דברים קטנים שלא מצדיקים ת׳רד v19

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת׳רד v19

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2016, 01:11

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:דווקא העניין של הסוציופתיות סביר לחלוטין מבחינתי
זאת תכונה כל כך לא מתקבלת על הדעת בעולם ה''אמיתי'' שהמקום הזה מאפשר להיות יותר פתוחים בכל מה שקשור לעניין, גם בגלל שמקבלים את זה פה יותר וגם בגלל שזה האינטרנט

לא חושבת שיש פה מישהו שטוען שהוא בן אדם רע ובחיים האמיתיים הוא עובד באיזה אירגון צדקה
דווקא אני חושבת שלהיות סוציופת זה הדבר היותר אותנטי שמישהו יכול להיות (גם במחשב וגם בחיים האמיתיים), אני אף פעם לא מאמינה למי שיותר מדי נחמד

את חושבת שאנשים פה באמת מאנייקים בחיים האמיתיים כמו שהם מצירים פה עם ההודעות שלהם? כי אני בוודאות אומר שרובם המוחלט לא

אני לא חושבת שמישהו מצייר פה את עצמו כמניאק

אור לא מניאק כי הוא שונא להיות בערבי חג עם המשפחה (ואני יכולה להעיד על העניין הזה עוד מלפני שהכרתם אותו)
אני לא מניאקית כי כתבתי פה כמה וכמה פעמים שאני שונאת שיש ילדים סביבי
ינאי לא מניאק כי הוא חסר סבלנות ו/או מתעצבן בקלות מאנשים

רוב הפעמים הדברים האלה הם פנימיים לחלוטין גם בעבודה או באירועים משפחתיים, זה לא כאילו כולנו הולכים ואומרים לאנשים ''וואי איך אני שונא אותך'', אבל זה לא אומר שהרגשות האלה לא עולים ושהתחושות האלה לא קיימות

אתה חושב שכל מי שנחמד ומתוק אליך בחיים האמיתיים לא סוחב באיזשהי צורה גם חוסר סבלנות ו/או סבלנות? חלק יודעים להסתיר את זה יותר טוב מהשאר כשהם נמצאים באותו מצב (אני למשל ממש גרועה בזה)

אני לגמרי מסכים עם מה שאמרת ועכשיו אבהיר את הנקודה
אני באמת מאמין שאת לא אוהבת ילדים אבל זה באמת לא הופך אותך למאנייקית
אצל ינאי לדוגמא אני חושב שהוא פחות מתעצבן מהכמות שהוא כותב על זה פה, זאת הייתה הכוונה שלי
הרי לכולם יש טוב ורע, אני פשוט חושב שבזמן האחרון נהיה כאן קצת טרנד להחצין יותר "תכונות רעות" (לא יודע איך לקרוא לזה) שבעצם לא תואמות בדרך כלל לאותה רמה של מי שכותב אותן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 02 נובמבר 2016, 01:12

MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:
MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:
MTA2311 כתב:[quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="MTA2311"][quote="MaccabiTA"][quote="yanay21"][quote="MaccabiTA"][quote="yanay21"][quote="MTA2311"][quote="yanay21"]אתם מכירים משם, או ששמעת מור"קים על המזרחי היחיד שהגיע ל8200? או שבעצם, אם הוא שם, אז הוא לא מזרחי? אני במיינדפאק

מערכת היחסים שלנו בפורום התחילה לפני כמה שנים כשהוא היה מלשב והיה צריך מידע על מודיעין וזה

טוב, קצת מקנא. הודאל, על אחריותך לפצות במגש רימיני

מגש רימיני וגרעיני עפולה עליי, כל מי שעושה את הדרך הזאת כדי להגיע לעיר כזאת ראוי לפיצוי הולם

אה חחחחחחחחח לא, אני לא מגיע לעפולה. אתה תביא מגש כשתחזור מהבית לת"א(מתי עובר, אגב?), ואני אבוא לבקר אותך. אני מסרב לבקר בפריפריה, בעיקר מהפחד של לפגוש קרובי משפחה

אחרי הטיול אעבור
למרות שמדגדג לי לעבור לתקופה קצרה לפני[/quote]

יש לך אופציות לשותפים?[/quote]
יש חבר טוב באותו ראש אבל בוא נראה אם הטיימינג יתאים לו
למה?[/quote]

אני גם מחפש פשוט[/quote]
אתה יוצא מהבית? למה?[/quote]

מיציתי לחלוטין[/quote]
מבין אותך
אני מתחרפן מכל יום נוסף בבית
מתי אתה מתכנן לצאת?[/quote]
כשאמצא שותפים, או כשאגדל ביצים ואחפש משהו עם אנשים שאני לא מכיר.

כל יום בבית מקרב אותי לאופציה השנייה.[/quote]
אתה רוצה לחכות לי אור?[/quote]

זה מה שרמזתי בעצם. שמח שזה עבר.[/quote]
אם אתה רציני, אני מתכנן לעבור אחרי החזרה מהטיול
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:12

ג'רוז לא בשבילך, למרות שהיה יכול להיות מצחיק.
האמת שגם אני מתכנן איזו שנה בתל אביב, אולי שנה הבאה. הלב בירושלים, אבל אני מת על תל אביב, לפחות לקטע קצר. הודאל, אם אתה שם, מצפה לקבל גרעיני עפולה כמתנת חנוכת בית
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2016, 01:12

חברייה, מספיק עם הצטלעך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2016, 01:19

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:דווקא העניין של הסוציופתיות סביר לחלוטין מבחינתי
זאת תכונה כל כך לא מתקבלת על הדעת בעולם ה''אמיתי'' שהמקום הזה מאפשר להיות יותר פתוחים בכל מה שקשור לעניין, גם בגלל שמקבלים את זה פה יותר וגם בגלל שזה האינטרנט

לא חושבת שיש פה מישהו שטוען שהוא בן אדם רע ובחיים האמיתיים הוא עובד באיזה אירגון צדקה
דווקא אני חושבת שלהיות סוציופת זה הדבר היותר אותנטי שמישהו יכול להיות (גם במחשב וגם בחיים האמיתיים), אני אף פעם לא מאמינה למי שיותר מדי נחמד

את חושבת שאנשים פה באמת מאנייקים בחיים האמיתיים כמו שהם מצירים פה עם ההודעות שלהם? כי אני בוודאות אומר שרובם המוחלט לא

אני לא חושבת שמישהו מצייר פה את עצמו כמניאק

אור לא מניאק כי הוא שונא להיות בערבי חג עם המשפחה (ואני יכולה להעיד על העניין הזה עוד מלפני שהכרתם אותו)
אני לא מניאקית כי כתבתי פה כמה וכמה פעמים שאני שונאת שיש ילדים סביבי
ינאי לא מניאק כי הוא חסר סבלנות ו/או מתעצבן בקלות מאנשים

רוב הפעמים הדברים האלה הם פנימיים לחלוטין גם בעבודה או באירועים משפחתיים, זה לא כאילו כולנו הולכים ואומרים לאנשים ''וואי איך אני שונא אותך'', אבל זה לא אומר שהרגשות האלה לא עולים ושהתחושות האלה לא קיימות

אתה חושב שכל מי שנחמד ומתוק אליך בחיים האמיתיים לא סוחב באיזשהי צורה גם חוסר סבלנות ו/או סבלנות? חלק יודעים להסתיר את זה יותר טוב מהשאר כשהם נמצאים באותו מצב (אני למשל ממש גרועה בזה)

אני לגמרי מסכים עם מה שאמרת ועכשיו אבהיר את הנקודה
אני באמת מאמין שאת לא אוהבת ילדים אבל זה באמת לא הופך אותך למאנייקית
אצל ינאי לדוגמא אני חושב שהוא פחות מתעצבן מהכמות שהוא כותב על זה פה, זאת הייתה הכוונה שלי
הרי לכולם יש טוב ורע, אני פשוט חושב שבזמן האחרון נהיה כאן קצת טרנד להחצין יותר "תכונות רעות" (לא יודע איך לקרוא לזה) שבעצם לא תואמות בדרך כלל לאותה רמה של מי שכותב אותן

זוכר את העונה האחרונה של האח הגדול? באמת באמת שלא ''הערצתי'' את שי חי, לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הייתי בקטע של ''הערצה'', אז זה באמת לא היה זה
אבל אני ואור, בגלל חוויות מהילדות והאופי הנוכחי שלנו, ראינו בו דברים שאחרים לא ראו בו, או..ראינו את המניעים למה שהוא עושה

אין בן אדם אחד בהיסטוריה של האנושות, שהיה לו רק צד אחד באופי, לא קיים, ואני כוללת במשפט הזה את כל האנשים הכי רעים והכי טובים שאתה יכול לחשוב עליהם
ינאי פירט בכנות בתחילת הדרך שלו פה את הצד הזה באישיות שלו, הרבה לפני ש''התחברנו'', וזה נשמע לי אמין
זה אומר שהוא הולך וזורק לאנשים גביע אשל בפרצוף וצועק להם ''כולה לבן!!!!''? לא, אבל האינסטינקטים שלו, לפחות הפנימיים, הם כמו שהוא מראה אותם, ואני אאמין בזה עד שיוכח לי אחרת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:35

אני אדפוק את הדיון המעמיק, כדי לציין(שכחתי לציין בצהריים), שעיריית ירושלים מעייפת אותי
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2016, 01:37

yanay21 כתב:אני אדפוק את הדיון המעמיק, כדי לציין(שכחתי לציין בצהריים), שעיריית ירושלים מעייפת אותי

יותר או פחות מרפואת צה''ל את ליאב?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2016, 01:39

7:05 זאת אולי התגובה הכי כנה שראיתי אי פעם ביוטיוב (ד''א, mr sark זה כנראה הבן אדם הכי מצחיק ביקום)

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:39

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:אני אדפוק את הדיון המעמיק, כדי לציין(שכחתי לציין בצהריים), שעיריית ירושלים מעייפת אותי

יותר, כי בצה"ל אין ציפיות. כאילו, ליטרלי, אין ציפיות. מזרן חשוף מלא מחלות.

אני מעוניין להסב חצי מחשבון הארנונה על שמי, סבבה?סבבה. אני מנהל 6(!) שיחות שונות עם מוקד הארנונה, מפרט להם בדיוק מהם המסמכים שברשותי, ומה התוכן שלהם, אומרים לי "סבבה, תפקסס". אני, חרוץ שכמותי, יודע שכשמפקססים זה לוקח יותר משבוע, ואם מגיעים לעירייה עצמה, זה מיידי. טורח, מגיע ו"לא, אתה צריך להביא מסמך אחר". ברור לי שזה קורה לכולם, כי ככה זה, אבל זה מתיש
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2016, 01:46

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מעוניין להסב חצי מחשבון הארנונה על שמי, סבבה?סבבה. אני מנהל 6(!) שיחות שונות עם מוקד הארנונה, מפרט להם בדיוק מהם המסמכים שברשותי, ומה התוכן שלהם, אומרים לי "סבבה, תפקסס". אני, חרוץ שכמותי, יודע שכשמפקססים זה לוקח יותר משבוע, ואם מגיעים לעירייה עצמה, זה מיידי. טורח, מגיע ו"לא, אתה צריך להביא מסמך אחר". ברור לי שזה קורה לכולם, כי ככה זה, אבל זה מתיש

אני מחכה כבר שלושה חודשים שרופא מומחה צבאי יגיד לי מה שרופא מומחה פרטי אמר לי ברגע.
צריך שכבודו יאשר את דבריו של ראש מחלקת כירורגיה בבית חולים, רק שלוקח שנים לקבוע תור לכבודו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:48

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מחכה כבר שלושה חודשים שרופא מומחה צבאי יגיד לי מה שרופא מומחה פרטי אמר לי ברגע.
צריך שכבודו יאשר את דבריו של ראש מחלקת כירורגיה בבית חולים, רק שלוקח שנים לקבוע תור לכבודו.

הכסף שלי חשוב לי יותר באופן משמעותי מהבריאות שלך. במיוחד לאור המעמד המעורער שלך אצלי
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2016, 01:48

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לפחות אתה יודע שתקבל קצבה כל החיים מהצבא בגלל הנכות שתישאר לך מכל העיכובים האלה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2016, 01:49

וואי תסלח לי כבר סעמק
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:51

LIAV10 כתב:וואי תסלח לי כבר סעמק

זה יקח לפחות שנה וחצי. יש לי זיכרון ארוך, ושנאה ממש טובה לבריאות. תאמין לי, ראיתי מלא משפחות של תימנים שמסתכסכות על ירושות, כמה רעל, ואף אחד לא מת לפני 90. אחד מפלאי עולם.
וחוץ מזה, אני צריך פה מישהו לשנוא, אני מתחיל לחבב פה יותר מדי אנשים
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2016, 01:52

yanay21 כתב:

זה יקח לפחות שנה וחצי. יש לי זיכרון ארוך, ושנאה ממש טובה לבריאות. תאמין לי, ראיתי מלא משפחות של תימנים שמסתכסכות על ירושות, כמה רעל, ואף אחד לא מת לפני 90. אחד מפלאי עולם.

איזזה ירושות יש כבר במשפחות של תימנים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 נובמבר 2016, 01:53

יש לי רק 2 מילים בשבילכם:
חברות ביטוח!!!! :throwup2
:sofo:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:54

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אני נכנס פה קצת לקטע היסטורי, אבל דווקא התימנים התיישבו לאורך השנים במלא מקומות שווים, הרבה מושבים שהיום שווים המון כסף. ואין לי מושג איך יש להם כל כך הרבה כסף מתחת לבלטות, מעבר לנכסים. אני תמיד מופתע כשאני שומע את הסכומים. ובכלל, תימנים אוהבים לריב.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 נובמבר 2016, 01:55

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

כרם גת
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2016, 01:55

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

דונמים של גת, על מה אתה מדבר?

חנו'ש כתב:יש לי רק 2 מילים בשבילכם:
חברות ביטוח!!!! :throwup2
:sofo:

היד?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 נובמבר 2016, 01:56

סבא שלי היה מגדל הגת של המלך

(קטע רציני, ראיתי מספרה בירושלים שעל השלט שלה היה כתוב "היה ספר של המלך במרוקו". כמעט הסתפרתי שם בשביל הקטע)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים