25 ספטמבר 2016, 01:16
yanay21 כתב:בשביל זה אני פה בעצם. בדיחות רעות שמצחיקות רק את אורי. ברגע שהוא לא פה לצחוק מהן, לא יודע מה נשאר ממני
yzafrir כתב:ושוב אותה שאלה כמו ששאלתי בתרד הניצחון על ברצלונה , למה כשמפסידים מגיעים למעל 40 עמודים וכשמנצחים לא מגיעים ל30 ?
25 ספטמבר 2016, 01:17
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:יש לי קטע כזה שאני לא מצליח לעשות #קקי_של_שבת
כאילו מישהו שם למעלה רוצה שאתחיל את השבוע עם כאבי בטן.
זו השביזות
25 ספטמבר 2016, 01:20
Mitelka כתב:אני אוהד נבחרת הולנד בכדורגל. במשך שנים הנבחרת הייתה מאוד מוכשרת אבל מאבקים פנימיים וחדר הלבשה מפורק הרגו אותי. היה שלב שהסורינאמים והלבנים לא דיברו עד לרמה שבחצי הגמר מונדיאל 98 - הלבנים ניחמו שחקן לבן שהחטיא פנדל והסורינאמים את הסורינאמי שהחטיא בדו קרב נגד ברזיל. עד כדי כך זה היה מכוער וגזעני.
מאז אני אוהב לחקור את הנושא של חדר ההלבשה וההשפעה שלו בכל מיני מחקרים ומאמרים.
יש דברים קטנים "ומפגרים" ששמתי לב אליהם היום. פניני מוסר אסיסט למקל ואוחיון שנלחם עם מקל על הדקות מחייך בטירוף ומוחא כפיים בדחיפה קדימה מהספסל, ווימס עומד מהספסל וצועק והראשון לקבל שחקנים מהפרקט בטיים אאוט, מקל עושה הגנה טובה על שחקן שמחטיא, והכדור נופל בינו לבין צירבס שקופץ אבל משאיר את הריבאונד למקל למרות שבקלות יכל להוסיף אותו לסטטיסטקה (כמה פעמים ראיתי גבוהים שמורידים ריבאונד שכבר בידים של הרכז ואז מוסרים לו רק כדי שירשם להם ריבאונד...). לא יודע, זה נחמד לראות את זה. נחמד מאוד.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
25 ספטמבר 2016, 01:20
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בשביל זה אני פה בעצם. בדיחות רעות שמצחיקות רק את אורי. ברגע שהוא לא פה לצחוק מהן, לא יודע מה נשאר ממני
מי היה מאמין שלהיות מחנך בישיבה זה מקצוע שדורש כל כך הרבה משאבים
25 ספטמבר 2016, 01:21
Mitelka כתב:אני אוהד נבחרת הולנד בכדורגל. במשך שנים הנבחרת הייתה מאוד מוכשרת אבל מאבקים פנימיים וחדר הלבשה מפורק הרגו אותי. היה שלב שהסורינאמים והלבנים לא דיברו עד לרמה שבחצי הגמר מונדיאל 98 - הלבנים ניחמו שחקן לבן שהחטיא פנדל והסורינאמים את הסורינאמי שהחטיא בדו קרב נגד ברזיל. עד כדי כך זה היה מכוער וגזעני.
יש דברים קטנים "ומפגרים" ששמתי לב אליהם היום. פניני מוסר אסיסט למקל ואוחיון שנלחם עם מקל על הדקות מחייך בטירוף ומוחא כפיים בדחיפה קדימה מהספסל, ווימס עומד מהספסל וצועק והראשון לקבל שחקנים מהפרקט בטיים אאוט, מקל עושה הגנה טובה על שחקן שמחטיא, והכדור נופל בינו לבין צירבס שקופץ אבל משאיר את הריבאונד למקל למרות שבקלות יכל להוסיף אותו לסטטיסטקה (כמה פעמים ראיתי גבוהים שמורידים ריבאונד שכבר בידים של הרכז ואז מוסרים לו רק כדי שירשם להם ריבאונד...). לא יודע, זה נחמד לראות את זה. נחמד מאוד.
25 ספטמבר 2016, 01:22
25 ספטמבר 2016, 01:24
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בשביל זה אני פה בעצם. בדיחות רעות שמצחיקות רק את אורי. ברגע שהוא לא פה לצחוק מהן, לא יודע מה נשאר ממני
תקשיב, זה לא קל. אתה יודע כמה אבנים צריך לאסוף? וכמה חומר בערה? קשה, אל תקל בזה ראש.
25 ספטמבר 2016, 01:24
25 ספטמבר 2016, 01:34
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בשביל זה אני פה בעצם. בדיחות רעות שמצחיקות רק את אורי. ברגע שהוא לא פה לצחוק מהן, לא יודע מה נשאר ממני
תקשיב, זה לא קל. אתה יודע כמה אבנים צריך לאסוף? וכמה חומר בערה? קשה, אל תקל בזה ראש.
יש מצב שהוא במעצר מנהלי בעודנו מדברים
25 ספטמבר 2016, 01:44
25 ספטמבר 2016, 01:46
אדם כתב:ראד חייב להיות מוחתם כבר עכשיו לעוד שנה ,אני עוקב אחרי הבחור הוא שחקן אדיר ופוטנציאל ענק ,נכון אנחנו נסבול ממנו ונקלל אותו עוד הרבה ,אבל זה נקרא לדעת מה ומתי להחתים ,זה שחקן שצריך להיות במכבי אם מילר בלי מילר ,הוא פצצה ,תראו מה מכלול היכולות שלו .
לגבי ווימס אני מחכה לו כמו כולם ,פלופ כמו פארמר הוא לא יהיה ,רואים שיש לו ,זה מזכיר את לאנגפורד שהגיע והיה לא חד בתחילת דרכו במכבי.
מה שכן שמעתי בשבת ביציע את דניאל זילברשטין אומר ווימס ומשו שקשור לפציות שעבר וזה מראה על זה שאיבד מהאתלטיות ועוד כמה דברים ,??וואטט?מה החרטה ,אם מדברים על אתלטיות ,הבן אדם נשאר אותו אתלט רואים את זה בכל צעד והטבעה ,אני לא מבין על מה מדבר .
זה שאולי איבד את כושר המשחק ואת החדות במשחק וקצת הכדרור בורח זה משו אחר ,זה מה שקורה שנותנים לנעלים לדבר ולפרשן על כדורסל.
25 ספטמבר 2016, 01:56
25 ספטמבר 2016, 02:10
25 ספטמבר 2016, 02:12
yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.
25 ספטמבר 2016, 02:14
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.
דווקא אחד הדברים שאהבתי אצלו זה שהוא לא הולך עם הראש בקיר.
הוא בכלל לא כופה את עצמו על המשחק כמו ששחקנים מוכשרים נוטים לעשות. בחלק מההתקפות אפילו פיני צעק עליו שיקח את הכדור אחד על אחד בכוח.
כרגע הוא בול פגיעה של מכבי.
25 ספטמבר 2016, 02:14
שועל כתב:אני לא מתלהב מראד למרות משחק אחד טוב מאוד שלו. יש לו יתרון של אתלטיות ושליטה בכדור, אבל הקליעה, הסיומת והריבאונד שלו מאוד חשודים, וההגנה כמעט ולא קיימת.
מה שכן לגבי צירבס אני מרגיש שאני מתחיל לאכול את הכובע.
וסמית, למרבה ההפתעה, ממש שמר במשחק הזה.
ואין לנו מחליפים לעמדות 4 ו5.
25 ספטמבר 2016, 02:17
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:ראד מוכשר, אבל יש לו פוטנציאל להיות ראש בקיר בקטע היסטרי. עדיף לחכות עם ההחתמה עד סוף העונה ולשלם יותר, מאשר להחתים עכשיו, להתבאס, ולהתאבד.
דווקא אחד הדברים שאהבתי אצלו זה שהוא לא הולך עם הראש בקיר.
הוא בכלל לא כופה את עצמו על המשחק כמו ששחקנים מוכשרים נוטים לעשות. בחלק מההתקפות אפילו פיני צעק עליו שיקח את הכדור אחד על אחד בכוח.
כרגע הוא בול פגיעה של מכבי.
שמואל אתה לא יכול להתעלם מזה שהוא לא שומר בשום צורה.
הוא אחלה בהתקפה וצריך להגיד את זה, אבל אי אפשר להגיד "בול פגיעה" בלי להתייחס להגנה.