אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
חובבי ה+- יגידו לך שהוא עם ה+ הכי גבוה..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
my man כתב:אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
my man כתב:אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
jay כתב:יאללה בואו נפיל את הכדורסל הגרוע שלנו על השופטים.. מבחינתי זה לגמרי על השחקנים ועל ספאחיה.
חולון קבוצה כושלת במפעל אירופאי חלש, עם שחקן פצוע, עוד אחד שנפצע באמצע המשחק, ופנומן שמשחק בלי מנוחה. כל הכבוד להם, אבל לא לנצח אותם זה לגמרי עלינו.
ולא לשתף את בולדן זה הזוי בעיניי.
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
לא מבינה למה ב-2018 זה עדיין נמצא בדפי הסטטיסטיקה
אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
מזל שאני לא מבניהם.
ShiriV כתב:אם הייתי יודעת שמה שיחליף את פניני במכבי זו היכולת שמפגין כארם משעור העונה, יכול להיות שלא הייתי ממהרת לשחרר אותו
סומבץ כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:אחדשיודע כתב:אגב, ג'ייק כהן במשחק חלש מאוד היום. החיסרון ההגנתי של בולדן הורגש מאוד.
מזל שאני לא מבניהם.
כהן רכרוכי מדי למשחקים כאלה. כרגע הוא לא מתאים לגמרים לצערי.
er79 כתב:jay כתב:יאללה בואו נפיל את הכדורסל הגרוע שלנו על השופטים.. מבחינתי זה לגמרי על השחקנים ועל ספאחיה.
חולון קבוצה כושלת במפעל אירופאי חלש, עם שחקן פצוע, עוד אחד שנפצע באמצע המשחק, ופנומן שמשחק בלי מנוחה. כל הכבוד להם, אבל לא לנצח אותם זה לגמרי עלינו.
מסכים עם כל מילה. ואוסיף שמתחיל להימאס לי מספאחיה. לגמרי.
my man כתב:er79 כתב:jay כתב:יאללה בואו נפיל את הכדורסל הגרוע שלנו על השופטים.. מבחינתי זה לגמרי על השחקנים ועל ספאחיה.
זה לא על ספאחיה..בטח עם התקציב שהוא מקבל ועם חוקי הליגה ההזויים שיש פה ועם השיפוט המזעזע..
מישהו פה חושב שעם סגל מלא לא היינו לוקחים את זה? די נו..
my man כתב:er79 כתב:jay כתב:יאללה בואו נפיל את הכדורסל הגרוע שלנו על השופטים.. מבחינתי זה לגמרי על השחקנים ועל ספאחיה.
זה לא על ספאחיה..בטח עם התקציב שהוא מקבל ועם חוקי הליגה ההזויים שיש פה ועם השיפוט המזעזע..
שועל כתב:my man כתב:er79 כתב:jay כתב:יאללה בואו נפיל את הכדורסל הגרוע שלנו על השופטים.. מבחינתי זה לגמרי על השחקנים ועל ספאחיה.
אותם חוקים קיימים בכל הקבוצות. הישראלים שלנו לא נופלים משלהם.
my man כתב:ועוד לא דיברתי על זה שהיית צריך להעלות היום את שגב ל10 דקות!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים