מה זאת אומרת המס לא מעניין אף אחד?החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
כי הוא שווה את הסכום הזה בנטו, והמס לא מעניין אף אחד.
בכסף שלו אחרי המס אתה יכול להביא שחקן זר שהוא גיים ציינגר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מה זאת אומרת המס לא מעניין אף אחד?החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
מכביסטן כתב:
איפה ראית את הרבע האחרון? אפשר קישור?
החציל האצטקי כתב:האמת שמכבי כבר צריכה להתחיל לחשוש.
אני לא בטוח שקיין נרשם לליגה במשחק מול הרצליה.
צריך להתכונן לאופצייה הסבירה מאוד שיבוא עוד זר.
איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
איתי-שגב כתב:מה זאת אומרת המס לא מעניין אף אחד?החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
סליחה, אני לא מדבר פה על כמה התקציב צריך להיות, מדבר מבחינת התקציב הקיים.החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:מה זאת אומרת המס לא מעניין אף אחד?החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
לא כפרה.
אתה צריך שחקנים ישראלים טובים, והוא הגבוה הישראלי היחיד שרלוונטי. שחקן יורוליג ישראלי וטוב- זה גיים צ'יינג'ר.
לא צריך לקצץ מכל מקום.
צריך להעלות את התקציב בלי קשר לזה שצריכים לשחק פה גם ישראלים (טובים, מתאימים וראויים- כמו טיוס, כמו דיברתולמאו, וכמו זוסמן)- ושצריך לשלם להם מה שמגיע להם.
החציל האצטקי כתב:האמת שמכבי כבר צריכה להתחיל לחשוש.
אני לא בטוח שקיין נרשם לליגה במשחק מול הרצליה.
צריך להתכונן לאופצייה הסבירה מאוד שיבוא עוד זר.
איתי-שגב כתב:סליחה, אני לא מדבר פה על כמה התקציב צריך להיות, מדבר מבחינת התקציב הקיים.החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:מה זאת אומרת המס לא מעניין אף אחד?החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
לא כפרה.
אתה צריך שחקנים ישראלים טובים, והוא הגבוה הישראלי היחיד שרלוונטי. שחקן יורוליג ישראלי וטוב- זה גיים צ'יינג'ר.
לא צריך לקצץ מכל מקום.
צריך להעלות את התקציב בלי קשר לזה שצריכים לשחק פה גם ישראלים (טובים, מתאימים וראויים- כמו טיוס, כמו דיברתולמאו, וכמו זוסמן)- ושצריך לשלם להם מה שמגיע להם.
הבאת את הטיוס בשביל להביא גבוה ישראלי? זה בדיוק מה שעשו עם כהן. אתה לא מביא שחקן בכסף כזה כי "אתה צריך גבוה ישראלי".
מה ההבדל בין 1 ל0?אחדשיודע כתב:איתי-שגב כתב:סליחה, אני לא מדבר פה על כמה התקציב צריך להיות, מדבר מבחינת התקציב הקיים.החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:מה זאת אומרת המס לא מעניין אף אחד?החציל האצטקי כתב:כי הוא שווה את הסכום הזה בנטו, והמס לא מעניין אף אחד.
לא כפרה.
לא צריך לקצץ מכל מקום.
הבאת את הטיוס בשביל להביא גבוה ישראלי? זה בדיוק מה שעשו עם כהן. אתה לא מביא שחקן בכסף כזה כי "אתה צריך גבוה ישראלי".
בוא, זה לא סכום מופרך. זה סכום הגיוני וסביר עבור שחקן שהוכיח את עצמו ביורוליג.
וכן, מכבי הייתה צריכה לפחות ישראלי אחד שהיא יכולה לסמוך עליו במסגרת האירופית. זה המינימום שבמינימום.
felix_r כתב:יש משהו בקיין שמזכיר לי את מרכיז היינס. רץ, רץ, פתאום מכדרר עם הברך
איתי-שגב כתב:מה ההבדל בין 1 ל0?
אני גם לא יודע ממש עד כמה הוא החתמה של ספאחיה.
איתי-שגב כתב:מה ההבדל בין 1 ל0?
אני גם לא יודע ממש עד כמה הוא החתמה של ספאחיה.
החציל האצטקי כתב:בכל מקרה, הסיטואציה ב-4 מדאיגה אותי, אבל כרגע אין ממש מועמדים רלוונטים בשוק. קיין ובולדן כרגע (עדיין) חסינים.
איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
אחדשיודע כתב:כרגע? אתה רואה את בולדן נחתך מתישהו? האיש חתום ל-3 שנים ושילמו עליו בייאאוט מכובד, הוא לא הולך לשום מקום.
לגבי קיין, אם הוא כבר רשום באיגוד כפי שמופיע באתר שלהם, ייצטרך לקרות משהו מחוץ לפרקט שיוציא אותו מהקבוצה.
moring1 כתב:איתי-שגב כתב:כשאני חושב על זה, למה טיוס שווה 800 אלף דולר לפני מס של ישראלי?
הוא לא. טיוס של לפני כמה שנים היה שווה גם מיליון כי התרומה שלו למשחק הייתה אדירה.
כיום הוא משלים הכנסה לקראת הפנסיה ונראה שכדורסל לא בראש שלו.
בולדן צריך לעבור ניעור חזק, הפנים שלו משדרות אדריאטית והגוף לא זז.
ואם לא יתאפס על עצמו, לא בושה לנפות.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:כרגע? אתה רואה את בולדן נחתך מתישהו? האיש חתום ל-3 שנים ושילמו עליו בייאאוט מכובד, הוא לא הולך לשום מקום.
לגבי קיין, אם הוא כבר רשום באיגוד כפי שמופיע באתר שלהם, ייצטרך לקרות משהו מחוץ לפרקט שיוציא אותו מהקבוצה.
אני לא חושב שזה שרשמו אותם באתר האינטרנט משנה משהו.
אם לא ייכנס לטופס משחק- אמור להיות בסדר.
אתה צודק בכל מה שאומר לגבי בולדן.
אני לא באמת חושב שיחתכו אותו- אבל צריך להיות מאוד זהירים בכל ההתנהלות איתו. קודם כל לנסות באמת לתת לו דחיפה, ורק כשמבינים מה יש לו ומה אין לו לנסות לחזק.
אם תתייחס אליו כפרוייקט ארוך טווח ותשים בצד את החוזה שלו מול פילדלפיה, ברור שהוא לא שווה יותר משחקן מחליף. אבל יש פה סיטואציה עדינה, וצריך לטפל בה בעדינות.
במקרה של דיאנדרה קיין (וגם של נוריס קול, עד שלא יראה אחרת)- שניהם נמצאים בסכנה ממשית. מצד שני, אני לא רואה את מכבי מצרפת שחקן בשום עמדה חוץ מ4 כרגע.
אחדשיודע כתב:שמע, או שיש לך בעיה בזיכרון או שאתה סתם מטריל.
טיוס של אז וטיוס של היום זה אותו טיוס. שחקן שמונע ע"י שריר החשק והכושר הגופני שלו באותה העת.
במכבי של 13/14 הוא התחיל בכלל כסנטר שלישי. בעונה השנייה שלו הוא נראה פח (כי הוא לא רצה להיות פה בכסף ששילמו לו).
הוא שחקן טוב כשהוא רוצה להיות טוב וכשזה חשוב לו.
בולדן יישאר פה לפחות עד סוף העונה, בלי קשר ליכולת שלו. לא צריך להשלות אף אחד בעניין הזה.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:שמע, או שיש לך בעיה בזיכרון או שאתה סתם מטריל.
טיוס של אז וטיוס של היום זה אותו טיוס. שחקן שמונע ע"י שריר החשק והכושר הגופני שלו באותה העת.
במכבי של 13/14 הוא התחיל בכלל כסנטר שלישי. בעונה השנייה שלו הוא נראה פח (כי הוא לא רצה להיות פה בכסף ששילמו לו).
הוא שחקן טוב כשהוא רוצה להיות טוב וכשזה חשוב לו.
בולדן יישאר פה לפחות עד סוף העונה, בלי קשר ליכולת שלו. לא צריך להשלות אף אחד בעניין הזה.
כבר היו דברים מעולם אחי. זאת קביעה שלא הייתי עושה. חכה, עוד יכולים למצוא אותו עושה שורה קוק מתחת של חשפנית בפוסיקט.
אחדשיודע כתב:ואז מה? מה ייצא לפדרמן מזה? הפסיד 480 אלף דולר ששילם עליו. אני לא קובע שום דבר, אני משתמש בהיגיון פשוט.
המקום של בולדן בטוח יותר משל רוב השחקנים בסגל הזה. יש לו חוזה ארוך טווח (שיש רק לישראלים) ושילמו עליו בייאאוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים