מה שמדהים שהם אשכרה מעריצים אותו על זה...די נו!
אני לא רואה בזה שום בעיה, בטח ובטח שזה עדיף על האדישות המגעילה של תשעים אחוז מהסגל שלך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה שמדהים שהם אשכרה מעריצים אותו על זה...די נו!
rc4991 כתב:מה שמדהים שהם אשכרה מעריצים אותו על זה...די נו!
אני לא רואה בזה שום בעיה, בטח ובטח שזה עדיף על האדישות המגעילה של תשעים אחוז מהסגל שלך
my man כתב:rc4991 כתב:מה שמדהים שהם אשכרה מעריצים אותו על זה...די נו!
תעשה לי טובה...לסגל הגרוע שלנו אין שום קשר לזה.
הלפרין הוא שחקן בינוני ומטה שמעולם לא קידם שום קבוצה שאליה הגיע. הוא גם מעולם לא השתפר באמת ברמת המשחק שלו. זה מדהים שהוא וליאור כל כך דומים ברמת פיתוח הקריירה שלהם שהם אשכרה הגיעו לאותו מקום ויסיימו באותו מקום. במקרה הזה זה ממש לא מקרה! הוא שחקן שמסמל בינוניות ולוזריות. הדבר היחיד טוב שהיה לו זה סוכן טוב!
לפני שנתיים וחצי כשהיה בן 29 וחצי(שיא הקריירה לצורך העניין) הוא החליט ללכת למקום בינוני ולסיים בו את הקריירה שלו. אז יש בו "אהבה" - וואלה! די כבר עם הבולשיט הזה!
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:מה שמדהים שהם אשכרה מעריצים אותו על זה...די נו!
תעשה לי טובה...לסגל הגרוע שלנו אין שום קשר לזה.
הלפרין הוא שחקן בינוני ומטה שמעולם לא קידם שום קבוצה שאליה הגיע. הוא גם מעולם לא השתפר באמת ברמת המשחק שלו. זה מדהים שהוא וליאור כל כך דומים ברמת פיתוח הקריירה שלהם שהם אשכרה הגיעו לאותו מקום ויסיימו באותו מקום. במקרה הזה זה ממש לא מקרה! הוא שחקן שמסמל בינוניות ולוזריות. הדבר היחיד טוב שהיה לו זה סוכן טוב!
לפני שנתיים וחצי כשהיה בן 29 וחצי(שיא הקריירה לצורך העניין) הוא החליט ללכת למקום בינוני ולסיים בו את הקריירה שלו. אז יש בו "אהבה" - וואלה! די כבר עם הבולשיט הזה!
מה הקשר? מה שאני אומר זה שאין לי בעיה עם זה שהוא בכה, אצלנו לשחקנים בכלל לא אכפת מכלום
MTA2311 כתב:מישהו חייב כבר להשתיק את אורי אלון.
my man כתב:MTA2311 כתב:מישהו חייב כבר להשתיק את אורי אלון.
נורא מעניין אותי מה חושבים אצלנו שם למעלה במשרדים כשהם שומעים אותו...
MTA2311 כתב:מישהו חייב כבר להשתיק את אורי אלון.
my man כתב:שמואל1 כתב:בשקט בשקט הלפרין הופך לסמל של הפועל ירושלים.
מי היה מאמין שזה יקרה לפני 10 שנים...
שיהנו! סמל לאפסיות ולוזריות. אבל בעיקר סמל לבינוניות שאפיינה את כל הקריירה שלו..
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מישהו חייב כבר להשתיק את אורי אלון.
מכיר מישהו במכבי שיכול לעשות את זה?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:מישהו חייב כבר להשתיק את אורי אלון.
מכיר מישהו במכבי שיכול לעשות את זה?
מילסאפ?
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:בשקט בשקט הלפרין הופך לסמל של הפועל ירושלים.
מי היה מאמין שזה יקרה לפני 10 שנים...
זוכר אותו בוכה משמחה אחרי הזכייה ביד אליהו ב2004.
yellow83 כתב:אני לא יודע איזה ת'רד יהיה הכי רלוונטי, אז החלטתי לשאול פה (כי זה בהחלט קשור לכדורסל ישראלי):
מי פה חושב שהמאמן הבא של מכבי הוא אדלשטיין?
my man כתב:זה יהיה רגע מכונן בעונה הזו לראות את פארגו נוחת בנתב"ג ואומר שהוא בא בשביל להשאיר את האליפות בירושלים...
#ווישפול_ת'ינקינג
הגארד ששמו הוזכר כמועמד להצטרף לאלופה, טוען: "לא שוחחתי עם שחקני מכבי תל אביב על הפועל ירושלים". גם סקוטי ריינולדס לא יגיע לקבוצה מהבירה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־22 אורחים