אבל יש כאלו שזה חשוב להם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים