על ידי arel123 » 14 ינואר 2017, 16:06
משאיר פה את :
אוחיון, לנדסברג, ראד, שגב, מילר, וגאודלוק
סילבן - אם כל הכבוד לכל הבלבולי שכל, השחקן הראשון שצריך להשאיר זה את סילבן, אתם בכלל חושבים על החוק הרוסי ועל הליגה ?, הוא הישראלי הכי טוב בליגה לדעתי, יודע לייצר נקודות שצריך וגם התפוקה שהוא נותן טובה מספיק בשביל לתת לכוכבים לנוח במשחקי ליגה.
ראד - אני בטוח שהרוב פה לא יסכימו איתי, אבל קודם כל המחיר שלו זה באמת מחיר מצחיק, אני חושב שאם כל הכבוד ראד יכול להיות כוח אש רציני לעונה הבאה, עמדה של האניקאט, מילר וראד תהייה מושלמת בשבילי, הוא יודע לייצר נקודות בצורה טובה מאוד ועושה עבודה טובה על המגרש, וכמו שאמרתי, אם השכר הזה זה יהיה טעות לא להשאיר אותו
אוחיון - לא תמצאו עוד הרבה רכזים ישראלים כמו יוגי, כי בקושי יש, ואני כן חושב שצריך להשאיר אותו, במיוחד בשביל הליגה והחוק הרוסי כי הוא שחקן טוב לליגה וגם ביורוליג הוא נותן הופעות טובות פה ושם, בקיצור זה שחקן שצריך להשאר
מילר - לא חושב שיש מה ככ להסביר פה, שחקן עם פוטנציאל מטורף, עונה הבאה הוא כבר ישכח מהפציעה ויתן הופעות אדירות ביורוליג, ואל תשכחו שקיצצו לא משמעותית בשכר
שגב - אין מה לדבר, חבל לפספס סנטר ישראלי מצוין שכזה.
גאודלוק - לא חושב שיש מה להסביר בכלל, שחקן פשוט מדהים סקורר ענק וכן הוא יהיה שווה את השתי מיליון האלה
4.10 נכנס להיכל המכבים !