המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:נו כבר הכריזו מה זה בסוף?
Sent from my iPhone using Tapatalk
MM3 כתב:Jack55 כתב:נו כבר הכריזו מה זה בסוף?
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן , ואוו אני מאוד מקווה שגלדסטון ימות היום. הם לקחו את הטימטום לרמה אחרת לגמרי
MM3 כתב:אולי אני כבר זקן מדי .. אבל הדברים האלה קונים מישהו ? רק לי זה מרגיש מזלזל ולא לעניין ? כאילו מילא לעשות clickbait ולמשוך טראפיק לאתר שלהם .. אבל באמת שאני לא מבין מה יוצא להם מזה ?
cifkcv כתב:MM3 כתב:אולי אני כבר זקן מדי .. אבל הדברים האלה קונים מישהו ? רק לי זה מרגיש מזלזל ולא לעניין ? כאילו מילא לעשות clickbait ולמשוך טראפיק לאתר שלהם .. אבל באמת שאני לא מבין מה יוצא להם מזה ?
בגדול כן, זה יוצר באז, זה מעלה אתה שיח סביב העניין - זה שבסוף הם מביאים כזאת חדשה זה מביך. אבל עדין אנשים נחשפים לזה וזה מה שניסו להשיג.
MTA2311 כתב:מי זאת? נראית טוב? ממתי למכבי יש מגיש חדשות? מה הגדרת התפקיד?
כל זאת ועוד, במסיבת העיתונאים הרשמית בניצוחו של סמנכל התקשורת הערב בשעה 8.
לא, אבל באמת. נראית טוב?
MM3 כתב:cifkcv כתב:MM3 כתב:אולי אני כבר זקן מדי .. אבל הדברים האלה קונים מישהו ? רק לי זה מרגיש מזלזל ולא לעניין ? כאילו מילא לעשות clickbait ולמשוך טראפיק לאתר שלהם .. אבל באמת שאני לא מבין מה יוצא להם מזה ?
בגדול כן, זה יוצר באז, זה מעלה אתה שיח סביב העניין - זה שבסוף הם מביאים כזאת חדשה זה מביך. אבל עדין אנשים נחשפים לזה וזה מה שניסו להשיג.
אני מבין את עניין החשיפה .. אבל זה לא מביא להם עוקבים חדשים אולי גורם לחלק לעזוב . זה לא שולח אותך לאתר שלהם ככה שהם יוכלו לדחוף לך איזה מידע פרסומי. זה ממש סתם. הוא היה כתב גרוע ועכשיו הוא איזה תפקיד שקר במכבי גרוע .
עם כמה שאני לא אוהב את פדרמן סניור .. אני מפחד מהיום שיתנו לדור הצעיר לקבל החלטות , הם פשוט יהרגו את המועדון הזה סופית .
Jack55 כתב:MM3 כתב:cifkcv כתב:MM3 כתב:אולי אני כבר זקן מדי .. אבל הדברים האלה קונים מישהו ? רק לי זה מרגיש מזלזל ולא לעניין ? כאילו מילא לעשות clickbait ולמשוך טראפיק לאתר שלהם .. אבל באמת שאני לא מבין מה יוצא להם מזה ?
אני מבין את עניין החשיפה .. אבל זה לא מביא להם עוקבים חדשים אולי גורם לחלק לעזוב . זה לא שולח אותך לאתר שלהם ככה שהם יוכלו לדחוף לך איזה מידע פרסומי. זה ממש סתם. הוא היה כתב גרוע ועכשיו הוא איזה תפקיד שקר במכבי גרוע .
עם כמה שאני לא אוהב את פדרמן סניור .. אני מפחד מהיום שיתנו לדור הצעיר לקבל החלטות , הם פשוט יהרגו את המועדון הזה סופית .
היית צריך לראות את כל התגובות שהיו בפוסט הראשון, כולם היו בטוחים שכבר מגיע שחקן\מישהו לצוות המקצועי
Mmm כתב:איזה שמות פנויים יש להחליף את אובריינט?חציל. מה אומר?
החציל האצטקי כתב:Mmm כתב:איזה שמות פנויים יש להחליף את אובריינט?חציל. מה אומר?
אני התפטרתי
החציל האצטקי כתב:Mmm כתב:איזה שמות פנויים יש להחליף את אובריינט?חציל. מה אומר?
אני התפטרתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־17 אורחים