20 נובמבר 2019, 01:42
שופי שוף כתב:מנהל משחק מדהים הוא אף פעם לא היה, אבל את המשחק הוא הפסיד על מה שהוא טוב בו-הכנה למשחק.
פעם אחר פעם מילאנו ביצעו את התרגילים שלהם ביתר קלות בלתי נסבל. זה לא מעיד רק על רמת האימון הגבוהה מאוד של מסינה, אלא גם על הכנה לקויה של יאניס לסגנון המשחק של מילאנו. אפשר היה לראות כמה הוא לא ידע להתמודד עם מילאנו בהחלטה שלו לחזור להגנת החילופים הידועה לשמצה שחשפה את כל תחלואי ההגנה שלנו.
יאניס עדיין עושה עבודה מעולה העונה ואני מעריך אותו מאוד. השאלה היא מה הוא והצוות שלו ילמדו מכישלון ההכנה שלהם היום להבא.
20 נובמבר 2019, 01:47
החציל האצטקי כתב:שופי שוף כתב:מנהל משחק מדהים הוא אף פעם לא היה, אבל את המשחק הוא הפסיד על מה שהוא טוב בו-הכנה למשחק.
פעם אחר פעם מילאנו ביצעו את התרגילים שלהם ביתר קלות בלתי נסבל. זה לא מעיד רק על רמת האימון הגבוהה מאוד של מסינה, אלא גם על הכנה לקויה של יאניס לסגנון המשחק של מילאנו. אפשר היה לראות כמה הוא לא ידע להתמודד עם מילאנו בהחלטה שלו לחזור להגנת החילופים הידועה לשמצה שחשפה את כל תחלואי ההגנה שלנו.
יאניס עדיין עושה עבודה מעולה העונה ואני מעריך אותו מאוד. השאלה היא מה הוא והצוות שלו ילמדו מכישלון ההכנה שלהם היום להבא.
האמת?
החילופים הם כלי הגנתי חשוב והקבוצה צריכה להמשיך לתרגל אותם. גם- ואולי במיוחד- מול קבוצה כמו מילאנו.
יאניס הבריק עם הרכב שלושת הגבוהים אבל טעה עם עודף הדקות לאבדיה ובראיינט (בתכל׳ס - הם אכזבו. היה מקום לנסות אותם).
מכבי במשחק לא טוב מגיעה ל88 נקודות במילאנו. בסה״כ, אפשר לחיות עם זה.
20 נובמבר 2019, 02:01
שופי שוף כתב:מנהל משחק מדהים הוא אף פעם לא היה, אבל את המשחק הוא הפסיד על מה שהוא טוב בו-הכנה למשחק.
20 נובמבר 2019, 11:51
A.Parker כתב:שופי שוף כתב:מנהל משחק מדהים הוא אף פעם לא היה, אבל את המשחק הוא הפסיד על מה שהוא טוב בו-הכנה למשחק.
יכול להיות שחלק מההכנה למשחק נפגמה בשל כך שלאייסי יש חולשות רציניות בהגנה
20 נובמבר 2019, 14:28
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:שופי שוף כתב:מנהל משחק מדהים הוא אף פעם לא היה, אבל את המשחק הוא הפסיד על מה שהוא טוב בו-הכנה למשחק.
הוא דביל רציני...
יותר מדי פעמים פשוט בא לעזרה במקום להדבק לסקולה וחטף שלשות מיותרות.
גם לא מזיז רגליים מהר מספיק.
הייתי מתחיל לבדוק את השוק כבר- לא רואה איך אנחנו בונים איתו עתיד.
20 נובמבר 2019, 17:08
החציל האצטקי כתב:A.Parker כתב:שופי שוף כתב:מנהל משחק מדהים הוא אף פעם לא היה, אבל את המשחק הוא הפסיד על מה שהוא טוב בו-הכנה למשחק.
הוא דביל רציני...
יותר מדי פעמים פשוט בא לעזרה במקום להדבק לסקולה וחטף שלשות מיותרות.
גם לא מזיז רגליים מהר מספיק.
הייתי מתחיל לבדוק את השוק כבר- לא רואה איך אנחנו בונים איתו עתיד.
20 נובמבר 2019, 17:32
20 נובמבר 2019, 18:05
20 נובמבר 2019, 18:08
toja27 כתב:לא כל כך הצלחתי להבין את הטענות של חלקכם כלפי יאניס אתמול. מה בדיוק היה יכול לעשות טוב יותר?
הטענה העיקרית שלי כלפיו בשלב הזה היא אי רישום קלויארו. זה אמנם טיפשות גדולה מצידו בעיני, אבל לא מוצא כרגע טענות רציניות מעבר לזה.
20 נובמבר 2019, 18:12
MTA2311 כתב:toja27 כתב:לא כל כך הצלחתי להבין את הטענות של חלקכם כלפי יאניס אתמול. מה בדיוק היה יכול לעשות טוב יותר?
הטענה העיקרית שלי כלפיו בשלב הזה היא אי רישום קלויארו. זה אמנם טיפשות גדולה מצידו בעיני, אבל לא מוצא כרגע טענות רציניות מעבר לזה.
אתה חושב שזאת החלטה שלו?
20 נובמבר 2019, 20:21
toja27 כתב:לא כל כך הצלחתי להבין את הטענות של חלקכם כלפי יאניס אתמול. מה בדיוק היה יכול לעשות טוב יותר?
20 נובמבר 2019, 20:54
felix_r כתב:toja27 כתב:לא כל כך הצלחתי להבין את הטענות של חלקכם כלפי יאניס אתמול. מה בדיוק היה יכול לעשות טוב יותר?
לא הבנת? הינה כאן מוסבר בפרטי פרטים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 10&lang=HE
26 נובמבר 2019, 00:46
26 נובמבר 2019, 01:00
26 נובמבר 2019, 01:04
26 נובמבר 2019, 01:08
26 נובמבר 2019, 01:12
26 נובמבר 2019, 01:19
TAYO כתב:מאניה דיפרסיה כבר אמרנו? עכשיו רוצים לפטר את יאניס? אפשר לחשוב איזה שחקנים מדהימים יש לו... נראה מה מסינה היה מוציא מדיברתולמאו... אה כן, לא נראה. אף פעם. תגידו תודה שיאניס בכלל השתין לכיוון של מכבי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
26 נובמבר 2019, 01:23
החציל האצטקי כתב:קשקוש בלבוש
26 נובמבר 2019, 01:25