המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:יש לינק למשחק המלא?
rc4991 כתב:רציני עכשיו, עלה איפשהו?
שועל כתב:rc4991 כתב:רציני עכשיו, עלה איפשהו?
בינתיים לא
יעלה כאן בקרוב
https://www.youtube.com/channel/UC9Bcr5 ... Df7LQOFAjA
my man כתב:ו...כמו שחזיתי אנחנו במקום ה14..
נייס
roy1000 כתב:my man כתב:ו...כמו שחזיתי אנחנו במקום ה14..
נייס
אני לא הייתי מהאופטימיים פה לגבי הסגל בקיץ, אבל גם אני מופתע ממקום 14. לא ציפיתי להתרסקות כזו.
שועל כתב:לא נסיים ב14 כנראה, יותר בכיוון של 10-11
roy1000 כתב:שועל כתב:לא נסיים ב14 כנראה, יותר בכיוון של 10-11
כרגע אתה במקום 14. אם לא יגיע חיזוק, אני לא חושב שמקום 14 הוא לא ריאלי גם בסוף העונה, אבל אני גם לא חושב שיש הבדל גדול בין מקום 10 למקום 14 מבחינת מכבי.
שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:לא נסיים ב14 כנראה, יותר בכיוון של 10-11
כרגע אתה במקום 14. אם לא יגיע חיזוק, אני לא חושב שמקום 14 הוא לא ריאלי גם בסוף העונה, אבל אני גם לא חושב שיש הבדל גדול בין מקום 10 למקום 14 מבחינת מכבי.
באמת אין הבדל במיקום, אבל יש את קווינסי ויש מאמן טוב יותר ועם יותר ניסיון, רואים שיפור אחרי שרמי עזב והיה למכבי גם קצת חוסר מזל.
jol9 כתב:אני לא חושב שהעונה הזאת אבודה. למעשה מכבי איבדה שני משחקים שהיא היתה "אמורה" לאבד,
וגם בשבוע הבא זה משחק שהיא "אמורה" להפסיד.
המשימה היא להגיע ל15 ניצחונות, כלומר עוד 10 ניצחונות, וזה עדיין לא אבוד לחלוטין.
אבל מכבי חייבת לנסות לאתר רכז טוב כמה שיותר מהר. אי אפשר להמשיך ולבנות על מזל ועל ניסים שיעשה מאמן חדש.
jol9 כתב:אני לא חושב שהעונה הזאת אבודה. למעשה מכבי איבדה שני משחקים שהיא היתה "אמורה" לאבד,
המשימה היא להגיע ל15 ניצחונות, כלומר עוד 10 ניצחונות, וזה עדיין לא אבוד לחלוטין.
אבל מכבי חייבת לנסות לאתר רכז טוב כמה שיותר מהר. אי אפשר להמשיך ולבנות על מזל ועל ניסים שיעשה מאמן חדש.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שהעונה הזאת אבודה. למעשה מכבי איבדה שני משחקים שהיא היתה "אמורה" לאבד,
איך תגיע ל- 15 נצחונות? יש לך את צסק"א, ריאל וברצלונה בחוץ. אתה באמת מאמין שיש סיכוי ריאלי לנצח 9 מתוך ה- 16 משחקים הנותרים?
jol9 כתב:לא אמרתי שזה יהיה קל או שהסיכוי גבוה, אמרתי רק שזה לא אבוד, וזה באמת לא אבוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים