שמואל1 כתב:מלחמת גרסאות. משום מה אני מאמין לווימס.
+1
זה לא נשמע מסובך להוכיח בבית משפט מי הצודק בענין הילד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מלחמת גרסאות. משום מה אני מאמין לווימס.
roy1000 כתב:לי נראה שילד בן 3 שמחכה שעות בשדה התעופה זה צידוק מספק, בייחוד אחרי שהוא שיתף פעולה במשך שעות ואי אפשר להתעלם מזה. אפשר לעשות לו בדיקה חוזרת ולסגור את הסיפור.
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:לי נראה שילד בן 3 שמחכה שעות בשדה התעופה זה צידוק מספק, בייחוד אחרי שהוא שיתף פעולה במשך שעות ואי אפשר להתעלם מזה. אפשר לעשות לו בדיקה חוזרת ולסגור את הסיפור.
ובזמן הזה הוא יכול לקחת כדור ש-״מעלים״ את הראיות. חוכמה גדולה.
זו לא תוכנית לבקשתך. ברגע שהזמינו את הבדיקה והתחילו אותה, הוא לא יכול לבקש ״בפעם אחרת״.
אחדשיודע כתב:roy1000 כתב:לי נראה שילד בן 3 שמחכה שעות בשדה התעופה זה צידוק מספק, בייחוד אחרי שהוא שיתף פעולה במשך שעות ואי אפשר להתעלם מזה. אפשר לעשות לו בדיקה חוזרת ולסגור את הסיפור.
ובזמן הזה הוא יכול לקחת כדור ש-״מעלים״ את הראיות. חוכמה גדולה.
זו לא תוכנית לבקשתך. ברגע שהזמינו את הבדיקה והתחילו אותה, הוא לא יכול לבקש ״בפעם אחרת״.
שמואל1 כתב:ווימס עזב את מכבי ת"א בלי לקבל פיצוי. גם ראד פגוע
דינו של מי שהפסיק את הבדיקה במהלכה כשל מי שנכשל בה ולכן חוזהו הותר ללא תמורה כספית. החיסכון של הצהובים בעקבות העזיבה של הפורוורד: למעלה ממיליון דולר נטו
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 35940.html
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:ווימס עזב את מכבי ת"א בלי לקבל פיצוי. גם ראד פגוע
דינו של מי שהפסיק את הבדיקה במהלכה כשל מי שנכשל בה ולכן חוזהו הותר ללא תמורה כספית. החיסכון של הצהובים בעקבות העזיבה של הפורוורד: למעלה ממיליון דולר נטו
סבבה. ווימס ימצא קבוצה. דני התעשר בעוד קצת כסף ואנחנו מנשיך לסבול.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:ווימס עזב את מכבי ת"א בלי לקבל פיצוי. גם ראד פגוע
סבבה. ווימס ימצא קבוצה. דני התעשר בעוד קצת כסף ואנחנו מנשיך לסבול.
ווימס עלול לספוג עונש השעייה. לא בטוח שישחק בקרוב.
roy1000 כתב:toja27 כתב:לא כזה תרגיל מגעיל בהתחשב בעובדה שוימס עבד על מכבי ראשון. קיבל 1.5 מיליון דולר כדי לטייל בתל אביב, להתחיל עם הידידות של ליאב, לאבד כדורים ברצף ברגעים המכריעים של המשחק ולאמלל את צירבאס. איכשהו אני חי עם זה בשלום.
סבבה. אז אם הבוס שלך לא מרוצה מהמאמץ שלך הוא פשוט יכול לתפור לך תיק של סמים ולפטר אותך? זה נראה לך לגיטימי?
זה משהו רוסי הקטע הזה?
felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
שועל כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
בבקשה אל תתחילו עם זה מהתחלה
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
בבקשה אל תתחילו עם זה מהתחלה
אם מה? אני פשוט רוצה להבין, כי בחיים לא שמעתי על ילד בן 3 שטס לבד למדינה אחרת.
ankram כתב:felix_r כתב:מישהו יכול להסביר לי איך ילד בן שלוש יכול להגיע לבד לשדה תעופה? איך הוא טס לבד לישראל ? במשלוח?
מכבי טוענים שהוא הגיע עם אמא שלו , שזה יותר הגיוני , אבל לך תאמין לחבורת הנבלות הסרוחה הזאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים