המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מיליון וחצי?
ויטור עלה 700 אלף דולר. ראדוליצה קצת יותר ממיליון.
שמואל1 כתב:שחף כתב:למה בדיוק וויתרנו על ראדוליצה???
לויטור פבראני, אימת הרחבות בליגה לחסרי סחוס בברך.
החציל האצטקי כתב:
תמיד היו לו ביצים, אבל לא ידעתי שיש לו את זה. וואו.
אחדשיודע כתב:היתה לי הרגשה שלא סופרים אותו מספיק בנבחרת ושהוא יתן משחק טוב מולנו, מדובר בכישרון עצום.
רק מעצים את הנס במילאנו (נפצע שבוע לפני הסדרה)
er79 כתב:אתה קורא לזה נס מילאנו, אני לא. אני קורא לזה התעלות של קבוצה במאני טיים. ניסים זה רק מעשיות. חוץ מהסל של שארפ שום דבר בהקשר של מכבי לא מוגדר נס על ידי. וכן, גם עם גנטילה מכבי הייתה לוקחת את הסדרה כי היא הייתה יותר טובה, זה הכל. ריאל וצסקא יותר טובות בסדרות? אולי כן, אולי לא. היורוליג לא מוכרע בסדרות. אתה מחזיר אותי לוויכוחים שיש מדי שנה בליגה, למה לא עושים יותר סדרות גמר. זה היפותטי לגמרי, לפני שנתיים מכבי הייתה הקבוצה הטובה ביותר באירופה, במפעל יורוליג שהוא מפעל גביע שכבר שנים לא מושתת על סדרות, ולא שחקן כמו גנטילה היה משנה משהו מזה.
er79 כתב:אתה קורא לזה נס מילאנו, אני לא. אני קורא לזה התעלות של קבוצה במאני טיים. ניסים זה רק מעשיות. חוץ מהסל של שארפ שום דבר בהקשר של מכבי לא מוגדר נס על ידי. וכן, גם עם גנטילה מכבי הייתה לוקחת את הסדרה כי היא הייתה יותר טובה, זה הכל. ריאל וצסקא יותר טובות בסדרות? אולי כן, אולי לא. היורוליג לא מוכרע בסדרות. אתה מחזיר אותי לוויכוחים שיש מדי שנה בליגה, למה לא עושים יותר סדרות גמר. זה היפותטי לגמרי, לפני שנתיים מכבי הייתה הקבוצה הטובה ביותר באירופה, במפעל יורוליג שהוא מפעל גביע שכבר שנים לא מושתת על סדרות, ולא שחקן כמו גנטילה היה משנה משהו מזה.
LIAV10 כתב:איך אני אוהב את היוונים.
אני יודע שזה לא תקין והם אדומים והכל, אבל אני גם נורא מתקשה שלא לחבב את אולי׳ בשנים האחרונות, ממה נהנה מהם.
כשהתחלתי לראות כדורסל לא סבלתי את היוונים, עם השנים למדתי להעריך אותם ואת הקשיחות שלהם בניגוד לספרדים למשל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים