המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:תגידו, אתם חושבים שכל הזרים של קריית גת אשכרה גרים שם? או שחלקם עושים נסיעות ארוכות? בדיוק חשבתי על זה
yanay21 כתב:תגידו, אתם חושבים שכל הזרים של קריית גת אשכרה גרים שם? או שחלקם עושים נסיעות ארוכות? בדיוק חשבתי על זה
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:תגידו, אתם חושבים שכל הזרים של קריית גת אשכרה גרים שם? או שחלקם עושים נסיעות ארוכות? בדיוק חשבתי על זה
אתה חושב שלהנהלה של קריית גת יש כסף לשכור להם דירה במקום שהוא לא קריית גת?
jol9 כתב:לא מאמין שהם גרים שם...
זאת לא נסיעה כזאת ארוכה ד"א... בכביש 6 מרחובות לק"ג זה רבע שעה
לא מאמין שהם יגורו בחור הזה.
yanay21 כתב:jol9 כתב:לא מאמין שהם גרים שם...
זאת לא נסיעה כזאת ארוכה ד"א... בכביש 6 מרחובות לק"ג זה רבע שעה
לא מאמין שהם יגורו בחור הזה.
אני מת עלייך, סירייסלי.
"לא מאמין שהם יגורו בחור הזה"
"בכביש 6 מרחובות לק"ג זה רבע שעה"
yanay21 כתב:לא אומר שאתה טועה מבחינת המרחק. פשוט הצחיק אותי שאתה אומר שהם בחיים לא יגורו במקום כזה, ואז מציע את רחובות כאלטרנטיבה. ברור שהיא הרבה יותר טובה, אבל בשביל אמריקאים גם היא חור.
שמואל1 כתב:להגיע מת"א לקריית גת וחזרה כל יום עם הפקקים זה לא פשוט במיוחד, ולא נראה לי שהם נוסעים ברכבת.
לדעתי הם גרים בקריית גת.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:להגיע מת"א לקריית גת וחזרה כל יום עם הפקקים זה לא פשוט במיוחד, ולא נראה לי שהם נוסעים ברכבת.
לדעתי הם גרים בקריית גת.
אבל ספורטאים לא נוסעים בבוקר וחוזרים בערב.
האימונים שלהם הם בשעות שאין פקקים...
תחשוב על שחקן ישראלי נניח - היום אתה באשדוד, מחר בהרצליה ומחרתיים בקרית גת.
מה, תעבור דירה בכל מעבר קבוצה?
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:להגיע מת"א לקריית גת וחזרה כל יום עם הפקקים זה לא פשוט במיוחד, ולא נראה לי שהם נוסעים ברכבת.
לדעתי הם גרים בקריית גת.
אבל ספורטאים לא נוסעים בבוקר וחוזרים בערב.
האימונים שלהם הם בשעות שאין פקקים...
תחשוב על שחקן ישראלי נניח - היום אתה באשדוד, מחר בהרצליה ומחרתיים בקרית גת.
מה, תעבור דירה בכל מעבר קבוצה?
אצל שחקנים ישראלים זה סיפור אחר. דיברנו על זרים.
שמואל1 כתב:להגיע מת"א לקריית גת וחזרה כל יום עם הפקקים זה לא פשוט במיוחד, ולא נראה לי שהם נוסעים ברכבת.
לדעתי הם גרים בקריית גת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים