11 אוקטובר 2019, 00:07
11 אוקטובר 2019, 00:08
מהמשחק הזה אתה יוצא בהרגשה שיש קבוצה ?? כרגע דורסי נראה כמו הצל של עצמו .. אייסי נחמד מינוס .. אי אפשר לעשות עם זה הרבהJack55 כתב:בואנה אבל איזה משחק של מכבי, יש לנו פה קבוצה חברים
11 אוקטובר 2019, 00:09
אמת, ומי אם לי קארול ינעץ את השלשה.my man כתב:שמואל1 כתב:עם מי בדיוק היית הולך להארכה? עם ווילבקין צולע? כל השחקנים עם 4 עבירות. מכבי הייתה מובסת בקלות בהארכה.reuelc כתב:כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לעשות פאול?
כל הלחץ על הקבוצה היריבה במקרה הטוב הם מחטיאים אחת או שתיים ובמקרה הרע יש לך הארכה
מכבי פשוט הייתה צריכה לשמור טוב בהגנה ולא לתת לקארול מבט פנוי.
יש לציין שהם ביצעו את התרגיל מפסק הזמן בצורה מעוררת קנאה
11 אוקטובר 2019, 00:11
לכולפ היה ברור שיהיה תרגיל לקארול. זה תרגיל קלאסי לקלעי. הטיפול בחסימה של בראיינט ואייסי לא היה טוב.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:reuelc כתב:כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לעשות פאול?
כל הלחץ על הקבוצה היריבה במקרה הטוב הם מחטיאים אחת או שתיים ובמקרה הרע יש לך הארכה
כן רק הבעיה שאנחנו לא לבד על המגרש.. זה לא "פשוט" לעשות את מה שפשוט צריך לעשות מול קבוצה כזאת..
שמואל1 כתב:אמת, ומי אם לי קארול ינעץ את השלשה.my man כתב:שמואל1 כתב:עם מי בדיוק היית הולך להארכה? עם ווילבקין צולע? כל השחקנים עם 4 עבירות. מכבי הייתה מובסת בקלות בהארכה.reuelc כתב:כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לעשות פאול?
מכבי הייתה צריכה להיות מוכנה למהלך הזה.
11 אוקטובר 2019, 00:12
Holiday_Armadillo כתב:9 אסיסטים כל המשחק
לא טוב
ni4ni כתב:הפסד כואב מאד, אבל אני רואה בו מקור לאופטימיות. מראה על איכות הקבוצה שנבנתה.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
שמואל1 כתב:לכולפ היה ברור שיהיה תרגיל לקארול. זה תרגיל קלאסי לקלעי. הטיפול בחסימה של בראיינט ואייסי לא היה טוב.ShiriV כתב:שמואל1 כתב:reuelc כתב:כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לעשות פאול?
כן רק הבעיה שאנחנו לא לבד על המגרש.. זה לא "פשוט" לעשות את מה שפשוט צריך לעשות מול קבוצה כזאת..
11 אוקטובר 2019, 00:13
במשחק התפתח בצורה מסויימת, מכבי תפסה את ריאל של תחילת העונה, מבולבלת ולא בכושר. בסופו של דבר היה צריך לצאת מפה עם W.A.Parker כתב:כמות התלונות של האנשים כאן הזויה. לפני המשחק כולם דיברו על תבוסה ופתאום מתלוננים בלי סוף אחרי משחק טוב מאוד נגד אולי הקבוצה הטובה באירופה שקיבלה גם עזרה מהשופטים.
MM3 כתב:מהמשחק הזה אתה יוצא בהרגשה שיש קבוצה ?? כרגע דורסי נראה כמו הצל של עצמו .. אייסי נחמד מינוס .. אי אפשר לעשות עם זה הרבהJack55 כתב:בואנה אבל איזה משחק של מכבי, יש לנו פה קבוצה חברים
Sent from my MI 8 using Tapatalk
my man כתב:שמוליק כתב:משחק של לחימה שיגיע רק מול ברצלונה צסקא ריאל ופנר. מול כל השאר, לא נגיע עם כאלו אנרגיות ואז בולט מאוד שחסר לנו רכז.
כבר דאגתי
reuelc כתב:שמואל1 כתב:אמת, ומי אם לי קארול ינעץ את השלשה.my man כתב:שמואל1 כתב:עם מי בדיוק היית הולך להארכה? עם ווילבקין צולע? כל השחקנים עם 4 עבירות. מכבי הייתה מובסת בקלות בהארכה.reuelc כתב:כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לעשות פאול?
גם אם הייתה מוכנה, כמעט כל שחקן בריאל יכול לרצוח אותך ברגע נתון, אם זה לא היה קארול אז יול ארבע מטר מהקשת עם שני שומרים
לא לעשות פאול במצב כזה זה פשע
11 אוקטובר 2019, 00:14
מעדיף כל שחקן אחר שיזרוק, רק לא קארול.reuelc כתב:שמואל1 כתב:אמת, ומי אם לי קארול ינעץ את השלשה.my man כתב:שמואל1 כתב:עם מי בדיוק היית הולך להארכה? עם ווילבקין צולע? כל השחקנים עם 4 עבירות. מכבי הייתה מובסת בקלות בהארכה.reuelc כתב:כמה מטומטם צריך להיות בשביל לא לעשות פאול?
גם אם הייתה מוכנה, כמעט כל שחקן בריאל יכול לרצוח אותך ברגע נתון, אם זה לא היה קארול אז יול ארבע מטר מהקשת עם שני שומרים
cifkcv כתב:איזה דיכאון
הייתי מעדיף להפסיד 10 ולא ככההה
שמואל1 כתב:מעדיף כל שחקן אחר שיזרוק, רק לא קארול.reuelc כתב:שמואל1 כתב:אמת, ומי אם לי קארול ינעץ את השלשה.my man כתב:שמואל1 כתב:עם מי בדיוק היית הולך להארכה? עם ווילבקין צולע? כל השחקנים עם 4 עבירות. מכבי הייתה מובסת בקלות בהארכה.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:9 אסיסטים כל המשחק
לא טוב
ההתקפה המסודרת של מכבי לא קיימת ולא מהיום..זה כבר כמה משחקים ככה..
הכל זה מהלכי בדד