פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

26 יוני 2015, 19:32

קאזאן שיחררה את פישר כידוע וגם עוד 6 שחקנים לפי מה שרשום בONE.
מישהו יודע מי אלה השישה האחרים?
יש לי הרגשה שג'רלס מועמד בקרוב.

26 יוני 2015, 20:11

http://sports.walla.co.il/item/2867378

נו כנראה שמשאלתכם תתגשם. שחקן של דקה וחצי בממוצע באן בי איי ושחקן מחליף בקבוצת יורוליג בינונית ב700 אלף יורו לעונה עומד לסכם אצלנו.

26 יוני 2015, 20:18

צ'שר כתב:http://sports.walla.co.il/item/2867378

נו כנראה שמשאלתכם תתגשם. שחקן של דקה וחצי בממוצע באן בי איי ושחקן מחליף בקבוצת יורוליג בינונית ב700 אלף יורו לעונה עומד לסכם אצלנו.

''צריך להיזהר ולא לצאת בהצהרות''
הכותרת של וואלה:''מקל קרוב לסיכום''

26 יוני 2015, 20:19

700 אלף דולר לעונה. לא יאמן.

26 יוני 2015, 20:24

הקיצר, עוד קישקוש מוואלה שחייבים למלא את מדור הספורט, אבל אין להם שום דבר חדש לכתוב

26 יוני 2015, 20:50

אני אומר לכם החולירע הגיע לסיכום עם מכבי אבל יחכה ליראות אם מגדל ישחקו ביורוליג ואם כן הוא יחתום שם .

26 יוני 2015, 21:34

לא מעניין אותי כמה מקל יקבל אלא מה מכבי תקבל ממנו...אם הוא יציג את היכולת של הקמפיין האחרון בניבחרת אני יהיה מאוד מרוצה .
גארד זר בכיר לא יגיע בכל מקרה , המקסימום שיגיע זה שחקן ב- 200K מהדי ליג . אם זה יהיה אליוט וויליאמס אני יהיה די מרוצה...

26 יוני 2015, 21:35

אני לא מבין, מה אנחנו מנסים להיות, ניזני??
הוא שווה 400K, אולי 500 בגלל שהוא ישראלי.
פארגו שחקן הרבה, אבל הרבה יותר טוב מגל. למה לא להשאיר אותו??

26 יוני 2015, 21:48

Allan Turing כתב:אני לא מבין, מה אנחנו מנסים להיות, ניזני??

אם מכבי הייתה לוקחת אליפות השנה אז הייתי מאוד רוצה שיעזבו את הליגה ויעברו ל- VTB
אבל עכשיו אני רוצה שישחטו את הליגה ובשביל זה חייבים את הישראלים הכי טובים וזה עולה הרבה כסף , הרבה יותר ממה שתשלם לזר אבל פשוט אין ברירה .

26 יוני 2015, 21:52

yzafrir כתב:לא מעניין אותי כמה מקל יקבל אלא מה מכבי תקבל ממנו...אם הוא יציג את היכולת של הקמפיין האחרון בניבחרת אני יהיה מאוד מרוצה .
גארד זר בכיר לא יגיע בכל מקרה , המקסימום שיגיע זה שחקן ב- 200K מהדי ליג . אם זה יהיה אליוט וויליאמס אני יהיה די מרוצה...

מעבר לגארד הזר, צריך להחתים גם סנטר זר ו4 מחליף. אם אתה שורף 700 אלף נטו על מקל, אתה יכול לדמיין מה ישאר בשביל שאר ההחתמות.

26 יוני 2015, 22:04

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:לא מעניין אותי כמה מקל יקבל אלא מה מכבי תקבל ממנו...אם הוא יציג את היכולת של הקמפיין האחרון בניבחרת אני יהיה מאוד מרוצה .

מעבר לגארד הזר, צריך להחתים גם סנטר זר ו4 מחליף. אם אתה שורף 700 אלף נטו על מקל, אתה יכול לדמיין מה ישאר בשביל שאר ההחתמות.

אני לא הכלכלן הראשי של מכבי ולא נתנו לי לבנות את התקציב...מה שאני יודע זה שכשמדובר בישראלי צבר בכיר מכבי יודעים למצוא כסף מעבר לתקציב שתוכנן כמו שהיה עם אליהו ובורשטיין וגרין...מבחימתי אין הבדל בין זר של 200K לזר של 400K . שניהם הימור

26 יוני 2015, 22:05

לא שאכפת לי מהכיס של פדרמן, אבל בחיי שאני מעדיף שג'ון שאייר יחזור בו מהפרישה ויהיה גארד מוביל אצלנו מאשר שיחתימו את מקל על חוזה של 700 אלף דולר למשך שלוש עונות, ולו רק בגלל שזה כנראה ישפיע במידה ניכרת על טיב השחקנים האחרים שיוחתמו אחריו. :beee

26 יוני 2015, 22:37

לא ישפיע על שום טיב. ממילא הזר השני שמכבי היתה מביאה היה איזה תואם היינס במחיר של במבה, אם מקל או בלעדיו. עדיף מקל אחד ביד משני היינסים על העץ

26 יוני 2015, 22:38

בסדר. לא ישפיע. ה700 אלף האלה בואקום.

