14 אוגוסט 2017, 00:47
כשאתה קופץ בשביל להגן על אירגון שלא קשור לפה ואומר לאנשים איך לדבר, כי יש לך אינטרסים, כן, יש לי בעיה
14 אוגוסט 2017, 00:58
14 אוגוסט 2017, 00:59
מקובי כתב:כשאתה קופץ בשביל להגן על אירגון שלא קשור לפה ואומר לאנשים איך לדבר, כי יש לך אינטרסים, כן, יש לי בעיה
איזה אינטרסים יש לי?
הייתי חבר ארגון, זה לא סוד.
הפריע לי הזלזול הבוטה בהודעה- באמת? ילדים בני 12? בלי אייקיו?
הרי רק לפני 4 שנים כולם התגאו במה שהארגון עשה במילאנו.
אבל עזבי, כבר שנה שעברה הבנתי שאני נלחם פה בטחנות רוח.
אתם מוזמנים לבקר כל מה שזז.
סליחה שהפרעתי.
14 אוגוסט 2017, 01:00
החציל האצטקי כתב:אתה לא צריך להגיב בכלל למי שלא פוקד את ההיכל ולא מבין מה זה לעודד את הקבוצה. פיזית.
הגייט עשו עבודה יפה מאוד לאורך שנים.
טוב שמצאו את ההזדמנות לסיים את הארגון במתכונתו הנוכחית, כי הוא זכה ללעג מוצדק לעת זקנה.
14 אוגוסט 2017, 01:21
14 אוגוסט 2017, 01:24
14 אוגוסט 2017, 01:25
החציל האצטקי כתב:טוב לדעת.
עדיין, החבר׳ה האלה עבדו בלאהוד את הקבוצה, ועשו עבודה מצויינת, לאורך שנים.
מי שבוחר לבוז וללכלך, שיבושם לו עם החיים המרירים האלה.
14 אוגוסט 2017, 01:29
14 אוגוסט 2017, 01:37
החציל האצטקי כתב:חחחח... עצם זה שיש למכבי אוהדים, אחרי ה-3 שנים האלה, זה הרבה בזכות הילדים האלה, או המסורת שבנו שם.
זה ארגון חזק. גם בבית, גם בחוץ, גם בחו״ל.
מגיע להם, לדעתי, ריספקט מינימלי בפורום שמכנה את עצמו פורום אוהדי מכבי תל אביב.
אבל בצהבת המציאות תמיד אלטרנטיבית.
14 אוגוסט 2017, 01:39
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:חחחח... עצם זה שיש למכבי אוהדים, אחרי ה-3 שנים האלה, זה הרבה בזכות הילדים האלה, או המסורת שבנו שם.
ומה עם האחריות שלהם למצב המועדון?
14 אוגוסט 2017, 01:43
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:חחחח... עצם זה שיש למכבי אוהדים, אחרי ה-3 שנים האלה, זה הרבה בזכות הילדים האלה, או המסורת שבנו שם.
ומה עם האחריות שלהם למצב המועדון?
האחריות שלהם היא לעודד את הקבוצה. זו האג׳נדה שלהם (תאהבו או פחות).
בזה הם הצליחו, והמשיכו להצליח בהצלחה יחסית, גם בתקופה הכל כך מחורבנת שהמועדון נמצא בה.
זה שהייתם מעדיפים היכל ריק זה נהדר.
הם לא.
14 אוגוסט 2017, 07:58
14 אוגוסט 2017, 08:50
14 אוגוסט 2017, 08:57
14 אוגוסט 2017, 09:10
RomanR כתב:איבדתם את זה לגמרי..
14 אוגוסט 2017, 09:18
jol9 כתב:RomanR כתב:איבדתם את זה לגמרי..
תסביר
14 אוגוסט 2017, 09:31
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:איבדתם את זה לגמרי..
תסביר
לא הכרתי את הפורום בגלגוליו הקודמים, אבל קשה לי עם מה שהולך פה כרגע.
דיונים מקצועיים (כביכול) מתחלפים בהתנצחויות ציניות ומתקפות אישיות על ילדים או על אחרים, השתקות של אנשים שלא אומרים שמות של שחקנים שאמורים להגיע. מרוב שמשתדלים לא להפוך את זה לFXP הופכים את זה לשדה קרב או בית קברות.
זה פורום אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל, לפחות ככה כתוב בכותרת, לא פורום "שנאת ההנהלה וכל מה שקשור בקבוצה כל עוד הם כאן". זכותו של כל אדם לדעתו, אבל ותק של אדם כזה או אחר לא מקנה יתרון לדעה שלו, זה הכל.
לא נעים להיות כאן לאחרונה, ברור לי שאני לא חייב, אבל בשלבים מסוימים הדיונים פה היו שונים לחלוטין.
14 אוגוסט 2017, 09:36
jol9 כתב:הפורום הזה נועד לאוהדי מכבי ת"א בכדורסל, לא לאוהדי ארגון אוהדים כזה או אחר, לכן הפעילות שלהם היא איננה רלוונטית בעיניי.
אם מכבי היתה מועדון שאיכפת לו מהאוהדים שלו, אז המקומות של אותם אוהדים היו מתמלאים בקלות באוהדים אחרים, שהיו מעודדים לא פחות חזק.
מספיק להסתכל על מועדוני הספורט הגדולים בעולם - כדורגל, כדורסל, פוטבול וכו'. בכל איצטדיון והיכל יש עשרות אלפי אנשים, שמעודדים את נשמתם, ורובם המוחלט לא משתייך לשום אירגון,
ולשום אינטרסים כאלה ואחרים, למעט אהבת הקבוצה והרצון לראות אותה מצליחה.
זה קצת מזכיר לי את ההסתדרות - המטרה היא טובה, אבל עם הזמן, כמו בכל אירגון, האינטרסים האישיים, וכוח שמקבלים פתאום אנשים מהישוב, משחיטים את הדברים הטובים.
בסופו של דבר, הצלחתה המקצועית של הקבוצה היא לא בראש מעייניהם של אף אחד מהאירגונים האלה, וזאת הביקורת העיקרית שלי, ושל רבים בפורום הזה עליהם.
14 אוגוסט 2017, 09:38
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:איבדתם את זה לגמרי..
תסביר
דיונים מקצועיים (כביכול) מתחלפים בהתנצחויות ציניות ומתקפות אישיות על ילדים או על אחרים, השתקות של אנשים שלא אומרים שמות של שחקנים שאמורים להגיע. מרוב שמשתדלים לא להפוך את זה לFXP הופכים את זה לשדה קרב או בית קברות.
זה פורום אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל, לפחות ככה כתוב בכותרת, לא פורום "שנאת ההנהלה וכל מה שקשור בקבוצה כל עוד הם כאן". זכותו של כל אדם לדעתו, אבל ותק של אדם כזה או אחר לא מקנה יתרון לדעה שלו, זה הכל.
לא נעים להיות כאן לאחרונה, ברור לי שאני לא חייב, אבל בשלבים מסוימים הדיונים פה היו שונים לחלוטין.
14 אוגוסט 2017, 09:43
שועל כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:איבדתם את זה לגמרי..
תסביר
זכותם של אנשים לצפות שתשמר כאן רמה מסיומת, ושלא נדרדר למה שקורה במקומות אחרים. לצערי יש פה מגמה לא טובה לאחרונה. יש מספיק מקומות לכתוב בהם.