המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:קרוב לסיכום אבל גורם בדרוש אמר לי שהוא לא חושב שהם ישחררו אותו והוא מופתע שמכבי כל כך רוצה אותו
קובי כתב:roy1000 כתב:הם איבדו לחלוטין את השפיות שם.
דרג את המועמדים לדעתך:
1) צביקי
2) פינקי
3) בגאטקיס
4) קאזה
5) ספאחיוש
6) דרוקר
7) גודס
8) פרנקו
9) סקריולו
10) קורטי
rc4991 כתב:קרוב לסיכום אבל גורם בדרוש אמר לי שהוא לא חושב שהם ישחררו אותו והוא מופתע שמכבי כל כך רוצה אותו
LIAV10 כתב:הוא מאמן טוב, הבעיה היא יחסיו עם ראד.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:הוא מאמן טוב, הבעיה היא יחסיו עם ראד.
אם זאת הבעיה מצבנו טוב
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קרוב לסיכום אבל גורם בדרוש אמר לי שהוא לא חושב שהם ישחררו אותו והוא מופתע שמכבי כל כך רוצה אותו
אני בטוח שישחררו אותו תמורת פיצוי. ברור שלא בחינם.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:קרוב לסיכום אבל גורם בדרוש אמר לי שהוא לא חושב שהם ישחררו אותו והוא מופתע שמכבי כל כך רוצה אותו
נדיר שלא משחררים עוזר מאמן למשרת מאמן ראשי
לא מהלך ג'נטלמני בספורט
LIAV10 כתב:הוא מאמן טוב, הבעיה היא יחסיו עם ראד.
Holiday_Armadillo כתב:אני רק שאלה - מי זה פינקי?
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני רק שאלה - מי זה פינקי?
ממך ציפיתי ליותר
קובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני רק שאלה - מי זה פינקי?
ממך ציפיתי ליותר
felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן חביב ביותר. מאמן של התקפה. הצליח לעבוד עם רוצ'סטי וראד, ואפילו עם מקל.
את ההגנה הוא לא ישפר, גם כי זו לא המומחיות שלו, וגם כי רק אלוהים יכול לשפר את ההגנה של הקבוצה הזאת, אבל לפחות הוא יודע מה לעשות בהתקפה עם סקוררים כאלה.
toja27 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן חביב ביותר. מאמן של התקפה. הצליח לעבוד עם רוצ'סטי וראד, ואפילו עם מקל.
את ההגנה הוא לא ישפר, גם כי זו לא המומחיות שלו, וגם כי רק אלוהים יכול לשפר את ההגנה של הקבוצה הזאת, אבל לפחות הוא יודע מה לעשות בהתקפה עם סקוררים כאלה.
אני חושב שזאת הסיבה המרכזית שהם רוצים אותו..
שועל כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:באגאטסקיס מאמן חביב ביותר. מאמן של התקפה. הצליח לעבוד עם רוצ'סטי וראד, ואפילו עם מקל.
אני חושב שזאת הסיבה המרכזית שהם רוצים אותו..
ככה אתה חושב?![]()
אני חושב שאין להם מושג למה הם רוצים אותו...
toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
שועל כתב:toja27 כתב:דרך אגב רוי , החתימה הנוכחית לא כזאת נוראה אני מרגיש די בנוח איתה..
לא הבנתי את החתימה
לדעתי הוא עושה לך חיים קלים. ציפיתי ממנו להרבה יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים