איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:הודאל, יש לי שאלה. למה דווקא אנגולה ? החלטת אפריקה ואז עשית אן דנ דינו ונפל אנגולה ?. אין מצב.
לשם הציעו לי ללכת, לפני זה לא חשבתי על הכיוון הזה אפילו
מי הציעו ? חברים ?.
קרוב משפחה, סיפור ארוך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:הודאל, יש לי שאלה. למה דווקא אנגולה ? החלטת אפריקה ואז עשית אן דנ דינו ונפל אנגולה ?. אין מצב.
מי הציעו ? חברים ?.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
אה, לא הייתי מחשיב את זה כמוב אפילו.
כשאמרתי שאני לא מאמין דיברתי על כל טכניקות הפיק אפ בברים וכאלה.
אה, אוי זה נוראי, אבל גם נכנס בקטגוריה הזאת
בגלל זה שאלתי אם חושבים שיש דברים שיצליחו לא משנה מי עושה אותם, כמו שאני חושבת שיש דברים שייכשלו לא משנה מי עושה אותם
זה המון תלוי בוייב שהבן אדם מביא איתו לסיטואציה
למשל לי פעם נתנו dare להשיג מספר טלפון עם משפט פיק-אפ, כי יודעים שאין דבר שאני שונאת יותר מזה
אבל אולי דווקא בגלל שלא באתי עם הרבה ביטחון לעניין זה הצליח לי (המשפט ד''א זה ''את יודעת כמה שוקל דוב קוטב? מספיק בשביל לשבור את הקרח, היי אני..'')
מצד שני, רוב האנשים שיינסו את המשפט הזה ברצינות כי הן מאמינים בשיטות האלה ייגררו גלגול עיניים רצחני
ברור שיש לך פיק אפ
"בא לך לקלף איזה בורקס?"
תראי לי אחת שתעמוד בפיתוי
תצחק, אבל ביום שנשמע על מוב אחד שלך, אני אכבד את ההשתתפות שלך בדיון
ויש לי בורקס תפוחי אדמה שעוד מעט אני אטפל בו, אל תדאג
תשאירי לי גם
אגב, עוד לא אכלתי סופגניה השנה
ממש גאה בעצמי
MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:הודאל, יש לי שאלה. למה דווקא אנגולה ? החלטת אפריקה ואז עשית אן דנ דינו ונפל אנגולה ?. אין מצב.
מי הציעו ? חברים ?.
קרוב משפחה, סיפור ארוך
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה, אוי זה נוראי, אבל גם נכנס בקטגוריה הזאת
בגלל זה שאלתי אם חושבים שיש דברים שיצליחו לא משנה מי עושה אותם, כמו שאני חושבת שיש דברים שייכשלו לא משנה מי עושה אותם
זה המון תלוי בוייב שהבן אדם מביא איתו לסיטואציה
למשל לי פעם נתנו dare להשיג מספר טלפון עם משפט פיק-אפ, כי יודעים שאין דבר שאני שונאת יותר מזה
אבל אולי דווקא בגלל שלא באתי עם הרבה ביטחון לעניין זה הצליח לי (המשפט ד''א זה ''את יודעת כמה שוקל דוב קוטב? מספיק בשביל לשבור את הקרח, היי אני..'')
מצד שני, רוב האנשים שיינסו את המשפט הזה ברצינות כי הן מאמינים בשיטות האלה ייגררו גלגול עיניים רצחני
ברור שיש לך פיק אפ
"בא לך לקלף איזה בורקס?"
תראי לי אחת שתעמוד בפיתוי
תצחק, אבל ביום שנשמע על מוב אחד שלך, אני אכבד את ההשתתפות שלך בדיון
ויש לי בורקס תפוחי אדמה שעוד מעט אני אטפל בו, אל תדאג
תשאירי לי גם
אגב, עוד לא אכלתי סופגניה השנה
ממש גאה בעצמי
לא אכלתי סופגנייה גם לפני שנה
אין הרבה דברים שנמצאים בבלאק-ליסט שלי לפני סופגנייה
אחד הדברים המזעזעים
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:באפריקה אגב זה עובד עם שק אורז
חשבתי שיש שם אחלה פיצה
מה מחירי הפיצה שם?
אם הולכים לפי השער בבנק די יקר (איזה 25 דולר למגש) אם לפי השער ברחוב סביבות ה10 דולר.
בכל מקרה, אלה 2 סקאלות שונות, יש את האוכלוסיה הכפרות שחיה על 2-5 דולר ליום ויש את האוכלוסיה העירונית שעושה משכורות סבירות (רוב מעמד הביניים עושה איזה 300-1000 דולר, תלוי עבודה)
ויש את העשירים אבל הם כבר חיים כמו שאור לא יכול לחלום
כאילו..אם אתה נוסע לשם עם 6,000 שקל, אפשר לקנות את המדינה?
rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:הודאל, יש לי שאלה. למה דווקא אנגולה ? החלטת אפריקה ואז עשית אן דנ דינו ונפל אנגולה ?. אין מצב.
מי הציעו ? חברים ?.
קרוב משפחה, סיפור ארוך
ספר, אחרת אני בטוח שאבא שלך מאפיונר ששלח אותך לטפל בקזינו שלו שם
בעצם זה עדיין הגיוני
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:באפריקה אגב זה עובד עם שק אורז
חשבתי שיש שם אחלה פיצה
מה מחירי הפיצה שם?
אם הולכים לפי השער בבנק די יקר (איזה 25 דולר למגש) אם לפי השער ברחוב סביבות ה10 דולר.
בכל מקרה, אלה 2 סקאלות שונות, יש את האוכלוסיה הכפרות שחיה על 2-5 דולר ליום ויש את האוכלוסיה העירונית שעושה משכורות סבירות (רוב מעמד הביניים עושה איזה 300-1000 דולר, תלוי עבודה)
רמת חיים גבוהה שם תעלה לך הרבה יותר ממה שתעלה לך בארץ, אבל תוכלי למשול על איזה כפר עם סכום כזה.
בואי נגיד שזה שכר חודשי של איזה 40 כפריים
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי שיש שם אחלה פיצה
מה מחירי הפיצה שם?
רמת חיים גבוהה שם תעלה לך הרבה יותר ממה שתעלה לך בארץ, אבל תוכלי למשול על איזה כפר עם סכום כזה.
אבל מה שווה לי למשול על כפר אם תוך שבוע הורגים אותי ושותים את הדם שלי למטרות כישוף?
MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:לשם הציעו לי ללכת, לפני זה לא חשבתי על הכיוון הזה אפילו
מי הציעו ? חברים ?.
קרוב משפחה, סיפור ארוך
בעצם זה עדיין הגיוני
אם לאבא שלי היה קזינו באפריקה הייתי גר בעפולה?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אם הולכים לפי השער בבנק די יקר (איזה 25 דולר למגש) אם לפי השער ברחוב סביבות ה10 דולר.
אבל מה שווה לי למשול על כפר אם תוך שבוע הורגים אותי ושותים את הדם שלי למטרות כישוף?
אה, לא, הם אנשים ידידותיים רצח.
תימנעי מהם כשהם שיכורים פשוט..
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:מי הציעו ? חברים ?.
קרוב משפחה, סיפור ארוך
בעצם זה עדיין הגיוני
הכנסות שנתיות של קזינו באפריקה מאפשרות קנייה של בערך 10 מוצרים במכולת שכונתית פה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כאילו..אם אתה נוסע לשם עם 6,000 שקל, אפשר לקנות את המדינה?
מרדו בך איזה 30 פעם, היית צריך לפנות לנאומים מברייבהארט
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:רמת חיים גבוהה שם תעלה לך הרבה יותר ממה שתעלה לך בארץ, אבל תוכלי למשול על איזה כפר עם סכום כזה.
פעמיים וטיפלתי בזה כמו קינג תכלס
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:rc4991 כתב:MaccabiTA כתב:קרוב משפחה, סיפור ארוך
בעצם זה עדיין הגיוני
הכנסות שנתיות של קזינו באפריקה מאפשרות קנייה של בערך 10 מוצרים במכולת שכונתית פה
כן תכלס נשמע לא משתלם בעליל
כמו לפתוח ברצועת עזה סוכנות רכב של פרארי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל מה שווה לי למשול על כפר אם תוך שבוע הורגים אותי ושותים את הדם שלי למטרות כישוף?
פעמיים וטיפלתי בזה כמו קינג תכלס
סיפרת להם צ'יזבטים על רימיני? או אגדות בשביל שהם יידעו שאם הם יעבדו קשה מספיק, יש להן את הארץ המובטחת בעלת הפיצה הטובה ביקום?
MTA2311 כתב:"שומע שחור, תחזור לעבוד או שאני מוכר את אחותך לסוחר עבדים"
#אפריקה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:"שומע שחור, תחזור לעבוד או שאני מוכר את אחותך לסוחר עבדים"
#אפריקה
אתה רק שוכח את העובדה הקטנה שהאח כבר מכר את אחותו בגיל 8 לצ'יף של השבט בשביל שתי עיזים עם 4 רגליים במצטבר
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים