פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V3

03 יולי 2015, 15:46

toja27 כתב:
felix_r כתב:מכבי בודקת הרבה מאוד מועמדים בכל קיץ. לא צריכים לקחת ברצינות כל פיפס

כן אבל למה שהוא יהיה מועמד בכלל אם מה שמגדיר אותו זה הקליעה מבחוץ?הם צריכים מישהו עם קליעה סבירה מבחוץ, יודע לחדור ברמה סבירה והגנה ברמה סבירה, מין אול אראונד פלייר. אני מקווה שזה לא קו המחשבה שלהם.
אלא אם הידיעה הזאת שקרית לגמרי ואז באמת אין מה לקחת ברצינות.

90% מהידיעות שקריות לחלוטין, אבל מפתיע אותי שיש ידיעה כזו על שחקן כל כך אזוטרי. קשקושים על פארמר, ראדוליצה וביינס הם צפויים, אבל אני חושש כשאני רואה ידיעה על שחקן כזה.

03 יולי 2015, 15:48

toja27 כתב:
felix_r כתב:מכבי בודקת הרבה מאוד מועמדים בכל קיץ. לא צריכים לקחת ברצינות כל פיפס

כן אבל למה שהוא יהיה מועמד בכלל אם מה שמגדיר אותו זה הקליעה מבחוץ?הם צריכים מישהו עם קליעה סבירה מבחוץ, יודע לחדור ברמה סבירה והגנה ברמה סבירה, מין אול אראונד פלייר. אני מקווה שזה לא קו המחשבה שלהם.

כי עוקבים אחרי הרבה שחקנים. זה לא שאם מכבי לא מחתימה שחקן בקיץ הזה, היא מפסיקה לעקוב אחריו. זה לא עובד ככה. יש רשימה גדולה של שחקנים עם פוטנציאל.

חלקם עוד צריכים להתפתח ולהשתפר, ואז אולי מכבי תחתים אותם בעתיד.
את חלקם מכבי הייתה מחתימה כבר עכשיו, אבל יש להם חוזה.
את חלקם מכבי רוצה כבר עכשיו, אבל יש להם גם הצעות מקבוצות אחרות.
את חלקם מכבי גם רוצה וגם יכולה להחתים, אבל היא צריכה לבדוק עם יש התאמה עם שחקנים אחרים שמגיעים לקבוצה...
ועוד אפשרויות כאלה ואחרות.

זה לא כזה פשוט כמו שזה אולי נראה לך דרך המסך של המחשב. זה מיליון אופציות, ומנסים למצוא את אופציה הטובה ביותר במסגרת התקציב.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 03 יולי 2015, 15:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 יולי 2015, 15:49

אדגר פו כתב:
שמואל1 כתב:מכבי תל אביב בוחנת אפשרות להחתים את רוברט רות'בארט
הצהובים מחפשים גבוה ישראלי בעקבות עזיבתו של ג'ייק כהן ועשויים לפנות לסנטר, שכיכב בנהריה בעונה החולפת. ירושלים, שזועמת על ההתפתחויות עם יבזורי, צפויה להתחרות על החתמתו במקביל
http://sports.walla.co.il/item/2869457

דווקא פיתרון לא רע אם פישר באמת ידרוש סכומים גבוהים. אבל במילא סגל טוען שמכבי כבר לא רוצה את פישר.

עם כל הדיבורים על הגבוהים (עמדות 4-5)כרגע אנחנו נמצאים רק עם אמבקאווה וסיכוי מסויים שטיוס ישאר והם בעצם מזכירים אחדאת השני. אני מקווה שמכבי לא יפספסו גבוהים טובים עכשיו כמו מקלין ואז יחיו משאריות מאוחר יותר.

03 יולי 2015, 15:54

felix_r כתב:
toja27 כתב:

כי עוקבים אחרי הרבה שחקנים. זה לא שאם מכבי לא מחתימה שחקן בקיץ הזה, היא מפסיקה לעקוב אחריו. זה לא עובד ככה. יש רשימה גדולה של שחקנים עם פוטנציאל.

חלקם עוד צריכים להתפתח ולהשתפר, ואז אולי מכבי תחתים אותם בעתיד.
את חלקם מכבי הייתה מחתימה כבר עכשיו, אבל יש להם חוזה.
את חלקם מכבי רוצה כבר עכשיו, אבל יש להם גם הצעות מקבוצות אחרות.
את חלקם מכבי גם רוצה וגם יכולה להחתים, אבל היא צריכה לבדוק עם יש התאמה עם שחקנים אחרים שמגיעים לקבוצה...
ועוד אפשרויות כאלה ואחרות.

זה לא כזה פשוט כמו שזה אולי נראה לך דרך המסך של המחשב. זה מיליון אופציות, ומנסים למצוא את אופציה הטובה ביותר במסגרת התקציב.

אני מבין שכל העניין לא פשוט. אבל לדעתי במצב שנוצר היום, השם שלו לא צריך לעלות בכלל . בכל אופן באמת יכול להיות שזאת לא ידיעה עם בסיס של ממש.

03 יולי 2015, 15:55

roy1000 כתב:
toja27 כתב:

90% מהידיעות שקריות לחלוטין, אבל מפתיע אותי שיש ידיעה כזו על שחקן כל כך אזוטרי. קשקושים על פארמר, ראדוליצה וביינס הם צפויים, אבל אני חושש כשאני רואה ידיעה על שחקן כזה.

נכון, שמות כאלו מעלים סוג של חשד.

03 יולי 2015, 15:55

אולי חציל שותל שמות בפורומים... :)

03 יולי 2015, 15:59

אדגר פו כתב:אולי חציל שותל שמות בפורומים... :)

תחביב מפוקפק אם אתה שואל אותי. אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה אני מניח.

03 יולי 2015, 16:05

אני מבין שכל העניין לא פשוט. אבל לדעתי במצב שנוצר היום, השם שלו לא צריך לעלות בכלל . בכל אופן באמת יכול להיות שזאת לא ידיעה עם בסיס של ממש.

אז זהו שאתה לא בדיוק מבין. צריך ללעוס בשבילך כל דבר לפני שתבלע.

יכול להיות שזו סתם המצאה של התקשורת.

יכול להיות שמכבי סתם זורקת שמות של גארדים בתקשורת כדי ללחוץ על גארד אחר שמתמקח על השכר.

יכול להיות שרוצים גארד זול כי ישקיעו בשחקן יקר בעמדות 4/5.

יכול להיות שיודעים שהקו הקידמי שלנו לא יהיה מוכשר מבחינה התקפית, אז רוצים לבנות קו אחורי של פציצי שלשות...

03 יולי 2015, 16:07

פישר קיבל הצעה של חצי מליון יורו מזניט ?

it is understood to be a one year deal for 500.000 Euros

http://www.eurobasket.com/VTB%20United% ... or-Fischer
נערך לאחרונה על ידי מקאדו 3 בתאריך 03 יולי 2015, 16:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

03 יולי 2015, 16:08

felix_r כתב:

אז זהו שאתה לא בדיוק מבין. צריך ללעוס בשבילך כל דבר לפני שתבלע.

יכול להיות שזו סתם המצאה של התקשורת.

יכול להיות שמכבי סתם זורקת שמות של גארדים בתקשורת כדי ללחוץ על גארד אחר שמתמקח על השכר.

יכול להיות שרוצים גארד זול כי ישקיעו בשחקן יקר בעמדות 4/5.

יכול להיות שיודעים שהקו הקידמי שלנו לא יהיה מוכשר מבחינה התקפית, אז רוצים לבנות קו אחורי של פציצי שלשות...

שמע פליקס שנה את הטון דיבור שלך. די נמאס לי לדבר עם מישהו שמנסה להדגיש בכל הזדמנות עד כמה הוא מבין יותר במיוחד בלי שום קבלות חוץ מהדעה האישית שלך על עצמך.

03 יולי 2015, 16:09

מקאדו 3 כתב:פישר קיבל הצעה של חצי מליון יורו מזניט ?

אין סיכוי שמכבי משווה הצעה כזו. זה משאיר אותנו עם טיוס או רותברט.

03 יולי 2015, 16:13

roy1000 כתב:

או עם גבוהים זרים אם מקל יחתום.

03 יולי 2015, 16:16

יופי, שילך לשם. עדיף להשקיע בגבוהים זרים.

03 יולי 2015, 16:18

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אני לא מאמין שמכבי יישארו בליגה גבוה ישראלי. זה אומר שאתה צריך לשחק 40 דקות עם ישראלים בקו האחורי, כשיש לך את דווין סמית' ורוצ'סטי.

03 יולי 2015, 16:24

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אני לא מאמין שמכבי יישארו בליגה גבוה ישראלי. זה אומר שאתה צריך לשחק 40 דקות עם ישראלים בקו האחורי, כשיש לך את דווין סמית' ורוצ'סטי.

כן בלי גבוה ישראלי זה בהחלט מקשה עם עניין הדקות בליגה.

03 יולי 2015, 18:44

אפשר לסגור את הפורום עד יום ראשון. בשבת אף פעם לא מחתימים שחקנים במכבי

03 יולי 2015, 18:48

גועל וצביעות של כתבה של דובי פיק ,נהיה מגעיל צבועה ואינטרסנט,כתבה שמלאה בליקוקים שקופים והיתחנפות,מזלזל באינטילגנציה של הקורא,כולם יודעים במועדון הכדורסל הלאומי ,שמכבי לא רצתה לא את הלפרין ולא את אליהו ,והוא מלקק במשך כמה דקות ולא מוציא את הלשון מהתחת ,ומספר שם סיפורים ומעשיות ,נגעלתי ,אני יכול להקיא על כאלה אנשים ,תהי אמין תשמור על האמינות וההגינות למרות הקשרים שלך ,הוא פסול אצלי .
כתבה של אגדה שיצר פיק.
פדרמן בעצמו אמר שמכבי לא רצו את טימור ושהוא נחמד ,אבל פיק קבע שמכבי הציעה לו חוזה ארוך,בכל מקרה בינוני.
כל אוהבי הלפרין ואליהו פה אולי בסוף יבינו ויראו שאם שני אלה לא מגיעים לשום מקום ,גם נגד אילת הלרין קלע הכל בסוף ואליהו אין לו שום תועלת ויעילות .
איפה כל אלה שדיברו על מליון הצעות ושהוא ה4 הכי טוב באירופה ,ממש רצים אליו שהוא מוכן להישאר בירושלים בשביל גרעינים .

03 יולי 2015, 18:58

גולש גרמני מאינטרבאסקט שאני לא יודע עד כמה אמין, אין לו שם הרבה הודעות, כותב שבריידי הייסליפ הצלף הקנדי מהדי ליג ברדאר של מכבי. קשה לי להאמין שמכבי תתבסס על קו אחורי לבן וקלעי אבל נטול הגנות ואתלטיות. אני מניח שהגארד הרביעי יהיה אפרו אמריקאי או לפחות גארד פיזי ואתלטי

03 יולי 2015, 19:43

er79 כתב:גולש גרמני מאינטרבאסקט שאני לא יודע עד כמה אמין, אין לו שם הרבה הודעות, כותב שבריידי הייסליפ הצלף הקנדי מהדי ליג ברדאר של מכבי. קשה לי להאמין שמכבי תתבסס על קו אחורי לבן וקלעי אבל נטול הגנות ואתלטיות. אני מניח שהגארד הרביעי יהיה אפרו אמריקאי או לפחות גארד פיזי ואתלטי

דיברנו על זה בעמוד הקודם.

03 יולי 2015, 19:44

ההבאה של יבזורי קצת תקעה אותנו בלהביא את מקל ועוד גארד זר עכשיו זה יהיה מקל או גארד זר
נושא נעול