AEK Athens center Vince Hunter is looking to make his debut in Euroleague next season. Maccabi Tel Aviv and Panathinaikos Athens have already made contact with his agent. No words on how serious the interest is.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
AEK Athens center Vince Hunter is looking to make his debut in Euroleague next season. Maccabi Tel Aviv and Panathinaikos Athens have already made contact with his agent. No words on how serious the interest is.
או.. וזה משום מה לא רעיון פופולרי.. להשקיע בזר גבוה שישלים את בלאק ולא בסנטר שהוא צל של אולסטאר שנותן לדיימון סימפסון לעשות עליו מספרים מטורפים ובסנטר נמוך שנפלט אפילו מקבוצות יורוקאפ..החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:אמארה ? רק בתור סנטר שלישי אחרי 2 סנטרים זרים.
אופציה אחרת לא מקובל לא משנה באיזה סכום
הייתי משקיע שם.
בטח אם מכבי מתכננת להביא עוד סנטר אתלטי נמוך.
מישהו צריך להשלים את הסייז שחסר לבלאק ואמארה יכול לעשות את זה.
Rampel כתב:או.. וזה משום מה לא רעיון פופולרי.. להשקיע בזר גבוה שישלים את בלאק ולא בסנטר שהוא צל של אולסטאר שנותן לדיימון סימפסון לעשות עליו מספרים מטורפים ובסנטר נמוך שנפלט אפילו מקבוצות יורוקאפ..החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:אמארה ? רק בתור סנטר שלישי אחרי 2 סנטרים זרים.
הייתי משקיע שם.
המחליפים לא רלוונטיים כל עוד הזר שמגיע ורסטילי מספיק. תמורת 500K טיוס צריך להישאר פה. גם בגלל הניסיון וגם בגלל הדרכון.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Rampel כתב:או.. וזה משום מה לא רעיון פופולרי.. להשקיע בזר גבוה שישלים את בלאק ולא בסנטר שהוא צל של אולסטאר שנותן לדיימון סימפסון לעשות עליו מספרים מטורפים ובסנטר נמוך שנפלט אפילו מקבוצות יורוקאפ..החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:אמארה ? רק בתור סנטר שלישי אחרי 2 סנטרים זרים.
הייתי משקיע שם.
המחליפים לא רלוונטיים כל עוד הזר שמגיע ורסטילי מספיק. תמורת 500K טיוס צריך להישאר פה. גם בגלל הניסיון וגם בגלל הדרכון.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:לסור כבר היום הוא גרסה יותר פיזית של טיוס.
מקצועית, אני לוקח אותו בשמחה. בהנחה והוא מתפנה הייתי מציע לו חוזה ארוך טווח עם שדרוג מדורג בשכר.
כרגע הוא עדיין לא שווה הרבה- אבל יש לו את הפוטנציאל. הוא עדיין מאוד צעיר.
מה הקו הקדמי שלך? זה?החציל האצטקי כתב:לסור כבר היום הוא גרסה יותר פיזית של טיוס.
מקצועית, אני לוקח אותו בשמחה. בהנחה והוא מתפנה הייתי מציע לו חוזה ארוך טווח עם שדרוג מדורג בשכר.
RomanR כתב:מה נתקעתם פה על אמארה? הבן אדם פנסיונר, אין לו מה לחפש במכבי, במיוחד כשהוא עדיין מחזיק באחוזי בעלות על ירושלים.
החציל האצטקי כתב:לסור כבר היום הוא גרסה יותר פיזית של טיוס.
כבר לא. הוא מכר את החלק שלו לפני הקדנציה הקודמת.RomanR כתב:מה נתקעתם פה על אמארה? הבן אדם פנסיונר, אין לו מה לחפש במכבי, במיוחד כשהוא עדיין מחזיק באחוזי בעלות על ירושלים.
שמואל1 כתב:כבר לא. הוא מכר את החלק שלו לפני הקדנציה הקודמת.RomanR כתב:מה נתקעתם פה על אמארה? הבן אדם פנסיונר, אין לו מה לחפש במכבי, במיוחד כשהוא עדיין מחזיק באחוזי בעלות על ירושלים.
שמואל1 כתב:טרול כלשהו בפורום תפוז טוען שמילוש תאודוסיץ' וקוזמינסקאס סגרו במכבי לשנתיים וההודעה הרשמית בסיום העונה.
99% שזה שקר מוחלט אבל לכו תדעו.
קובי כתב:חבר של שמואל (ר.מ) טוען שאמארה במכבי ומחכים לסיום העונה להכרזה
felix_r כתב:קובי כתב:חבר של שמואל (ר.מ) טוען שאמארה במכבי ומחכים לסיום העונה להכרזה
אוי ווייי
גל גל כתב:felix_r כתב:קובי כתב:חבר של שמואל (ר.מ) טוען שאמארה במכבי ומחכים לסיום העונה להכרזה
אוי ווייי
מתי בפעם האחרונה הוא פגע באיזה סקופ ?
זו שאלה אמיתית ולא צינית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים