Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:זה לא העניין בכלל.
אני יכול להבין מישהו שטוען שביל ראסל הוא הגדול בכל הזמנים כי זכה ב-11 אליפויות מתוך 13 עונות בהן נטל חלק כשחקן, למרות שלא ראה אותו משחק. אני לא יכול להבין מישהו בן 16 שטוען שלברון הוא שחקן הכדורסל הגדול "בהיסטוריה" מבלי שהייתה לו הזדמנות להשוות אותו אפילו לאחד מהטוענים לכתר. הוא הגדול ביותר שאתה ראית, כמו שמייקל הוא הגדול ביותר שאני ראיתי. כדי שיהיה לך לפחות על מה לבסס את את הטענה שלברון הוא "הגדול ביותר בהיסטוריה", הוא יצטרך להוסיף לרזומה שלו עוד מספר אליפויות. בסוף, צריך לזכור שכדורסל הוא משחק קבוצתי, וההישגים הקבוצתיים (האליפויות) הם מדד חשוב בשאלה מי הטוב בהיסטוריה.
לברון אחד מהגדולים. כנראה הטוב ביותר בדורו.
לפי דעתי מספר האליפויות לא אמור להיות מדד כל כך משמעותי, ואם לברון יסיים עם 4/5 אליפויות זה ממש לא יקבע שג'ורדן הוא טוב יותר כי יש לו אליפות אחת או שתיים יותר .
למרות זאת, זה שלברון היה ב8 גמרים ברצף (והיד עוד נטויה), זה אמור להיות מדד הרבה יותר חשוב .
רק מזכיר שג'ורדן שיחק בכנראה הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה שהליגה הזאת ידעה, לעומת זאת לברון התמודד 3 שנים ברציפות (כנראה שהשנה זאת הולכת להיות השנה הרביעית ברציפות) נגד הקבוצה שכנראה היא בTOP5 של הקבוצות הכי טובות בהיסטוריה (מבחינת סופרסטארים לפחות) .
מתי ג'ורדן סחב קבוצה
לבד לגמר ?
ג'ורדן סחב קבוצה כמעט לבד לגמר בגיל 23?
לא נראלי, גם אני יכול להיא נתונים כאלה וללברון לא חסר .
ואני גם בטוח שעד שלברון יפרוש הוא ישבור עוד הרבה מאוד שיאים ושגם מהבחינה הסטטיסטית הוא עוד יעבור את ג'ורדן בלא מעט קטגוריות, ונכון שסטט זה לא מדד מאוד חשוב, אבל תרצה או לא תרצה כן יש לזה משקל .
אתה גם יכול להביא לי עוד אינספור טיעונים למה לדעתך ג'ורדן יותר גדול מלברון וגם אני ההפך, זה לא באמת ייגמר .
ושוב פעם אתה נתפס על הגיל "16", כמו שאמרתי גם אם הייתי בן 25 שזה נשמע כבר גדול, הייתה לי את אותה דעה כי ההבדל לא כזה משמעותי .
אז זה שאני בן 16 לא אומר שהייתי חושב אחרת אם הייתי עכשיו בן 25, אז לא צריך להיתפס על זה שאני "ילד" .