פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

18 יוני 2011, 19:43

החציל האצטקי כתב:
בעל זבוב כתב:
החציל האצטקי כתב:קביליו פוסטמה, אין מה לעשות. יום יבוא וחבר'ה טובים, אפילו מהפורום הזה, יאיישו את עיתונות הספורט בישראל, והרבה דברים יראו טוב יותר.
הטובים ביותר בספורט היום אגב, כשאני מסתכל על הכדורסל בלבד, הם מעריב- בלי שום צל של ספק. אבי אורנן, ערן סורוקה, עפר שלח- תותחים אחד אחד.
גם אהרל'ה וייסברג היה נהדר וקצת נעלם לנו עם המעבר לידיעות. היום, כשגלדסטון, קביליו וגרינוולד מחזיקים את הענף, המצב פשוט לא יכול להיות גרוע יותר.

אורנן וסורוקה תותחים, מסכים לחלוטין. אבל שלח? בא לי להקיא.
גם צוייק במעריב הוא פח אשפה מצוי וחסר כל הבנה, במיוחד באגף אירופה שאין לו שמץ של מושג.

שלח פרשן מנוסה, איכותי. אפשר לא להסכים עם הדעות שלו- דבר שקורה לא פעם, במיוחד לנוכח היותו אוהד של האלטרנטיבה האדומה, אבל הוא גאון כדורסל וכותב רהוט, משהו שלא משנה מה תעשה, שרון קביליו לא תהיה.

עניין של טעם. לדעתי הוא פשרן שבא עם אג'נדה מהבית ומנסה בכח להכפיף אותה למשחק. אין לו באמת מושג בענף, הוא מאלתר כי אכן, הוא אדם מבריק שיכלית ויכול לאלתר גם בדברים שהוא לא מבין.

18 יוני 2011, 19:54

עניין של טעם. לדעתי הוא פשרן שבא עם אג'נדה מהבית ומנסה בכח להכפיף אותה למשחק. אין לו באמת מושג בענף, הוא מאלתר כי אכן, הוא אדם מבריק שיכלית ויכול לאלתר גם בדברים שהוא לא מבין.

מסכימה..
מבחינתי שדר צריך להיות בעל כישורים טלוויזיונים והפרשן צריך להיות זה שמסביר על המשחק..וזה אין לשלח..
הרבה פעמים הוא לא מזהה את ההגנה בה קבוצות משתמשות,או את ההתקפות..
הוא ''מנבא'' את המהלכים הכי ברורים שיש ואז מתהלך כמו טווס שהוא גילה את זה..''הנה,בול מה שאמרתי לך..''

מה שהכי מפריע לי זה שמבחינת שלח כדורסל הוא ספורט של טעויות..אם ישחקו כדורסל כמו שהוא חושב שצריך לשחק אז המשחק לא ייגמר לעולם כי אף קבוצה לא תצליח לקלוע..
כל פעם שיש סל זה ''X לא שמר טוב'' ''אני לא מבין למה הוא לא הלך אליו'' בלה בלה בלה

18 יוני 2011, 20:11

Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה..
מבחינתי שדר צריך להיות בעל כישורים טלוויזיונים והפרשן צריך להיות זה שמסביר על המשחק..וזה אין לשלח..
הוא ''מנבא'' את המהלכים הכי ברורים שיש ואז מתהלך כמו טווס שהוא גילה את זה..''הנה,בול מה שאמרתי לך..''

מה שהכי מפריע לי זה שמבחינת שלח כדורסל הוא ספורט של טעויות..אם ישחקו כדורסל כמו שהוא חושב שצריך לשחק אז המשחק לא ייגמר לעולם כי אף קבוצה לא תצליח לקלוע..
כל פעם שיש סל זה ''X לא שמר טוב'' ''אני לא מבין למה הוא לא הלך אליו'' בלה בלה בלה

דווקא עם שני המשפטים האחרונים שלך אני לא מסכים . כדורסל הוא באמת משחק של טעויות . אם לא היו טעויות אז היה נגמר 0-0 , או 200-200 ( לא מדויק , אבל תיקו הרבה .. ) .
ומעטים מאוד מאוד מאוד המהלכים שאפשר לומר : "אין מה לעשות" . תמיד אפשר למצוא מה לעשות , בעיקר כשאתה מסתכל מהצד ולא נמצא "בתוך" המשחק , כמו המאמן או השחקנים .

בכל מקרה , אני לא מחזיק משלח , בעיקר משום שנסיון הכדורסל של הבן אדם מסתכם באימון קבוצת קט סל ( כיתות ו' ) , אחת במהלך הקריירה שלו , ומצד שני הוא מרשה לעצמו לבקר בלי חשבון מאמנים גדולים באירופה .

18 יוני 2011, 20:15

BasketBoy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה..

דווקא עם שני המשפטים האחרונים שלך אני לא מסכים . כדורסל הוא באמת משחק של טעויות . אם לא היו טעויות אז היה נגמר 0-0 , או 200-200 ( לא מדויק , אבל תיקו הרבה .. ) .
ומעטים מאוד מאוד מאוד המהלכים שאפשר לומר : "אין מה לעשות" . תמיד אפשר למצוא מה לעשות , בעיקר כשאתה מסתכל מהצד ולא נמצא "בתוך" המשחק , כמו המאמן או השחקנים .

בכל מקרה , אני לא מחזיק משלח , בעיקר משום שנסיון הכדורסל של הבן אדם מסתכם באימון קבוצת קט סל ( כיתות ו' ) , אחת במהלך הקריירה שלו , ומצד שני הוא מרשה לעצמו לבקר בלי חשבון מאמנים גדולים באירופה .

ידעתי שיבוא הבן אדם שיגיד ''המשפט הזה נכון''
יופי ואם דופקים גול לחיבורים אז אפשר להגיד ''טוב,אם השוער היה עומד בדיוק בפינה הזאת הוא היה מגיע''
אם שחקן נשאר לבד זה טעות? אני בוחרת לראות את זה כתנועה טובה של הכדור עד ששחקן נשאר פנוי..זה לא טעות מבחינתי,זה הבנת משחק

18 יוני 2011, 20:20

שמעי , זה נכון . באמת על כל דבר אפשר להגיד זה היה טעות , ובגלל זה רוב משחקי הספורט הם משחקים של טעויות . אפשר להתייחס לתנועה של השחקן בלי הכדור כהבנת משחק , ואפשר להתייחס לעובדה שהמגן שלו לא זז איתו כ"טעות" . אני לא בא נגד ואני לא אומר שזו לא הבנת משחק , אני אומר שעל כל מהלך אפשר להסתכל משני הצדדים .

18 יוני 2011, 20:26

BasketBoy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מסכימה..

תסלח לי, אבל אני חושב שזה בולשיט.

ממתי פרשן כדורסל צריך להיות שחקן/מאמן בדימוס?
הקשר הזה הוא בכלל לא מחייב, מה גם שלדעתי, ובניגוד לנאמר פה, שלח מפרשן רוב הפעמים בצורה מקצועית.

מצידי, שיבקר מאמנים עד מחר כל עוד מדובר בביקורת מקצועית ורלוונטית.
לעובדה שלבנאדם לא הייתה חוויה של כדורסל מקצועני אין ולא כלום עם היכולת שלו להיות פרשן כדורסל.

שמעתי כמה פעמים את פיני גרשון מפרשן משחקים, ותאמין לי, שהוא נופל משלח בכמה רמות, למרות שהוא מאמן מועטר בזירה האירופית והמקומית.

18 יוני 2011, 20:31

Mta_atic כתב:תסלח לי, אבל אני חושב שזה בולשיט.

הקשר הזה הוא בכלל לא מחייב, מה גם שלדעתי, ובניגוד לנאמר פה, שלח מפרשן רוב הפעמים בצורה מקצועית.

לעובדה שלבנאדם לא הייתה חוויה של כדורסל מקצועני אין ולא כלום עם היכולת שלו להיות פרשן כדורסל.

שמעתי כמה פעמים את פיני גרשון מפרשן משחקים, ותאמין לי, שהוא נופל משלח בכמה רמות, למרות שהוא מאמן מועטר בזירה האירופית והמקומית.

לא מסכים לגבי פיני גרשון . מאוד אהבתי את הפרשנות שלו , בעיקר בסדרה פנא- אולי' , שהוא פרשן את כל המשחקים חוץ מהאחרון .
בלי קשר לנסיון של שלח , אני הרבה פעמים מוצא את עצמי שם את הטלויזיה על מיוט משום שהוא מספר איזושהי שטות .

18 יוני 2011, 20:31

אני מצטערת אבל פרשן כדורסל שבחיים שלו לא ניסה לעשות פוסט-אפ או לעבור על חסימה לא יודע איך זה..
הוא מפרשן את זה בתור אדם ''בתול''..
לפעמים הוא אומר דברים שאתה פשוט מבין שהוא בחיים לא היה על מגרש כדורסל..
ב-ESPN ו-TNT מי מפרשנים את הכדורסל? שחקני\מאמני עבר..ומרגישים את ההבדל..
אני בכלל לא מדברת על הנטייה של הישראלים להיות אנטי בכל דבר(שגם זה מתבטא בשידור)

18 יוני 2011, 20:38

BasketBoy כתב:
Mta_atic כתב:תסלח לי, אבל אני חושב שזה בולשיט.

לא מסכים לגבי פיני גרשון . מאוד אהבתי את הפרשנות שלו , בעיקר בסדרה פנא- אולי' , שהוא פרשן את כל המשחקים חוץ מהאחרון .
בלי קשר לנסיון של שלח , אני הרבה פעמים מוצא את עצמי שם את הטלויזיה על מיוט משום שהוא מספר איזושהי שטות .

גם אני ראיתי את הסדרה של פאו-אולימפיאקוס, ולא ממש אהבתי את הפרשנות.
היו שם הרבה אמירות אישיות, חוויות מיוון והיכרות עם המאמנים/שחקנים/שופטים, וגם לא מעט אמירות עממיות שמזכירות את הפרשנות של אייל ברקוביץ' בכדורגל.
אני לא פוסל מה שאתה אומר, כנראה שזה עניין של טעם...

Holiday_Armadillo כתב:

אני מצטערת אבל פרשן כדורסל שבחיים שלו לא ניסה לעשות פוסט-אפ או לעבור על חסימה לא יודע איך זה..

לא מסכים איתך.
כאילו מה שמעניין זה אם הפרשן יודע איך סופו מרגיש כשקוסטה פרוביץ' נדבק לו לחולצה.
שלח הוא שועל קרבות ותיק. לא שאני מסכים עם כל אמירה שלו,
אבל הבנאדם מנוסה (מפרשן כדורסל שנים), רהוט ואינטליגנטי.

גילי מוסינזון הוא שחקן כדורסל בדימוס, שמעת אותו מפרשן פעם? (החוויה לא מומלצת לאף אחד...).

18 יוני 2011, 20:40

לא מסכים איתך.
כאילו מה שמעניין זה אם הפרשן יודע איך סופו מרגיש כשקוסטה פרוביץ' נדבק לו לחולצה.

גילי מוסינזון הוא שחקן כדורסל בדימוס, שמעת אותו מפרשן פעם? (החוויה לא מומלצת לאף אחד...).

דבר ראשון-ברור לי לחלוטין שיש לנו טעם שונה כשזה מגיע לאיזה פירשון אנחנו רוצים לשמוע.

דבר שני-לא כל שחקן יהיה פרשן טוב כמו שלא כל שחקן יהיה מאמן טוב..אבל אני למשל נהנית הרבה יותר לשמוע את אדלשטיין ודן שמיר מפרשנים משחק..

18 יוני 2011, 20:44

Holiday_Armadillo כתב:
לא מסכים איתך.

דבר ראשון-ברור לי לחלוטין שיש לנו טעם שונה כשזה מגיע לאיזה פירשון אנחנו רוצים לשמוע.

דבר שני-לא כל שחקן יהיה פרשן טוב כמו שלא כל שחקן יהיה מאמן טוב..אבל אני למשל נהנית הרבה יותר לשמוע את אדלשטיין ודן שמיר מפרשנים משחק..

+1

18 יוני 2011, 21:25

לגבי הלפרין, אני לא יודע מתי יציאו לו הצעה באולימפיאקוס, אבל לדעתי היא בטח תהיה גבוהה משל מכבי...

18 יוני 2011, 21:44

Holiday_Armadillo כתב:

אני לא מסכים עם זה.
אמנם היום הפרשנים האהובים ביותר בארה"ב הם ואן גנדי, קני סמית', צ'אק וכו', אבל אותו ואן גנדי למשל, לא היה שחקן, אבל הפך להיות מאמן טוב וגם פרשן טוב.
ויש עוד המון דוגמאות כאלה.

מאמן כדורסל לא חייב להיות שחקן בדימוס, ופרשן לא חייב להיות שחקן/מאמן בדימוס, בדיוק כמו שרופא עיניים יכול להיות נטול משקפיים או בעיה ברשתית, ועו"ד לענייני גירושין יכול להיות
נשוי באושר.

לגבי שלח - בהסתכלות אובייקטיבית ולא מעיני אוהד מכבי, מדובר בפרשן מצויין, אדם עם הומור ואינטלגנציה גבוהה. הוא קצת חופר ולפעמים קצת שחוק, אבל זה בסדר בסה"כ.
לאוזן מכביסטית, הפרשנות שלו באמת די מציקה, למרות שביורוליג, הוא בסה"כ סבבה לגמרי.

אין מה להשוות כל מיני גלמים שבקושי סיימו בית ספר, לפרשנים מכובדים כמו שלח וסהר.
אבל היום מה שקובע זה עד כמה אתה זריז וחלקלק, ועד כמה יש לך קשרים. שלח מן הסתם לא טיפוס כזה, וגם רוב העיתונאים הותיקים לא כאלה.
בגלל זה כל מי שמוביל את המדיה הדיגיטלית הם עיתונאים צעירים, שמחפשים סקופים ולא עושים עבודה עיתונאית טובה.
האמת שהחובבנות בולטת בעיקר בענפי ספורט שפחות מסוקרים מהכדורגל והכדורסל. למשל, כמעט ולא ראיתי שום כתבה על טניס שאין בה לפחות כמה טעויות גסות.

18 יוני 2011, 21:57

אני לא מסכים עם זה.
אמנם היום הפרשנים האהובים ביותר בארה"ב הם ואן גנדי, קני סמית', צ'אק וכו', אבל אותו ואן גנדי למשל, לא היה שחקן, אבל הפך להיות מאמן טוב וגם פרשן טוב.
ויש עוד המון דוגמאות כאלה.

מאמן כדורסל לא חייב להיות שחקן בדימוס, ופרשן לא חייב להיות שחקן/מאמן בדימוס, בדיוק כמו שרופא עיניים יכול להיות נטול משקפיים או בעיה ברשתית, ועו"ד לענייני גירושין יכול להיות
נשוי באושר.

אני אמרתי את זה? אמרתי שלא כל שחקן יהיה פרשן טוב כמו שלא כל שחקן יהיה מאמן טוב.

אני פשוט אומרת שחלק מהדברים ששלח אומר זה דברים של בן אדם שלא התעסק אף פעם בצד המקצועי של הכדורסל חוץ מעמדת הפרשן,ויש אנשים שאוהבים את הסגנון הזה..אני אמרתי שאישית אני מעדיפה ניתוחים יותר מעמיקים מאנשי מקצוע

19 יוני 2011, 02:11

where is the love? כתב:לגבי הלפרין, אני לא יודע מתי יציאו לו הצעה באולימפיאקוס, אבל לדעתי היא בטח תהיה גבוהה משל מכבי...

שלא יבוא.
בכסף שהוא דורש אפשר לתת כסף לרוזן מחיפה בשביל לשחרר את לנסברג, כסף ללנסברג ועוד ישאר כסף.
אפשרות נוספת היא להביא את יוגב אוחיון בשליש מחיר ואז ישאר כסף להביא זרים עוד יותר טובים או בסכף שישאר
להביא גארד ישראלי נוסף נניח לימונד.

19 יוני 2011, 03:07

cannon כתב:מרום טוען שרכז זר (ללא קשר לחתימה של שייר) סיכם הבוקר לשנתיים במכבי. הוא לא יודע את שמו אבל המקורות שלו נכונים בחלק גדול מהמקרים. נשאר לחכות ולראות. בטח יתפרסם איזה שם ביום-יומיים הקרובים...

מרום גם טען ליפני שנתיים שאוקיץ' ופרוביץ' חתמו במכבי , הוא שלח לי על זה הודעה פרטית , הוא טוען שהוא עובד בצ'ארלטון (ממש מקור מוסמך...)....

לגבי הלפרין , אם הוא לא חותם העונה במכבי לדעתי הוא סיים את דרכו עם מכבי אלא אם הוא יסכים עוד שנתיים (אני מקווה בשבילו שהוא יחתום במקום אחר ליותר משנה ) לחזור בשביל סכום של 200K....

19 יוני 2011, 03:37

לא יודע לגבי פרשנות אבל כבר המון שנים אני רואה משחקים של מכבי על MUTE ככה נוח לי . לגבי פרשנות של פיני גרשון בקודנציה ראשונה בספורט 5 הוא היה הרבה יותר טוב . בוואן יש לי הרגשה שבן אדם בא לחלטר . מה זה מעניין אותי את יקרות שלו עם שופטים וכו' ? תנתח מהלכים ולא תספר לי מי שופט של בית. ההשווה בין פיני ולברקוביץ מדוייקת ביותר :worship :worship
... לא שבצ'רלטון קוז'קרו היה יותר טוב ... דן שמיר מאוד נייטרלי וממוקד בפרשנות שלו , גודס בפרשנות של ריאל מדריד היה בסדר גמור . מוסינזון וקוז'קרו משקפים את אנטלגנציית משחק שלהם - לא קיימת גם בפרשנות .

19 יוני 2011, 03:51

האמת שמאוד אהבתי את הפרשנות של אדלשטיין , מאוד מקצועי וגם ההתלהבות שלו בזמן הפרשנות מראה את התשוקה הגדולה שלו למשחק ופחות לכל השטויות מיסביב....
אבל למה לא לפתוח תרד רק לנושא הזה ???

19 יוני 2011, 05:32

וואללה: מכבי תל אביב מעוניינת בגיורגי שרמדיני, בארסה מעוניינת בפרקינס
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1833070

19 יוני 2011, 05:40

Mta_atic כתב:וואללה: מכבי תל אביב מעוניינת בגיורגי שרמדיני, בארסה מעוניינת בפרקינס
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1833070

זכור לי שחקן בשם שון ג'יימס שחתם לפני חודש ? חרטא קיצר .
נושא נעול