ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

הודעהעל ידי jol9 » 08 יולי 2017, 20:15

argof כתב:
jol9 כתב:
argof כתב:ג׳יימס אוגוסטין התפנה. יכול להיות משלים טוב לטיוס. סגל מוצע מעודכן לעונה פיננסית:
1- רייס/תיאודור, ורגאס, זוסמן
2- טימור, דיברתולומיאו
3- דאוסון, רול, סמית׳
4- מילר, כהן, משעור
5- אוגוסטין, טיוס, שגב
חלופה אחרת: לחכות כמו הכוכב האדום, בסקוניה (ומכבי כדורגל) לסוף המחנות בנבא, ולחפש מציאות.

זה הסגל הכי חלש לא ביורוליג אלא ביורוקאפ.

זה כנראה הסגל שיהיה תקציב עבורו. 3 שחקנים של מיליון+ במונחי ברוטו, וכל השאר שחקני 600k ברוטו.
קונספציית ה-bad boys.

אם מכבי מתכננת להעמיד תקציב שחקנים של למטה מ10 מליון ברוטו, אז עדיף לה לוותר על רשיון הA שיש לה.

אפילו אוהדי הפייסבוק לא יקבלו סגל כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2017, 20:16

jol9 כתב:
argof כתב:
jol9 כתב:
argof כתב:ג׳יימס אוגוסטין התפנה. יכול להיות משלים טוב לטיוס. סגל מוצע מעודכן לעונה פיננסית:
2- טימור, דיברתולומיאו
3- דאוסון, רול, סמית׳
4- מילר, כהן, משעור
5- אוגוסטין, טיוס, שגב
חלופה אחרת: לחכות כמו הכוכב האדום, בסקוניה (ומכבי כדורגל) לסוף המחנות בנבא, ולחפש מציאות.

זה כנראה הסגל שיהיה תקציב עבורו. 3 שחקנים של מיליון+ במונחי ברוטו, וכל השאר שחקני 600k ברוטו.
קונספציית ה-bad boys.

אם מכבי מתכננת להעמיד תקציב שחקנים של למטה מ10 מליון ברוטו, אז עדיף לה לוותר על רשיון הA שיש לה.

פה אתה טועה.
הפייסבוק מתעסק בשבוע האחרון אך ורק בעניין הצברים ששחררו.

אל תיתן להם קרדיט מיותר. מדובר באלפי אנשים טיפשים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי argof » 08 יולי 2017, 20:21

מבלי שאני יודע, אבל נראה לי שמעריך נכון, זו הולכת להיות עונה עם קיצוץ דרמטי בתקציב. 30-40 מיליון שקל למטה. גם לכסות גירעונות שנה שעברה וגם את פיצויי התרת החוזים הקיימים. אם זו לא הייתה עונה פיננסית, בחיים לא היו מוזילים את המנויים. מהיכרות של מנוי 20 שנה עם הפדרמנים..
נראה שהחליטו על עונה ללא יומרות ביורוליג. מקום 8 יהיה הישג כביר, וכך גם נרמז ע״י ספאחיה.
ממילא קשה להגיע להישגים גדולים ביורוליג עם סגל חדש לחלוטין. גם לאוברדוביץ׳ הגדול לקח זמן בפנר. המטרה העקרית השנה תהיה לדעתי להחזיר שליטה בישראל ולבנות תשתית של צעירים.
בנסיבות כאלו, באופן אבסורדי, נגד האינסטינקט של האוהד המצוי, עדיף להשקיע דקות בישראלים החדשים שיגיעו, גם בגלל החוק הרוסי, וגם כדי לחשל אותם כצוות מסייע אפקטיבי לעונה הבאה, שתהיה, יש לקוות, פחות פיננסית ותאפשר זרים טובים שיובילו אותם.
זהו. אולי לא נעים להכיר במציאות אבל כנראה שהיא מרירה. צריך לנסות לעשות לימונדה בכל זאת.
argof

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2017, 20:23

argof כתב:מבלי שאני יודע, אבל נראה לי שמעריך נכון, זו הולכת להיות עונה עם קיצוץ דרמטי בתקציב. 30-40 מיליון שקל למטה. גם לכסות גירעונות שנה שעברה וגם את פיצויי התרת החוזים הקיימים. אם זו לא הייתה עונה פיננסית, בחיים לא היו מוזילים את המנויים. מהיכרות של מנוי 20 שנה עם הפדרמנים..
נראה שהחליטו על עונה ללא יומרות ביורוליג. מקום 8 יהיה הישג כביר, וכך גם נרמז ע״י ספאחיה.
ממילא קשה להגיע להישגים גדולים ביורוליג עם סגל חדש לחלוטין. גם לאוברדוביץ׳ הגדול לקח זמן בפנר. המטרה העקרית השנה תהיה לדעתי להחזיר שליטה בישראל ולבנות תשתית של צעירים.
בנסיבות כאלו, באופן אבסורדי, נגד האינסטינקט של האוהד המצוי, עדיף להשקיע דקות בישראלים החדשים שיגיעו, גם בגלל החוק הרוסי, וגם כדי לחשל אותם כצוות מסייע אפקטיבי לעונה הבאה, שתהיה, יש לקוות, פחות פיננסית ותאפשר זרים טובים שיובילו אותם.
זהו. אולי לא נעים להכיר במציאות אבל כנראה שהיא מרירה. צריך לנסות לעשות לימונדה בכל זאת.

זה ברור.
בהינתן המצב הזה, זה מגוחך לבנות פה סגלים. אם זה מה שהם מסוגלים להציע, לא צריך לזרום עם הקו הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 יולי 2017, 20:23

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
argof כתב:
jol9 כתב:
2- טימור, דיברתולומיאו
3- דאוסון, רול, סמית׳
4- מילר, כהן, משעור
5- אוגוסטין, טיוס, שגב

קונספציית ה-bad boys.

פה אתה טועה.

צודק באמת חבורה של דבילים שזה לא יאומן , מישהו שם כתב ברצינות שהוא לא מבין למה מכבי לא מתאבדת להביא את סרחיו רודריגז ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2017, 20:23

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
argof כתב:
jol9 כתב:

קונספציית ה-bad boys.

פה אתה טועה.

צודק באמת חבורה של דבילים שזה לא יאומן , מישהו שם כתב ברצינות שהוא לא מבין למה מכבי לא מתאבדת להביא את סרחיו רודריגז ...

חלק גדול שם מנוי אגב.. אומר משהו על הסיכוי שתהיה מחאת מנויים מוצלחת בקרוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2017, 20:25

עם כל הכבוד אתה לא יכול להעמיד קו אחורי כזה. אז תוותר על רייס, תביא את תיאודור שהוא זול יותר ושים לידו את ורגאס, ותשמור על גאודלוק. מילא זה. גאודלוק יכול לשחק ליד ורגאס. בעמדה 5 כבר הייתי מהמר על סימפסון לפני אוגוסטין, אבל להערכתי מכבי חייבת שחקן התקפי ליד טיוס
er79

הודעהעל ידי jol9 » 08 יולי 2017, 20:32

argof כתב:מבלי שאני יודע, אבל נראה לי שמעריך נכון, זו הולכת להיות עונה עם קיצוץ דרמטי בתקציב. 30-40 מיליון שקל למטה. גם לכסות גירעונות שנה שעברה וגם את פיצויי התרת החוזים הקיימים. אם זו לא הייתה עונה פיננסית, בחיים לא היו מוזילים את המנויים. מהיכרות של מנוי 20 שנה עם הפדרמנים..

אז אם מקצצים דרסטית בתקציב, למה לא להביא כבר שחקנים שראית כאן במשך עונה שלמה או יותר?
קינזי למשל...

ולמה לשלם מליונים לשחקנים שלא משחקים אצלך? יותר זול כבר להשאיר אותם בסגל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 08 יולי 2017, 21:15

jol9 כתב:

אז אם מקצצים דרסטית בתקציב, למה לא להביא כבר שחקנים שראית כאן במשך עונה שלמה או יותר?
קינזי למשל...

ולמה לשלם מליונים לשחקנים שלא משחקים אצלך? יותר זול כבר להשאיר אותם בסגל...

