NBA 17/18 - גולדן סטייט אלופה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 17/18 - פלייאוף

הודעהעל ידי Jack55 » 28 מאי 2018, 16:38

אחדשיודע כתב:מאיפה אתה יודע תגיד לי? לא נולדת בכלל. הדיון הזה כבר מגוחך.
להוציא את גולדן סטייט (שהיא לחלוטין מהטובות בהיסטוריה), שאותה לברון פגש 3 פעמים בגמר עד כה, הוא עם 2 מ-5 בגמר. אז בוא. כל הקבוצות שג'ורדן פגש בגמר היו עם יותר מ-57 ניצחונות בעונה הסדירה (כשל-4 האחרונות מתוך ה-6, היו 62 ניצחונות או יותר). רובן לחלוטין טובות יותר מאלו שפגש לברון לפני גולדן סטייט.

חחחחחח מה ?
זה אומר שאני לא יכול להכיר את השחקנים ואת איך הסגל שלהם נראה ?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 מאי 2018, 16:42

זה אומר בגדול שאין לך מושג עליהן. וסליחה שאני כבר לא עדין.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 28 מאי 2018, 16:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Ran222 » 28 מאי 2018, 16:43

Jack55 כתב:
Ran222 כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:זה לא העניין בכלל.
אני יכול להבין מישהו שטוען שביל ראסל הוא הגדול בכל הזמנים כי זכה ב-11 אליפויות מתוך 13 עונות בהן נטל חלק כשחקן, למרות שלא ראה אותו משחק. אני לא יכול להבין מישהו בן 16 שטוען שלברון הוא שחקן הכדורסל הגדול "בהיסטוריה" מבלי שהייתה לו הזדמנות להשוות אותו אפילו לאחד מהטוענים לכתר. הוא הגדול ביותר שאתה ראית, כמו שמייקל הוא הגדול ביותר שאני ראיתי. כדי שיהיה לך לפחות על מה לבסס את את הטענה שלברון הוא "הגדול ביותר בהיסטוריה", הוא יצטרך להוסיף לרזומה שלו עוד מספר אליפויות. בסוף, צריך לזכור שכדורסל הוא משחק קבוצתי, וההישגים הקבוצתיים (האליפויות) הם מדד חשוב בשאלה מי הטוב בהיסטוריה.
לברון אחד מהגדולים. כנראה הטוב ביותר בדורו.

לפי דעתי מספר האליפויות לא אמור להיות מדד כל כך משמעותי, ואם לברון יסיים עם 4/5 אליפויות זה ממש לא יקבע שג'ורדן הוא טוב יותר כי יש לו אליפות אחת או שתיים יותר .
למרות זאת, זה שלברון היה ב8 גמרים ברצף (והיד עוד נטויה), זה אמור להיות מדד הרבה יותר חשוב .
רק מזכיר שג'ורדן שיחק בכנראה הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה שהליגה הזאת ידעה, לעומת זאת לברון התמודד 3 שנים ברציפות (כנראה שהשנה זאת הולכת להיות השנה הרביעית ברציפות) נגד הקבוצה שכנראה היא בTOP5 של הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה (מבחינת סופרסטארים לפחות) .
מתי ג'ורדן סחב קבוצה לבד לגמר ?
ג'ורדן סחב קבוצה כמעט לבד לגמר בגיל 23?

לא נראלי, גם אני יכול להיא נתונים כאלה וללברון לא חסר .
ואני גם בטוח שעד שלברון יפרוש הוא ישבור עוד הרבה מאוד שיאים ושגם מהבחינה הסטטיסטית הוא עוד יעבור את ג'ורדן בלא מעט קטגוריות, ונכון שסטט זה לא מדד מאוד חשוב, אבל תרצה או לא תרצה כן יש לזה משקל .

אתה גם יכול להביא לי עוד אינספור טיעונים למה לדעתך ג'ורדן יותר גדול מלברון וגם אני ההפך, זה לא באמת ייגמר .

ושוב פעם אתה נתפס על הגיל "16", כמו שאמרתי גם אם הייתי בן 25 שזה נשמע כבר גדול, הייתה לי את אותה דעה כי ההבדל לא כזה משמעותי .
אז זה שאני בן 16 לא אומר שהייתי חושב אחרת אם הייתי עכשיו בן 25, אז לא צריך להיתפס על זה שאני "ילד" .

מתי ג'ורדן הוביל קבוצה לבד לגמר??? אתה מוזמן להסתכל על הסגל של שיקגו ב91-92 כשזכו בתואר.

חוץ מפיפן (ללברון יש את לאב, כמה ווטרנים מוכחים בליגה, ואת רןדני הוד שהגיע כשחקן בפריצה עם ממוצע קליעה נהדר) יש שם חבורה של נגרים ושחקני משנה.

הוא לקח ככה 3 אליפויות רצוף עם סגלים כאלו.

וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שלברון **חבר** ל2 סופרסטארים כשזכה באליפויות במיאמי.לפחות באליפות הראשונה, זו היתה הקבוצה של ווייד, לא של לברון.

לגבי מה שרשמת שג'ורדן שיחק בקבוצה הכי טובה שהליגה ידעה, לא הבנתי- זה אמור להיות נקודה לרעתו? שהוא הפך את הקבוצה שסביבו לטובה בהיסטוריה?

אם כבר זו נקודה לרעת לברון בהשוואה הספציפית הזו, שאחרי קריירה שאת רובה העביר בקבוצות על עם עוד 2 סופרסטארים לידו, אף אחת מהן אפילו לא תיזכר בימי ההיסטוריה מבחינת איכותה.

אוקיי אתה צודק בנוגע לעונה הספציפית הזאת, אבל לברון עשה זאת גם השנה עם קווין לאב ששיחק קצת יותר מחצי עונה ועם חצי סגל שהוחלף באמצע העונה, וגם שהוא היה רק בן 23! (שזה ראוי להערכה גדולה) .

מייקל היה ב8 גמרים רצופים ?
לא, הוא היה רק ב6 וגם הם לא ברציפות, זה גם נתון מדהים שאני יכול להביא על לברון והיד עוד נטויה כמו שאמרתי .

בנוגע לקבוצה, שנינו יודעים שהסופר טים של שיקאגו לא הייתה סופר טים רק בגלל מייקל ג'ורדן, אלא בגלל שהיו שם עוד שחקנים כמו רודמן, פיפן, קוקוץ'...

הסופר טים של לברון הייתה מיאמי, שאותה ואת רצף הניצחונות שלה אני בטוח שאף אחד לא יישכח .

בנגוע לקליבלנד, אני לא חושב שבימים ההם הייתה לשיקאגו יריבה כמו גולדן סטייט, אז עם כל הכבוד לפוטנציאל הנהדר שהיה לקליבלנד בשלוש שנים האחרונות, הם פגשו בגמר את אחת מהקבוצות הכי טובות בהיסטוריה של הNBA, משהו שלא קרה לג'ורדן 3 עונות ברציפות .

צודק בנוגע ל"עונה הספציפית הזאת?"

הוא לקח עם פיפן והחבורה הזו ***3 אליפויות רצוף**.

שזה כל מה שיש ללברון מתחילת הקריירה.

קוקוץ ורודמן הצטרפו רק לאחר מכן.

קצת פרופורציות...
Ran222

הודעהעל ידי Jack55 » 28 מאי 2018, 17:02

Ran222 כתב:
Jack55 כתב:
Ran222 כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:זה לא העניין בכלל.
אני יכול להבין מישהו שטוען שביל ראסל הוא הגדול בכל הזמנים כי זכה ב-11 אליפויות מתוך 13 עונות בהן נטל חלק כשחקן, למרות שלא ראה אותו משחק. אני לא יכול להבין מישהו בן 16 שטוען שלברון הוא שחקן הכדורסל הגדול "בהיסטוריה" מבלי שהייתה לו הזדמנות להשוות אותו אפילו לאחד מהטוענים לכתר. הוא הגדול ביותר שאתה ראית, כמו שמייקל הוא הגדול ביותר שאני ראיתי. כדי שיהיה לך לפחות על מה לבסס את את הטענה שלברון הוא "הגדול ביותר בהיסטוריה", הוא יצטרך להוסיף לרזומה שלו עוד מספר אליפויות. בסוף, צריך לזכור שכדורסל הוא משחק קבוצתי, וההישגים הקבוצתיים (האליפויות) הם מדד חשוב בשאלה מי הטוב בהיסטוריה.
לברון אחד מהגדולים. כנראה הטוב ביותר בדורו.

לפי דעתי מספר האליפויות לא אמור להיות מדד כל כך משמעותי, ואם לברון יסיים עם 4/5 אליפויות זה ממש לא יקבע שג'ורדן הוא טוב יותר כי יש לו אליפות אחת או שתיים יותר .
למרות זאת, זה שלברון היה ב8 גמרים ברצף (והיד עוד נטויה), זה אמור להיות מדד הרבה יותר חשוב .
רק מזכיר שג'ורדן שיחק בכנראה הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה שהליגה הזאת ידעה, לעומת זאת לברון התמודד 3 שנים ברציפות (כנראה שהשנה זאת הולכת להיות השנה הרביעית ברציפות) נגד הקבוצה שכנראה היא בTOP5 של הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה (מבחינת סופרסטארים לפחות) .

ואני גם בטוח שעד שלברון יפרוש הוא ישבור עוד הרבה מאוד שיאים ושגם מהבחינה הסטטיסטית הוא עוד יעבור את ג'ורדן בלא מעט קטגוריות, ונכון שסטט זה לא מדד מאוד חשוב, אבל תרצה או לא תרצה כן יש לזה משקל .

אתה גם יכול להביא לי עוד אינספור טיעונים למה לדעתך ג'ורדן יותר גדול מלברון וגם אני ההפך, זה לא באמת ייגמר .

ושוב פעם אתה נתפס על הגיל "16", כמו שאמרתי גם אם הייתי בן 25 שזה נשמע כבר גדול, הייתה לי את אותה דעה כי ההבדל לא כזה משמעותי .
אז זה שאני בן 16 לא אומר שהייתי חושב אחרת אם הייתי עכשיו בן 25, אז לא צריך להיתפס על זה שאני "ילד" .

מתי ג'ורדן הוביל קבוצה לבד לגמר??? אתה מוזמן להסתכל על הסגל של שיקגו ב91-92 כשזכו בתואר.

חוץ מפיפן (ללברון יש את לאב, כמה ווטרנים מוכחים בליגה, ואת רןדני הוד שהגיע כשחקן בפריצה עם ממוצע קליעה נהדר) יש שם חבורה של נגרים ושחקני משנה.

וזה עוד בלי להתייחס לעובדה שלברון **חבר** ל2 סופרסטארים כשזכה באליפויות במיאמי.לפחות באליפות הראשונה, זו היתה הקבוצה של ווייד, לא של לברון.

לגבי מה שרשמת שג'ורדן שיחק בקבוצה הכי טובה שהליגה ידעה, לא הבנתי- זה אמור להיות נקודה לרעתו? שהוא הפך את הקבוצה שסביבו לטובה בהיסטוריה?

אם כבר זו נקודה לרעת לברון בהשוואה הספציפית הזו, שאחרי קריירה שאת רובה העביר בקבוצות על עם עוד 2 סופרסטארים לידו, אף אחת מהן אפילו לא תיזכר בימי ההיסטוריה מבחינת איכותה.

אוקיי אתה צודק בנוגע לעונה הספציפית הזאת, אבל לברון עשה זאת גם השנה עם קווין לאב ששיחק קצת יותר מחצי עונה ועם חצי סגל שהוחלף באמצע העונה, וגם שהוא היה רק בן 23! (שזה ראוי להערכה גדולה) .

לא, הוא היה רק ב6 וגם הם לא ברציפות, זה גם נתון מדהים שאני יכול להביא על לברון והיד עוד נטויה כמו שאמרתי .

בנוגע לקבוצה, שנינו יודעים שהסופר טים של שיקאגו לא הייתה סופר טים רק בגלל מייקל ג'ורדן, אלא בגלל שהיו שם עוד שחקנים כמו רודמן, פיפן, קוקוץ'...

הסופר טים של לברון הייתה מיאמי, שאותה ואת רצף הניצחונות שלה אני בטוח שאף אחד לא יישכח .

בנגוע לקליבלנד, אני לא חושב שבימים ההם הייתה לשיקאגו יריבה כמו גולדן סטייט, אז עם כל הכבוד לפוטנציאל הנהדר שהיה לקליבלנד בשלוש שנים האחרונות, הם פגשו בגמר את אחת מהקבוצות הכי טובות בהיסטוריה של הNBA, משהו שלא קרה לג'ורדן 3 עונות ברציפות .

קצת פרופורציות...

פיפן היה שחקן נהדר, אני גם יכול להשוות את הקבוצה הזאת לקליבלנד של השלוש עונות האחרונות ולהגיד שגם הוא הגיע איתם עד הגמר (ואפילו זכה פעם אחת) אבל שהם התמודדו מול אחת הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה ובגלל זה לא זכו באליפות .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2018, 19:33

Jack55 אתה מתחיל (חוזר) להעיק, ואני עדין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 28 מאי 2018, 19:47

jol9 כתב:Jack55 אתה מתחיל (חוזר) להעיק, ואני עדין.

בסהכ ניסיתי לבסס את הטענה שלי בצורה הכי טובה שיש, לי ולאחדש היו דעות שונות וניהלנו דיון רגיל אני לא מבין מה רע בזה .
לא היו פה שום קללות או דיבור לא במקום, לא הסכמנו אחד עם השני כמו שקורה כאן הרבה מאוד פעמים וזהו, אני מכבד אותו ומבחינתי זה היה רק דיון רגיל ולא הייתה כוונה של ריב או משהו כזה (אותו דבר לגביי רן כמובן).
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 28 מאי 2018, 19:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Ran222 » 28 מאי 2018, 19:48

Jack55 כתב:
Ran222 כתב:
Jack55 כתב:
Ran222 כתב:
Jack55 כתב:לפי דעתי מספר האליפויות לא אמור להיות מדד כל כך משמעותי, ואם לברון יסיים עם 4/5 אליפויות זה ממש לא יקבע שג'ורדן הוא טוב יותר כי יש לו אליפות אחת או שתיים יותר .

קצת פרופורציות...

פיפן היה שחקן נהדר, אני גם יכול להשוות את הקבוצה הזאת לקליבלנד של השלוש עונות האחרונות ולהגיד שגם הוא הגיע איתם עד הגמר (ואפילו זכה פעם אחת) אבל שהם התמודדו מול אחת הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה ובגלל זה לא זכו באליפות .

שכחת את קיירי, פרט שולי.

ושוב, הטיעון של "שיחקו נגד אחת מהגדולות בהיסטוריה" לא תופס.

כי לברון קיבל 2 סופרסטארים וצוות מסייע מצוין. הוא גם היה יכול להפוך את הקבוצה שלו לאחת מהגדולות בהיסטוריה. אבל זה לא קרה.

ג'ורדן כן הצליח לקחת 3 אליפויות ברצף עם צוות מסייע בינוני מינוס, וכשקיבל עוד שחקנים לגיטימיים לסגל הוא גם הפך את הקבוצה שלו לאחת מהגדולות בהיסטוריה שתיזכר לעד. וזה אחרי פרישה, כן?
Ran222

הודעהעל ידי Jack55 » 28 מאי 2018, 19:50

Ran222 כתב:
Jack55 כתב:
Ran222 כתב:
Jack55 כתב:
Ran222 כתב:

קצת פרופורציות...

שכחת את קיירי, פרט שולי.

ושוב, הטיעון של "שיחקו נגד אחת מהגדולות בהיסטוריה" לא תופס.

כי לברון קיבל 2 סופרסטארים וצוות מסייע מצוין. הוא גם היה יכול להפוך את הקבוצה שלו לאחת מהגדולות בהיסטוריה. אבל זה לא קרה.

ג'ורדן כן הצליח לקחת 3 אליפויות ברצף עם צוות מסייע בינוני מינוס, וכשקיבל עוד שחקנים לגיטימיים לסגל הוא גם הפך את הקבוצה שלו לאחת מהגדולות בהיסטוריה שתיזכר לעד. וזה אחרי פרישה, כן?

הכוונה שלי הייתה כאילו שים את פיפן על משבצת קיירי כי פיפן היה שחקן מעולה .
אבל עזוב אני חושב שעדיף שנסיים את הדיון הזה עכשיו לפניי שיתנו לי באן כי שונאים פה שאני מנסה לבסס את הטענה שלי ולעמוד על שלי כמו כל בן אדם רגיל .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 28 מאי 2018, 20:01

איגודאלה ייעדר בוודאות מהמשחק היום, בנוגע לכריס פול פורסם שהתשובה לגביו תתקבל לפני המשחק מול הווריירס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי jay » 28 מאי 2018, 21:32

יוני עזוב את הילד.

ג'ורדן > לברון.
זה ההצטיינות בתיכונים
זה אליפות המכללות עם סל מנצח
זה שחקן השנה במכללות
זה הזהב באולימפיאדה כחובבן
זה הדראפט
זה רוקי השנה
זה הלחזור מפציעה קשה
זה ההתנכלות מצד הבכירים בליגה
זה ההופעות הבלתי נשכחות בפלייאוף
זה ה-3 מ-3 עם פיפן וגרנט (כולה)
זה הזהב עם הדרים טים
זה הלא לשחק כדורסל מקצועני שנה וחצי רק כדי לחזור לעוד 3 מ-3 ולעצב את אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה עם המאזן הטוב בהיסטוריה (וסופרסטארים שלא סחבו לבד קבוצות קודם לכן)
זה ה-6 אליפויות מ-6 גמרים עם 6 תארי MVP של הגמר
זה 10 העונות שהוביל את הליגה בנקודות
זה האולאראונדנס (זכה בשחקן ההגנה של השנה, ונבחר לחמישיית ההגנה שנים רבות)
זו ההתפתחות של המשחק שלו
זאת השליטה החולנית בגוף
זה הממוצעים והסטטיסטיקות הפסיכיות
זה יכולת הקלאץ' שאין לה תחרות
וזאת ההשפעה הבלתי נתפסת על עולם הכדורסל.

מה שכן, לברון מבחינתי נכנס העונה לליגה של ג'ורדן. אולי בעצם אם ייקח אליפות, כי בקצב הזה הוא בדרך להיות או מהגדולים ביותר או מהלוזרים הגדולים בתולדות הגמרים. אולי גם וגם.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי Jack55 » 28 מאי 2018, 22:03

jay כתב:יוני עזוב את הילד.

ג'ורדן > לברון.
זה ההצטיינות בתיכונים
זה אליפות המכללות עם סל מנצח
זה שחקן השנה במכללות
זה הזהב באולימפיאדה כחובבן
זה הדראפט
זה רוקי השנה
זה הלחזור מפציעה קשה
זה ההתנכלות מצד הבכירים בליגה
זה ההופעות הבלתי נשכחות בפלייאוף
זה ה-3 מ-3 עם פיפן וגרנט (כולה)
זה הזהב עם הדרים טים
זה הלא לשחק כדורסל מקצועני שנה וחצי רק כדי לחזור לעוד 3 מ-3 ולעצב את אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה עם המאזן הטוב בהיסטוריה (וסופרסטארים שלא סחבו לבד קבוצות קודם לכן)
זה ה-6 אליפויות מ-6 גמרים עם 6 תארי MVP של הגמר
זה 10 העונות שהוביל את הליגה בנקודות
זה האולאראונדנס (זכה בשחקן ההגנה של השנה, ונבחר לחמישיית ההגנה שנים רבות)
זו ההתפתחות של המשחק שלו
זאת השליטה החולנית בגוף
זה הממוצעים והסטטיסטיקות הפסיכיות
זה יכולת הקלאץ' שאין לה תחרות
וזאת ההשפעה הבלתי נתפסת על עולם הכדורסל.

מה שכן, לברון מבחינתי נכנס העונה לליגה של ג'ורדן. אולי בעצם אם ייקח אליפות, כי בקצב הזה הוא בדרך להיות או מהגדולים ביותר או מהלוזרים הגדולים בתולדות הגמרים. אולי גם וגם.

ואתה רואה סיכוי מבחינתך שעד שלברון יפרוש יכול להיות מצב שמבחינת תארים הוא ייחשב יותר גדול מג'ורדן ?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 מאי 2018, 22:05

לברון, אם יאסוף 6 טבעות, יהיה ראש בראש עם ג׳ורדן.
זה עדיין ״אם״ ענק. אגב, למייקל לא הייתה גולדן סטייט האימתנית מולו מעולם. אם לברון ימשיך לקחת תארים מהווריורס זה באמת יהיה בלתי נתפס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 28 מאי 2018, 23:23

jol9 כתב:Jack55 אתה מתחיל (חוזר) להעיק, ואני עדין.

טוב שלא אמרת לו " ילד אל תתערב בענייני מבוגרים או אישה תחזרי למטבח".

הבחור בסהכ ביסס את הטיעונים שלו כמו שאחדש ביסס את שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 28 מאי 2018, 23:26

ושאף אחד לא יזלזל בסיאטל, הייתה הקבוצה היחידה שאהדתי בנבא מאז ומעולם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 29 מאי 2018, 01:05

בשביל להיות יותר גדול מבחינת תארים הוא יצטרך לקחת לפחות עוד 4 אליפויות. בקצב ההצלחה שלו בגמרים הוא יצטרך עוד 12 גמרים נוספים. להפסיד את האליפות השנה דיי קובר את הסיכויים הקלושים שלו.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 29 מאי 2018, 01:49

אישית אני גם חושב שג'ורדן היה שחקן גדול יותר, אבל אני גם לא חושב שאני 100 אחוז אובייקטיבי. דבר ראשון גדלתי עליו, ואני חושב שכמעט תמיד השחקנים שאתה גדל עליהם אתה גם תזכור אותם עם יותר קסם. דבר שני , היה משהו יותר כריזמטי באישיות שלו מאשר לברון ( שמהאישיות שלו אני באופן אישי סולד) .וכן , ג'ורדן היה וינר ענק ושחקן ענק.

מה שכן, גורדן לא יכל לבקש צוות מסייע טוב יותר ממה שהיה לו. לאו דווקא מבחינת הכישרון שגם זה לא היה חסר אלא יותר משחקנים אינטלגנטים , קשוחים מאוד ועם רצון חזק לנצח . החיבור הכללי בין כל הגורמים כולל המאמן הפך את הקבוצה לאימתנית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jay » 29 מאי 2018, 02:02

בשביל זה יש מספרים: לג'ורדן יש 6/6/6 (5xMVP של העונה הסדירה), וללברון יש 8/3/3 (4xMVP). נראה מה יעשה בשארית הקריירה, החל מהגמר הקרוב.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 29 מאי 2018, 02:15

jay כתב:בשביל זה יש מספרים: לג'ורדן יש 6/6/6 (5xMVP של העונה הסדירה), וללברון יש 8/3/3 (4xMVP). נראה מה יעשה בשארית הקריירה, החל מהגמר הקרוב.

המספרים אכן עוזרים אבל אני לא חושב שהם יכולים לקבוע חד משמעית בדיון כאן כי נכנסים לכאן מספר משתנים נוספים כמו הצוות המסייע האחד מול הצוות המסייע השני וחוזק היריבות וכו' ולך תקבע האם יוטה גאז או סיאטל היו קבוצות חזקות יותר או פחות מגולדן סטייט והספארס של ימינו.
בסופו של הדבר המספרים כנראה כן ידברו לאורך זמן כשישוו ביניהם אבל שוב, לא חושב שהם יכולים לספר את כל הסיפור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 מאי 2018, 03:18

toja27 כתב:
jay כתב:בשביל זה יש מספרים: לג'ורדן יש 6/6/6 (5xMVP של העונה הסדירה), וללברון יש 8/3/3 (4xMVP). נראה מה יעשה בשארית הקריירה, החל מהגמר הקרוב.

המספרים אכן עוזרים אבל אני לא חושב שהם יכולים לקבוע חד משמעית בדיון כאן כי נכנסים לכאן מספר משתנים נוספים כמו הצוות המסייע האחד מול הצוות המסייע השני וחוזק היריבות וכו' ולך תקבע האם יוטה גאז או סיאטל היו קבוצות חזקות יותר או פחות מגולדן סטייט והספארס של ימינו.
בסופו של הדבר המספרים כנראה כן ידברו לאורך זמן כשישוו ביניהם אבל שוב, לא חושב שהם יכולים לספר את כל הסיפור.

הן לא חזקות יותר מגולדן סטייט, אבל ללברון היו 5 גמרים גם לפני גולדן.
חוץ מזה, אף אחד לא מנע ממנו לנסות לבנות קבוצה גדולה משלו. הוא ניסה במיאמי כשחבר ל-2 אולסטארים, והצליח חלקית (בהשוואה לג'ורדן) עם 2 מ-4.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 מאי 2018, 03:24

כריס פול ייעדר מהמשחק ה-7.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים