Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא העניין של הסוציופתיות סביר לחלוטין מבחינתי
זאת תכונה כל כך לא מתקבלת על הדעת בעולם ה''אמיתי'' שהמקום הזה מאפשר להיות יותר פתוחים בכל מה שקשור לעניין, גם בגלל שמקבלים את זה פה יותר וגם בגלל שזה האינטרנט
לא חושבת שיש פה מישהו שטוען שהוא בן אדם רע ובחיים האמיתיים הוא עובד באיזה אירגון צדקה
דווקא אני חושבת שלהיות סוציופת זה הדבר היותר אותנטי שמישהו יכול להיות (גם במחשב וגם בחיים האמיתיים), אני אף פעם לא מאמינה למי שיותר מדי נחמד
את חושבת שאנשים פה באמת מאנייקים בחיים האמיתיים כמו שהם מצירים פה עם ההודעות שלהם? כי אני בוודאות אומר שרובם המוחלט לא
אני לא חושבת שמישהו מצייר פה את עצמו כמניאק
אור לא מניאק כי הוא שונא להיות בערבי חג עם המשפחה (ואני יכולה להעיד על העניין הזה עוד מלפני שהכרתם אותו)
אני לא מניאקית כי כתבתי פה כמה וכמה פעמים שאני שונאת שיש ילדים סביבי
ינאי לא מניאק כי הוא חסר סבלנות ו/או מתעצבן בקלות מאנשים
רוב הפעמים הדברים האלה הם פנימיים לחלוטין גם בעבודה או באירועים משפחתיים, זה לא כאילו כולנו הולכים ואומרים לאנשים ''וואי איך אני שונא אותך'', אבל זה לא אומר שהרגשות האלה לא עולים ושהתחושות האלה לא קיימות
אתה חושב שכל מי שנחמד ומתוק אליך בחיים האמיתיים לא סוחב באיזשהי צורה גם חוסר סבלנות ו/או סבלנות? חלק יודעים להסתיר את זה יותר טוב מהשאר כשהם נמצאים באותו מצב (אני למשל ממש גרועה בזה)
אני לגמרי מסכים עם מה שאמרת ועכשיו אבהיר את הנקודה
אני באמת מאמין שאת לא אוהבת ילדים אבל זה באמת לא הופך אותך למאנייקית
אצל ינאי לדוגמא אני חושב שהוא פחות מתעצבן מהכמות שהוא כותב על זה פה, זאת הייתה הכוונה שלי
הרי לכולם יש טוב ורע, אני פשוט חושב שבזמן האחרון נהיה כאן קצת טרנד להחצין יותר "תכונות רעות" (לא יודע איך לקרוא לזה) שבעצם לא תואמות בדרך כלל לאותה רמה של מי שכותב אותן