כי את הסגל הקודם היה צריך לסלק. זו החלטה נכונה. גם כי צריך להגיב לשנתיים מחפירות רצופות (ולכן היה צריך גם לסיים עם וויציץ׳, אבן ופנאן); גם כי הסגל הישראלי היוצא היה מבוגר ובעיקר יקר.
קונספציית הישראלים במיליון דולר ברוטו ומעלה קרסה, וטוב שכך. מפני שפרט לכספי וטיוס, אין ישראלים ששווים יותר מ-700 ברוטו בלחץ (אולי ליף בעתיד יצטרף למועדון).
וכנראה, מבלי שנדע בוודאות, חלק מהחוזים הקיימים היו בעייה בחדר ההלבשה, ובוודאי לא מתאימים לקונספציית הקבוצה הרעבה שמנסים לבנות.
זו לא קונספציה רעה אגב. מכבי של 2011 לא הייתה נוצצת, אבל הייתה בולדוגית בהגנה, ושיחקה כדורסל מלהיב.
אם יילך להם קלף השנה, הם יחשלו חלק מהישראלים (למה לא לנסות לעשות מזוסמן פרויקט כמו שהצליח לריאל עם דונצ׳יץ׳), יקבעו פליימייקר שיהיה בעל בית, יבנו צוות מסייע טוב, שייתן פייט לירושלים בליגה, ובעונה הבאה יצוותו ל תלכיד הזה עוד 2-3 שחקני מיליון דולר+, מה שמתחייב אם רוצים לרוץ עד הסוף ביורוליג. לפי קונספציית אולימפיאקוס.
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 08 יולי 2017, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי 0ved1212 » 08 יולי 2017, 21:23

יש הרגשה שמכבי הולכת השנה לעונה פיננסית כשההשקעה הגדולה תיהיה על רכז וכל שאר השחקנים יהיו זולים
המטרה של השנה היא לקחת אליפות בארץ והצלבה ביורוליג
ובנתיים לגמור לשלם את החוזים הכבדים שהם חייבים לשחקנים
ולבוא לשנה הבאה נקיים מחובות ללשדרג את הקבוצה

מה שלא ברור לי מה היה קורה עם בלאט היה פה הרי ידוע שהחוזה שלו יחד עם השחקנים שהוא רצה היו הרבה יותר יקרים מאיפה היו מביאים את הכסך הרי היו מוכנים להיתחייב לו להכל
0ved1212

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 21:27

הבעיה שמעטים מאוד יקבלו את הרעיון של עונה פיננסית אחרי שלוש שנים רעות ו2 רעות במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Naor116 » 08 יולי 2017, 21:30

אם זאת עונה פיננסית הייתי מפתח את זוסמן קצת במקום להשאיל אותו לאילת לתת לו לשחק ביורוליג קצת
Naor116

הודעהעל ידי 0ved1212 » 08 יולי 2017, 21:31

אין ברירה
הבעיה שבונים הרים וגבעות על רייס שגם העסק איתו נראה לי מוזר מאוד
0ved1212

הודעהעל ידי Naor116 » 08 יולי 2017, 21:32

0ved1212 כתב:אין ברירה
הבעיה שבונים הרים וגבעות על רייס שגם העסק איתו נראה לי מוזר מאוד

רייס זה טעות
Naor116

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 יולי 2017, 21:37

2- טימור, דיברתולומיאו
3- דאוסון, רול, סמית׳
4- מילר, כהן, משעור
5- אוגוסטין, טיוס, שגב

נזרום איתך לרגע עם העונה פיננסית (למרות שאוהדי מכבי באשר הם לא צריכים לקבל את זה, גם אם ברור שזה הכיוון) והסגל שבנית.
עם 8 ישראלים (מס כפול) ו-6 זרים אתה לא חוסך כסף. מעבר לזה, אם כבר אתה בונה סגל שברור שלא יביא אותך לשום מקום, אין שום היגיון בהחתמת 5 זרים (מתוך 6) מעל גיל 30. אתה בעצם מבזבז אפשרות להמר ולבחון שחקנים צעירים עם תקרה גבוהה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי argof » 08 יולי 2017, 22:00

אחדשיודע כתב:
2- טימור, דיברתולומיאו
3- דאוסון, רול, סמית׳
4- מילר, כהן, משעור
5- אוגוסטין, טיוס, שגב

נזרום איתך לרגע עם העונה פיננסית (למרות שאוהדי מכבי באשר הם לא צריכים לקבל את זה, גם אם ברור שזה הכיוון) והסגל שבנית.
עם 8 ישראלים (מס כפול) ו-6 זרים אתה לא חוסך כסף. מעבר לזה, אם כבר אתה בונה סגל שברור שלא יביא אותך לשום מקום, אין שום היגיון בהחתמת 5 זרים (מתוך 6) מעל גיל 30. אתה בעצם מבזבז אפשרות להמר ולבחון שחקנים צעירים עם תקרה גבוהה.

זה עניין של אסטרטגיה. מי שלא סופר את הליגה הישראלית, יצדד בשיטתך, ויהמר על 6-7 זרים זולים, כדי שייצאו מהם 2-3 טובים לשנים הבאות.
אני אישית לא מאמין בזה. גם כי אני חושב שרגשית, למכבי ולאוהדיה, הליגה הישראלית חשובה. וכדי לשפר את הסיכוי לזכות בישראלית (שממילא סיכויי הזכייה בה רנדומליים בהתבסס על משחק מכריע יחיד), חשוב סגל ישראלי משמעותי, גם אם לא מוביל. בסגל שהצעתי יש 3 ישראלים אנדר 25.
אני גם לא מאמין גדול בזרים צעירים. זה מצליח 1:3 בערך. ולרוב יש להם סעיף יציאה זול (כי שכרם זול), ואז הגדולות יכולות לקחת אותם בקלות. אני בעד זרים מוכחים במגבלות התקציב. מקסימום זר יחיד שהוא הימור.
באשר לזרים שהצעתי: הייתי רוצה אחרים, אבל: רייס הוא בחירה יותר מלגיטימית בשוק ובתקציב הקיים; סמית׳ זה חוזה קיים שאי אפשר יהיה להיפטר ממנו. עדיף שיישאר וייתן כמה דקות טובות במשחק; מילר הוא חוזה אטרקטיבי ביחס לפוטנציאל (בתקווה שהפציעה לא גמרה אותו. היו סימני חיים ממנו בסוף עונה שעברה, וממילא יהיה קשה למצוא טוב ממנו בחצי מיליון); רול הוא עובדה קיימת. אוגוסטין הוא שחקן יורוליג לגיטימי גם אם מתבגר. צריך לזכור שטיוס לידו. ורגאס הוא רכז מחליף זול במחיר מציאה בעיניי.

לא יהיו פה העונה זרים מובילים מהיורוליג, אולי למעט רייס. אופתע מאוד אם כן.
argof

הודעהעל ידי er79 » 08 יולי 2017, 22:14

ובדיוק לאור השוק הדל בגארדים איכותיים שנחטפים ל-nba אני עושה חישוב מחדש לגבי גאודלוק ומקריב פה את רייס. אגב, אני מעריך שספאחיה ינחית פה בסיום ליגת הקיץ והניפויים לפחות 2 פליטי nba במחיר מוזל יותר מהמחיר של רייס או האניקאט לצורל העניין. לדעתי זה הימור מסוכן
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 יולי 2017, 22:27

argof כתב:זה עניין של אסטרטגיה. מי שלא סופר את הליגה הישראלית, יצדד בשיטתך, ויהמר על 6-7 זרים זולים, כדי שייצאו מהם 2-3 טובים לשנים הבאות.
אני אישית לא מאמין בזה. גם כי אני חושב שרגשית, למכבי ולאוהדיה, הליגה הישראלית חשובה. וכדי לשפר את הסיכוי לזכות בישראלית (שממילא סיכויי הזכייה בה רנדומליים בהתבסס על משחק מכריע יחיד), חשוב סגל ישראלי משמעותי, גם אם לא מוביל. בסגל שהצעתי יש 3 ישראלים אנדר 25.

אתה קצת סותר את הרציונל שבנית. מצד אחד אתה אומר ש-"ממילא סיכויי הזכייה בה רנדומליים בהתבסס על משחק מכריע יחיד", ומצד שני טוען שהליגה הישראלית חשובה ושצריך להשקיע בסגל ישראלי משמעותי. עכשיו, בלי קשר לזה, אתה יכול לבנות סגל ישראלי משמעותי ואיכותי עם 4 ישראלים מעל גיל 25 ושני צעירים (שזה מה שמסתמן שיהיה אפשר לרשום בעונה הבאה במשחקי הליגה, לפחות לפי גלדסטון). 8 ישראלים, שמשלמים עליהם מס כפול, זה בזבוז כספי טהור. לא משהו שאתה אמור לעשות באופן כללי, ובטח לא בעונה פיננסית.

לגבי הזרים - בעיניי, עם תקציב נמוך, אתה חייב קצת "להמר" (אם כי בעיניי להחתים 5 שחקנים זרים מעל גיל 30 זה הימור הרבה יותר גדול) ולהציב תקרה גבוהה כדי להצליח. אם תיקח 5 זרים מעל גיל 30, שאתה יודע שלא תקבל מהם יותר ממה ששילמת עליהם ("חצי מיליון דולר" לפי הקונספציה שלך) - מצבך לא טוב. אם תיקח 5 צעירים עם פוטנציאל (בסביבות גיל 23-27), שיוכלו לפתח את הכישרון שלהם במהלך העונה הזאת (גם אם רק חלקם יעשו זאת), הצלחת. במקרה הגרוע, מימשת את הציפיות הנמוכות שיצרת מלכתחילה.

argof כתב:אני גם לא מאמין גדול בזרים צעירים. זה מצליח 1:3 בערך. ולרוב יש להם סעיף יציאה זול (כי שכרם זול), ואז הגדולות יכולות לקחת אותם בקלות. אני בעד זרים מוכחים במגבלות התקציב. מקסימום זר יחיד שהוא הימור.
באשר לזרים שהצעתי: הייתי רוצה אחרים, אבל: רייס הוא בחירה יותר מלגיטימית בשוק ובתקציב הקיים; סמית׳ זה חוזה קיים שאי אפשר יהיה להיפטר ממנו. עדיף שיישאר וייתן כמה דקות טובות במשחק; מילר הוא חוזה אטרקטיבי ביחס לפוטנציאל (בתקווה שהפציעה לא גמרה אותו. היו סימני חיים ממנו בסוף עונה שעברה, וממילא יהיה קשה למצוא טוב ממנו בחצי מיליון); רול הוא עובדה קיימת. אוגוסטין הוא שחקן יורוליג לגיטימי גם אם מתבגר. צריך לזכור שטיוס לידו. ורגאס הוא רכז מחליף זול במחיר מציאה בעיניי.

לא יהיו פה העונה זרים מובילים מהיורוליג, אולי למעט רייס. אופתע מאוד אם כן.

הסיכוי לפגוע בזר צעיר זה 1:3? אוקיי, לפי מה הנתון הזה? :)
אם אתה יודע שלא תגיע לשום כלום עם הסגל שהצעת (ואני די בטוח שאתה יודע), אין אפילו טיפת היגיון להרכיב אותו מזרים מעל גיל 30. אפילו לא קצת. וכמו שאתה יכול להרכיב סגל צעיר וליפול, אתה בטח יכול ליפול עם סגל מבוגר (מידי). תשאל את אבי, הוא מבין בכישלונות.

אני לא רוצה להתייחס לשמות של שחקנים תחת ההגדרה של "עונה פיננסית", כי זה פשוט בזבוז זמן. אנחנו לא אמורים להשלים עם כיוון כזה, וזה גם לא ייתן לנו כלום.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 08 יולי 2017, 22:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ספאנוליס » 08 יולי 2017, 22:39

מה אתם חושבים על שילוב של תיאודור ובובואה?
לפי דעתי הם יחפו אחד את השני באופן נהדר ואפילו לפעמים הם ישחקו ביחד כשבובואה ייתן דקות בעמדה 2. הם יעלו קצת יותר מרייס ולפי דעתי שווים יותר. אפשר להביא בנוסף איזה סווינגמן שישחק רוב הזמן בעמדה 3 אבל ייתן דקות בעמדה 2 כדי שרול לא ישחק 30 דקות למשחק.
ספאנוליס

הודעהעל ידי Naor116 » 08 יולי 2017, 22:46

ספאנוליס כתב:מה אתם חושבים על שילוב של תיאודור ובובואה?
לפי דעתי הם יחפו אחד את השני באופן נהדר ואפילו לפעמים הם ישחקו ביחד כשבובואה ייתן דקות בעמדה 2. הם יעלו קצת יותר מרייס ולפי דעתי שווים יותר. אפשר להביא בנוסף איזה סווינגמן שישחק רוב הזמן בעמדה 3 אבל ייתן דקות בעמדה 2 כדי שרול לא ישחק 30 דקות למשחק.

מרגע שאמרת שרול יפתח איבדתי אותך
Naor116

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־19 אורחים