yellowaura כתב:כרגע על הפרק: אוחיון, סמית, שאייר וג'יימס... ההחתמה "הבכירה" - הלפרין... יכול להיות שלא יגיע.
אם באמת זה יקרה זאת יריקה בפרצוף של האוהדים. ההצטרפות לאדריאטית והחוזים הגדולים של אידסון, גרין ופרקינס שעזבו שווים הרבה יותר מהתוספות בשכר של פארגו, פניני ובלו.
(אגב, עד כמה שאני יודע, מחיר כרטיס למשחק של קבוצה טורקית הוא בערך עשירית ממחיר כרטיס למשחק של מכבי ).
אח זאת בדיוק הסיבה שמכבי היא הקבוצה היחידה המאוזנת כלכלית היחידה בעלית של אירופה בערך.....
זה שהיו שינויים ואולי אולי (ואני לא אומר שזה באמת ככה, כי אין לנו מושג פשוט) היא חסכה טיפה כסף, זה לא אומר שצריך לקחת את הכסף ולהוציא אותו.. שורה תחתונה עם הקבוצה הנוכחית, מינוס שחקן, הגענו לגמר שנה שעברה...
אז יכול להיות שבמכבי מאמינים שעם כמעט אותה קבוצה, פלוס כמה סגירות פינות (השחקנים שבאו), זה מספיק..
לא יריקה בפרצוף ולא שום כלום, למה להסחף?.........
ואני לא יודע מי אמר לך על המחירים בטורקיה אבל אני לא מאמין שזה ככה..
ודבר שני, גם אם זה נכון, אי אפשר להשוות כי ערך של כסף זה דבר נזיל והמחירים שונים בכל מקום בעולם..אם תסע להודו תמצא שם כרטיס למשחק קריקט ברמה הכי גבוהה בעולם, ב- 8 שקל בערך.. אני לא חושב שבבריטניה (מעצמת קריקט אחרת, עם מחירים גבוהים פי 50) יתלוננו על זה..
ודבר שלישי, אין בטורקיה את השואו שיש בנוקיה, תהיה בטוח..