26 יוני 2015, 22:46

yzafrir כתב:
Allan Turing כתב:אני לא מבין, מה אנחנו מנסים להיות, ניזני??

אם מכבי הייתה לוקחת אליפות השנה אז הייתי מאוד רוצה שיעזבו את הליגה ויעברו ל- VTB
אבל עכשיו אני רוצה שישחטו את הליגה ובשביל זה חייבים את הישראלים הכי טובים וזה עולה הרבה כסף , הרבה יותר ממה שתשלם לזר אבל פשוט אין ברירה .

צפריר, אתה חי בסרט אם אתה חושב שמקל יגרום לזה שמכבי ישחטו את הליגה. ממש לא מדובר בשובר שיוויון או משהו כזה. אתה לא תשחוט שום ליגה עם מקל, הכל תלוי באיכות הזרים שתביא.

26 יוני 2015, 22:47

עדיף מקל מתואם היינס? הו הו, אתה כל כך טועה..
הרי ליד מקל ה-700k של מקל, סביר להניח שאכן יגיע תואם היינס.. בעוד איזה 300k או משהו..

עם מיליון הדולר האלה אתה יכול להביא כ"כ הרבה שחקנים שיגרמו למקל להראות כמו ילד מאותגר מקבוצת הקט סל של עירוני ביר אל מכסור. כן..

26 יוני 2015, 22:47

er79 כתב:לא ישפיע על שום טיב. ממילא הזר השני שמכבי היתה מביאה היה איזה תואם היינס במחיר של במבה, אם מקל או בלעדיו. עדיף מקל אחד ביד משני היינסים על העץ

הבעיה זה לא בגארד הזר שיגיע, הבעיה היא באיכות הסנטר שיגיע. אם יגיע סנטר עלוב, מכבי לא תוכל לעשות הרבה ביורוליג. כבר ראינו איך נראה קו אחורי של רוצ'סטי/מקל וזה לא היה מרשים מדי.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 26 יוני 2015, 22:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

26 יוני 2015, 22:49

jol9 כתב:
שחף כתב:כמה סנטרים אמיתיים עברו פה חוץ משרמדיני וסופו. היה את פלאניניץ' שבאמת היה כישלון מהדהד ו...זהו בערך
תסתכל על ההיילייטס מהמשחקים מול פנר. אתה לא באמת יכול לשחק בליינאפים של שני שחקנים של 2.03 מ' מול קבוצות שמחזיקות צמדים של 2.08 מ' ו-2.10 מ' אתלטיים. כיסחו לנו את הצורה בריבאונד, למרות שיוגב שמר נהדר על גאודלוק שהיה הכלי ההתקפי העיקרי שלהם. גם בליגה, איזה יתרון יש לשחקן כזה? במה הוא שונה מסנטרים שקבוצות כמו אילת וירושלים קונות ב-150K?

וכן אני לוקח את פלייס 5 פעמים לפני שחקן שהוא אולי הימור בטוח יותר אבל אין לו שום ערך מוסף לקבוצה שלא נותן שחקן זול בהרבה ממנו כמו יוטר

בכל שנה היה נסיון להביא סנטר אמיתי. מאז ניקולה, רק בשתי עונות זה הצליח.

ספציפית בהקשר לפלייס, מדובר בשחקן רך מאוד. זאת בעיה גדולה, כי שוב - אתה לא יכול לבנות על כשרון, כי אין לך מספיק כסף,
אז כל חור שאתה פותח בהגנה, תצטרך לשלם עליו במזומן, כי לא יהיה מספיק כשרון בשביל לכפר על זה בהתקפה.

אני לא מבין אותך כל כך. יש לקבוצה את רנדל שהוא שחקן הגנה מצויין אבל שחקן התקפה בינוני, למה להביא סנטר שאין לו איכויות התקפיות? כמו שליד ניקולה לא חיפשו פאוור פורוורד סקורר אין סיבה להביא סנטר הגנתי ליד רנדל. לא תיצור פה קבוצה שלוחצת על הכדור עם יוגב ורוצ'סטי ודווין סמית'. בהינתן שלפחות שניים פה יהיו על המגרש בכל רגע נתון(או רוב הזמן). מעבר לזה שקשה לי להאמין שפלייס יהיה שחקן הגנה יותר גרוע מסופו, שהוא גם כבד וגם לא מסוגל לקחת ריבאונד. בויטוריה הוא עשה 5.4 ריבאונדים וחסימה אחת ב-21 דקות. זה שווה כמעט חסימה וחצי וכמעט 8 ריבאונדים לערב בנירמול ל-30 דקות. מעבר לזה שהגודל שלו נותן יתרונות שאין לשחקנים של 2.03

26 יוני 2015, 23:23

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:כמה סנטרים אמיתיים עברו פה חוץ משרמדיני וסופו. היה את פלאניניץ' שבאמת היה כישלון מהדהד ו...זהו בערך
תסתכל על ההיילייטס מהמשחקים מול פנר. אתה לא באמת יכול לשחק בליינאפים של שני שחקנים של 2.03 מ' מול קבוצות שמחזיקות צמדים של 2.08 מ' ו-2.10 מ' אתלטיים. כיסחו לנו את הצורה בריבאונד, למרות שיוגב שמר נהדר על גאודלוק שהיה הכלי ההתקפי העיקרי שלהם. גם בליגה, איזה יתרון יש לשחקן כזה? במה הוא שונה מסנטרים שקבוצות כמו אילת וירושלים קונות ב-150K?

וכן אני לוקח את פלייס 5 פעמים לפני שחקן שהוא אולי הימור בטוח יותר אבל אין לו שום ערך מוסף לקבוצה שלא נותן שחקן זול בהרבה ממנו כמו יוטר

בכל שנה היה נסיון להביא סנטר אמיתי. מאז ניקולה, רק בשתי עונות זה הצליח.

ספציפית בהקשר לפלייס, מדובר בשחקן רך מאוד. זאת בעיה גדולה, כי שוב - אתה לא יכול לבנות על כשרון, כי אין לך מספיק כסף,
אז כל חור שאתה פותח בהגנה, תצטרך לשלם עליו במזומן, כי לא יהיה מספיק כשרון בשביל לכפר על זה בהתקפה.

אני לא מבין אותך כל כך. יש לקבוצה את רנדל שהוא שחקן הגנה מצויין אבל שחקן התקפה בינוני, למה להביא סנטר שאין לו איכויות התקפיות? כמו שליד ניקולה לא חיפשו פאוור פורוורד סקורר אין סיבה להביא סנטר הגנתי ליד רנדל. לא תיצור פה קבוצה שלוחצת על הכדור עם יוגב ורוצ'סטי ודווין סמית'. בהינתן שלפחות שניים פה יהיו על המגרש בכל רגע נתון(או רוב הזמן). מעבר לזה שקשה לי להאמין שפלייס יהיה שחקן הגנה יותר גרוע מסופו, שהוא גם כבד וגם לא מסוגל לקחת ריבאונד. בויטוריה הוא עשה 5.4 ריבאונדים וחסימה אחת ב-21 דקות. זה שווה כמעט חסימה וחצי וכמעט 8 ריבאונדים לערב בנירמול ל-30 דקות. מעבר לזה שהגודל שלו נותן יתרונות שאין לשחקנים של 2.03

הבעיה הקטנה היא שלמכבי אין את באסטון, פארקר ושאראס שיישחקו ליד ניקולה, והבעיה השנייה היא שפלייס הוא לא ניקולה.
אתה שוב פעם חוזר לגודל ולגובה וזה כאמור לחלוטין לא רלוונטי.

באופן כללי פחות איכפת לי אם זה יהיה פלייס. הוא בסה"כ שחקן די טוב. מה שמפריע לי זה אם עוד פעם תיבנה
קבוצה ללא מחשבה. אם אתה מביא שחקן כמו פלייס, אתה צריך ליצור לו את האפשרויות להצליח, כלומר לשים סביבו שחקנים
שיידעו להפעיל אותו, ושיידעו לקלוע היטב, כדי למנוע דאבל טים, ומצד שני שיידעו לחפות עליו בהגנה.

המספרים מויטוריה לא ממש רלוונטיים. מכבי זאת לא ויטוריה. החשש הגדול שלי, היא שהרכות וההגנה שלו, יידחקו אותו לספסל,
כמו שעשו בזמנו לשרמדיני.

27 יוני 2015, 07:52

roy1000 כתב:
er79 כתב:לא ישפיע על שום טיב. ממילא הזר השני שמכבי היתה מביאה היה איזה תואם היינס במחיר של במבה, אם מקל או בלעדיו. עדיף מקל אחד ביד משני היינסים על העץ

הבעיה זה לא בגארד הזר שיגיע, הבעיה היא באיכות הסנטר שיגיע. אם יגיע סנטר עלוב, מכבי לא תוכל לעשות הרבה ביורוליג. כבר ראינו איך נראה קו אחורי של רוצ'סטי/מקל וזה לא היה מרשים מדי.

לא הספקתם להכיר את פדרמן? גם הגארד שיגיע יעלה כמו שקית אפונה סנפרוסט, וגם הסנטר, עם מקל או בלעדיו. גם אם מקל היה עולה 700k וגם אם היה עולה 200k. דווקא אתה רוי מבין כולם אמור להבין את זה כי אתה מזמר את זה כל הזמן. בגלל זה אני אומר, עדיף מקל מאשר כלום. לעלות של מקל לא יהיה אימפקט על ההחלטות של פדרמן לחסוך ולחפש את ההיינס או הפלאניניץ הבאים
נושא נעול